Selectați Anvelope pentru Fatbike

Selectați Anvelope pentru Fatbike

Firmele care produc veloresine sunt concentrate pe cele mai recente realizări în această direcție. Scopul lor este de a face o bicicleta de toate anotimpurile si pentru toate anotimpurile masini sport proiectil. Diferențele dintre Anvelope de Scop Diverse – Dorind, model și protector Agresivitatea, structura stratului produsului în sine și t. D. – nu numai lățimea cauciucului și diametrul jantei.

Tipuri de anvelope

Mulți cicliști fatbike sunt mai frecvent asociate cu patinaj de iarnă în zăpadă, murdăria și noroiul de foraj, cu excursii de vară în jurul valorii de câmpuri și păduri. Ei amintesc că Pe Fatbike, dispozitivul de protecție trebuie să fie agresiv, cum ar fi bicicletele de munte, pentru excursii la drumuri proaste și off-road. De fapt, Fatbike va trece pe autostrada acoperite cu zăpadă. Aici se vor folosi slick sau semi-anvelope – au o passability mai mare decât în ​​cazul în care aceeași bicicleta a trecut pe toamna sau iarna off-road. Protectorul nu are un protector, o jumătate de vițel – el este scăzut, doar 2-3 mm vorbește. Acesta din urmă este ideal pentru călătorii de asfalt intercalate cu plecari la drumuri unconfalled.

Pentru plimbare pe sticlă netedă, ca sticla, cauciucul de gheață pentru Fatbike trebuie să fie împins – va împiedica căderea pe gheață. Lungimea navelor este egală sau mai mare de 0,5 cm.

Scopul cauciucului

Slys se va potrivi pentru schi pe străzile de asfalt. Pe drumuri netede cu acoperire perfectă, protectorul nu este necesar – va interfera numai cu accelerația. Pe teren și rubozele drumurilor în cazul în care vremea sa stricat brusc și drumul sa transformat într-o mizerie, un protector agresiv și pronunțat ar ajuta. Protectorul semi-subțire se va potrivi pentru drumuri uscate cu un sol, acoperire de moloz, precum și pentru pasaje stâncoase sau un asfalt vechi, cu crawling sau beton.

Citește mai mult  Biciclete urbane: descriere și selecție

Newbies de multe ori încearcă să călătorească în timpul verii când drumul este uscat și liber, pe cauciucul stâng. Rolurile de anvelope în același timp vor suferi serios – ciclistul va petrece o mulțime de efort în timpul accelerației, T. La. Spikes, cum ar fi solilurile, se vor întoarce pe asfalt, și acest lucru este vorba despre același lucru pe care patinoarul de asfalt, care, în loc de roți netede și unghiile, sudate la subcarriatele aceleași roți, în loc de roți netede – părul și Nails. Ca urmare, viteza de mișcare a unui astfel de vehicul va scădea considerabil. Situația seamănă cu cea la care aceleași motociclete se mișcă pe o bicicletă pe autostradă, pe care, în loc de o pantă netedă – un protector agresiv.

Compoziție și ouare

Cauciuc îmbuteliat utilizat pentru a elibera anvelope cu buget redus. Nu se distinge prin elasticitate specială, susceptibilă la uscarea și abraziunea mai rapidă. Cauciuc sintetic cu adăugarea de material sursă de butil pentru fabricarea camerelor, Inclusiv pentru același cauciuc folosit pentru Fatbike. Dezavantajul principal – Greutatea mai mare a roții: Anvelopele îmbuteliate sunt mai greu, iar o astfel de anvelopă cântărește 300 … 500 gr mai mult.

Anvelopele cu kevlar au o marjă de siguranță mult mai mare. fire de Kevlar sunt pătrunse cu funiile de mai multe modele de anvelope de medie și cea mai mare preț variază. Numărul de straturi cu fire de kevious poate ajunge la trei – oferă anvelopele o rezistență specială. Straturile kevlar sunt caracterizate printr-un indicator esențial – numărul de fire pe inch pătrat sau TPI. Aceasta variază 30-120. Prețul final al unui astfel de pneu a – cu excepția compoziției cauciucului – este determinată de TPI. Drepturile sunt folosite fire de aramidă.

Citește mai mult  biciclete gigant: gama de modele și reguli de operare

prezenţa Camera

Camera Ciclism – Clasic Ciclism și Automotive cauciuc. Cu toate acestea, tehnologiile tubeless nu a mers și biciclete. Absența unui aparat de fotografiat reduce greutatea totală a roții de biciclete la maximum cateva zeci de grame, Vă permite să reparați roata perforate, golf în puncția de etanșare și nu scoate anvelopele de jantă. Pentru persoanele care sunt importante decât viteza procesului și accesibilitatea mediului ambiant de biciclete pentru a continua drumul ca nimic nu sa întâmplat, anvelopa de congelare este alegerea optimă.

Evitați instalarea de cauciuc tubeless pe jantă care nu sunt destinate pentru astfel de anvelope. Obada pe roțile obișnuite nu este pur și simplu adaptat pentru cauciuc cannonous – aer se va sparge repede, chiar dacă încercați să-l pună „lantya“. Acest lucru se datorează perforarea jantei – ace de tricotat vin în ea cu fire de șuruburi, iar aceste găuri nu sunt sigilate pentru ei. Faptul este că roțile fără inimă sunt fixate în mod diferit – punctele de andocare lor nu lasa aerul din spațiul în care acest aer trebuie să fie sub presiune definită.

În plus, datorită unei structuri speciale, Canice nu va rezista la o plimbare cu bicicleta lung cu jante late – aplatizare excesivă va fi prematur pentru a distruge aceste straturi.

raportul de dimensiune

Dacă încercați să poarte o anvelopă cu un diametru de 27,5 inci pe o jantă de 28 inch – vă sunt garantate pentru a rupe cordonul și răspândirea cablul plăcii. Dimpotrivă – ea nu se va ține pe marginea, la primul drum la cele mai mici „mănîncă“ neregulă în lateral și se va lua.

Citește mai mult  Cum de a alege un scuter adult cu trei roți?

Lățimea anvelopei este selectată sub diferența dintre penele și ramele cadrului, precum și în spațiul dintre „picioare“ furci. Prea gros, de exemplu, 4-inch, atunci când încearcă să transforme o bicicletă de munte în Fatbike – după punctul maxim atins, se va ridica bine, ea se va rupe, iar bicicleta nu va merge. anvelopele mai late rolve mai bine în drumurile proaste, până la murdărie și zăpadă troiene, mai înguste – numai pe străzile din asfalt și autostrăzi, cu întindere – pe drumuri unconfalted uscat, în același timp, ele nu sunt deloc potrivite pentru nisip.

Adeziv pentru etanșare

Alegerea unui cauciuc non-cameră pentru Fatbach, alege imediat un lipici bun. Faptul este că anvelopele Cameless necesită etanșare suplimentară. Fără ea, încercarea de a pompa această roată este similară cu dorința de a umple butonul de apă fără partea de jos. În adeziv vechi, termenul de valabilitate de care se termină, structura este rupt – muștele și strates.

Atunci când este aplicat cauciucul, lipici solar și orb nu se va conecta barele, și va distruge stratul de anvelope din spatele stratului.

Concluzie

Indiferent ce alegeți cauciuc pentru Fatbike – Concentrați-vă pe plimbare, kilometru zilnic și anual, calitatea drumului și vremea. Cea mai bună cale de ieșire este de a conține două vilset pentru aceeași bicicleta pentru vara (slick sau grindină) și pentru iarnă (anvelope împânzit cu o bandă de rulare de noroi). Acest lucru va ajuta la ajustarea rapidă a condițiilor reale de conducere.

Despre cum să alegeți anvelopele de iarnă pentru Fatbike, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: