Ai nevoie pentru a vedea noi patine și modul în care acestea fac?

Ai nevoie pentru a vedea noi patine și modul în care acestea fac?

Cumpărarea de noi patine, mulți cred despre dacă este necesar să ascuți imediat lamele. Pe de o parte, noul produs trebuie să fie adecvat pentru utilizare, pe de altă parte – nu toți producătorii pregătesc accesorii de gheață la un nivel care va asigura o suprafață netedă și alunecare corespunzătoare. Cum de a pune paletele prime în ordine, în ce cazuri trebuie să ascuți noi patine, cum să-l facă dreptate – despre acest lucru în articolul de mai jos.

Aveti nevoie de ascuțire

noi patine Sharpen în 90% din cazuri. Numai unele modele sunt vândute ca ascuțite, și cea mai mare nevoie de prelucrare înainte de prima echitatie. Prin urmare, pentru începător patinaj, acesta va fi mai bine pentru a pune imediat acest accesoriu meu de gheață. Dacă cineva crede că copilul pe patinaj cu lamele blued va fi mai ușor și mai sigur să stăpânească mișcarea pe gheață, atunci aceasta este o opinie greșită. patine copii Cumparata trebuie să fie ascuțit. Prelucrarea industrială a plăcilor de multe ori nu se potrivește cu așteptările sau sportivi și nici iubitorii.

Pentru a determina frecvența de ascuțire, aveți nevoie pentru a analiza de echitatie. Arătând că patinele sunt timp pentru atribut la master, din următoarele motive pot fi:

 • În timpul echitatie, este mai dificil de a menține echilibrul+
 • Pentru un set de viteză necesită mai mult efort+
 • a devenit dificil de a efectua rotația+
 • Raza de cotitură sa schimbat în aceleași picioare.

Când culisarea are loc cu efortul, devine mai dificil să tastați viteza dorită. Acesta este un semnal la ceea ce trebuie să fie ascuțit patine, indiferent dacă acestea sunt noi sau de mai multe ori testate. Atunci când utilizatorul simte o stângăcie pe gheață, este dificil pentru el să țină echilibrul, pentru a efectua figuri complexe în timpul deplasării, înseamnă că ascuțirea urgentă a inventarului.

Trebuie remarcat faptul că lamele realizate din materiale de înaltă calitate, nu de prea multe ori necesită ascuțire chiar și cu utilizarea intensivă. În plus, mai greu suprafața lamelor, mai lungi patinele are loc în condiții egale și eforturi.

Unde și cum patinele sunt rănit după cumpărare?

lame de ascutit, uneori, produc în aceleași magazine de sport în cazul în care acestea vând patine. În cazul în care acest lucru este un magazin specializat, atunci există cel mai probabil, există mașini de prelucrare lame. Nu va fi inutil după apelul de cumpărare despre acest lucru către managerul de tranzacționare. La palatele sau rolele mari de gheață, există și ateliere de lucru, unde în ordine va conduce rapid. Este foarte convenabil pentru iubitorii de gheață, deoarece în loc Puteți repara raza de profil și grosimea lamei.

În cele din urmă, poate face puncte de muncă în care echipamentul sport este reparat. Adevărat, în acest caz, este recomandabil să contactați un specialist certificat. Faptul este că atunci când ascuțirea maestrului trebuie să ia în considerare stilul de schi, adică să înțeleagă acest lucru.

De asemenea, puteți încerca să ascuțiți patinele la domiciliu. Pentru a pune în aplicare acest lucru corect, cel puțin unul dintre modalitățile ar trebui confiscate.

 • ascuțire (Vom avea nevoie de viciu, design din lemn de la bare, pliate cu litera „p” și o secțiune transversală.
 • Ascuțirea folosind cercuri de rectificat. Aici va fi nevoie de un burghiu bulgar sau electric, o roată de șlefuit la scula corespunzătoare, un dispozitiv pentru fixarea fiabilă a patinelor, de exemplu, un colț de oțel cu cleme.

După cum se poate observa, în cel de-al doilea caz, disponibilitatea echipamentului. Luați în considerare fiecare metodă separat.

Ascuțirea lui Nadfil

În acest exemplu de realizare, acestea sunt urmărite după cum urmează:

 • Se fixează bine în viciu, având ambele patine paralele.
 • Filetul este fixat într-o canelură specială pe o bară de lemn.
 • Găluști cu setul napfil lângă partea nazală a patina, mișcările din spate sunt planificate configurația canalului.
 • Mai mult, galustele cu napfil sunt perpendiculare pe suprafețele ascuțite ale patinelor, după care canelura este segged la adâncimea dorită.
 • Puterea de presiune este distribuită în mod egal pe întreaga lungime a lamelor (de obicei produce până la 25 de mișcări pe ambele părți ale canelurii).
 • De îndată ce sunetul mișcărilor încetează să mai facem un traversat, putem presupune că lama ascuțită.

Dacă nu există Nadfil cu BRU, puteți folosi o piatră de măcinare. Dar atunci trebuie să prelucrați lamele cu un lubrifiant special pentru ascuțirea sau utilizarea apei cu apă. O astfel de lubrifiere nu va permite particulelor cu praf să zboare când lucrați cu o piatră de măcinat.

În absența viceului, puteți utiliza cleme speciale care fixează în siguranță fiecare cal în zonele șosete și tocuri.

Ascuțând măcinarea în jurul valorii de

În acest caz, patinele sunt, de asemenea, fixate pe suport, și apoi a produce o serie de acțiuni conform algoritmului de mai jos.

 • Este necesar să se organizeze o zonă de lucru securizată pentru utilizarea unui șlefuit sau a unui exercițiu, Și, de asemenea, nu uitați de siguranța împotriva incendiilor (scânteile zboară la ascuțit). Asigurați-vă că utilizați ochelari de protecție și mănuși. Respiratorul cu dopuri pentru a proteja respirația și auzul nu este rănit – mai ales într-un spațiu limitat.
 • Instalați în mod fiabil de măcinare În instrument.
 • Includeți echipamente electrice, Echilibrarea unui cerc de măcinare.
 • Determinați raza dorită (Pentru nou-veniții de echitatie – de la 9,5 la 12,5 mm). Cu o rază mai mică, ambreiajul cu suprafața de gheață va fi mai fiabil, dar călăria rapidă nu va funcționa și cu mai mult – viteza de overclockare va crește, dar probabilitatea căderii va fi semnificativ mai mare.
 • Notă Configurația manuală a canelurilor pe plăci netratate.
 • Ascuțire produsă de mișcarea sculei electrice din partea din față a skatei la călcâi. Pe fiecare parte a lamei trece de mai multe ori.

Când lucrați, șlefuitorul trebuie să fie observat toate regulile de siguranță necesare, inclusiv pentru a purta îmbrăcăminte de lucru sau a șorțului direct, îndepărtați părul sub pălărie. Hainele nu ar trebui să fie libere – trebuie să vă fie frică să obțineți părțile agățate într-un disc rotativ.

Metoda de ascuțire cu napfilul este mai sigură, iar pentru a doua, cu excepția, necesită anumite abilități de a lucra cu un polizor sau un burghiu electric.

Greșeli comune

Cea mai obișnuită greșeală a noilor veniți atunci când ascuțiți patinele – presupune că trebuie să fie ascuțite în același mod ca și cuțitele de bucătărie. Dacă faceți acest lucru, va fi dificil să echilibrați pe gheață: dificultățile vor apărea cu echilibru, va fi imposibil să se mențină stabilitatea. Patinele vor fi în mod clar ambreiaj rău cu gheață din cauza ascuțirii necorespunzătoare. Puteți selecta mai multe erori.

 • Diferența în înălțimea Ryube. Un Ryoeber inegal de ascuțire va duce la faptul că nu va fi o groază pe axa pantofului, ca rezultat al echilibrului pe gheață va fi dificil de întreținut.
 • Înţelegere. Dacă rupeți mai mult suprafața călcâiului sau a șosetei, atunci va rupe dezechilibrul designului.
 • Diferența în pașii părților laterale ale lamelor. În cazul în care părțile interioare și exterioare s-au dovedit în mod diferit, va fi rău să fie simțită ca un echilibru.

De asemenea, puteți îndrepta patinele pe principiul „Cei mai clară, mai bine”. Trebuie să vă amintiți că acest lucru nu este un cuțit de bucătărie. Astfel încât pot fi prăjituri numai pentru profesioniști, dar nu pentru iubitori. Pentru prima dată este mai bine să ascuțiți patinele de la un specialist și apoi să mențineți configurația dorită a lamelor, evitând erorile enumerate mai sus. Puteți verifica numai munca dvs. pe gheață, iar o evaluare vizuală vine cu experiență.

Din starea lamelor, nu numai confortul pe gheață, ci și siguranța atât a iubitului de gheață, cât și al restului vizitatorilor lor. Și pentru sportivii profesioniști, este, de asemenea, eficacitatea instruirii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: