Alegerea schiuri pentru copii pentru copii de la 3 ani

Alegerea schiuri pentru copii pentru copii de la 3 ani

Alege schi pentru copii de la 3 ani au nevoie vechi foarte atent. În primul rând, este necesar pentru a afla dacă este în valoare de a alege schiuri din lemn sau din material plastic. În plus, să clarifice modul în care să le aleagă, ținând cont de creșterea și greutatea utilizatorilor tineri.

Ce material să alegi?

Imediat este în valoare ce indică faptul că schiul pentru copii din lemn pentru copii de la 3 ani este suficient de stabilă. Ei pot merge în mod constant, chiar și cu frig aspru. Dar este necesar să se înțeleagă că astfel de structuri se pot rupe cu ușurință în sarcină mecanică. În plus, lemnul va trebui să fie unse cu amestecuri speciale. Costul achiziției lor va complica foarte mult viața.

Plastic – contrast total cu copacul. Este foarte durabil (dacă vorbim despre soiuri de înaltă calitate ale materialelor). Necesitatea de a cumpăra lubrifiant și de a petrece timpul pe aplicația sa lipsește. Dar puteți accelera la viteza mare.

Cu toate acestea, doar pentru schiurile copiilor, nu este prea important și poate fi chiar considerat un minus.

Cum de a alege cu creșterea și greutatea?

Între vârstele de 3 și 7 ani, lungimea schiurilor atât din plastic și din lemn, ar trebui să corespundă creșterii copilului. Va fi de 40-90 cm. Echipamentul de rulare ar trebui să „crească” cu utilizatorul. Ia-o „cu rezerva” nu este prea corectă, este incomod și chiar amenință rănirile. Pentru iubitorii de lungime clasică de schi va fi de 15-20 cm mai mult decât înălțimea copilului.

Citește mai mult  Activități în Muntenegru

Principalele recomandări sunt următoarele:

 • Cu o creștere de 0,8 m, lungimea de schi ar trebui să fie de 1 m+
 • Cu creșterea de 1 m – echipament deja necesar cu o lungime de 1,2 m+
 • Înălțimea copiilor 1.3 m necesită un inventar cu o lungime de 1,5 m.

Noi trebuie să ia în considerare greutățile:

 • Copiii cu greutatea de 14 kg Noi trebuie să ia o schiuri 0,7-0,8 m+
 • Cu o masă de 18 kg – 0.9-1 m+
 • Cu o masă de 23 kg – 1-1,1 m.

Alte criterii de selecție

găsi cu atenție dacă avem nevoie de o crestătură. Utilizarea sa îmbunătățește comoditatea de ascensoare depășirea. Nu este nevoie pentru lubrifiere astfel de schiuri. Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu va trebui să coboare de pe munte, precum și plimbare pe câmpia. În acest caz, crestătura creează deja interferențe.

Dacă nu există crestături, puteți accelera la viteză mai mare, și chiar – stilul de skate. Cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă că este realizabil doar cu utilizarea activă a stick-uri. Și aici e despre stilul și este în valoare de a vorbi cu mai multe detalii. Unii copii adolescenți pot alege deja o opțiune de călătorie potrivită pentru ei înșiși.

Opțiunea de schi nu este potrivit pentru schiori novice. Acest lucru este echipament fără crestătură, având zboruri ascuțite în jurul marginilor. Rolul acestor servante – excluderea scalpului. Nasurile nu sunt flex. Rock schi cu 10 cm deasupra creșterii călăreț.

Schi clasic vă permite să dezvolte cu succes de echitatie. Sunt ambele versiuni de plastic și lemn de astfel de echipamente. Puteți diversifica soluții și lungimea. Datorită secvenței ascuțit și crestăturile, copilul pe schi nu va rola înapoi. Cu toate acestea, pentru a conduce la viteză mare cu greu.

Citește mai mult  Orașul Peștera de Tepla Kermen în Crimeea: ceea ce este faimos și cum să ajungi acolo?

Expertii recomanda pentru a evita cizme de cumpărare de schi. Alegerea cauciuc sau piele moale mounts necostisitoare vă permite să utilizați orice pantofi împreună cu schiuri. Cu toate acestea, este mai corect să se utilizeze soluții mai sigure – echipamente metalice semirigide. În cazul în care un copil este de 7 ani și mai mult, este necesar să se folosească de schi cu fixare rigidă, care vă permit să utilizați cizme speciale.

Lățimea de schi determină modul convenabil să stea pe ele și să stăpânească arta de a conduce. Dar, din nou, numai pe schi înguste vă poate accelera la viteze mari. Există mai multe recomandări:

 • Evitați alegerea eșantioanelor profesionale+
 • Ai nevoie de maestru patinaj pe modelele cu STEP stubbread+
 • În cazul în care este dificil de a alege un eșantion anume, trebuie să acorde prioritate versiuni universale+
 • schi de schi pentru copii sunt cele mai scurte și plămânii, au un ușor „montat“ formă.

Cea mai bună reputație are Marci de echipamente de schi:

 • Scott+
 • Fischer+
 • Volki+
 • Atomic+
 • Nordica+
 • Viscol.

  Rularea schiuri, de obicei, trebuie să cumpere mai devreme decât probele de munte. Cu toate acestea, uneori trebuie să faci o altă alegere, pur și simplu pentru că este predeterminat incoerențe pentru copii. Atunci când relieful vă permite să utilizați ambele tipuri de echipamente, trebuie să alegeți gînditor și ușor. Uneori ar trebui să ia mai întâi ceva de închiriat, rulare și să facă propriile concluzii. În vârstă de 7 până la 10 ani pot alege, uneori, de schi pentru turism extrem.

  Ele sunt proiectate cu epuizarea off-road. Bineînțeles, astfel de structuri vor fi potrivite nu numai pentru extremele, ci și cei care trăiesc în locuri îndepărtate greu accesibile. Rigiditatea acestor produse este mare mare. Acestea trebuie să fie verificate cu atenție pentru fiabilitate garantată. De asemenea, este necesar să se verifice certificatele de calitate și de respectare, să se familiarizeze cu revizuiri independente despre produse.

  Citește mai mult  piesa Tavrid în Crimeea: Caracteristici, gradul de pregătire

  Amator (sau conceput pentru începători) pot fi făcute din plastic ieftin. Dar, de asemenea, complet împinse nu ar trebui. Modelele de nivel mediu ar trebui să fie mai ușor.

  Alegeți eșantioane de experți și sport pentru copii de la 3 la 10 ani nu are nici un sens. Încă descoperă toate capabilitățile lor nu vor funcționa.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: