subtilitățile de depozitare pentru biciclete

subtilitățile de depozitare pentru biciclete

Un stil de viață sănătos în întreaga lume, atrage tot mai mulți fani. Fiind sănătos în multe cercuri ale populației a devenit „la modă“, și este considerat un ton rău despre bolile lor. Ciclism în zilele noastre devine din ce în ce mai largă. Bicicleta poate maestru aproape toată lumea, și bătrâni și tineri. Dar, în timpul iernii rar, care de la iubitorii vor muri pentru a merge la bikerogulk. Cele mai multe folosesc bicicleta doar în momentul nepotrivit al anului. Depozitarea sezonieră a acestui vehicul ușor devine o sarcină importantă.

Reguli fundamentale

Toate cuvintele binecunoscute despre Santochki pot fi reformate în legătură cu bicicleta: „Îți place să călătorești – Dragoste și biciclete în apartament pentru a pune”. Este în apartament, deoarece nici o altă modalitate de a stoca calul de fier în condițiile realităților noastre nu va permite o securitate de 100%. Ei bine, atunci când există o locuință spațioasă în care puteți selecta un loc confortabil pentru o bicicletă fără probleme. Dar în multe familii nu există o bicicletă, ci apartamente mici fără nici un set de cameră de depozitare.

Există reguli generale care trebuie respectate.

  • Definirea factorilor – umiditatea și temperatura aerului. Camerele crude – cel mai favorabil mediu pentru metalele ruginite, în acest moment în alegerea unui loc de depozitare trebuie să fie luate în considerare cu siguranță. Diferențele semnificative de temperatură afectează, de asemenea, calul de fier, nu cel mai bun mod. Condensul se formează pe detalii, microcrasii apar pe acoperiri protectoare, începe procesul de coroziune, cauciuc și plastic.
  • Nu permiteți apariția ruginii. Este extrem de dificil să scape de ea, va reduce brusc durata de viață a mașinii cu două roți.
  • Razele solare drepte nu ar trebui să pătrundă. Sub impactul lor, părțile din cauciuc și plastic sunt distruse, lacurile și acoperirile protectoare sunt fuzionate.
  • Locația de depozitare nu trebuie să fie aproape de dispozitive de încălzire, deoarece doare roțile anvelopelor și stivuitoarele.

Pentru ca un prieten de două stele să „copleșiți” cu succes și a fost pregătit să-l placă pe proprietar cu un curs ușor de sezon, este necesar în fiecare an cu debutul vremii reci pentru a pregăti un transport preferat la depozitarea de iarnă și nu doar scoateți-l „din ochi.

Pregătirea bicicletelor

Dacă efectuați cu atenție pregătirea simplă, puteți trimite în siguranță unitatea la „Iaring”. Bicicleta nu este rea să supraviețuiască până la primăvară, chiar și în condiții non-ideale, dar acceptabile, dacă proprietarul nu are altă opțiune de depozitare. Pregătirea se efectuează în etape.

  • Spălat. În primul rând, trebuie să fim curățați cu un ciucuri cu praf și murdărie, comutatoare de viteză, pârghii de frână, ștergeți cu un lubrifianți vechi de vânt moale din nodurile mecanice, curățați mașina cu atenție, ștergeți-vă și uscați pentru uscare finală. Apoi clătiți cu orice lanț de solvent cu tensionator și „asteriscuri”.

Pentru confort și pentru a salva solventul, este mai bine să pulverizați de la pulverizator și apoi ștergeți suprafața și nu apăsați solventul.

  • Șablon. O inspecție detaliată a vehiculului vă va permite să identificați malfuncționalități minore și detalii de evacuare. Eliminați imediat problemele și nu amânate până la primăvară. Pentru iarna puteți uita ceva, iar defecțiunea va rămâne, iar costul reparațiilor este întotdeauna mai scumpe decât în ​​toamna.
Citește mai mult  Cum de a alege un electrospoamocat dublu?

  • Lubrifiant. Ai nevoie pentru a lubrifia noduri spălate și piese, lanț, întrerupătoare și cabluri de frână. Nu-i rău pentru a schimba lubrifiantul în mânecile roții, coloana de direcție, pedale. La un alt moment, încă mai are de a face – deci nu de ce face acest lucru înainte de a depozita? Dacă este planificată în interior magazin fără încălzire, suprafețele cromate sunt importante și, ori de câte ori este posibil și cadru, să acopere cu lubrifiant de silicon pentru a proteja împotriva coroziunii și vopsea cracare.

În cazul în care modelul este scump, atunci anvelopele trebuie să fie unse suplimentar de glicerina pentru a proteja împotriva fisuri în frig.

  • Presiune redusă în camere. Este suficient pentru a elimina presiunea de până la 1,0-1,5 atm și să mențină în timpul depozitării, atunci când în scădere, pompa roțile.

  • Dezasamblare de navigator biciclete, computer ciclu (dacă este cazul), lumini detașabile. Ia de la bateriile Corpuri de iluminat fixe rămase, astfel încât electrolitul distructiv nu este răspândit în timpul iernii.

  • Desfaceți clemele de fixare a scaunului și Takeaway volanului, reduce tensiunea arcurilor de frână, pune lanțul lubrifiat pe cele mai mici stele.

Locuri potrivite

Pentru biciclete, proprietarii de „norocos“ găsi un loc în apartament. Aceasta este cea mai bună opțiune posibilă de condiții optime. Problema este doar cu privire la modul de a aranja bicicleta cât mai compactă, astfel încât să nu interfereze. Puteți pune pur și simplu bicicleta de la peretele liber în hol, dacă permiteți spațiu, dar această opțiune este adecvată numai pentru o mică familie fără copii. Puteți fixa transportul pe un umeraș special pe perete.

Citește mai mult  Caracteristicile modelelor de scutere YEDOO și regulile pentru alegerea lor

Suspensia este corectă pe cadru, și nu pentru șa, volanul sau roțile. În cazul în care apartamentul este destul de mic, nu există nici un balcon și garaj, puteți dezasambla parțial bicicleta, pliată în cazul prelată și pus sub pat, la mezanin sau la caseta de canapea pentru stocarea lucruri – aceasta nu împiedică pe nimeni.

Proprietarii de modele scumpe și sportivii profesioniști dobândesc dulapuri speciale de depozitare.

În plus față de apartament, locuri de depozitare adecvate și cele mai comune sunt glazurate balcon, Loggia și garaj. Acestea sunt bune opțiuni pentru a lăsa acolo pentru biciclete de iarnă. Razele drepte cad pe balcon sau loggia în zilele însorite, astfel încât motocicleta preparate pentru depozitare trebuie să fie acoperită (filmul întuneric este potrivit, tesatura, prelata, hârtie densă). Este inacceptabil faptul că apa curgea la masina la masina – aceasta este o modalitate directă de a coroziunii.

În garajele din spațiul liber un pic în cazul în care există deja a pus masina. Biciclete cele mai multe ori difuzat pe perete. Umeraș se poate face prin el însuși, mai bine de lemn sau plastic, astfel încât să nu vopsea zero atunci când agățat. În „Sportrs“ puteți găsi gata făcute ieftin umerașe umeraș. Design-ul sub forma unui raft este mai scump, dar economisește spațiul bine, stabil datorită montarea sigură pe perete și suportul pe podea. Pe raftul puteți plasa 2 biciclete.

alte metode

idei originale despre modalitățile de stocare sezonieră a bicicletelor va fi interesat de orice proprietar. În magazine online de vânzare non-standard, suspendat Articol de fixare „Cyclos“, care are deja o mulțime de feedback pozitiv. compactitatea sa este notat (amintește-un vas mic de flori).

Vă permite să stabilească bicicleta în diferite poziții – în plan orizontal, la un unghi, vertical, este posibil într-o anumită cameră.

Dacă există o curte închisă sau un spațiu liber în unele camere (camera de depozitare liberă, o loggie mare, un vestibul non-ocupat), unde pentru a salva zona nu este necesară, puteți construi un suport din lemn sau un suport de țevi de plastic și Adaptoare pentru mai multe mașini cu două roți. În marile mici ca o opțiune poate fi fixată excelentă chiar și pe tavan într-o poziție orizontală dacă plafonul este ridicat. Astfel încât nu va reduce semnificativ spațiul de locuit. O atenție deosebită trebuie acordată siguranței unei astfel de montări. Suspendarea ar trebui să fie durabilă și fiabilă.

Citește mai mult  Vilitere: Tipuri și opțiuni

Dacă permiteți oportunităților financiare, într-un oraș major Puteți trece transportul pentru iarnă la parcare specializată, unde va fi stocat într-o cutie caldă până la primăvară. Din păcate, o astfel de parcare cu Velokoxami în Rusia. Unele servicii de reparații de biciclete, încărcate complet în timpul verii, iarna, oferă servicii pentru depozitarea sezonieră a transportului de biciclete, ca și în timpul iernii, există multe spațiu liber în incintă.

Sunt cei care pentru o taxă rezonabilă vor lua o bicicletă în sine, vor fi oferite pentru a efectua inspecție, reparare, lubrifiați și depozitați până în primăvară, iar în primăvară va livra la domiciliu client.

Unde să nu depozitați?

Este strict recomandat să stocați transportul de biciclete în intrare. Potrivit statisticilor, aceasta este cea mai comună zonă a furtului, deci nu riscă. Păstrarea în coridorul general și pe aterizare nu este, de asemenea, o opțiune, Deoarece reduce în mod inevitabil spațiul liber general, adesea provoacă nemulțumirea față de vecini și atunci când verifică doamna. Besor, poate aduce o pedeapsă, deoarece complică ieșirea neobstrucționată din incintă.

Atârnă peste partea balconului deschis sau pe peretele exterior al clădirii prea nu poate, Acest lucru este echivalent cu faptul că transportul a fost aruncat în stradă. Cu acest spațiu de stocare pentru primăvară, bicicleta va fi într-o stare deplorabilă. Nu ar trebui să fie pus în subsol unde sunt stocate legume. evaporare permanentă și umiditatea nu vor fi salvate în astfel de condiții de coroziune, chiar masina pregătite cu atenție.

Despre cum să pregătească o bicicletă pentru stocare de iarnă, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: