Alegeți schiuri pentru copii 5-6 ani

Alegeți schiuri pentru copii 5-6 ani

Atunci când se face o decizie de a preda un copil de schi, se pune întrebarea cu privire la alegerea dreptul de echipament sportiv. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care deja a venit în vârstă de 5-6 ani, deoarece la această vârstă copiii sunt deja înțeleg destul de conștient ce fel de sport, și poate coordona mișcarea corpului în timpul patinaj. Din publicație, veți afla despre cei mai buni producători de schi pentru copii, ce fel de schi sunt oferite de tinerii schiori care au ajuns la 5-6 ani și ce ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți o pereche de schi pentru preșcolari.

Soiuri

Până la 5 ani de schi vechi pentru copii pot fi închiriate sau cere prieteni, deoarece copilul nu își dă seama încă frumusețea schi de schi și nu răspunde întotdeauna de bună voie la astfel de plimbări. Interesul apare mai aproape de 6 ani, iar în acest moment vă puteți învăța cu adevărat copilul la schi, după cum l-ați cumpărat propriile copii ale copiilor (cu sau fără cizme).

Procesul de alegere și cumpărare a schiurilor pentru un prescolitor este foarte important. Cei mai mulți experți sunt înclinați la faptul că prima schi pentru un copil trebuie să se execute. Este mai ușor să stăpânească abilitățile de competențe la etapa inițială: să elaboreze regulile de alunecare, să învețe cum să păstreze echilibrul și așa mai departe.

Soiuri de schi fond:

 • Clasic+
 • Konkovye+
 • universal.

Dacă alegeți pentru etapa inițială de învățare între un clasic de schi fond și patinaj produse, este mai bine să acorde prioritate primul. Ei nu dezvoltă o viteză mai mare din cauza note speciale.

Citește mai mult  Ce munți sunt în Muntenegru?

Și aftercing abilitatea de patinaj clasic, puteți trece la schi de schi. Ele sunt mai scurte decât clasic și du-te cu un nas rotunjit. În ceea ce privește universal, există opinia că astfel de produse nu sunt foarte convenabil pentru copii.

Există încă de schi pentru copii muntelui. De obicei, tinerii schiori de ani mai în vârstă sunt de echitatie pe ele, dar în ultimii ani, există multe preschoys pe pârtii de schi. Tot mai mulți părinți sunt atașați la schi din Ciad lor doar de la 5-6 ani.

Ei bine, aceasta este pur și simplu în mod individual pentru toată lumea, principalul lucru este de a asigura în condiții de siguranță de echitatie un copil. Deci, pentru primii pași, este mai bine să angajeze un instructor sau să fie în mod constant de lângă tânăr schior dvs. până când începe să facă elemente de pe pista cu încredere.

Cei mai buni producatori

De la schi fond pentru copii, produsele fabricate în conformitate cu marca austriacă atomică. Utilizarea intensă populare Model de schi clasic SKI Tiger Junior. Aceste schiuri funcționează fără ungere, și în detrimentul tehnologiei Nordicap, presiunea este distribuită uniform pe suprafața de alunecare.

Pentru cei care sunt doar incepand de a face cunoștință cu schiurile, firma finlandeză Larsen oferte universale Modelul pentru copii Racer Etapa. Acestea sunt schi ieftine, care va fi foarte confortabil si prescolarii.

Din categoria disponibilă la prețul alocat, de asemenea, Mark „Sportmaster” Nordway. line pentru copii din această rețea este reprezentată inclusiv Modelul XC COMBI JR.

Citește mai mult  Marca de schi Peltonen

Printre cei mai buni producători de echipamente și echipamente de schi pentru copii și adolescenți sunt, de asemenea, Marca TISA. Odată ce un brand rusesc, iar acum, împreună cu Fischer, produce un popular Modelul SPORT STEP (Variații JR. și copii).

Nuanțele pentru copii

Pe drumul inițial de a stăpâni tehnica de schi de schi (pentru cursa clasică), produsele trebuie să fie de 15-20 de centimetri mai mult decât creșterea copilului. Dar opțiunile pentru echitatie de munte este mai bine pentru a alege greutatea. Deci, copii, a căror greutate este mai mică de 20 kg, să ia o lungime de schi de 60-70 cm. Și apoi – în funcție de categoria de greutate – 80-120 cm.

Primele schiuri sunt, de obicei amintit de un copil, și să le aleagă în mod corect, luați în considerare următoarele recomandări.

 • Nu cumpăra schiuri și pantofi pentru a le mari. În plus, copilul va fi incomod pentru ei plimbare, ea poate fi rănit.
 • Consultant pentru a alege pentru a ajuta consultantul magazin sau puteți face referire la informațiile de mărime. Pentru aceasta, veți avea nevoie de parametri de creștere, greutate, dimensiunea unui skier tânăr și o masă comparativă (ar trebui să fie la orice vânzător de echipament de schi).
 • Asigurați-vă că verificați sănătatea elementelor de fixare de schi, care ar trebui să funcționeze atunci când se încadrează și să fugă. Mai bine să le configurați și să încercați să schiați.
 • Când cumpărați, inspectați cu atenție schiurile, acestea nu ar trebui să fie cu fisuri și alte daune. Perechea ar trebui să fie simetrică în toate privințele (lungime, lățime, grosime, greutate).
Citește mai mult  BURTON opinie snowboard

  Trebuie să-și amintească că schiurile aleg un copil, luând în considerare:

  • Vârstă+
  • Creștere și greutate+
  • Nivelul de pregătire.

  Chiar dacă cumpărați specimene utilizate, acordați atenție parametrilor de mai sus. Apropo, pe piața secundară există, de obicei, un schi aproape neutilizat (copiii se dezvoltă rapid și în creștere din Rostovka), dar încălcarea regulilor de depozitare poate duce la deformări ale produselor.

  copii de calitate slabă va fi rău pe schi, în special schior lipsit de experiență.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: