Activități în Muntenegru

Activități în Muntenegru

Restul este o parte integrantă a vieții oricărei persoane. După munca grea, vreau să mă odihnesc în mod adecvat, apoi amintesc de vacanța de mult timp. Mulți oameni preferă activități active, în principal alegerea timpului liber pe apă. Muntenegru este mare pentru relaxare, reîncărcați energia și de a lua o mulțime de emoții pozitive.

Particularități

Natura a încercat să faima, acordarea de Muntenegru cu peisaje frumoase și de relief unice. Organizatorii de recreere activă și vacanța de ei înșiși au nevoie doar de a în mod corespunzător dispune de resurse, după ce a primit plăcerea de odihnă de neuitat. Condițiile naturale pentru această țară se lasă să se odihnească aici tot timpul anului.

Mai ales Chernogorsk statiuni iubitorii de laudă de extremă.

Nu orice țară are prezența unui aer curat, o cantitate mare de divertisment pentru fiecare gust și portofel. Muntenegru este potrivit pentru toate persoanele, inclusiv familii cu copii mici. Transparent Marea Adriatică, plaje de nisip și moale Continental climatice nu va lăsa nici un turist indiferent.

Vorbind despre vacanță activă, aici poate fi obținută integral. Adrenalina va fi copleșită, iar memoria de agrement va rămâne pentru viață. În Muntenegru, există absolut toate condițiile pentru persoanele care caută aventură. În timpul iernii, munții sunt acoperiți cu un strat gros de zăpadă, care permite cheltuielile pe schiuri și snowboard. În timpul verii, cea mai mare parte a divertismentului extrem este asociată cu apă, odihna poate fi organizată pe râuri sau pe mare.

În mod separat, merită remarcat organizarea de recreere în această țară uimitoare. Aboriginii și antreprenorii prietenoși creează toate condițiile pentru o atmosferă plăcută prietenoasă, care este, de asemenea, un factor important în dorința de a reveni aici din nou.

Divertisment de apă

Timpul de agrement pe apă face o mare parte comparativ cu alte activități în aer liber din Muntenegru.

Scufundări

Imersie în apa Marea Adriatică – Aceasta este o aventură uimitoare, plină de ghicitori și surprize. Mulți oameni de știință care studiază pe fundul mării, ia în considerare această mare cel mai neobișnuit și bogată în numărul de locuitori marine. Sute de specii de pești de la mic la mare se vor întâlni pe calea se arunca cu capul. În plus față de ființele vii, un fragment de nave vechi pot fi găsite pe partea de jos. Instanțele militare de mari dimensiuni și Little Submarine.

Pentru scufundare marină adâncă Un certificat este necesar pe care le puteți obține pe loc. Nu orice persoană poate merge într-o călătorie prin fundul mării. Dar dacă te simți fericit cu permisiunea de scufundări, nu vei primi nimic cu nici un sentiment comparabil, lovind lumea de creaturi uimitoare, unic regat marin.

În plus față de imersiune profundă, Absolut oricine poate înota cu o mască și tub. Pentru astfel de sesiuni de apă, nu sunt necesare certificate și permisiuni. Pe suprafața apei, există, de asemenea, multe lucruri interesante.

Pescuit

Pescuitul în apele Muntenegrului va fi o ocupație mare pentru iubitorii de astfel de vacanță un. Mulți intră aici în mod specific pentru a intra și de a face cunoștință cu noi specii de pești. Poate fi implicat în vânătoarea de apă de pe mal sau de pe iaht. Trebuie avut în vedere faptul că diferă de coastă și de pești de adâncime foarte mult în dimensiune, cât și în gust.

În ceea ce privește costul de divertisment, pescuitul de pe mal va costa de mai multe ori mai ieftin.

pescarii locali cu experiență au propriul lor sistem de câștiguri. Pentru o remunerație mică, ele vor arăta cele mai multe locuri de pește și li se va permite să utilizeze unelte de pescuit. Datorită unui echipament special, de pescuit devine chiar mai interesant.

În restaurantul de coastă puteți găti imediat captura dvs.

Fasciating procesul de pescuit, trebuie să ne amintim că numai anumite tipuri de pește sunt permise pentru a prinde, în cazul în care greutatea și mărimea producției este, de asemenea, luată în considerare. captura comună nu trebuie să depășească cinci kilograme.

Yakhting

Yacht sport începe să se dezvolte în Marea Adriatică. Dau în chirie un iaht vă permite să se simtă ca un lup de mare reală, înota de-a lungul zonei de coastă sau du-te la ocean. Înainte de picioare pentru volan, aveți de gând să studiu, pentru a primi sfaturi importante cu privire la modul de a se comporta pe un iaht în diferite situații. instructori cu experiență vă va învăța Yachting și unele trucuri.

Marea în Muntenegru este destul de calm valuri, mari provocând pitchings puternice aici sunt extrem de rare. Puteți merge în siguranță la mini-excursie în spatele volanului iaht. În timpul unei astfel de mers pe jos o, nu numai că va respira aer de mare perfect curat, dar, de asemenea, obține plăcerea estetică de la peisaje văzute. Riscul de exacerbare a bolii marine aici este extrem de redusă din cauza unui calm și prietenos pe litoral.

Plutire

Una dintre activitățile cele mai periculoase, dar foarte interesant este rafting de râu de munte, sau rafting. După cum sa menționat deja, Muntenegru este bogat în astfel de râuri, prin urmare, acest tip de divertisment extremă continuă să câștige impuls și devine din ce în ce mai populare la vizitatori.

Aliajele din Muntenegru sunt organizate foarte înaltă calitate și includ o întreagă gamă de servicii.

Turistii sunt furnizate cu echipamentul necesar pentru locația confortabil în barcă. sunt prevăzute toate măsurile de securitate, costul aliajului include puterea, livrarea la punctul de plecare și distilarea auto la punctul final. Într-un astfel de divertisment, toate lucrurile mici trebuie să fie îndeplinite, la cererea siguranțele pot fi prevăzute cu un instructor, care va fi trimis și sugerează, în cele mai multe situații dificile și în zone dificile.

Surfing

În ciuda faptului că marea în Muntenegru este destul de calm, nu interferează cu windsurfing. Pentru aceasta, există locuri special echipate, cu închirierea echipamentului și echipamentelor necesare. Pentru surfing, nu numai la mare este potrivit, dar, de asemenea, scandadsk lac. Sezonul pentru surferi durează mult, din iulie până în august. Acesta este cel mai confortabil momentul în care loviturile termice corecte suflă, formând valurile înălțimii dorite.

Un factor important în surfing este Marea Pură transparentă, așa că Muntenegru îi atrage pe iubitori pentru a prinde valul. instructori cu experiență va arăta și învăța toate trucuri, puteți comanda cursuri individuale sau pentru a afla într-un grup cu alte surferi de pornire.

Kitesurfing

Kaitsurfing este un tip de alunecare pe apă, dar în loc de o cu vela, este folosit un simplu tablă, care glisează pe valuri. Acest tip de extremă este considerat unul dintre cele mai periculoase, fără experiență și abilitate, poți să te îneci. De aceea Este important să se evalueze în mod corect puterea ta, tren cu un instructor în apă puțin adâncă.

Marea Adriatică este foarte vicleană, de la mici se transformă repede într-o adâncime, valurile pot fi departe.

Drumeții

Dacă doriți să vă familiarizați cu natura Muntenegrului, și o divertisment extrem, nu sunteți potrivit, atunci drumeția va fi o distracție perfectă. Puteți merge la o excursie lungă cu corturi și rucsacuri, sau pentru a alege un traseu scurt timp de mai multe ore. Indiferent de opțiunea pe care o preferați, plimbări va produce o impresie puternică asupra ta. Frumusețea munților, o varietate de floră, un climat moale și o organizație impecabilă de drumeții nu pot chiar ca cea mai avală casă.

Puteți deplasa de-a lungul traseului sau yourself însoțit de un ghid. Punctele principale sunt marcate cu steaguri, iar direcția de mișcare este indicată de săgeți. Acest lucru vă va permite să nu vă pierdeți și să treceți prin tot drumul.

Munții Conquest

Dacă există munți în țară, acesta este dezvoltat și o astfel de direcție ca alpinism. Muntenegrene versanți în cele mai multe cazuri sunt un perete vertical, pentru a cuceri care nu toată lumea poate. Aici este necesar să aibă o abilitate stâncă decentă, și teama de înălțime trebuie să fie complet absente. Pe munți este interzis să urce fără o experiență de însoțire, cu instructorul va simți încrezător și în condiții de siguranță.

Pentru alpiniști începători, cursuri de formare care merg în aer liber numai pe vreme uscată sunt organizate.

Learning și care au însușit elementele de bază, veți simți mai încrezător. Muntenegru are sute echipate piese de diferite complexitate.

cicloturism

Ce ar putea fi mai bun decât inspectează obiectivele turistice ale unei țări frumoase într-o excursie cu bicicleta. Aceasta este o oportunitate excelentă de a petrece timp în aer curat și se bucură de frumoase specii. Puteți închiria o bicicletă pentru orice moment și în mod independent, conduce în jurul valorii de obiecte. Și, de asemenea, vi se va oferi un covoare supraetajate cu un grup însoțit de un ghid.

Ghidul va spune lucruri interesante despre țară muntoasă, va petrece pe cele mai memorabile locuri.

cicloturism este foarte dezvoltat în Muntenegru, astfel că nu va fi mult mai dificil de a organiza o astfel de plimbare. Puteți alege între echitatie calm în oraș și cucerirea pante montane și păduri. Și în acest caz și într-un alt, vi se va oferi câteva rute care nu alcătuiesc capcanele.

Vânătoare

Vânătoare în Muntenegru este permisă de lege, astfel încât iubitorii de du-te pentru a trage de la peste tot în lume. Toate locurile sunt strict definite, puteți vâna numai pe animale și păsări specifice. În plus, nu este posibil de a face acest lucru pe tot parcursul anului, dar în anumite luni, în caz contrar vanatorii asteapta amenzi mari. Pentru vânătoare veți avea nevoie de licență, a cărui valoare este determinată de locul și durata evenimentului.

Balcani sunt considerate cele mai comune locație datorită varietății păcii animale și peisaje frumoase. În apropierea fermelor de vânătoare sunt hoteluri moderne, unde vă puteți petrece confortabil noaptea.

Despre argumentele pro și contra de relaxare în Muntenegru, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: