Scutere de benzină: caracteristici, argumente pro și contra, sfaturi de funcționare

Scutere de benzină: caracteristici, argumente pro și contra, sfaturi de funcționare

În mod tradițional, scuterul este acționat de forța fizică. Dar au fost modele cu unitate artificială – nu numai electric, dar și despre dispozitivele de benzină. Este util să știți ce reprezintă ei.

Caracteristici, Pro și Contra

Dispozitivele electrice s-au familiarizat deja și ar fi destul de confortabil dacă nu erau pentru unul „dar”. VorbimDespre necesitatea de a umple încărcarea bateriei. Această procedură poate dura câteva ore la rând. Tot timpul ia departe de consumatori, și ei sunt nevoiți să aștepte până când bateria este umplut. Scooterul pe benzină este lipsit de astfel de deficit: Puteți doar să vărsați combustibil și să mergeți mai departe.

Cu toate acestea, acest plus arată oarecum mai puțin impresionant dacă considerați un zgomot puternic. Iubitorii de mediu un astfel de produs nu este adecvat. Adevărat, pentru care, în primul rând, este un confort și o distanță de călătorie, această problemă nu este prea interesantă. Mai mult, în orașul suficient și alte surse de zgomot. De obicei, scuterele sunt echipate cu un motor în două curse, cu o capacitate de rezervor de gaz de 1-2 litri.

Viteza de scutere avansate benzina poate ajunge la 40-45 km / h. În acest caz, masa lor nu depășește 10-20 kg, care vă permite să se ocupe de astfel de dispozitive pentru persoanele care nu se disting prin indicatori fizici restante. La transportul personal benzina nu poate conduce doar în jurul valorii de congestie, dar, de asemenea, ajunge la greu accesibile locuri, de exemplu:

 • cooperative garaj departe de casă+
 • dacha+
 • Locuri de pescuit+
 • păduri suburbane.

Acquire benzină scuter pentru copii (până la 10 ani) inoportun. Cu toate acestea, este un vehicul complet gravă care poate fi foarte periculos. Dacă să-l cumpere pentru adolescenți – depinde de nivelul de alfabetizare tehnic și responsabilitatea utilizatorului viitorului.

Nu este nevoie pentru a respinge picioarele, economisind forțele și viteza crescută va incanta orice plimbari cu experiență. Dar trebuie amintit faptul că orice dispozitiv de benzină este periculos foc.

Modele de scutere cu un motor

 • Modificarea se bucură în cerere „Vector 3”. Această versiune este disponibilă pe teritoriul Rusiei, iar 100% din detaliile folosite au marca de calitate a Federației Ruse.

 • Nu va fi o opțiune mai puțin atractivă Evo rx. Acest scooter este capabil să accelereze la 55 km / h, transferând sarcina totală la 120 kg. Designerii au avut grijă de utilizarea a 3 viteze. Motorul este aproximativ același cu „Vector 3”, cu toate acestea, se recomandă utilizarea unui brand de combustibil AI-95. Proporția de ulei în raport cu benzina – 1: 50.

 • EVO 50Rx 2Speed Se accelerează până la 60 km / h, totuși, poate dura maxim 30 km la realimentare completă. Costul scuterelor cu un benzomotor pentru adulți cu scaunul este o medie de 20.000-30000 ruble.

 • Modelul motorului Yasan 150cc Echipat cu motoare în patru timpi cu un compartiment de lucru 100-150 cub. cm, viteza de conducere poate ajunge la 90 km / h. Aparatul este echipat cu un autobuz eșantion masina tubeless, capacitatea rezervorului de gaz ajunge la 6,7 ​​litri, frâna cu tambur disc funcționează foarte fiabil în orice condiții. Ampatament – 1,36 m. Cel mai ridicat nivel de încărcare este de 150 kg. Rularea este posibilă atât de pornire manuală și electrică.

 • Un alt model bun – TKM50E-3B. Motorul poate avea un volum de la 50 la 100 cm3, în funcție de modificarea. Echipament cu cadru de oțel permite o rezistență maximă și fiabilitate a dispozitivului. Anvelope din cauciuc de lucru foarte stabil, rezervorul de benzină are o capacitate de 4,2 litri, discul de frână se oprește rapid scuter. Dimensiuni 1.95×1,008×1,117 M.

Utilizarea scutere benzina

Recomandat în timpul funcționării în noul aparat pentru utilizarea benzinei AI-92 sau AI-93. Rulați în primii 50 de kilometri de modul de a face acest lucru singuri, fără ca acest lucru de încărcare în alte persoane. Chiar dacă materialele de bună calitate și detalii excelente au fost folosite în fabricație, au nevoie încă de un „declanșator” special. Încărcarea motorului trebuie să fie strict limitată. Plimbare în timpul alergării în timpul dorit la aceeași viteză, căutând motorul să funcționeze la frecvențe diferite.

Periodic, sarcina reduce detaliile pentru a se răcească. În timpul utilizării uleiurilor de funcționare, sintetice sau semi-sintetice. Imediat după lansarea scuterului, nu trebuie să mergeți – să lăsați cel puțin un minut un amestec de combustibil și ulei „va funcționa”. Timpul de declanșare este adăugat la momentul lansării calde sau la rece.

Filtrul de aer este verificat înainte de plecare, iar după încheierea călătoriei – verificați din nou și poate fi curățată dacă este necesar.

Cerințele de siguranță trebuie luate în considerare:

 • Nu mergeți fără o necesitate extremă în întuneric și în suprafețe alunecoase, pe pante abrupte+
 • Nu încercați să alimentați motorul în timpul conducerii și într-o stare caldă+
 • Îndepărtați imediat toate benzina și uleiul vărsat+
 • Nu reumpleți scuterul în apropierea depozitării combustibilului, în apropierea aparatelor electrice și transformatoarelor, surselor de căldură+
 • Evitați excursii pe pietriș, piatră zdrobită, nisip+
 • Nu treceți lângă mașinile parcate+
 • să respecte aceleași reguli de drum ca și pietonii.

Dacă mergeți pe un scuter pentru orice vehicul, atunci trebuie să reziste la o distanță de 10-15 m pentru a asigura o manevră ascuțită. Nu este posibilă modificarea designului dispozitivului, eliminați de acolo părțile din fabrică sau modificați-le pe artizanat. Pentru călărie în întuneric și cu vizibilitate slabă, cu o scurtă zi de iluminare, trebuie să purtați o vesta reflectorizantă. Este recomandabil să se ofere autocolante reflectorizante și auto-scooter.

Nu pot fi angajate în călărirea agresivă și depășește sarcina recomandată.

Încă mai trebuie să vă amintiți despre următoarele puncte:

 • Purtați cască și echipament de protecție+
 • Utilizarea tampoanelor genunchiului și a coatelor atunci când călărește un scooter complicat+
 • Verificarea regulată a stării roților și a frânelor.

Prezentare generală a benzosamokat „Vector-3” vă așteaptă mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: