Scutere inerțiale: descriere și modele populare

Scutere inerțiale: descriere și modele populare

Scuterele inerțiale au apărut relativ recent și au câștigat imediat atenția adulților și a copiilor. Popularitatea acestor modele se datorează ușurința utilizării, rezistente și de securitate.

Caracteristici de proiectare

scutere inerțiale sunt un vehicul destul de neobișnuit, acestea sunt utilizate în mod activ de către locuitorii din metropolele, iubitorii de sporturi extreme și copii. Spre deosebire de tradiționale scutere cu două roți, acestea au 3 roți și echipate cu două platforme de picior. La toate probele instalat o frână de mână sau de picior, iar unele dintre ele au atât.

Roata din față, în cele mai multe modele este puțin mai mult decât partea din spate, care oferă ușor și rapid. Datorită designului special, scutere inerțiale au un mod absolut diferit de control, mai degrabă decât modelele tradiționale.

Și dacă, în scopul de a muta scuter de obicei, este suficient pentru a instala un picior pe platformă, iar al doilea este de a împinge de la sol, apoi cu probele inerțiale este diferit.

Mișcarea pe astfel de modele este efectuată în două moduri, în funcție de tipul de scuter.

 • În primul caz, picioarele călărețului se deplasează sincron în laturi și se deplasează în poziția inițială, astfel încât scuterul să pornească în mișcare. Astfel de modele au fost numite „Scooter Frog”, ele sunt destinate copiilor de peste 5 ani. Copilul mai multor junior pentru a cumpăra un model glisant nu are sens, deoarece mușchii lui nu sunt încă atât de buni pentru a rasa ritmic și a reduce picioarele. Roțile de pe „broaștele” sunt capabile să rotească 360 de grade, ceea ce vă permite să începeți să vă deplasați în orice poziție a platformelor. Modelele sunt echipate cu frâne manuale, au un design pliabil și cântăresc de la 5 la 9 kg. Sarcina de greutate a majorității unor astfel de eșantioane sunt limitate la 80 kg.

 • Al doilea tip de scutere inerțiale – „Scooter foarfece” este conceput pentru a conduce prin asfalt egal și a efectua trucuri. Pentru a face un astfel de scuter pleacă, plimbările efectuează mișcări care seamănă cu trecerea de coborârea de la munte. Corpul se îndoaie din lateral spre partea laterală și un picior ușor îndoit în genunchi se îndoaie alternativ și extensibil. O astfel de schimbare în poziția corpului contribuie la deplasarea centrului de greutate de la o roată la altul, ca rezultat al căruia scuterul câștigă viteza și se mișcă destul de repede. Răsucesc spre dreapta și stânga sunt efectuate de înclinare a volanului și cazul în partea dorită, care începe să se obține după două sau trei antrenamente.

Scuterele sunt proiectate pentru plimbări cu o greutate de până la 120 kg, echipați cu o frână manuală și un cadru oțel puternic. Specialiștii compară călătoria pe un scuter inerțial cu clase în sala de gimnastică, care se datorează participării unui grup mare de mușchi.

Avantaje și dezavantaje

Cererea mare pentru scutere inerțiale Tric-roți. Consumatorii act de faptul că este mult mai interesant pentru a merge pe astfel de modele decât pe copii tradiționale, deși un pic mai dificil. Mai ales foarte, noutatea a fost apreciat de către adolescenții implicați în sporturi extreme: un stil aparte de control și de prezența unui al treilea roți vă permit să efectueze trucuri mai complexe, care sunt destul de riscante pe un scuter cu 2 roți. Acest lucru este explicat prin Dacă este necesar, aterizarea poate fi efectuată pe ambele picioare, ceea ce crește probabilitatea de succes salt și asigură siguranța.

Citește mai mult  În cazul în care și care produce Stels biciclete?

Un alt avantaj incontestabil este capacitatea de a pompa rapid diferite grupuri musculare și de a dezvolta agilitatea și coordonarea. În plus, patinaj în scuterul inerțial învață atenția concentrată și trenuri aparatului vestibular. În ceea ce privește componenta tehnică, Utilizatorii sunt foarte apreciate de o calitate de mare viteză și durabilitate mare de scutere, precum și abilitatea de a le adăuga și să le transporte în transportul public.

Printre minusurile nota necesitatea de a obține anumite abilități de gestionare și imposibilitatea de a folosi cele mai multe modele de inerție pe off-road.

Gama

Piața modernă scuter oferă o gamă largă de inerțiale probe 3-roți. Mai jos sunt cele mai populare dintre ele, ocupând primele linii de rating popularitate de magazine online.

 • modelul inerțiale Y-Volution fliker Lift Este potrivit pentru plimbările în parc și pentru a efectua trucuri, și este proiectat pentru atleții mai vechi de 7 ani. Scooter este echipat cu rulmenți cu încredere clasei ABEA-5, are 3 roți cu un diametru de 14,5 cm și este capabil să reziste sarcinii până la 100 kg. Designul pliabil vă permite să colectați scuterul la dimensiuni compacte, ceea ce facilitează în mare măsură transportul și depozitarea acestuia. Înălțimea volanului poate fi reglată în funcție de creșterea unei persoane, iar înălțimea maximă a rack-ului de direcție este de 99 cm. Modelul este echipat cu o frână manuală, cântărește 9,2 kg și costă 11520 ruble.

 • Copiii Scooter-Frog Sima Land Flicker OT-25-1 Este condusă de reproducere și de picior și cântărește 3,4 kg. Modelul este fabricat în roz strălucitor și proiectat pentru fete în 104 până la 116 cm și o greutate de până la 50 kg. Platformele sunt echipate cu vârfuri anti-alunecare, oferind o aderență bună cu tălpi de încălțăminte. Diametrul roții din față este de 12,5 cm, două spate – 8 cm. Scooterul este echipat cu o frână de picior, are o înălțime reglabilă a rafturilor de direcție de la 70 la 84 cm, produsă în dimensiuni de 80x27x84 cm și costă 1150 de ruble.
Citește mai mult  Selectați Anvelope pentru Fatbike

 • Modelul inerțial ZIP Scooter 1400 Made de culoare neagră și proiectate pentru rideway cu o greutate de până la 100 kg. Scooter este echipat cu un rulment de mare viteză a clasei ABEA-5, frâna manuală și roțile din poliuretan cu un diametru de 12,5 cm. Înălțimea volanului nu este reglementat și este de 80 cm. Modelul este recomandat numai pentru echitatie mersul pe jos – nu este potrivit pentru executarea de trucuri. Greutatea Scooter este de 10,1 kg, costul – 5800 ruble.

 • scuter inerțiale Razor PowerWing DLX Conceput pentru copii și adolescenți cu greutate de până la 70 kg și o creștere 110-190 cm. Modelul este echipat cu o frână manuală, are un aspect elegant și cântărește 4,9 kg. Cadrul este realizat din aluminiu si are un design pliabil. Lungimea scuter este de 87 cm, clearance-ul (garda la sol) – 5 cm. Volanul este reglabil în înălțime de la 73 la 89 cm și are o lățime de 30 cm. Roțile sunt realizate din poliuretan, diametrul frontal este de 12,5 cm, din spate – 6,5 cm, lățimea fiecărei roți de 3 cm. Punțile sunt echipate cu suprapuneri anti-alunecare din banda abraziva, frana – manual, clasa de precizie – rulmenți AVES-7. Modelul este produs în China (Patrie brand-ului SUA), are o garanție de 6 luni și costă 11990 ruble.

 • „Scooter foarfece” Vertigo TRIKE MONTBLANC 145 Produsă în albastru și echipat cu un cadru din oțel solid. Roțile au un design armat, care vă permite să călărească drumuri proaste. Modelul este echipat cu o frână manuală, are un design pliabil și este proiectat pentru a sarcinii în greutate de până la 100 kg. Toate 3 roti au un diametru de 14,5 cm și din poliuretan. Lungimea scuter este de 93 cm, greutate este de 8 kg, prețul mediu este de 5000 de ruble.
Citește mai mult  Caracteristicile modelelor de scutere YEDOO și regulile pentru alegerea lor

Sfaturi pentru alegerea

La alegerea unui scuter inerțială, trebuie să acorde o atenție la un număr de puncte importante.

 • Scopul modelului este un indicator important pentru cei care doresc să cumpere un scuter pentru trucuri și salturi. Abilitatea de a rezista la sarcini mari nu este dotată de toate modelele, astfel încât înainte de cumpărare ar trebui să examineze cu atenție pașaportul tehnic. Dacă instanța nu este echipată cu o suspensie armată, are un mic distanță de sol și lagăre slabe, atunci este interzisă să o utilizați pentru călărie extremă, despre ceea ce producătorii sunt de obicei raportați în documentația însoțitoare.
 • Următorul criteriu de selecție este capacitatea de a regla volanul. Prin achiziționarea unui model cu o poziție schimbabilă a rack-ului de direcție trebuie amintit că un astfel de design este mult mai slab static și nu poate fi folosit pe scutere complicate.
 • Este recomandabil să acordați atenție diametrului roților. În mod ideal, dimensiunea roții din față trebuie să fie mai mare decât dimensiunea din spate. Un astfel de raport garantează o pârtie ușoară și o permeabilitate mai bună.
 • Dacă ar trebui să purtați un scuter în transportul public sau să mergeți la liftul cu el, atunci este mai bine să vă opriți alegerea pe modelele pliere care sunt cel puțin un pic și mai greu decât analogii lor statici, dar nu provoacă probleme când stocați și transportul.

În următorul videoclip veți vedea o scurtă trecere în revistă a unui scuter inerțial cu trei roți pentru copiii de la 3 ani Y-Volution Y Floker J2.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: