Trei roți biciclete electrice: soiuri, branduri, alegere

Trei roți biciclete electrice: soiuri, branduri, alegere

Pentru confortul și facilitarea efortului fizic, designerii moderne au dezvoltat o inventie la modă numit biciclete electrice cu trei roți.

Este o bicicletă la care este instalat motorul, și vă permite să se deplaseze în detrimentul bateriei pentru o lungă perioadă de timp. Această inovație câștigă din ce în ce mai mult popularitate în rândul adulților și copiilor.

În ciuda prețului destul de ridicat, în comparație cu bicicleta obișnuită, acesta poate fi îndeplinit mai des pe drumurile noastre, deoarece acest dispozitiv este foarte convenabil, promovează mișcarea constantă fără utilizarea forței fizice. Bicicleta electrică cu trei roți se distinge prin fiabilitatea și stabilitatea acestuia.

Criteriile de alegere

Dacă încă ați decis să cumpărați o bicicletă electrică pentru un adult, Apoi, atunci când alegeți un model, luați în considerare câțiva factori importanți.

 1. Dimensiuni. Dimensiunile echipamentului sunt necesare nu numai să înțeleagă caracteristicile sale externe, ci și să știe ce este locul necesar pentru depozitarea sa în momentul în care nu le folosiți.
 2. Model de masă. Greutatea tricicliului va oferi o mulțime de inconveniente pentru oamenii de vârstă înaintată, deci este mai bine să selectați un design simplu din aluminiu.
 3. Culoare și design. Pentru bărbați, puteți alege forme și culori clasice mai inchisa, pentru femei, există modele cu culori luminoase și design interesant.
 4. roți Locul de amplasare. Motor roți este în față, iar celelalte două – în spatele. Sau două roți din față și în spatele roții cu un motor. Există modele cu un motor suspendat pe un cărucior.
 5. Prezența și amplasarea coșuri pentru a încărca.
 6. Capacitatea bateriei și tipul. Gradul de Determina capacitatea bateriei care să depășească distanța unitate pe o singură încărcare. Rețineți, totuși, că mai mulți factori care dau sarcină pe camioane, de exemplu greutatea, calitatea drumurilor, direcția vântului, cu atât mai repede bateria peste taxa. Cele mai populare și costisitoare – energia litiu-ion. Ele pot rezista între 500 și 1000 de cicluri și un litiu-fier-fosfat, la rândul său, – la 2000.
 7. Viteza de circulație. Această rată depinde de puterea motorului. probe de subțire (de până la 350 wați) pot obține viteza nu este mai mare de 30 km / h de mare putere (cu o capacitate de până la 1000 de wați) – până la 50 km / oră. Cea mai optimă este o mișcare la viteza de 40 kilometri pe oră.

  Vârstnici un vehicul nevoie doar de.

  1. biciclete electrice permite să călătorească pe distanțe lungi, fără efort, pentru că este o alternativă la orice transport.
  2. Se lasă să se miște fără oboseală: pentru a merge la clinică sau pur și simplu merge în jos pe stradă.
  3. Asigurați achiziții în magazin este acum posibil, fără nici o restricție cu privire la greutate, deoarece bicicleta are un coș de lucruri.

  Vizualizări

  Două tipuri de triciclete pot fi retrase din circuitul agricol pentru adult.

  • Modelele cu tractiune pe doua roti din spate. Aceasta bicicleta este ușor de controlat în viraje. Prețul acestui vehicul este destul de mare.

  • Modele cu o unitate numai pe una dintre roțile din spate. Aceste biciclete sunt mai ieftine, dar mai slabe decât la restul manevrabilității.

  modele adecvate

  Pentru persoanele în vârstă

  Horza Stels Trike 24-T1

  Acest model este excelent pentru persoanele în vârstă, persoanele cu handicap, precum și având o greutate mare. Biciclete rezistă masa maximă la 150 kg. Considerat un bobbike camion, deoarece are două coșuri.

  Datorită echilibru roți de 24 inch cu bordură dublă și ace de tricotat îmbunătățite, este destul de stabil. Cadru scăzut este proiectat pentru aterizare confortabil. Mecanismul de lanț are protecție. Viteza maximă a acestui meserii – 40 kilometri pe oră. Pe de o încărcare a bateriei puteți conduce 80 km, dacă ai rezista la viteza de 20 kilometri pe oră. transformă sistemul de recuperare cu privire la frânare. Se umple pierderea de energie care apare în timpul motorului. Un avantaj excelent este reîncărcarea completă a bateriei în doar 3,5 ore.

  Bicicleta este echipat cu un ecran de control, opțiunea de control al climei, un conector USB telefon. Greutatea triciclul este de numai 38 kg. Un dezavantaj al acestui model este lipsa de absorbant de șoc din spate și modul de comutare de viteză.

  Rutrike S2 ​​V2

  Triciclu Rutrike S2 ​​V2 (un transformator) are un scaun confortabil cu cotiere. Este posibil să se adauge mai mult de un spațiu pentru pasageri. Pentru a face acest lucru, pur și simplu glisați coșul de încărcare. Vei primi un loc suplimentar pentru partenerul dumneavoastră și să câștige dublu de transport.

  Grajdul, are passability bine pe drumuri accidentate. Compartimentul de marfă este foarte spatios. O singură încărcare durează până la 30 km distanță. Viteza medie – 25 kilometri pe oră. Timpul de încărcare – 08:00. aspect actualizat, frumos de culoare mată, noi optica, motorul electric de 500 wați. Are o față și o frână spate cu tambur.

  Triciclu Greutate – 70 kg. Conducătorul auto este capabil să reziste până la 150 kg. Există semnale rândul său, faruri, oglinzi, inversa.

  Izh-Bike Farmer

  Modelul de buget pe trei roți cu electric, populare în rândul persoanelor cu vârsta de pensionare. Motorul are o putere de 250 wați, Acesta este capabil de a călători la o viteză de 25 kmh max. acid baterie plumb se poate deplasa pe o singură încărcare 45 km de cale ferată. Inclus este de două coșuri.

  Pentru adulti

  Doonkan Tricicleta 500w

  tractiune fata decapotabil, cu un motor de 500 wați. este o cel mai puternic mijloc de transport al întregii linii. Mulțumită rama de aluminiu plierea pliabil și are o greutate redusă (30 kg). Acesta este capabil să reziste la o sarcină de până la 120 kg. În cadrul stabilit frâna de parcare. Coloana de direcție aranjate pârghie de accelerație, semnalul-compasul, indicatorul de alimentare a bateriei.

  Există cel mai mare baterie litiu-ion cu performanțe bune. Roțile au o dimensiune de 20 inci și 1,75 inchi anvelope groase. Rotile din fata sunt echipate cu amortizoare și reflectoare din spate au. Triciclu are două coșuri, scaun de absorbție de șoc convenabil.

  Șase viteze diferite vă va permite să se deplaseze într-un mod convenabil pentru tine.

  E-Moțiuni Panda 20

  Modelul de marfă pliabil produs în China. Cadru de aluminiu scăzut face ca acest Trike convenabil pentru bărbați și femei și adolescenți. tractiune fata, calculator digital, mânere de frână, frâne cu discuri, motor puternic de 750 W – toate acestea sunt furnizate în această biciclete electrice. Sistemul de amortizare va permite să se deplaseze confortabil chiar și de cel mai drum de relief.

  Sarcina maximă – 150 kg. Confortabil jumătate de mâner de gaz va servi atât pentru devierea și pentru orice mișcare manevrabil. Șase excursii de viteza ajunge la scara maximă de 30 kilometri pe oră. Există un control al vitezei de croazieră, invers, pedale, semnalizare și lumini de pliere, conector USB.

  Crolan 500W

  Triciclu Trike este proiectat pentru bunuri de transport. Există două coșuri incapatoare. capabil să reziste până la 50 kg spate. Greutatea admisă în acest model – până la 110 kg. Roți de 24 inch armat jante duble, anvelopele au o bună aderență la suprafața. Mecanismul de lanț este protejat de toate laturile aripii metalice. Acesta protejează șoferul de la care se încadrează într-un lanț de îmbrăcăminte.

  Bună încărcare a bateriei Li-Ion folosește motorul de 500 Watt și asigură o deplasare fără reîncărcare de 40 km. Sistemul prevede Cushioning plimbare moale, confortabil.

  Pentru copii

  Epocă

  Vintage biciclete electrice cu trei roți Conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani. Transportul cu o greutate de 3,95 kg este fabricat din plastic. sarcina preconizată – 25 kg. Acesta conține dispozitive de sunet și de iluminat. roata cauciucată da drumul ușor și fără zgomot de până la 90 de minute pe o singură încărcare. Pe volan butonul de comandă montat. Există un coș pentru jucării. Motorul electric are o putere de 6 wați. Timp de încărcare – 8-10 ore.

  Spațiu 2 * 6

  biciclete pentru copii cu baterie. Conceput pentru copii cu varsta de 3 ani, cu o greutate maximă de 30 kg. Lungime de transport – 103 cm. Greutate – 4 kg. Controlul convenabil se realizează cu ajutorul butoanelor de pe volan și apăsând pedala de accelerație. Triciclu este stabil, are roți de cauciuc, farurile sunt strălucitoare în timpul condusului. Bateria se încarcă timp de 10 ore, este suficient pentru 1,5-2 ore de utilizare. Viteza maximă – 7 kmh. Există oglinzi retrovizoare.

  Gama de diverse modele de biciclete cu trei roți de pe piață este foarte mare. Producătorii încerca să completeze propriile modele și vă rugăm să gust fiecare cumpărător.

  O trecere în revistă a bicicletei electrice cu trei roți GM PORTER 2017 este prezentată.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: