Totul despre Veloikshah

Totul despre Veloikshah

Printre toate tipurile de transport personal și public este cea mai ecologică. Nu necesită combustibil pentru ea – suficientă persoană care va răsuci pedalele. Nu dăunează atmosferei și rareori intră în accident, deoarece se mișcă cu o viteză de bicicletă. Booriksha poate purta simultan mai mulți pasageri, ajutor în transportul maritim.

Descriere și o mică istorie

Veloiksha Astăzi, în țările occidentale, este obișnuit să fie numit un termen mai corect – „Vilotaxi”. Aparține transportului public. În esență, velăksha este Design special pe o bază de bicicletă, al căror capacitate este 1 forță umană. Este vorba despre un om care stă în spatele volanului, transformă pedalele. Datorită eforturilor sale, Vilotxi se îndreaptă înainte.

Rickshaw a apărut în Asia cu mult înainte de inventarea bicicletei. Omul crezut a alergat pe drum, a târât coșul cu un pasager. Bicicleta Rickshaw a apărut pentru prima dată în Japonia, iar de acolo ideea a mers în alte țări asiatice.

Cu o jumătate de secol în urmă, Veikhi a umplut străzile orașului Europei și America. Există speranțe și planuri speciale pentru ei – Rickshaw pe bicicleta aparține de divertisment pentru turiști. Deci, Veloiks sunt incredibil de populare în rândul oaspeților din partea centrală a New York, Washington, Londra. Acum câțiva ani, Velotxy și ambele capitale ruse au apărut. La Moscova, velaikshi trece prin Piața Pușkin, în St. Petersburg – pe Palatul.

Fiecare țară care la adus pe Veikshi de la el, a făcut ceva în ele. Și, prin urmare, desenele modelelor din Asia diferă semnificativ din producția europeană sau velaiks rusă. De exemplu, în țările occidentale iubesc ciclismul cu trei roți. În ele, conducătorul auto se află înainte, și 2-3 pasageri – în spatele lui. Astfel de vagoane sunt acoperișuri deschise și închise. Dar vietnamezii inventive preferați să apară oaspeții țară „față“. Pentru acest driver transplantat în spatele partea din spate a pasagerilor, și el „împinge“ ei în fața lui. Două roți în vietnamezi Ricks sunt situate sub partea pasagerului, și unul – în anii driver.

În Mongolia și China, cu patru roți velaiks sunt adesea găsite.

Rușii au aderat la eliberarea unor astfel de mijloace de mișcare doar aproximativ un deceniu în urmă. Primele velaiks din producția internă a ieșit din liniile de plante Armavir pe teritoriul Krasnodar. Este rușii care a venit cu o modalitate de a reduce încărcătura conducătorului auto. Ei au oferit să instaleze panouri solare, astfel încât energia să asigure deplasarea motorului electric. Conducătorul auto nu are nevoie să rotiți pedalele să se răsucească, el se pot bucura de călătorie și să urmeze direcția de deplasare. În urmă cu doi ani, ideea rus a găsit sprijin din partea specialiștilor chinezi, iar subrețeaua a început producția de serie de panouri solare pentru biciclete Ricks.

După apariția boorks cu o unitate electrică, toate ideile noi au început să apară pe utilizarea unui mijloc neobișnuit de mișcare. De exemplu, în acest an, Rickshaws au fost prezentate pentru transportul de inghetata, limonada, baruri Rickshaw pentru stațiuni, precum și se deplasează în jurul orașului pe un chioșcuri de tracțiune pentru biciclete de vânzare bilete.

În cazul în care pentru a cumpăra și cât de mult costurile?

Veloiksha este potrivit pentru vacanțe de familie în oraș. Pe ei, copiii, împreună cu părinții lor pot merge pentru o plimbare în centrul orașului sau parc. Dar drumurile ar trebui să fie destul de buna: lovituri si ricse yam nu va avea de suferit. Unele modele pot depăși obstacole mici, dar ele nu sunt gata pentru teren intersectat și Frank off-road. Pasager ricșa dispozitive mai ieftine și mai accesibile, cu grinzi. În cazul în care bicicleta este echipat cu un frigider pentru inghetata, atunci costul crește exact pe prețul frigiderului.

ricșa biciclete pentru transportul de mărfuri poate fi echipat cu un coș de-cărucior, atât în ​​fața față și din spate. Aceasta este abordarea și în producția de modele de pasageri – costul unor astfel de velaiks de producție din Rusia începe de la 31 de mii de ruble. Costul vehiculelor cu frigidere – de la 51 la 99 de mii de ruble. Există modele stilizate sub trăsuri de epocă, ele costa aproximativ 95 de mii de ruble.

Cum se face?

În cazul în care velaik este ca un motor cu un motor, iar costul său este nu, atunci puteți încerca să facă un astfel de transport o cu propriile mâini dintr-o bicicletă obișnuită. Acest lucru va avea fantezie, ateliere de lucru și materiale necesare

 • Placaj multistrat durabil+
 • Instrumente de metal+
 • transmisie Ciclism+
 • Dispozitiv de măcinare Corner+
 • Unele piese din piele artificială durabile+
 • Roți Ciclism – 3 buc+
 • țeavă de metal+
 • dispozitive de fixare+
 • Aparate de sudare+
 • Puțină spumă.

În primul rând, meșteșugari recomanda decide cu privire la proiectarea. Dacă ideea ta atrage o imagine a unui velaikashi cu scaunul șoferului în partea din spate, atunci ar trebui să ridice șaua de mai sus, astfel încât să puteți vedea modul în care în partea de sus a pasagerilor. Creați un desen sau selectați Ready.

linii de culoare Marcați pe acțiuni prioritare de hârtie, în scopul de a nu se confunda.

În continuare, algoritmul de acțiune va fi astfel.

 • Gatiti Rama. Design-ul cadrului de moda este simplu și de încredere, ea corespunde pe deplin cadrul copiilor obisnuite „cu trei roți“, dar trebuie să se întoarcă de mai multe ori mai puternice. Ea va trebui să reziste la sarcini mai concrete.
 • transmissia Fresh. La instalarea acestei părți de conducere, este important să nu uităm despre un asterisc la roata principală. Lanțul doar pus pe pedale, atașate. În acest stadiu, este important să nu uitați să lubrifia lanțul și un asterisc.
 • Montați volanul. Procesul nu este diferită de la instalarea direcției pe bicicletă obișnuită.
 • Efectuarea scaunului și Tent. Scaun pentru pasagerii fac din placaj multistrat. După ce stratul de spumă pune un strat de piele artificială și fixați-l. Acoperiș poate fi confectionata din tesatura.

Toate atașamentele, șuruburi și piulițe nevoie pentru a strânge în etapa finală, când totul este gata.

Chiar și casa velaiksha va ajuta distractiv de a organiza petrecere a timpului liber pentru copii, mișcare de relief în jurul orașului pentru persoanele cu handicap și persoanele în vârstă. Daca doriti, Rickshaw va deveni o sursă de venituri – puteți instala un design publicitar pe ea sau livra colete de curierat pe ea.

Pentru un timp cald și uscat al anului, acest tip de transport va fi un asistent de încredere și un tovarăși în rezolvarea o mare varietate de sarcini de zi cu zi. Dar, în timpul iernii, Veloiksha va trebui să se ascundă sau du-te la un alt mod – de a veni cu proiectarea ciclului ciclului de iarna, dar nimeni nu le-a creat încă. Inițiativa meșteșuguri și inventatori au, pe ce să se gândească.

Despre modul de a face un velorick cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: