Toate bicicletele de autostrada despre

Toate bicicletele de autostrada despre

Sortimentul de biciclete autostrăzi în timpul nostru este izbitoare de soi. Acestea sunt modele concepute special pentru conducerea de mare viteză. Acestea sunt concepute pentru acoperire asfalt bun. În acest articol, ne vom apropia de bicicletele de autostradă și vom afla ce avantaje și cons.

Caracteristici de proiectare

Bicicletele moderne de autostradă sunt produse nu numai pentru călărie în oraș, ci și pentru ciclism și maraton. Principala caracteristică distinctivă a unor astfel de modele constă sub forma volanului lor. Se formează așa-numitul „Horn Barani”. Datorită structurii specifice, utilizatorul are posibilitatea de a schimba liber prinderea.

Designul bicicletelor moderne de autostradă implică o aterizare scăzută și întinsă. Prin urmare Mai multe aerodinamice de înaltă calitate. De asemenea, efectuați transferul cu rapoarte de mare viteză.

Cadrele în astfel de modele de biciclete sunt caracterizate de rigiditate ridicată, dar o masă relativ scăzută. Anvelopele de aici sunt înguste, pentru ele se caracterizează prin presiune ridicată (8 atm).

Diametrul roților din autostrada modernă ajunge la 28 de centimetri. Suspendarea amortizării în design nu este furnizată deoarece au o greutate impresionantă. Majoritatea bicicletelor autostrăzilor sunt caracterizate printr-o mică greutate. Cele mai ușoare copii au o masă de numai 3-5 kg. Greutatea mică se realizează prin utilizarea tehnologiilor avansate și a materialelor, cum ar fi carbonul, titanul, aluminiu sau magneziu.

Designul bicicletelor autostrăzilor prezintă astfel de caracteristici și caracteristici principale:

 • Ultrasunete Rama+
 • Diametrul mare de roți+
 • Pneuri netede de grosime mică+
 • Furcă de duritate înaltă+
 • Transmisie bine dezvoltată+
 • Frâne ușoare.

Schoesaine Rama este responsabilă pentru 2 indicatori principali – caracteristici de înaltă rezistență și ușurință în construcții. Datorită acestor proprietăți, se asigură dinamica mișcării dispozitivului, precum și o durată de viață lungă. Până în prezent, una dintre cele mai fiabile și durabile, este obișnuită să se ia în considerare cadrele de la carbon, dar astfel de elemente fac o bicicletă mai scumpă. Modelele cu cadre din aluminiu costă mai ieftin.

În autostrada modernă, sunt furnizate furcile tari, deoarece aceste biciclete sunt concepute pentru plimbare pe drumuri egale. Un dop de absorbție a șocului într-un dispozitiv similar ar lua rolul frânei – „cal de fier” ar fi în mod constant în poziție verticală și se accelerează slab.

Bicicletele cu autostradă sunt produse cu frâne de lumină de lumină caracterizată prin modulare ridicată. Dacă le comparați cu alte frâne impersonale, ele au cea mai modestă masă, ceea ce este foarte important pentru viteza de accelerare și viteza ușoară.

Cele noi nu sunt instalate pedale. Acest factor cauzează adesea confuzie și neînțelegere de la cumpărători, mai ales în cazul în care bicicleta de acest tip este selectat pentru prima dată.

Faptul este că versatil pedale nu sunt completate de pedale universale – acestea trebuie să fie cumpărate separat, având în vedere dimensiunea și forma picioarelor utilizatorului.

Avantaje și dezavantaje

biciclete Autostradă se bucură de cerere de invidiat. Cu toate acestea, este util să cumpere astfel de mijloace de o mișcare, care au familiarizat cu toate puterile sale și părțile slabe. Să începem cu bine – ia în considerare avantajele unor astfel de biciclete.

 • Acestea sunt caracterizate prin roți înguste și anvelope de autostradă.
 • După cum sa menționat mai sus, highcasts sunt echipate cu o roată specială de direcție, numita „Barani Horn“, cu care utilizatorul poate schimba cu ușurință de prindere, dacă se dorește. Dar acest lucru nu înseamnă că absolut toate bicicletele de autostrada este echipat cu un astfel de detalii. Unele modele de pus, de asemenea, roata standard de direcție drept (cum ar fi ciclism montan).
 • Astfel de biciclete sunt ușurință cu ușurință. Au un cadru ușor și roți. Toate componentele pentru încălțămintea autostrăzilor nu au o masă mare.
 • Bicicleta de autostradă poate fi considerată multitasking. Este potrivit nu numai acelor oameni care iubesc doar să călătorească, dar și sportivi.
 • Ridicați modelul optim va fi în măsură pentru orice utilizator. Desenele de sex feminin și bărbați, de exemplu, au diferențe impresionante în parametri.
 • Pe o astfel de bicicletă, o persoană poate călări mult mai repede și poate depăși distanțe destul de grave. Alte soiuri de biciclete în acest sens sunt inferioare lui Insporor.
 • PROS vor fi atribuite gamei largi de biciclete pe autostradă. Consumatorii au o selecție chic.

Să ne oprim la dezavantajele autostrăzii.

 • Suspensia din spate sau din față în proiectarea acestor dispozitive nu este, că mulți utilizatori se referă la deficiențe grele.
 • Drumurile aspre și inegale pentru astfel de biciclete nu sunt absolut potrivite. Acest factor este important de luat în considerare atunci când operează.
 • Ponderea leului din bicicletele moderne de autostradă nu este echipată cu un dispozitiv de fixare special sub trunchi (Astfel de elemente sunt de obicei prezente în proiectarea modelelor turistice și montane). Desigur, acest lucru nu înseamnă că pe un astfel de „cal de fier” nu poate merge la serviciu, trebuie doar să fie stocate cu o pungă sau rucsac.

Greutate și dimensiune

Alegeți modelul optim al bicicletei de autostradă, împingând dimensiunile sale. Un model care au astfel de dimensiuni sunt disponibile în vânzare:

 • 49-51 cm – parametrii ideali pentru un ciclist a cărui creștere este de 157-163 cm+
 • 51-54 cm– Pentru utilizatorul cu o creștere de 163-170 cm+
 • 55-57 cm – pentru o înălțime a unei persoane 170-178 cm+
 • 57-59 cm – pentru o înălțime ciclistă 178-183 cm+
 • 58-60 cm – la înălțime 183-190 cm+
 • 61-63 cm – la creșterea 190-198 cm.

Dimensiunile mai impresionante diferă un cadru al unei biciclete de autostradă, cu atât este mai mare greutatea ciclismului pe care ea poate fi o rezistență delicată. Pentru cele mai multe modele globale, sunt folosite țevi cu pereți groși. Aceste biciclete care au dimensiuni mai modeste diferă în greutate cu aproximativ 150-200 g de la modele concepute pentru mai mari Rhodes.

Greutatea de proiectare a bicicletei autostrăzii depinde în mare măsură de materialul din care a fost produs cadru. Cele mai severe sunt opțiuni în care partea din cadru este fabricată din oțel.

Sunt mai multe plămâni sunt copii în care cadrul este fabricat din aluminiu sau carbon.

Vizualizări

Bicicletele de autostradă sunt împărțite în mai multe soiuri. Fiecare versiune a unui astfel de vehicul are caracteristicile proprii de design. Să vă familiarizați cu ei mai aproape.

Clasic

Una dintre cele mai populare opțiuni de biciclete pe autostradă. În caz contrar, se numește grup sau ușor. Acesta este un model tradițional conceput special pentru ciclism de curse pe drumuri de asfalt. Scopul principal al designerilor a fost de a ușura masa structurii. De aceea Bicicletele clasice au un cadru colectat din țevi de grosime mici.

Modele similare ale bicicletelor autostrăzilor sunt fabricate pentru curse și, după ce toate competițiile sunt ținute cu aproximativ 90-200 km de-a lungul pistei de înfășurare cu coborâre și ascensoare. Pentru a face acest lucru, aceste modele oferă aterizare, aducând numai confort în timpul exploatării lungi. Este scăzută și agresivă. Baza roților aici este scurtă, datorită căreia trecerea de întoarcere se dovedește a fi mai ușoară și mai manevrabilă.

Aerbike

Aerobasicele moderne sunt concepute pentru a rezolva problemele care sunt orientate modele clasice de autostradă. Cu toate acestea, în aceste modele, rezistența aerului este redusă semnificativ în timpul conducerii cu viteză mare. Cadrele pentru astfel de biciclete au de obicei mai multă greutate și sunt mai scumpe decât alte soiuri. Aerizarea aici este încă agresivă, prin urmare, slab potrivită pentru călătorii foarte lungi pe distanțe lungi.

În favoarea aeroddelor face o gamă de sprinters, triatleți, dar pentru începători, aceste modele sunt leșin.

Endurans

Bicicletele tipului specificat diferă în cadrul unei călătorii mai confortabile și posibilitatea de a instala roți mai largi. Greutatea designului este mai mult, rezistența aerodinamicii devine impresionantă. Acest lucru nu este cea mai bună alegere, dacă vorbim despre biciclete de curse la viteză mare. Numai acele cazuri pot servi drept o excepție atunci când cursa trece de-a lungul piesei cu o pavaj.

Grebel

Subspecii relativ noi de biciclete autostrăzi, care au reușit să cucerească o mare popularitate. Aici sunt prezenți Cadru confortabil de la Endurans, anvelope largi, frâne de disc. Pe model, puteți călători în siguranță pe asfalt și pe teren și pe drumul de pietriș. Deoarece clasa clasificate de biciclete este nou, producătorii recurg adesea la diferite experimente și pentru a produce exemplare originale, de exemplu, cu o furculiță de absorbție de șoc.

Cyclocross

Aceasta este o disciplină sportivă specială, care este de a conduce în nisip, murdărie și chiar zăpadă într-o rută de inel foarte lungă. Ciclocrossiile diferă de pantofi de înaltă grosime ploioase de înaltă calitate – 32-42 mm. Există o treaptă profundă, un nod de transport mare. Nivelul de confort în astfel de biciclete nu este cel mai înalt, astfel încât acestea pot fi considerate ca fiind mai mult specializate.

Urmări

biciclete Autostradă de tipul specificat sunt disponibile în mod special pentru ciclism. Designul modelelor de cale este simplă și de înțeles, astfel încât s-au dovedit a fi bine ca biciclete urbane.

Principala caracteristică distinctivă a pistelor de piese se află în transmisie fixă ​​- nu comută viteza aici nu este prevăzută. Există frâne în aceste modele (în contraste o opinie comună cu privire la lipsa lor), dar nu este posibil să se încetinească, dar numai încetinirea mișcării de pedale.

Pentru copii de cale sunt caracterizate printr-un ampatament scurt și nod de transport de mare.

Tăiere

Ușor de modele de biciclete autostrăzi specializate, fabricate pentru curse individuale, cu un start separat. Potrivit pentru triatlon. Dar pentru excursii de grup, această bicicletă profesional nu este destinat deoarece nivelul frunzelor sale de manevrabilitate mult de dorit.

Turism

Highcasts de acest tip sunt echipate cu un cadru moale și confortabil realizate din oțel sau titan. Conform caracteristicilor externe, o astfel de tehnică poate semăna puternic o bicicletă de epocă din anii 70.

Touring este o bicicletă rutieră, care este proiectată pentru o călătorie plăcută, dar mult timp sau chiar mai multe zile. Ampatamentul se extinde aici, ceea ce asigură o stabilitate ridicată a dispozitivului. aterizare verticală Asumat, cel mai confortabil pentru călăreț.

Evaluarea celor mai buni producători

Datorită gamei de chic, consumatorii moderni au posibilitatea de a alege motocicleta rutier perfect pentru fiecare gust, culoare și buget. Se recomandă să se pronunțe Modelul exclusiv de proprietate, deoarece astfel de dispozitive diferă în mod tipic o calitate ireproșabilă. Desenați o mică prezentare a celor mai populare producători care produc Roadies fiabile și durabile.

Gigant

producătorii de top se deschide de brand din Taiwan, care produce biciclete de înaltă calitate într-o gamă foarte mare. Giant oferă o gamă de clienți ai modelului, a căror cadru este fabricat din oțel, aluminiu sau carbon. În sortimentul producătorului, puteți întâlni nu numai biciclete de diferite tipuri, dar și accesorii și componente pentru ele.

Scott

Marcă celebră care se mândrește cu cel mai bogat sortiment de biciclete de modificări diferite. Produsele de marcă îndeplinesc toate cerințele și standardele. Puteți găsi în vânzare atât biciclete clasice și profesionale Scott. Modelele sunt echipate cu discuri de disc și jantă. Ramele sunt realizate din aluminiu sau carbon.

B’twin

Brand renumit și popular care oferă biciclete de înaltă calitate de modificări diferite la alegerea consumatorilor. Instalația de înaltă companie sunt renumiți pentru confortul, rezistența ridicată, manevrabilitatea și durabilitatea.

Se desfășoară în vânzare ca biciclete de autostradă urbană și modele profesionale de ciclism.

Autor

Brand mare european, care produce nu numai biciclete, dar și sporturi sportive, accesorii pentru biciclete. Autorul sortimentului atât adulți, cât și pentru copii, precum și modele pliante de biciclete. Brand lansează urban, turist, soiuri montane de biciclete. Autorul Lividors sunt realizate cu un cadru ușor de aluminiu.

Bianchi

Bicicletele de autostradă italiană ale acestui brand sunt faimoase nu numai de cea mai înaltă calitate, ci și de corporativă. De-a lungul timpului de colorare, structurile de ciclism s-au schimbat reciproc, dar ușor. Destul de mult timp a rămas umbra verde, dar consumatorii moderni au ocazia de a alege un model și mai multe culori interesante. În gama de firme sunt atât specimene scumpe, cât și bugetare ale autostrăzii.

Sfaturi pentru alegerea

Alegeți o bicicletă de înaltă calitate și fiabilă, nu la fel de tare. Principalul lucru este de a respinge de la un număr de principalele criterii.

 • Rostovka (dimensiune model). Acesta este unul dintre cei mai importanți parametri să ia în considerare ridicarea unei autostrăzi. Există calculatoare speciale, care să permită să coreleze dimensiunea unui cadru de bicicletă cu o creștere într-un ciclist. De multe ori, parametrii dimensionale sunt indicate pe site-urile oficiale ale anumitor mărci. Inainte de a cumpara o bicicleta, este recomandabil să-l încercați – o mică plimbare pentru a înțelege dacă el este potrivit pentru tine. Puteți obține, de asemenea, deasupra cadrului, astfel încât acesta este situat între picioare. Distanta perfecta de inghinală la cadru este de 10 cm, iar minima – 6 cm.
 • Materialul din care este fabricat cadru. Cadrul va depinde de plimbare cu bicicleta, precum și fiabilitatea. Există highcasts cu rame de aluminiu, oțel sau Carbones. Trebuie avut în vedere faptul că opțiunile de oțel sunt grele, aluminiu – mai ușor. Ramele de carbon sunt plămâni, dar, în unele modele, masa lor depășește specimenele de oțel. Fiecare model trebuie să studieze cu atenție și să inspecteze să nu facă o greșeală cu alegerea.
 • Funcții structurale rama. Produceți Lividările pentru curse cu un început separat sau de grup. Modelele separate nu sunt atât de manevrabile, grele și foarte grele. Cicliștii de începători sunt încurajați să selecteze bicicletele autostrăzilor pentru începerea grupului. Cu astfel de modele mai ușor să se obișnuiască cu aterizare.
 • Șa și rul. Înainte de a cumpăra o bicicletă selectată de o autostradă, asigurați-vă că vă asigurați că sunteți mulțumit de șaua și volanul său. Managementul „cal de fier” ar trebui să fie maxim confortabil, convenabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele achiziționate pentru distanțe lungi și călătorii lungi.
 • Senzori de putere. Merită să acordăm atenție acestor elemente ale bicicletei. Senzorii sunt de 3 tipuri: Powertrap, care este încorporat în manșon, arată Kleo + Polar, situat în pedale, precum și CRM, care este într-un manșon pedale și nu este atașat la o roată specifică în design. Cele mai scumpe sunt senzorii Powermeter care au adăugat câteva mii de dolari la costul bicicletei.
 • Sistemul Star. Lanțul din designul autovehiculului este pus pe sistemul frontal în care sunt prezente diferite stele. Pentru novice bicicliști, mici, având 2 stele ale sistemului de 50 sau 24 de dinți. Este posibil să depășiți pantele și ascensoarele. Există un sistem dublu și standard de 39 și 53 de dinți. Opțiunile recente sunt potrivite pentru călăreții experimentați, deoarece vă permit să dezvoltați o viteză impresionantă.
 • Producător. Se recomandă selectarea numai bicicletelor de marcă. Pe piața modernă, multe firme mari, cunoscute și producătoare de înaltă calitate și produse durabile, care pot fi de încredere.
 • Punctul comercial. Dacă doriți să alegeți o foarte înaltă calitate și biciclete de încredere, este în valoare de a merge la magazin cu o reputație impecabilă. Puteți vizita priza monobrand, în cazul în care există o astfel în oraș. Nu este recomandat să achiziționeze astfel de echipamente în magazine stradale sau comercianți dubioase. Astfel de produse este puțin probabil să dureze mult timp, și nu va fi nici o garanție pentru ea.

Înainte de a merge la magazin pentru a cumpăra o bicicletă autostradă, este în valoare de un predeterday pentru a determina exact cum și în ce scop aveți de gând să-l utilizați. Cu siguranță știind ce anume vrei de transport de biciclete, va fi mai ușor să-l ridic.

Următoarele video va spune despre greșelile de începători atunci când de conducere pe o bicicletă autostradă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: