Scutere cu roți luminoase: Ce sunt și cum să ridicați?

Scutere cu roți luminoase: Ce sunt și cum să ridicați?

După ce a învățat să meargă, un copil cu un cărucior de copii se mută la un scuter. Acesta este primul tip de transport pe care copilul încearcă (și în cele din urmă va învăța) pe cont propriu. Principiul acțiunii sale este după cum urmează: Copilul ia volanul în mâinile sale, un picior devine pe punte, al doilea este respins de la sol și plimbări din fața locului.

Avantaje și dezavantaje

Scuterele cu roți luminoase au avantajele lor.

 • Un copil care călărește într-un parc întunecat, cu iluminare proastă, văzută tot timpul. El nu va cădea sub roțile ciclismului și nu se poate așeza în alte scutere – chiar și atunci când nu ard iluminarea, toți se vor opri și / sau se vor întoarce de pe drumul său, menționând că se plimba. Cel mai important lucru este securitatea tuturor participanților de circulație.
 • Scooter ca un fel de transport pentru copii – următorul pas în fizzytia unui copil în creștere. Alternativ de biciclete, care sunt informate de mitmakers din presa galbenă, iese din aer proaspăt pe un scuter sau bicicletă mult mai mult, interesant și mai dezvoltat decât mersul pe jos. Copilul mai mic Mastermăs primul său transport – învață să gestioneze roțile de mișcare. Și clipește și roțile strălucitoare va face acest proces pentru el mai vesel și amuzant.

Lipsa unor astfel de roți – LED-urile trebuie să fie alimentate. În general, LED-urile din „șoc“ partea pentru care partea leului de încărcare conturi nu este soluția cea mai de succes. Ar fi mai corect pentru a le adapta, de exemplu, pe coloana de direcție.

În detrimentul roților?

LED-urile din grosimea transparent din poliuretan de culoare, din care scuterul este făcută de scuter, permițându-i să meargă confortabil pe ea, sunt stralucit din cauza energiei electrice, sursa care nu sunt baterii. Bobinele situate în partea mobilă a roții sunt interconectate și cu LED-uri folosind fire.

Fiecare dintre bobinele produce impulsuri de curent, se deplasează într-un câmp de magneți situate pe o axă fixă. Vechi, ca lumea, principiul de funcționare al roților luminoase – cel mai simplu „Dynamo“ pe fiecare dintre ele, forțând LED-uri să strălucească în mod continuu sau bliț.

Mai devreme sau mai târziu, aceste LED-uri încetează să ardă. Pentru aceasta din mai multe motive.

 • Blocate cu LED-uri luate separat. Acest lucru se întâmplă de multe ori atunci când copilul accelerează pe scuter prea repede. Cu cât roata se rotește, cu atât mai mare tensiune și curent. LED-urile degradate mai repede și pierde luminozitatea luminiscența de aglomerata de tensiune și curent – de culoare alb, limitele lor să depășească ceea ce nu poate fi. Dar încearcă să explice acest copil – el nu-i pasă cât de mult va servi, principalul lucru este viteza.
 • Magnet a decis, rupt – Fenomenul cauzat de faptul că axele au fost dezvoltate treptat. Slăbit magnet subțire nu dă fostul câmp magnetic. Puterea necesară a încetat să mai fie produse, LED-urile sunt stralucitoare pal sau nu dintr-o dată.

În unele cazuri, se pare, împreună cu roata în sine -, de asemenea, nu permite generarea de curent pentru LED-uri.

Cum de a verifica și remedia?

Pentru a readuce strălucirea pe roți scuter, efectuați una dintre următoarele acțiuni.

 • Slăbit de strângere pe roata sunt strânse cu ajutorul tastelor cu cap hexagonal adecvate în dimensiune. Aceasta elimină de derulare a manșonului magnetic, împreună cu roata în sine.
 • Lagarele sunt îndepărtate și magnetul în sine este îndepărtat. Bushingul deteriorat (și magnetul deteriorat) semnificativ are nevoie cât mai repede posibil. Lipsa de roți strălucitoare – Polwy: mânecă deteriorată și rulmenți spartă. Accelerați pe un astfel de scuter este imposibil.

Cu integritatea părților bucșelor și a întregului roți, acestea sunt spălate din praf și murdărie, îndepărtați rămășițele vechiului lubrifiant și a lucrurilor noi. După aceea, roțile se rotesc, iar strălucirea va câștiga din nou. La eșecul LED-urilor și a bobinelor, roata nu este supusă reparării – Toată schema de susținere a curentului este inundată cu adeziv special, cum ar fi epoxidul. Cumpărați o nouă roată nouă (aceeași).

Pentru a evita o nouă defalcare pe un scuter, care nu este destinată trucurilor, este interzisă efectuarea unor numere acrobatice.

Revizuirea speciilor

Scuterele din numărul de roți sunt împărțite în mai multe tipuri.

 • Singur – Are o singură roată. Echilibrul și asistența de echitatie neobstrucționată Special echilibrat și giroscop controlat de un microcontroler cu un firmware special. Nu ultimul loc în această și plimbare în sine.
 • Două roți – Standard, cel mai vechi din designul istoricului de proiectare. Universal – Indiferent de vârsta proprietarului. Cea mai mică stabilitate – în schimb, face posibil să se încălzească până aproape la viteza de schior. Necesită competențe și abilități, cum ar fi atunci când conduceți pe o bicicletă cu două roți. Scooter Dacă donați biroului, puteți pleca sub biroul dvs. sau lângă acesta. El este un asistent excelent în timp ce încerca să se potrivească cu autobuzul, gata să scape de oprirea acestui minut. Potrivit pentru depozitare acasă.
 • Trei-Wheeling – Mulți începători încep cu el, care nu sa mutat la o specie cu două roți. 3 Roti includ „Zipi“, scutere de inerție și licăriri. Scooter aranjat destul de fiabil. Este perfect adecvat ca vehicul principal, care vă permite să dezvolte viteza persoanei care rulează. Vă permite să păstrați echilibrul – dar are un design mai greoaie, cu ea nu va fi permisă în orice birou.
 • Quadricular – Se aplică și inerției: este condusă sau repulsând una dintre picioare, sau cu ajutorul mișcărilor de rotație în partea inferioară a corpului.

În ceea ce privește roțile, scuterele sunt împărțite în produse cu mari (200 sau mai multe milimetri), mediu (145 sau mai mult) și mici (125 și mai puțin, până la 70 sau 80 mm) prin rotirea elementelor. Cele mai din față și din spate roțile – plimbare mai confortabil pe drumuri accidentate, Alles și căi.

Pe podeaua copilului – scutere pentru băieți și fete. Aici, culoarea si grafica sunt rezolvate, aplicate produsului în fabrică. Teoretic, restricțiile privind podeaua unui copil sau un adolescent pe scutere nu ar trebui să fie – există un „unisex“ -Model.

Proiecta

Indiferent care dintre culorile (roz, albastru, portocaliu sau verde) este adesea folosit pentru colorarea cadru, de direcție sau roți, produsul în sine ar trebui să fie convenabil și în condiții de siguranță pentru copil. Să culoarea alege el însuși – să control de securitate pentru tine (ca un părinte sau donator). Cu toate acestea, există reguli: Dă un băiat scuter roz – o astfel de acțiune nu este deosebit de bine primită de majoritatea oamenilor: aleg nuante mai neutre, de exemplu, între portocaliu și albastru.

Nu uita: de la un prejudiciu din cauza low-calitate-cadru, bucșele și roțile de scuter, frâne închiriate și volanul nu este complet ascultător nu va salva orice decor luminos.

Producătorii

Printre cei mai importanti furnizori sunt evidențiate de către companii: Stels, Scooter, Scoot & Ride, Midi Orion, Globber, Trolo, Pulsan, Kugoo și zeci de alte persoane. Dacă nu astfel de probe ieftine pot deveni un confort bun la capul unghiului – opțiuni bune pentru copii și adolescenți mai tineri.

 • 100Lo. Foxx. RD7 – scuter cu două roți pentru copii pentru echitatie în curțile housingms și parcuri. Cadru din otel inoxidabil, pentru copii de 4-6 ani, greutate copil – până la 60 kg. Modelul pliabil, pedala de frână, roți din poliuretan pe 100 mm diametru (fiecare), Lagar de clasa ABEC-7. duded roata din spate.

 • Buggy Boom Alfa model – pentru copii în 2-3 ani. Baby Greutate – 25 kg. Modelul pliabil, cu o frână de picior. Roata din față – cu 12 cm, spate – diametru de 10 cm. Înălțimea de direcție – 67 cm. Greutatea produsului – 1,8 kg.

 • Tech Echipa TT DUKE 303 – Pentru adolescenții de la 7 la 10 ani. Greutate – 3.3 kg. Cadru din oțel și punte, două roți cu un diametru de 11 cm și o grosime de 24 mm. Teen greutate – până la 60 kg. Proiectat pentru mai mulți ani de utilizare activă de zi cu zi. Înălțimea de direcție – de la 58 cm, lățimea stick-ului transversal – până la 49 cm. Suport pentru picioare – 50 * 11,5 cm.

Există un număr mare de falsuri chineze, de exemplu, sub scuterele elvețiene de micro, fluierele rusești și t. D.

Criteriile de alegere

Scooter – prima vizualizare a vehiculelor independente utilizate din care începe un copil și un copil de o jumătate de ani. De multe ori, copiii, mers pe jos abia a învățat, de a folosi scutere cu locuri: este încă dificil pentru ei tot suportul de timp și resping piciorul în timpul mersului. Deja la varsta de 3 ani, copilul, care posedă exteriorul energiei care nu cunoaște obstacolele, îl trimite la plimbare pe scuter. Scooter – cea mai bună alternativă la centura. În 2 ani, copilul se va potrivi modelului cu o înălțime de 60-75 de centimetri a direcției. Un copil în vârstă de trei ani, este adecvat ca un eșantion cu o roată în față, și cu două acolo – acesta este un sport cu trei roți proiectil, ajutând Novica să fie ușor de păstrat echilibru. Un scaun poate fi completat. Volanul rămâne la aceeași înălțime.

În 4-5 ani, copilul se va potrivi produsul, proiectat pentru o greutate de până la 30 kg și cu o înălțime a volanului 75-85 cm. Acesta dispune de 120 … 125 mm, roata din față, cu diametrul de 70-80 mm, spate. Pentru confort, ele pot fi din poliuretan rezistent la uzură sau silicon. Lățimea Steering atinge 270 mm. Astfel, de exemplu, modelul SCOOTER MINI. În 4 sau 5, puteți merge liber la scutere cu două roți – copilul este deja încredere se execută în condiții de siguranță și au învățat sari de pe scuter.

La vârsta de 6-10 ani, principalele diferențe sunt deja șterse – versiunea cea mai universală va fi un scuter pentru copii în vârstă de 6 ani cu turn reglabil. Acesta este primul scuter „pentru a crește“ în viața copilului – aceasta le va permite să le folosească până la 10 ani. Mărimea pachetului (furnizarilor) nu ar trebui să fie cu o lățime mai mică de 10 cm, – cu o platformă prea îngustă, puteți zbura la curs complet și răniți fie să fie aruncat afară din scuter cu ocazia pietre sau fisuri în asfalt, chipsuri și secțiuni văzute ale plăcilor de pavaj și t. D.

Dacă copiii mici (până la 5 ani) se vor potrivi unui model cu un cadru din plastic, armat cu elemente metalice ale structurii, apoi scuterul pentru 6 … Copiii de 10 ani ar trebui să fie durabil. Și acest lucru se realizează numai datorită utilizării oțelului, aliaje de aluminiu-magneziu și piese de titan. Fiind fabricat din metal sau aliaj, designul de transport nu va fi adăugat atât de adăugat în greutate, astfel încât copilul este dificil de a comanda un astfel de scuter înapoi la începutul începerii, aduceți acasă. Scutere pentru copii și adolescenți ai vârstei școlare tinere sunt destul de ușor – nu cântăresc mai mult de 3-4 kg.

În videoclipul următor veți găsi o prezentare generală a pliere scuter copiilor cu trei roți, cu roți luminoase 21 Maxi Scooter MICAR ULTRA.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: