Cum de a pompa tubulaturi?

Cum de a pompa tubulaturi?

Tubing de echitatie este o distracție favorit de iarna nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Un astfel de dispozitiv este un mare pentru orice coborâri cu zăpadă, are un design simplu, ușor de utilizat. Pentru a tubingului sondei de diapozitive pe zăpadă, este important să nu numai cu atenție pentru a alege materialul care o acoperă, dar, de asemenea, să fie capabil să-l pompa în mod corespunzător.

Presiunea aerului pompat în camera, va depinde de timpul de expunere, de confort la rulare, precum și durata de viață a sănii gonflabile.

Pompa poate fi?

Multe lanțuri de magazine sunt vândute cu tuburi camera deja umflate. Este foarte convenabil – în viitor, nu va trebui să-și petreacă timpul injecției de aer. Dar atunci când cumpără un tub finit trebuie să se țină seama de faptul că transportul acesta din magazin este cel mai bine cu masina sanie umflate este foarte voluminoase și grele. Carry-le în mâinile lor, sau de a lua transportul public este extrem de incomod.

Prin urmare, pentru comoditatea de transport, precum și prăjitură cu brânză atunci când comanda magazin online sanie-a cumpărat pliat. Și înainte de a începe patinaj, aveți nevoie pentru a Umflați camera dispusă în interiorul capacului colorat.

Pompa tubul în mai multe moduri.

 • cu compresor. Această metodă este cea mai preferată deoarece tubul compresor poate fi pompat în cameră, pre-îndreptate și plasarea în mod corespunzător întreaga structură. Pentru a umple camera de aer este suficient pentru a atașa furtunul la adaptor adecvat ca dimensiune la diafragma pe camera, porniți compresorul la rețea și așteptați până când camera este umplut complet cu aer.

 • Utilizarea pompei de automobile. Această opțiune este de asemenea mare pentru umflarea prăjitură cu brânză. Avantajul este că, merge la plimbare pe dealuri pe mașină, tuburile pot fi umflate direct de coborâre zăpadă. De asemenea, această metodă durează mai puțin timp, inflația.
Citește mai mult  Totul despre Tubeah de zăpadă Arată

 • La stațiile de carburanți sau stații de benzină. De asemenea, este posibil să se umple camera de aer, prin intermediul unui tub dispozitive de paginare roți. Folosind dispozitivul situat la realimentare sau stație, este posibil nu numai pomparea rapidă a tubului, ci verificați și presiunea aerului din interiorul camerei.

Dezavantajul acestei metode este acela că serviciul la unele stații de reparații este plătit.

 • Folosind o pompă de mână De asemenea, puteți pompa sanle gonflabile.Cu toate acestea, această metodă va necesita eforturi considerabile și a costurilor unei perioade mari de timp. Prin urmare, dacă nu există o pompă electrică la îndemână, atunci ar trebui să cumpărați un brevet în formularul finit. Și cu o ușoară coborâre a aerului în timpul funcționării, nu este posibilă pomparea manuală.

La umplerea camerei cu aer Ar trebui să se acorde o atenție la presiunea internă. Ideal este considerat un indicator de 0,2-0,3 atmosfere.

În cazul în care nu există nici un instrument de măsurare a presiunii în dispozitivul de pompare, sau trebuie să descărcați cu ajutorul unui compresor manual, puteți verifica prin apăsarea pe suprafața camerei – ar trebui să fie de 2-2,5 cm.

Instrucțiuni pas cu pas

În scopul de a crește în mod corect tuburi de la domiciliu, toate acțiunile trebuie să fie efectuate la temperatura camerei. Tubing preparare constă în mai multe etape.

 1. Este necesar să se elimine cazul și camera din ambalaj, îndepărtați toate etichetele sau autocolante Indeparteaza.
 2. Descompune proiectarea pe o suprafață plană.
 3. Verificați camera absența unei daune vizibile sau pauze.
 4. Dezarhivat fermoar caz, și prin gaura rezultată pentru a pune în interiorul covela.
 5. Întoarceți-l în așa fel încât supapa de pompare este îndreptat în sus și plasat lângă gaura pe carcasa. Este imposibil de a permite ca supapa să fie îndreptată în jos sau a fost în partea de jos a produsului, deoarece în timpul călărind se va deteriora rapid caz, și poate contribui, de asemenea, la pauză camerei.
 6. Conectați furtunul compresorului la supapa, sigur și începe alimentarea cu aer.
 7. După atingerea nivelului necesar de presiune, compresorul trebuie să fie oprit, apoi deconectați de la supapa situată pe camera foto.
 8. Pune pe dopul din plastic de supapă.
 9. Fixați fermoar pe carcasa.
Citește mai mult  Cum de a face un tub pentru schi cu propriile mâini?

Astfel, sănii gonflabile vor fi pregătite pentru operarea ulterioară. Ar trebui să fie negociat în minte Atunci când umplut cu aer, camera poate umfla inegal. Dacă în procesul de inflație, o parte a camerei devine mai convexe, trebuie să faceți clic pe ea, cu mâna sau ridica și să continue să-l umple cu aer. O astfel de manipulare va ajuta cauciucul să se umfle în mod uniform din toate părțile.

Dacă, după finalizarea pompei, o parte arată mai voluminoasă, Trebuie să trageți ușor aerul ușor și să rotiți camera astfel încât tubercul să fie în locul în care va fi o rotire a unei persoane care călătoresc pe tuburi. În acest caz, inegalitatea va servi drept suport suplimentar pentru spate și nu va fi resimțită în procesul de coborâre.

Recomandări

Sandamentele gonflabile de înaltă calitate au un cost destul de ridicat. Și, prin urmare, nici un sezon nu este folosit foarte des. Pentru a păstra tubul în formă bună, trebuie să respectați unele recomandări și reguli pentru.

 1. Mențineți presiunea necesară în interiorul camerei. Din moment ce nu la sfârșitul anului, camera umflate va duce la o creștere în spațiul dintre acesta și cazul, ceea ce contribuie la o abraziune mai rapidă a materialelor. Presiunea excesivă în interiorul camerei poate duce la discontinuitatea sa în timpul procesului de echitație și va fi, de asemenea, simțită atunci când patinajul, asociată cu lovituri puternice despre suprafața zăpezii în timpul coborârii.
 2. Inflace tubulatura este cel mai bine la temperatura camerei. Deoarece în frig cauciucul își pierde elasticitatea și este capabil să crape sau să conducă la ruptura.
 3. Aducând tubul de acasă cu îngheț, ar trebui să alunece puțin. Deoarece cauciuc poate fi rupt de la o temperatură de scădere puternică. Depozitarea în afara casei în sezonul rece nu este de dorit.
 4. Când se pompează, aveți nevoie pentru a monitoriza distribuirea uniformă a camerei în interiorul carcasei, Evitați posibilele denaturări și pliuri inutile, Din moment ce acest lucru poate duce la o uzură rapidă a materialului exterior.
 5. Trebuie avut în vedere faptul că, atunci când umflarea camera poate inflori inegal, și Tuberculele minore în unele locuri sunt o normă admisibilă. Este imposibil de a permite utilizarea produselor în cazul herniei a fost formată pe suprafața camerei. O astfel de daune pot fi periculoase, deoarece camera poate exploda în timpul coborârii.
 6. Tubing În timpul verii, este necesară într-o formă pliată în ambalajul din fabrică, având în prealabil îndepărtarea camerei de caz. Cu stocare pe termen lung, cauciuc este capabil să picteze materialul tapițerie, și aspectul tubului va fi rasfatata după aceea.
 7. In timpul depozitarii urmeazaEvitați să introduceți părți ale unei drepte soare. Sub influența ultraviolete, țesătura capacului poate pierde culoarea, și cauciuc anvelope elasticitate pierde și fisurii.
Citește mai mult  Dimensiuni de tubulare: Ce sunt și cum să alegeți?

În plus, pentru a salva tuburi în stare bună ar trebui să evite mersul pe drumuri, cu un număr insuficient de zăpadă, precum și în acele locuri unde pot deteriora camera sau capacul despre crengi perforarea sau pietre.

Deci, care aderă la regulile de bază non-bune și cu respectarea normelor de funcționare, puteți salva Sanki-Watrushka în starea inițială de mai mulți ani.

Cum pentru a pompa tubulatura, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: