Totul despre Tubeh Hubster

Totul despre Tubeh Hubster

Pentru fiecare an de an, există jocuri active și de divertisment. Odată cu sosirea iernii, pante acoperite cu zăpadă atrag oameni de toate vârstele. Există o mulțime de dispozitive de fixare pentru pante de zăpadă. Printre acest interval, Tuby de la Hubster.

Particularități

Hubster Tuburile sunt o alternativa excelenta la o sanie trasă de obicei și nu deosebit de confortabil. Astfel de dispozitive au o serie de avantaje și caracteristici:

 • Neutralizarea vibrațiilor din nereguli, care se găsesc pe suprafețe de gheață sau zăpadă+

 • Selecție mare de modele în dimensiune și capacitate de încărcare vă permite să alegeți dorit „brânză“ pentru fiecare, variind de la copilul de vârstă preșcolară și terminând cu adulții cu o greutate de până la 150 kg+

 • Greutate mică Tubing îl face ușor pentru a face față cu ea nu numai ca un adult, dar, de asemenea, un copil+

 • Fiecare model are mânere speciale pentru menținerea pe tubulatură, Ele sunt fixate într-un mod special, prin urmare, nu poate fi rupt în timpul funcționării+

 • echitatie confortabilă de la coborâri, Diferite în lungime și răceala+

 • Luminoase, culori atractive nu numai că va scădea la gust chiar și copiii cei mai capricioase, dar va fi lansat pe panta între numărul mare de plimbari+

 • utilizare simplă Și îngrijirea tubing+

 • Depozitare convenabilă, în care tubulatura nu ocupă mult spațiu și nu necesită condiții speciale.

Am reușit să identifice câteva dezavantaje caracteristice unor astfel de dispozitive pentru vacanțe active de iarnă:

 • probabilitate mare de deteriorare a expunerii mecanice+

 • reparații complexe, care nu este întotdeauna posibil să se efectueze+

 • înghețarea de șerpi atunci când sunt expuse la temperaturi negative+

 • Sensibilitatea la camera de pompare excesivă.

Aceste caracteristici negative nu pot strica o impresie pozitivă comună.

Tubei devin din ce în ce mai populare și mai greu să mă cert cu acest fapt.

line tubbing

Compania produce „Watrushka“ în mai multe reguli, Fiecare din care este special.

 • Hubster Suite Pro Creat dintr-un material special, cu proprietăți hidrofuge. Pentru acest material, o densitate mare și caracteristici excelente de alunecare sunt caracteristice. Partea inferioară, care în contact cu suprafața cu un tobogan și este cel mai supus uzurii, are o densitate crescută (900 g / m2), comparativ cu partea superioară. De asemenea, în partea de jos este îmbunătățită suplimentar PVC.

Astfel de modele sunt concepute pentru o funcționare pe termen lung și intensivă.

 • Hype hype hubster Concepute pentru a depăși coborârile lungi și blânde. Modelele sunt reprezentate în colorarea monocromă și cu două culori, toate modelele sunt colorate și expresive, ceea ce permite unei persoane să iasă din masa totală de rulare.

Citește mai mult  Alegeți tube pentru apă

 • Hubster Sport Pr Concepute pentru a efectua coborâri de mare viteză cu diapozitive lungi, dar nu deosebit de abrupte. Linia este prezentată modele pentru diferite vârste. Densitatea părții superioare este de 600 g / m2, iar partea inferioară este creată din materialul din PVC cu o densitate în intervalul de 650 g / m2.

Pe mânere există căptușeală din plastic.

 • Hubster Inel Pro – Aceasta este 13 modele cu două culori. Ele nu sunt echipate cu două și trei mânere, ceea ce permite o „lână” să se plimbe în două persoane simultan.

Condiția principală se referă la greutatea totală – nu trebuie să depășească maximul permis.

 • Hubster bliț – Aceasta este o serie de „mestecați” cu panglici reflectorizante, ceea ce face ca patinajul de noapte sigur. Designul laconic, forța crescută a fiecărei părți și densitate ridicată face ca aceste modele să fie cele mai bune între multe.

 • Hubster Lux Plus întruchipat întregul cel mai bun pe care compania a fost acumulat de-a lungul anilor existenței sale. Aceasta este una dintre cele mai mari categorii în care sunt modele luminoase și originale cu caracteristici de înaltă performanță.

Modele populare

Nu este ușor de a alege dintr-un număr mare de modele de bune celor mai bune. Poate cu alegerea noastră nu toți sunt de acord. Ne-am concentrat asupra opiniilor utilizatorilor și asupra popularității modelelor.

 • HUBTER „Picker de lux” are un diametru de 105 cm, care corespunde sarcinii maxime de 120 kg. Patru mânere vă permit să călărească la doi utilizatori cu confort, din care greutatea totală nu depășește este permisă. Cablu lung pentru remorcare, loc de aterizare profund și confortabil, original, dar de culoare calm – acestea sunt doar câteva dintre toate caracteristicile care atrag utilizatorii.

Citește mai mult  Cum de a pompa tubulaturi?

 • Nu mai puțin interesant este „Watrushka“ „Lux Plus Butterfly negru“, Diametrul care este de 90 cm. diametru mic este proiectat pentru a fi utilizat de către copii. Pentru a crea partea superioară, folosit amplificat Oxford 600D pânză cu impregnare. Partea de jos este creat din PVC densitate de 650 g / m.

 • Modelul Hubster Flash cu un diametru de 120 cm, este excelent pentru adulți, deoarece poate rezista la 150 kg. Pe aceasta puteți merge împreună. Materialul rezistă până la -30 grade. cusături triple, de înaltă rezistență țesut, consolidarea cu fire de nailon, manere din panglica de silicon si camere auto durabile – principalele avantaje ale acestui model.

Criteriile de alegere

Pentru alegerea de tub trebuie să abordare în mod serios și responsabil. Pentru a face o alegere corectă, trebuie să respectați o serie de sfaturi de la specialiști.

 1. Inițial, tubalele sunt selectate în dimensiune și greutate la care sunt calculate. Pentru copii vor fi modele convenabile cu cel mult 70 cm lungime. Pentru utilizatorii adulți, modelele sunt de cel puțin 100 cm. Dacă dimensiunea este incorectă, atunci copilul într-o mână mare va ieși și nu poate fi capabil să dețină în mod normal, iar adultul în tuburi mici nu va fi în măsură să se potrivească confortabil.

 2. Transportul ar trebui să fie efectuat într-un caz sau într-o pungă. Nu este doar convenabil, dar practic și sigur.

 3. Incizia pentru accesul la aparatul foto trebuie închisă cu fulgere și dansare. Astfel încât fulgerul pentru o lungă perioadă de timp servit și a fost capabil să reziste o funcționare consolidată, ar trebui să fie de înaltă calitate, durabilă și fiabilă.

 4. Cel mai bun Tujiti sunt create din PVC armat. Densitatea materialului care este utilizată pentru fundul tubului trebuie să depășească marcajul de 630 g / m. Material prea strâns care nu merită alegerea pentru că va face fundul foarte greu.

 5. Cablu pentru ridicarea tubului – element obligatoriu. În majoritatea modelelor este detașabilă.

 6. Mânerele în timpul funcționării sunt o încărcătură ridicată, deoarece ar trebui să aibă o rezistență sporită. Atenția trebuie să fie dată nu numai a materialului fabricării lor, ci și a modului de fixare a lui Tubgu. Cea mai bună opțiune este cusăturile cruciforme cu fire Kapron care sunt rezistente la o tensiune mare.

Citește mai mult  Repararea Tubbov

Examinați recenzii

După analizarea recenziilor utilizatorilor care au reușit să evalueze toate caracteristicile tuburilor Hubster, puteți face singura concluzie – au un caracter pozitiv. Judecând de ei, Aceste cheesecakes sunt cumpărate pentru călărie, sărbători de familie și câștiguri pe închirierea lor.

În toate aceste cazuri, „Vatrushka“ din Hubster se arată dintr-o parte pozitivă și nu fac un motiv să se îndoiască produsele și conștiinciozitatea producătorului.

recenzie video tubulaturi Hubster 90 Puteti vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: