Alegeți tubulatura pentru copii

Alegeți tubulatura pentru copii

Una dintre cele mai populare divertisment de iarnă este călărind pe tuburi. Aceste produse rotunde care elimină în mod activ sansele familiare și gheața. Care este motivul pentru popularitatea lor, care sunt tipurile de cheesecakes și cum să le alegeți corect – acest lucru va fi discutat în acest articol.

Particularități

Tuburile sunt saniele gonflabile pe baza unei camere de mașină care este acoperită cu materiale dense. Produsul are un fund, mânere și cablu pentru remorcare. Partea inferioară a brânzei este acoperită cu clorură de polivinil cu două straturi, reducând astfel frecarea tubului pe zăpadă și dezvoltă o viteză mai mare.

Datorită faptului că tubalele sunt gonfable, acestea absorb mai bine corpurile și neregulile de pe Pământ și, datorită ușurinței lor, sunt mai confortabile de utilizat (în comparație cu săniușul și Icycaps). Chiar și de-a lungul zăpadă afânată, brânza este mai ușor, este stabil, este aproape imposibil să se predea pe ea. În același timp, tubularea manevrabilă și se poate desfășura în timpul coborârii, ceea ce face ca roller-ul să fie mai interesant și mai interesant. În cele din urmă, posibilitatea de a reduce aerul de la brânză face ca produsul să fie convenabil pentru depozitare. Toate acestea fac motivul pentru popularitatea tuburilor și refuzul multor părinți de la Sanok în favoarea lor.

În același timp, merită să înțelegeți că este foarte dificil să controlați tubulatura și este de obicei imposibil pentru un copil. Se dezvoltă o viteză mare (până la 60 km / h), nu are frâne, astfel încât coborârea pe „watrușka” poate fi periculoasă.

Vizualizări

Tugifi poate fi împărțit în mai multe specii, în funcție de criteriul se bazează pe diferențierea. Pentru inceput ele diferă în diametru și sarcina maximă. Dimensiunea minimă este de 50 cm și sarcina maximă posibilă de 50 kg. Acesta este un produs pentru copii. Diametrul tubului pentru adolescenți – 150-170 cm. Între aceste produse există variante „intermediare” cu un diametru de 60, 70, 80 și 90 cm.

Tugifi poate fi efectuat din diverse materiale – PVC, tarpaulină, PVC și textile. Ei pot avea culori și design diferite. Mulți producători produc tuburi pentru copii pentru băieți și pentru fete care diferă în aparență.

În funcție de formularul alocați Runda clasică și ovală. Acestea din urmă sunt mai alungite în partea în care se află picioarele copilului. Produsele pentru două au forma celor opt.

Există modele pentru călărie convențională și intensivă (de obicei, sugerează conectarea tubului la o bicicletă cu snowmobile sau quad).

Produsele intensive de echitație au întărite fundul și laturile, precum și cusături fortificate.

Producătorii

Luați în considerare cele mai populare branduri și modele de tuburi pentru copii.

HUBTER „Suită” pro

În linia acestui brand ieftin a prezentat mai multe modele de tuburi. Diametrul minim al produsului – 65 cm, maxim – 150 cm. Adică acest producător puteți găsi „Wathers” atât pentru copii, cât și pentru adolescenți. Partea inferioară a produselor este realizată din PVC armat, sus – de la un țesut cu o impregnare specială de umiditate-repellent.

Citește mai mult  Alegeți un tubing de caz

Mânerele de tubulare sunt cusute în îmbinările produselor, care oferă Consolidarea suplimentară a acestora. Numărul de mânere depinde de diametrul produsului. Pe cheesecakes pentru copii din 2, pe modele de adolescenți (și adulți) – 4.

Tubei Hubster „Suite” Pro durabil, dar ele nu sunt destinate atașării la snowmobile și bikels quad. Cu o astfel de operație, ei șterg repede și vin în lipsă.

Mulți utilizatori notă prezența unui miros puternic de cauciuc în primele săptămâni după cumpărare.

Tubul „Eagle” Snow Oxford 80 cm

TM „Igla” este un alt producător al versiunii economice a tuburilor, care totuși conduce ratingul acestor produse. Marca produce mărci în 4 versiuni dimensionale: cu un diametru de 55 cm, 75, 90 și 105 cm.

Luați în considerare avantajele și dezavantajele din exemplul modelului Snow Oxford 80 cm.

Produs bazat pe PVC și textile cu un diametru de 80 cm. Încărcarea maximă – 110 kg. Modelul este echipat cu 2 mânere și cablu de remorcare. Tubul este caracterizat de materiale de înaltă calitate, fiabilitate, capacitatea de a păstra încărcătura bine și de a aluneca. Ca un defect, puteți aloca absența fulgerului pe brânză.

Pentru călărie intensivă, acest model, precum și restul de la acest producător, nu este destinat.

Fani sani strălucit

Un alt producător, de intrare în mod tradițional în topul cel mai bun. Produce multe tipuri de brânzeturi, care, pentru confortul „împărțit” în serie. Modelele de interes pentru copii pentru noi sunt combinate într-o serie strălucitoare. Acestea sunt produse luminoase cu o cameră de cauciuc în interior și diametru 60, 80, 100 și 112 cm.

Partea superioară a țesăturii de umiditate rezistente la umiditate, material din PVC armat de fund. Pentru comoditatea de călărie și de transport, modelul are curele cusute.

Modelul este destul de fiabil, confortabil.

Din minusuri nu pot fi observate prea adânc fundul, mânerele moi neinformate.

Tuburi 1 Toy „Transformatoare” T57223

Tuburi luminoase, confortabile și durabile cu un diametru de 92 cm. Stratul de alunecare este fabricat din clorură de polivinil cu două straturi, părți laterale și „top” – textile. Încărcarea maximă – 100 kg. Produsul are 2 mânere, cablu.

Utilizatorii au marcat tuburi de înaltă calitate, nu este suflat, câștigă rapid viteza.

Yukon „Saturn”

Tuburi cu diametrul de 70 cm și sarcină maximă de 50 kg. Pentru toți indicatorii Produsul este destinat copiilor mici. Cu toate acestea, acest model are un scaun ușor, ceea ce nu face cel mai confortabil și sigur pentru copii.

Watrushka are un design luminos, 2 mânere și cabluri armate. Datorită DNU-ului cu două straturi din PVC, tubul este bine alunecat, câștigă rapid viteza.

Lipsa fulgerului, precum și un miros specific care se simte mult timp după cumpărare – acestea sunt explicite contra.

HUBTER „Haip”

Produsul bazat pe PVC și textile cu un diametru de 90 cm și sarcina maximă de 100 kg. Designul modelului este destul de discret, realizat în nuanțe clasice. Pentru unii cumpărători este un plus, în timp ce alții vis de cumpărarea unei tuburi cele mai strălucitoare.

Are mânere și cablu, dar duzele limită din acest model sunt destul de slabe. În general, fiabil și funcțional, modelul durabil.

Nika TB1K-85

Produsul are un diametru de 85 cm și rezistă la greutatea utilizatorului la 90 kg. Efectuate în întregime din PVC, dar are un design luminos.

Citește mai mult  Totul despre Tubeh Hubster

Modelul este caracterizat printr-un scaun confortabil și cusături armate, are 2 mânere confortabile, cablu de remorcare.

Printre deficiențele – stilouri slabe, camera este superioară cazului.

Mașini mici de zăpadă 3 bm

Tubarea formei întinse, ale căror dimensiuni sunt de 106×86 cm. Rezistă la greutatea utilizatorului până la 180 kg. Modelul are o centură de siguranță, un scaun confortabil și, în general, foarte confortabil în funcționare.

Producătorul declară posibilitatea de a merge împreună un tub, Cu toate acestea, modelul este echipat cu o singură pereche de mânere. Omisiune gravă.

Unii cumpărători notă cazul continuu al cazului, dar producătorul oferă o garanție pentru produsele sale.

Criteriile de alegere

Atunci când alegeți un bucătar, ar trebui să mergeți un număr de criterii. În primul rând, trebuie să decidă cu privire la conformitatea produsului la creșterea și vârsta copilului (pentru a face acest lucru va ajuta la masa).

Apoi, modelul selectat ar trebui să fie evaluate în ceea ce privește calitatea.

Potrivit vârstei

Este important să selectați un tub ținând cont de vârsta și greutatea copilului. Cat este mai mic vârsta copiilor, diametrul mai mic ar trebui să aibă brânza lor. Pentru copii, produse cu un spate (este detașabil) și centuri de siguranță suplimentare sunt produse.

Alegerea tubing, în funcție de creșterea, este în primul rând datorită faptului că produsul va fi pur și simplu incomod prea mult, și într-un copil excesiv de mare nu va ajunge la mânerele.

Pick up un tub adecvat va ajuta la masa.

Creștere și vârsta copilului aproximativă a lui

Diametrul Watrushka

Nu mai mare de 100 cm (copii până la 3-4 ani)

55-85 cm

100-140 cm (5 -7 ani)

95 cm

Peste 140 cm (de la 8 ani și mai în vârstă)

110-125 cm

La alegerea ar trebui mai întâi Concentrați-vă pe creștere și nu la vârsta copilului. Datorită caracteristicilor individuale, un copil în vârstă de 8 și 10 ani poate fi o singură companie și poate avea o diferență semnificativă în creștere.

Dacă vine vorba de tuburi pentru patinaj de două sau grup, atunci când cumpărarea ar trebui să se concentreze asupra creșterii celui mai mare membru de echitație. Nu uitați să rezumați greutatea tuturor participanților la divertisment și asigurați-vă că cifra rezultată nu depășește greutatea încărcării maxime a tubului.

În plus față de conformitatea diametrului Tubega, creșterea copilului, petreceți un test suplimentar. Lăsați copilul să stea în jos pe „Vatrușhka” – picioarele lui nu ar trebui să atingă pământul.

În caz contrar, la momentul alunecării, acest lucru poate provoca vătămări.

Prin calitate

Acordați atenție calității și densității PVC – materialul pe care „Wathers” este strâns. Densitatea sa ar trebui să fie de cel puțin 700 g / m2, iar cusăturile sunt închise de banda de capron. În cazul în care tubul este selectat pentru un adolescent – un amator drift, atunci ar trebui acordată preferință modelelor cu fund compactat (de exemplu, cu un fund de plastic) și armat cusături.

Citește mai mult  Alegeți Tubei Nick

Dacă aveți nevoie de un bucătar pentru alunecare în spatele unui snowmobil sau o bicicletă quad, un model cu laturile îmbunătățite se va potrivi (căutați informații de pe eticheta de pe densitatea materialului de cel puțin 650 g / m2).

Există, de asemenea, produse din prelata sau poliester, dar astfel de modele sunt mai rău alunecare. Este permisă fabricarea tubing, fundul căreia este fabricat din PVC, iar zborurile sunt acoperite cu un alt material. Datorită acestui fapt, este posibil pentru a obține un design de produs luminos.

Un aspect important este calitatea cauciucului camerei interioare. Ea nu ar trebui să facă un miros neplăcut. Având în vedere operațiunea de iarnă a „Wathers“, este mai bine să aleagă produse de producția internă, acestea rezista la geruri mari decât cele din China. Ultimele riscuri de spargere.

Verificați calitatea suprafețelor exterioare ale tubului – nu trebuie să existe fisuri, dents lipirea firelor. Camera în sine trebuie pompată uniform.

Cum de pompare?

Nu pompa excesiv aparatul foto, ea trebuie să fie ușor împinsă cu mâna. Acesta va oferi o depreciere mai bună a cubului și va extinde durata de viață a serviciului său.

După ce aparatul de fotografiat este pompat, este important să se verifice dacă supapa nu produce aer. Dacă totul este în ordine, trebuie să-l închideți cu fermoar.

Când urcați la îngheț într-o cameră caldă, puteți arunca ușor camera. Aceasta va evita situațiile în care camera exploatează datorită încălzirii și expansiunii ulterioare a aerului.

În forma umflată, tubul este recomandat să stocheze mai mult de 10 zile.

În cazul în care produsul nu este planificat a fi folosit mai mult timp, este mai bine pentru a reduce aerul din ea, se usucă și se îndepărtează pentru depozitare.

Sfaturi de patinaj

Așa cum am menționat la începutul articolului, de echitatie pe tubulatura poate fi traumatică. Acest lucru se datorează capacității de tub de a dezvolta de mare viteză, lipsa de frâne și incapacitatea de a controla piept.

Pentru patinaj, piste special rezervate ar trebui să fie utilizat cu un unghi de înclinare de cel mult 25 de grade, eliminate de arbuști și nu au alte obstacole.

Având în vedere aceste fapte, este deosebit de important să se explice copilului regulile de echitatie în condiții de siguranță:

  • Puteți merge doar în locurile prevăzute în mod expres acest lucru+
  • La coborârea de pe munte, asigurați-vă că pentru a ține pe mânerele+
  • rola doar înainte cu picioare+
  • Este inacceptabil să încetinească mâinile sau picioarele+
  • Traseul de coborâre nu ar trebui să fie obstacole – stâlpi, copaci+
  • Este inacceptabil de rulare de pe străzile înclinate, privit din deal în curte, sări din tubulatura în timpul coborârii, agață-l la masina, motocicleta si t. Ns..

Instrucțiuni video pentru alegerea tubing Puteti vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: