Alege un snowboard pentru începători

Alege un snowboard pentru începători

odihnă activă trebuie să fie prezentă în viața unei persoane în orice vreme. Dacă în sezonul cald, există o mare varietate de modul în care vă puteți ocupa, apoi în timpul iernii un cerc de astfel de clase este redus. În aer liber pentru anotimpul rece, în prezența zăpezii există o oportunitate de a schi și snowboard. O ocupație mai modernă și mai interesant este acum de echitatie pe un snowboard, pentru că în fiecare an numărul de persoane care doresc să încerce acest tip de activitate crește numai. Alegerea corectă a echipamentului va permite început să se simtă încredere în zăpadă și rapid maestru așii de călărie.

Cum de a alege o creștere în greutate și?

odihnă activă în timpul iernii poate fi foarte interesant și util dacă este corect să se apropie de el. Alegerea snowboarding, trebuie să aibă grijă de echipamentul potrivit pentru a vă proteja și rapid maestru elementele de bază. Pentru un începător, este necesar să se aleagă înălțimea snowboard, bazată pe creșterea și greutatea sa.

Pentru a sportsventor să se apropie un adult și un copil, trebuie să cunoască creșterea atlet novice și greutatea acestuia. Datorită mesei, puteți alege cu ușurință șeful consiliului corect:

Înălţime

înălţimea de bord

110

95-109 cm

125

110-120

135

118-130

145

125-135

155

130-140

160

135-145

162

140-150

165

144-151

168

147-153

170

149-154

172

152-155

175

153-156

178

154-158

180

155-160

182

156-162

185

157-163

188

158-165

192

159-166

194

160-170

Informații pentru selectarea bord, în raport cu greutățile pentru baieti si fete:

Greutate de sex masculin, kg

înălțimea de bord, cm

Greutate femei, kg

înălțimea de bord, cm

30-55

149-150

30-45

140-143

45-60

151-152

35-50

143-146

50-65

153-154

40-55

145-147

55-70

155-156

45-60

146-148

60-75

157-158

50-65

150-151

65-80

159-160

55-70

152-153

70-85

161-162

60-75

154-155

75-90

163-164

95 sau mai mult

165 și mai mult

Dacă nu este posibil să se măsoare creșterea și greutatea, o persoană adultă poate alege un snowboard, ghidat de astfel de calcule:

 • Înălțimea consiliului trebuie să fie mai mică de o persoană de 15 cm+
 • În cazul în care consiliul nu este mai mare decât bărbie și nu mai mică decât clavicula, este dimensiunea optimă+
 • Cu o masă mare a corpului, este în valoare de adăugarea la înălțimea unui snowboard 5 cm+
 • La înclinat, puteți lua 5 cm din lungimea tablei.

Alegerea dreptul de placi de patinaj vă va permite să stăpânească elementele de bază ale acestui tip de activitate, fără probleme inutile.

Fixare

În momentul de față există o mare varietate de snowboarduri, care diferă în mărime, au rigiditate și tipuri de elemente de fixare diferite. La snowboarderul Novice nu este rănit, este important să luați o placă de snowboard cu cunoașterea cazului. Există diferite tipuri de corpuri.

 • Moale (Cel mai comun). Snowboard are un cost redus și un dispozitiv de fixare primitiv primitiv. Piciorul sportivului novice este fixat cu ajutorul curelelor transversale care dețin șosetele, glezna și fundalul strâns.
 • A INTERVENI. Mecanismul de fixare care se fixează dacă îl apăsați. Acesta este un sistem în care există două rampe, datorită căruia boot-ul este fixat în siguranță. Zăpada care intră în astfel de elemente de fixare nu permite remedierea cizmelor. Costul unor astfel de panouri este foarte mare.
 • Greu. Reamintește unelte geiming. Sistemul are forma unei lamella cu două cadre, un element care are un castel este pus pe șosete. Această specie utilizează numai plăci grele.

În procesul de selectare a unei fixări bune și fiabile, trebuie să luați încălțăminte cu dvs. și să încercați din bord pe el. Dacă pantoful este strâns fixat, fără a permite înclinarea, înseamnă că sistemul de fixare al acestui produs este optim. Clemelor ușor descheia, iar mecanismul fixa sigur piciorul în portbagaj, în caz contrar riscurile nou venit pentru a obține un prejudiciu grav.

Alte criterii

Având în vedere soiurile de placi, diverși producători, elemente de fixare și de alți factori, Este important să cunoașteți toate punctele de selecție a subtilităților și de snowboard. Dacă luați echipament, pe baza unui singur criterii, puteți obține un bord greșit, ceea ce va face ușor să înveți principalele tehnici. Rigiditatea inventarului ar trebui să depindă de greutatea atletului și de stilul pe care îl este planificat de stăpânire. Tipurile de fixare ar trebui să fie alese pe baza competențelor unui novice, a vârstei și a componentelor financiare.

Acesta poate fi complet lipsit de experiență de tipul moale de elemente de fixare, sportivii mai pricepuți vor avea nevoie de fixare fiabilă a picioarelor.

Există anumite recomandări cu privire la alegerea unui snowboard tabla de scris pe baza mai multor factori.

stilul Skania

Unul dintre criteriile prin care puteți alege un snowboard este un stil de plimbare. În Snowboarding există trei direcții principale:

 1. Sculptură – patinaj pe arcul, unde piesa este pe deplin pregătită, se deplasează de-a lungul suprafeței de snowboard la viteză considerabilă+
 2. Freestyle împărțit în 2 variante:
  • Trucuri, sărituri și rotație+
  • echitatie pe placa de balustrade, țevi și alte produse care sunt pre-instalate+
 3. Frearyd – Riding la suprafata nepregătit: pante, roci, zăpadă adâncă.

Alegerea unui consiliu se face pe baza de stil.

 • pentru slalom. Cu placi de sculptură dure, snowboarderi cu experiență poate câștiga de mare viteză și pricepere de a gestiona inventarul. Echitatie astfel de snowboarduri este necesară numai în cizme dure și fixare sigură. Nou-veniții astfel un fel de echipament nu se va potrivi.
 • Pentru freestyle. Aceasta este cea mai frecventa varietate de snowboarduri adecvate pentru utilizare universală. Într-un astfel de inventar, acesta va fi la fel de bine să se simtă ca un profesionist și un începător. Este posibil să se treacă pante pregătite, plimbare granițele și freestyle lor. Forma produsului este cât mai aproape posibil de simetrice, dar uneori nasul este mai lung decât coada.
 • Pentru Freeride cu geometrie. snowboarduri specializate să călărească zăpadă moale și alunecare maximă pe o astfel de suprafață. Partea nas are o formă mai alungită, iar partea din spate seamănă cu coada randunelele. Această opțiune este mai dificil, deoarece va fi destul de dificil pentru incepatori pe ea.

Planificarea alegerea produsului, aveți nevoie pentru a decide cu privire la stilul de conducere și stăpânească un anumit tip de inventar. Ia prima echitatie ași mai bine pe o placă universală.

Material de bază

Snowboard constă dintr-un miez, de suprafață și capac decorativ alunecare superioare. Materialul din fiecare dintre straturi pot fi diferite, care afectează rigiditatea structurii, fiabilitatea produsului și categoria de preț.

Lumânări pot face materiale de la aceste materiale:

 • copac (Fag, frasin, plop, pin, etc.), Miezuri de lemn se stinge în mod activ vibrații și șocuri, prin urmare, sunt considerate fiabile și convenabil în conducere, unele companii de lemn crea modificate genetic, care nu are un inele, care mărește rezistența și elasticitatea+
 • combinații de lemn și spumă – o astfel de combinare vă permite să efectuați greutatea produsului finit mai mici, dar prezența spumei agravează elasticitatea bord, și este mai rău decât vibrațiile+
 • Combinarea diferitelor materiale – Utilizarea lemnului cu carbon și aluminiu face posibilă crearea suficientă, în timp ce snowboard snowboard fiabil și rigid.

Suprafața de alunecare pot fi făcute din astfel de materiale:

 • polietilenă extrudată – Are un aspect plăcut, se alunecă bine, dar necesită o atenție deosebită, cu costuri reduse materiale, vor exista o mulțime de fonduri pentru eliminarea daunelor+
 • Polietilenă sinterizată – Pulberea de polietilenă este utilizată ca materie primă, care se coace la presiune ridicată, utilizând temperaturi ridicate, caracteristica materialului obținut este o structură poroasă, datorită căruia unguent este bine absorbit, iar suprafața snowboard este mai bine de alunecare, astfel de material de care nu se teme de zgârieturi și daune, dar cu probleme serioase reparatia nu va fi ușor.

Capacul superior are o structură monolitică, ca o suprafață glisantă, este creată sub o presiune și o presiune ridicată.

Calitate

Pe baza materialelor utilizate în producție, iar tehnologia combinației lor, plăcile de snowboarding pot avea o calitate diferită. Există o varietate în care miezul este închis de un capac monolit pe o parte și o suprafață glisantă pe cealaltă. Această opțiune este cea mai ieftină, deoarece fabricarea utilizează materiale ieftine, iar în caz de cădere, un astfel de inventar se poate împărți, iar capacul se va îndepărta de pe suprafața glisantă.

O opțiune mai fiabilă este proiectarea la care miezul, capacul superior și suprafața glisantă sunt conectate utilizând presiunea și presiunea înaltă.

Designul multistrat este mai durabil și confortabil și cel mai important, mai sigur. Costul unor astfel de panouri este semnificativ mai mare.

Pentru a face snowboard nu prea grele și costisitoare, producătorii folosesc ambele opțiuni de proiectare. Pentru nas și coadă aplică tehnologia materialelor presante, iar mijlocul are o structură ușoară. Calitatea acestor plăci nu este rău, ele pot fi utilizate atât de către profesioniști și începători.

Cele mai bune modele pentru începători

Alegerea unui snowboard pentru începători, este în valoare de atenție la rating dintre cele mai căutate modele.

 • Prime necompletat – Placă foarte ușoară cu caracteristici tehnice bune. Rigiditatea acestui model este medie, ceea ce face ușor să stăpânească baza de echitatie pe panta sau în munți. Material de producție – ușor și durabil din lemn. O caracteristică a produsului este prezența unui camber plat lateral. Acest consiliu este inclus în partea de sus a celei mai înalte calitate, dar are un cost ridicat.

 • Burton Ripcord – Are rigiditate redusă, este mai potrivită pentru bărbații cu greutate de la 70 la 90 kg. Acesta este unul dintre cele mai moi plăcile pentru schi.

 • Nidecker – plăci cu înaltă calitate. O caracteristică este considerată a fi deformarea Cam Rock, care va accelera procesul de învățare a noilor veniți și va da un confort sporit de profesioniști de conducere. Play – Soft Board Software-ul, care este cel mai convenabil pentru primii pași în Snowboarding.

 • Fundația Arbor – Consiliul cu un rocker parabolic, care vă permite să păstrați bine pe zăpadă de novice. O caracteristică este GRIP tehnologia Teach, datorită cărora este posibil să se mențină un control de snowboard la viteză și acoperire slabă.

 • COMUNĂ în mod uniform – Buget snowboard, care are materiale de bună calitate. O caracteristică este utilizarea tehnologiei de fibra de sticla tesut – Tri-Axial din fibra de sticla, prezența unei deviere Rocket vă permite să efectuați procesul de învățare cea mai ușoară și rapide.

O varietate de placi de snowboard-uri, producătorii și materiale de fabricare a face posibilă pentru a găsi un produs pentru fiecare gust și nivelul de competențe.

Cum să călărească?

Pentru a afla cum să călătoriți cu un snowboard, aveți nevoie de:

 • Ridicați echipamentul+
 • Decideți cu stilul de schi+
 • Găsiți asistent (este dificil de învățat și lung)+
 • Pentru a afla poziția „standul snowboarder“, în cazul în șolduri, genunchi și glezne ar trebui să fie un pic îndoit, greutatea este distribuită în două picioare egale, mâinile sunt dispuse pe părțile laterale ale cauzei+
 • Face o coborâre care a fixat un picior+
 • Faceți exerciții pregătitoare: îndoiți și amestecați picioarele în mișcare, precum și atingerea unui snowboard în față și în spatele piciorului liber+
 • Învață să cadă, să te ridici și să frâne+
 • coborâri produc la trasee de instruire folosind elemente și exerciții de toate studiate anterior.

Despre cum să călătoriți cu un snowboard, să priviți în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: