Alege-schi pentru incepatori

Alege-schi pentru incepatori

Iarna odihna activa devine din ce în ce mai popular cu dezvoltarea de statiuni de schi, stadioane speciale și trasee. Acesta este motivul pentru producătorii de echipamente sportive moderne se concentrează nu numai pe sportivii profesioniști, dar, de asemenea, iubitorii de. Alegerea unui munte de schi și plăcere – responsabil moment, care necesită diferite nuanțe.

Ce model pentru a alege?

Prima schi este dificil de a alege. sportivi Novice trebuie mai întâi să se ocupe de particularitățile principalelor specii de schi.

 • Mers pe jos. Această opțiune este cel mai adesea alegerea iubitorii de novice de schi. Categoria este cel mai masiv, poate fi găsit în ea modelele bugetul și planul universal. Toate acestea sunt potrivite pentru clasic și cursa de skate, puteți merge pe zona deschisă, în pădure fără schi. Modelele sunt destul de largi, rezistente la zăpadă, sunt potrivite pentru începători.

 • Fitness. Această categorie de schi este potrivită pentru cei care nu caută să concureze, dar au scopul de a menține o formă bună. În fabricarea acestui tip de inventar, cele mai noi tehnologii sunt utilizate, materiale foarte de înaltă calitate, astfel încât prețul este mai mare decât cel al categoriei anterioare. Costul este aproape de curse.

 • Pentru accident vascular cerebral clasic. Alegerea unui astfel de model este o sarcină dificilă, deoarece mișcarea clasică are propriile sale caracteristici. Aici este necesar să luăm în considerare toate nuanțele de greutate, creștere, putere de putere și chiar vremea. Novice ar trebui să aleagă modelul mai moale, schiorii experimentați preferă opțiunile recente. Testul de schi atunci când cumpărați mai bine pe un tester flex.

 • Pentru cursa de skate. La alegerea acestei categorii, ar trebui luate în considerare preferințele personale. În general, această specificație are o rigiditate mai mare decât cele clasice. Problema este de echilibru așteptare, astfel încât schi ar trebui să fie gestionate cu ușurință. Soft opțiuni sunt mai potrivite pentru mersul pe jos.

Fanii de odihnă în munți mai mult, cum ar fi modele de schi. Mountain schi trebuie să fie alese pe baza cărora tehnici de mișcare este planificat să adere.

 • pentru piese. Aici schior va avea nevoie de un inventar care se poate încadra în viraje ascuțite, să ia un overclocking bun, mutați în mod dinamic. Aceste schiuri sunt proiectate pentru a merge pe trasee foarte greu. Sortimentul este larg în ceea ce privește suficient de nivel profesional.

 • universal. O categorie multifuncțională, care este adecvată pentru mișcarea într-o imaginație, crusta de gheață, o acoperire subțire, mici troiene. Astfel de modele vor aranja pe cineva care nu este un profesionist, dar îi place să călărească din când în când. Nu vă puteți gândi dacă există zăpadă proaspătă pe pista sau valoarea maximă este cea buna. Desigur, caracteristicile sunt inferioare speciile de nivel olimpic, dar destul de potrivit pentru iubitorii.
Citește mai mult  Alegeți patine pentru copii

 • femei. Aceste schiuri sunt evidențiate într-un aspect separat, numai în categoria de munte. Ele sunt mai flexibile, oarecum mai scurte și mai moale decât a bărbaților. Pentru a efectua manevre, femeile trebuie să acționeze mai activ, cheltui mai multă putere, astfel încât modelele sunt create în mod specific pentru sex excelent. Design-ul este suficient de plastic, de tip neted, este mai ușor să-l accelereze. pantofi Boot mutat un pic mai departe.

 • pentru Frearyda. Acest tip de schi se caracterizează în principal decât o lățime – cel puțin 10 cm. Cei care au decis în primul rând să se ridice pe schiuri, este puțin probabil ca modelul ar trebui să fie luate în considerare. În cazul în care principalii tehnicienii freerider sunt stăpânite, și în viitor, planurile de a învăța cum să călărească un complex parcele „sălbatic“, această opțiune este doar potrivită. Este nevoie nu numai pregătire fizică excelentă, dar, de asemenea, cunoașterea normelor de siguranță. Freedors lucru pe gheață și zăpadă, fără schi îmbrăcat cu zăpadă, fac un traseu de-a lungul troiene virgine. Schi de acest tip este caracteristic rigiditate mare, lățime mare și luminoase de culoare.

 • Pentru o reducere. Acest tip este destinat utilizării în teren traversat fără ascensoare și piste echipate. Ele sunt mai ușoare, au o geometrie excelentă, face posibilă nu numai să coboare pe pante, dar, de asemenea, du-te la schi.

 • Parko-munte. inventar Freestyle: foarte moale, cu un design special si design original. Ele pot fi mutate chiar și în spate și în condiții de siguranță teren.

Cum de a alege rigiditate?

Acest criteriu nu se găsește în documentele de însoțire pentru produsele. Ea este determinată doar de un mod cu experiență, luând schiuri în mâinile și îndoindu-le. Așa cum sa menționat mai sus, pentru începători trebuie să alegeți o pereche de mai moale. Ea are semnificația și materialul din care sunt schiuri de rămas bun, mai precis, conținutul de metal în ea. Decât este mai mare, cu atât mai greu schiuri. În mod similar, rigiditatea depinde de lățimea plăcii. modele de schi sunt de două tipuri:

 • Uniform dur pe întreaga lungime (pentru SPETRASS)+
 • Orientul Mijlociu rigide, se termină mai moale (pentru teren traversat).

Este demn de remarcat: două straturi de metal pe mijloacele de schi rigiditate mai mare decât cu adaos de carbon sau fibra de sticla.

Alte criterii de selecție

Schi pentru nou-veniți pentru adulți trebuie să fie alese în funcție de mai mulți parametri importanți. Experții recomandăm să încercați să înceapă cu opțiuni de închiriere pentru a determina cel puțin cu categoria și principalele detalii. Pentru începători, trebuie estimat, în cazul în care și modul în care acestea sunt de gând să plimbare, pentru a caracteriza terenul, precum și să țină seama de datele fizice individuale. Acești parametri pot fi numite de bază atunci când aleg o pereche de schi.

Inaltimea si greutatea

Acestea sunt importante, utilizarea unei persoane, potrivită pentru o persoană – nu poate fi ignorată creșterea și greutatea, deoarece lungimea inventarului depinde direct de acest lucru. Pentru a cheltui mai puțină energie și a călători eficient, trebuie să alegeți schiul modelului corect și marca, luând în considerare nivelul începătorului, fără a uita de vârsta și sexul. Greutatea trebuie luată în considerare dintr-un alt punct de vedere. Oamenii fragili vor trebui să fie greu cu inventarul destinat schiorilor mari: o astfel de pereche este mai greu de gestionat, masa scăzută a corpului nu va permite să folosească tehnica de echitație. Cu cât mai multă greutate și creștere, cu atât este mai precisă necesitatea de a alege schi pentru rigiditate și putere.

Citește mai mult  CCM Skate Privire de ansamblu

Lungimea schiurilor

Pentru sportivi, alegerea lungimii de schi este mai mare decât pentru noii veniți. La începutul drumului, este suficient să luați în considerare următoarele recomandări:

 • Dacă nivelul de pricepere este mediu, este mai bine să scape de 20 cm față de creșterea selecției lungimii inventarului+
 • Dacă forma sportivă este ridicată, există o concentrare asupra rezultatului – lungimea trebuie să fie mai scurtă decât creșterea de 10 cm+
 • Cei care sunt încrezători în ei înșiși și abilitățile lor cuceriți pantele, merită să alegeți o opțiune în creșterea lor+
 • Femeile ar trebui să achiziționeze modele a căror lungime este de 5 cm o creștere mai scurtă+
 • Dacă greutatea depășește indicatorii medii, trebuie să adăugați 5 cm.

De obicei, pentru începători, vă sfătuiesc să alegeți lungimea mai scurtă: pe astfel de schiuri vor fi confortabile pentru a vă relaxa, grăbindu-se încet și frumos.

Evaluați cele mai bune modele

Schiul de munte și de mers pe jos pentru începători pot fi achiziționate pe piețe speciale, unde gama este întotdeauna largă. Mai jos – Revizuirea modelelor de top pentru schiori.

 • Șeful SuperShape Rally. Acest lucru a lovit actualizat în mod semnificativ și a schimbat în bine. Opțiunea actualizată este puțin mai largă decât înainte. Radiusul a crescut ușor pentru a lucra mai convenabil pentru a lucra pe rotiri și este mai ușor de controlat. Rigiditatea tip longitudinal schimbat în direcția netezimea.

 • Kastle MX83. modelul austriac recomandat de cei care deja au însușit sau planuri de a stăpâni tehnologia de schi perfect corectă. Perfect rezista la diferite tipuri de difuzoare, potrivite pentru orice pante. ciorap Ușoare și alte maruntisuri tehnice oferă confort maxim atunci când de echitatie. Modelul în sine nu este Nova, dar recent a fost actualizat în mod semnificativ în ceea ce privește geometria. Profil dobândit o rigoare mai mică, un rocker mic.

 • Vantage atomic. schi maximă a luminii, păstrând toate calitățile de bestselleruri în această categorie. Patinaj Dinamica ar trebui să fie, nivelul mediu de confort de utilizare – de mare. Perfect potrivit pentru schiorii încredere în sine și novice.

 • ROSSIGNOL EXPERIENTA. Un model larg, care nu pierde manevrabilitate, funcționează bine pe viraje. ciorap Ușoare, cu rază scurtă durată. Potrivit pentru începători și sportivi de nivel intermediar.

 • Salomon S / Forța 11. un fel universal, puternic, potrivit pentru diferite dinamici de echitatie, în special de mare viteză. Forma pereților laterali este destul de original, strat Titanal – tip dublu. Schi perfect controlat, a avut loc cu tenacitate pe pista chiar și nivelul scăzut de pregătire.
Citește mai mult  Toate Capul Meganom în Crimeea

 • Fischer RC One 82 Gt. Spre deosebire de modele – un design special, cu o rază de tip triplă. La uzura un pic scurt, în conformitate cu mount – media. Cu această mare lucrare de schi pe rând, bine gestionate. Ideal pentru iubitorii de.

În ceea ce privește schi fond, este merită să acorde o atenție la următoarele modele.

 • Salomon Rs 7. Potrivit pentru stil patinaj schi, nu depind de gen, gradul de sanie – media. Fabricat din material plastic, are o perfectă de alunecare, de fixare cel mai fiabil, confortabil. Sunt recomandate schi francez pentru cei care fac primii pași în dezvoltarea unei mișcări de schi.

 • Fischer CRS Race Jr. Potrivit pentru schiorii tineri de orice gen, care stăpânește mișcările clasice și de skate. Fabricat din plastic, design simpatic, soluția perfectă pentru vârsta junior.

 • ATOMIC MOVER XCRUISE GRIP. Modelul de plăcere destinat clasicului. Schiul din plastic are crestături, papuci de nivelare, funcționează bine în creștere și pe schi complex. Ei au o rigiditate medie, dar greutatea schiorului nu trebuie să depășească 70 kg. Schiurile sunt destul de stabile, confortabile, vă permite să dezvoltați o viteză decentă.

 • Nordway XC Piele. Modelul este mediu pentru rigiditate, asigură o colț excelentă la repulsarea, nu se deteriorează. Mare pentru mersul pe jos, dar pentru viteze mari nu este cea mai bună alegere. Greutatea de schi este mică, în timp ce acestea sunt durabile și de înaltă calitate, cu un călcâi armat.

 • Salomon R 6 Combi. Modelul universal pentru orice stil, perfect potrivit pentru cei care sunt doar incepand de a stăpâni tehnica de accident vascular cerebral. medie Rigiditate, din plastic durabil bun, alunecare pe orice suprafață. Nu există crestături, deci este mai greu de lucru. Cel mai bun din toate această opțiune este potrivit pentru cei care merge deja un pic clasice și stăpânirea skne.

Sfat util

În plus față de criteriile specificate, este important să se acorde o atenție razei de tăiere laterală. Decât el este mai mică, cu atât mai bine va manevra. Figura de 17 mm indică un model care este proiectat pentru un accident vascular cerebral buna. Este acest indicator, care este optim pentru incepatori, deoarece face ușor de schi de control. Cu experiență puteți lua în considerare modele mai complexe. Selectarea unui model de schi de la un sortiment existent – o ocupație complexă, în care este foarte important să se ia în considerare propriile senzații. Orice disconfort – motiv pentru a lua în considerare o altă opțiune. schi de testare în magazin, să ia o menit să decidă cu privire la categoria și marca. Cu această abordare, este mai ușor să aprecieze atât argumente pro și contra, fără teama de a greși în alegerea unui set adecvat.

Cum de a alege dreptul de schi pentru incepatori, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: