Vulukzaki: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Vulukzaki: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Bike – unul dintre cele mai frecvente și mai populare mijloace de mișcare. Pentru a putea nu numai să se deplaseze în mod independent pe bicicletă, dar și de a transporta încărcături, trebuie să obțineți un rucsac de biciclete. Cu toate acestea, atunci când este ales, este necesar să fie destul de atent să cumpărați cel mai practic și funcțional produs. Ce caracteristici și cerințele de rucsaci ciclism, care există specii, cum să facă o alegere, consultați cele mai bune modele – vei invata despre ea din materialul nostru.

Caracteristici și cerințe

Până în prezent, piața poate fi găsit o mare varietate de rucsaci pe o bicicletă. În plus față de rucsaci, există, de asemenea, pungi, huse, genți și alte dispozitive de transport și depozitare lucruri, dar campionatul neîndoielnică deține rucsaci pentru biciclete. Principalele avantaje ale rucsaci pentru biciclete includ mai multe caracteristici esențiale. Deci, este important de menționat că Folosind un rucsac spațios puteți transporta toate lucrurile necesare din loc în loc.

in afara de asta, Într-un rucsac de înaltă calitate, puteți pune o varietate de lucruri (documente, o sticlă de apă, chei și așa mai departe). Pentru că pentru transportul lucrurilor folosiți un rucsac, nu trageți bicicleta, așa că Călătoria pe ea este simplificată de mai multe ori.

Cu toate acestea, în același timp, trebuie să se înțeleagă că prezentarea generală a rucsacului poate duce la consecințe negative în legătură cu ciclistul în sine – întreaga încărcătură se încadrează pe coloana vertebrală.

Soiuri

Toate rucsacurile de ciclism sunt împărțite în mai multe soiuri: cadru, moale și mașini. Fiecare dintre aceste categorii de Vulukzakov se distinge prin caracteristicile și caracteristicile sale individuale care sunt pozitive și negative. Luați în considerare fiecare dintre soiurile de Citește mai mult.

Machina

Principala caracteristică caracteristică a acestor produse este Prezența unei structuri hard durabil. Datorită acestui fapt, ciclistul are capacitatea de a transporta chiar și încărcături mari pe distanțe destul de lungi. În ceea ce privește deficiențele, principalul, potrivit recentorilor utilizatorilor, este lipsa de curele anatomice confortabile. Produsele anatomice ale mașinii sunt cele mai populare printre cicliști, dotați cu un cadru intern special.

Astfel de scurgeri sunt preferate din cauza faptului că Utilizarea lor se caracterizează prin creșterea confortului, deoarece produsul repetă contururile din spatele persoanei. În plus, astfel de pungi contribuie la distribuția uniformă a sarcinii. Și, de asemenea, acestea contribuie la accesul gratuit la aer, iar curelele de umăr pot fi ajustate la solicitarea dvs. În același timp, atunci când cumpărați un ciclu al ciclului mașinii, trebuie remarcat faptul că El este destul de greu de masa sa și poate face și într-o sumă destul de mare de bani.

Citește mai mult  Totul despre Road Sign Track biciclete

Moale

Cum puteți ghici din numele acestei categorii de produse, ele sunt destul de moi în structură și nu au nici un element rigid. Din cauza asta utilizarea lor este destul de convenabil. Diferența principală dintre saci de moale, de orice – Aceasta este prezența unei suspensii cusute la punga. În plus, produsele moi sunt destul de democratice în costul său, astfel încât achiziționarea lor este disponibil pentru aproape toata lumea.

Astfel de produse au, de asemenea, o centură specială de marfă, ceea ce face mai ușor de transportat încărcături grele pe distanțe lungi. confort suplimentar de utilizare este, de asemenea, prevăzut cu curele speciale și o masă mică. În depozitarea produsului sunt, de asemenea, destul de confortabil, deoarece acestea sunt destul de compacte în dimensiunea lor și pot fi stocate chiar și într-un apartament mic (de exemplu, în cămară sau pe balcon).

În ceea ce privește deficiențele, printre care puteți selecta caracteristici, cum ar fi posibilitatea de deformare, datorită faptului că structura moale nu există nici un cadru.

Cadre

Caracteristici distinctive ale unui astfel de produs – Aceasta este prezența unei curea specială, care oferă comoditate de operare, precum și dens înapoi. Rigiditatea structurii este asigurată datorită prezenței plăcilor de metal și plastic specializate. Dacă este necesar, acestea pot fi îndepărtate fără nici o dificultate. Este, de asemenea, convenabil dacă doriți să pliați produsul de stocare.

Rucsacurile de cadre sunt, de asemenea, împărțite în mai multe subspecii, și anume – sunt cu un cadru extern și interior. Produsele cu un cadru exterior au ventilație pentru spate, care protejează ciclistul de supraîncălzire. Cu toate acestea, în același timp, atunci când se utilizează un astfel de produs, coloana vertebrală reprezintă o sarcină destul de mare. În ceea ce privește rucsacurile cu un cadru intern, există elemente grele în dispozitivul lor, care, dacă se dorește, puteți elimina cu ușurință.

Citește mai mult  Cadre pentru biciclete: criterii de selecție și de soiuri

În plus față de cele mai populare soiuri descrise mai sus, există și alte rucsacuri de biciclete. Deci, mulți sportivi preferă să nu rucsaci înțepat, ci produse care pot fi fixate pe trunchi sau cadru. Și, de asemenea, există așa-numitele Rucsacuri pantaloni, rucsaci cu Calmant și sistem de băut. varietate corect ales de rucsac va transforma călătoria cu bicicleta într-o călătorie plăcută.

Prezentare generală a celor mai bune modele

Astăzi, piața prezintă un număr foarte mare de producători de ciclism rucsaci. În materialele noastre vă vom prezenta în topul firmelor.

Deuter

Rucsacuri ale acestui producător sunt destul de democratice în costul său. Deci, cel mai popular model este un rucsac Deuter Bike I 20, care costa aproximativ 5.000 de ruble. Rucsac se distinge prin designul modern urban. În ceea ce privește caracteristicile tehnice ale 20 rucsac DEUTER BIKE I, este important pentru ei să atribuie astfel de indicatori ca:

 • Greutate – 880 grame+
 • Rucsacul este înzestrat cu un spate anatomic special pentru confortul de ao folosi+
 • Material rucsac – Nylon+
 • Suma maximă este de 20 de litri+
 • Disponibilitatea buzunarelor suplimentare+
 • Disponibilitatea sistemului de băut.

Există mai multe caracteristici ale modelului Deuter Bike I 20, datorită căruia un număr mare de cumpărători îl aleg. Aceste proprietăți ale produsului includ un set de livrare cu drepturi depline, care include o ploaie.

Și, de asemenea, în dispozitivul de rucsac există un dispozitiv de fixare special pentru o lanternă și curele de compresie.

Cyclotech

Rucsac pictat în mai multe culori: albastru, negru și gri. Costul său este mai mic decât prețul modelului descris mai sus și este de aproximativ 3.000 de ruble (prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare specific). Designul rucsacului include astfel Elemente specializate, cum ar fi curele sportive și sistem de băut.

Mai mult decât atât, firul furtunului sistemului de băut poate fi afișat pe rucsac curea, care simplifică utilizarea acestuia și oferă posibilitatea de a consumului de apă fără a rupe departe de călătorie (care este deosebit de convenabil pentru diverse concursuri și excursii de grup). Setul de acest rucsac, în plus față de produsul principal, este inclus Elemente de fixare pentru un capac de cască și ploaie. În plus, există un element reflectorizant special și fixare pentru lanternă. Rucsac total este de 18 litri.

Citește mai mult  Biciclete de la 1 an: cele mai bune modele și selecții

Thule

Produsele Thule sunt populare, nu numai printre fani cicliști, Dar printre sportivii profesioniști. Există o mare varietate de modele. Avantajele rucsac includ proprietăți, cum ar fi:

 • Prezența cape care protejează produsul de evenimente negative ale mediului extern (în special precipitații)+
 • compartimentele confortabile și spațioase+
 • Posibilitatea de fixare casca+
 • disponibilitatea unui departament pentru transportul de lucruri deosebit de fragile+
 • Sucursala pentru laptop+
 • Capul reflectorizante+
 • Elemente suplimentare de fixare+
 • buzunare secrete.

Astfel, pe piață există o mare varietate de modele de rucsaci ciclism, care sunt chiar potrivite pentru cele mai exigente atlet.

Cum de a alege?

Alege un rucsac de înaltă calitate pentru un biciclist – aceasta este o sarcină destul de dificilă. Pentru a determina modelul specific al produsului, care este potrivit pentru ciclism amator sau profesionist de conducere, trebuie să ia în considerare mai mulți factori.

 • Design imediată și indiferent de mărimea. De exemplu, un mic potrivit pentru plimbări urbane, dar pentru sportul profesionist, ar trebui să alegeți modele mai mari. Pe de altă parte, un model cu o grilă echipată cu un sistem de ventilație nu va permite organismului dumneavoastră să se supraîncălzească.
 • Un alt factor de focalizare este o montură. Aceasta depinde de ușurința de operare în timpul condusului. Deci, unele modele sunt destinate doar pentru a fi transportate pe spate, iar altele pot fi consolidate pe un cadru sau trunchi.
 • Nu mai puțin importantă este forma. Încercați să aleagă astfel de modele, care va repeta conturul spate, deoarece este tocmai astfel de produse care vor fi cel mai convenabil și confortabil în timpul funcționării.
 • Materialul din care este realizat un rucsac este important pentru fiabilitate și durabilitate Backpack. Deci, dacă ați cumpărat un rucsac ieftin confectionata din tesatura de proastă calitate, atunci va dura vă o perioadă scurtă de timp. O opțiune dintr-un material scump va servi nu un sezon.
 • De asemenea, este important să se concentreze asupra caracteristicilor externe ale rucsac, astfel încât designul se potrivește cu toate preferințele estetice.

Puteți alege un astfel de produs de care se va potrivi pe deplin bicicleta.

Cum de a alege un rucsac pentru un ciclist, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: