Bar City în Muntenegru: Caracteristici, Vreme și atracții

Bar City în Muntenegru: Caracteristici, Vreme și atracții

Bara de oraș este situat pe teritoriul Muntenegrului. Aici în 1954. A fost construit o port maritim, care astăzi este cea mai mare din țară. Dacă vă uitați la locația orașului pe hartă, puteți vedea că, pe de o parte, este spală Marea Adriatică, pe de altă parte, este protejată de o zonă montană cu păduri de conifere care cresc pe ea. Dincolo de munți din zonele joase în apropierea orașului, lacul Skadar este confortabil, care este Rezervația Națională Muntenegru.

Istoria orașului

Cherogorsk City Bar își conduce istoria din cele mai vechi timpuri. Istoricii tind să creadă că primele așezări în acest domeniu a început să se formeze în epoca bronzului, în aproximativ 2000 în 2000. la N. Ns.. Se știe că această zonă a purtat anterior numele antipal și în jurul vârstei sale a fost redenumit la Antibarium. Există o versiune pe care acest nume este asociată cu provincia italiană adiacentă Bari.

Mai târziu, când triburile slavilor au început să se stabilească aici, orașul a fost redenumit, dar au păstrat rădăcina „barului”.

Astfel, astăzi există trei așezări cu rădăcina „barului” – de fapt, barul însuși, barul vechi, unde toate monumentele istorice ale arhitecturii și italianul Bari se concentrează, la care este ușor să obțineți dacă doriți.

Primii rezidenți ai barului au preferat să se stabilească pe înălțimi, departe de apă. Cetățenii și-au întors așezarea la cetate, auzind zidul său de piatră pentru a reflecta raidurile vecinilor din est. Aproximativ de la IX până în secolul al XV-lea, orașul a confiscat bizantinele de mai multe ori, iar în 1571. Orașul a fost cucerit de turci. Ottoman Iho a durat aproximativ 300 de ani. În acest timp, turcii au reconstruit cu atenție orașul – pe lângă moschei, otomanii au construit un apeduct, un turn de ceas și saune.

În 1878. Muntenegrenii și-au îndreptat teritoriile de la turci, dar în timpul luptei, depozitul de pulbere a fost suflat, cu rezultatul că orașul a fost practic transformat în ruine. Astăzi, această parte a orașului este obișnuită să apeleze la vechea bar. Este un mare muzeu în aer liber. Locuitorii locali au decis să construiască o nouă așezare mai aproape de mare, care există până în această zi numită un nou bar.

În prezent, orașul Bar este centrul administrativ al stațiunii SPA Riviera. Populația barului de oraș este mică – este de numai 14 mii de oameni. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică orașul în fiecare an să ia un număr mare de turiști din întreaga lume. Combinația de vindecare a aerului de mare și a plantațiilor de conifere creează aici un microclimat unic. De aceea Orașul este considerat a fi un afara sănătos, cunoscut al țării sale.

Cum se ajunge la bar?

Oraș Bar are un nod de transport bun. Se poate ajunge aproape la orice oraș Muntenegru. Cele mai populare destinații turistice sunt rute din bara spre capitala Muntenegrului Podgorica, precum și în stațiunea Budva și vice-versa. Principalul tip de transport care asigură afluxul de turiști în țară – avionul. Cu toate acestea, în aeroport sine bar. Dar, în cartier cu orașul există două aeroporturi dintr-o dată – unul din Podgorica, cealaltă în Tivat.

Aceste orașe sunt situate în apropierea bar. Podgorica este de aproximativ 50 km, la Tivat – un pic mai mult de 60 km, Budva este popular printre turisti – aproximativ 35 km. Pentru a obține de la un oraș la altul pe autobuz autobuz, taxi sau rent a car. În orice caz, va fi mai profitabil pentru a comanda un transfer în avans – la aeroport toate serviciile este în mod tradițional mult mai scumpe.

Cu toate acestea, în ciuda unor astfel de distanțe mici, nu va funcționa rapid – drumul este îngust, serpentina, în afară de aproape întotdeauna înfundat cu un număr mare de autobuze turistice.

De la Podgorica în stațiune se poate ajunge cu trenul. Aproximativ un kilometru de la terminalul aeroportului este gara „Airfield”. Trenurile merg destul de des – aproximativ 10 zboruri pe zi. Biletele pot fi achiziționate direct de la dirijor. În vagoane, ordinea este menținută – toți compușii sunt curați și utilizați. Primul tren începe să ruleze în 5.15 dimineața, iar acesta din urmă pleacă în 21 de ani.40. De timp, drumul durează o oră.

În cazul în care vă puteți opri?

Barul este o stațiune foarte democratică în ceea ce privește prețurile locuințelor. Aici puteți alege un hotel pentru orice prosperitate. Un călător singuratic poate fi găsit în orașul Hostel pentru un cost mic, iar familiile cu copii se pot inchiria apartamente într-un hotel de 4 stele la un preț inferior celui care ar fi solicitate de la ei în hostesse vecine sau în Budva. Enumerăm câteva dintre cele mai populare locuri orașului.

Apartments Kojic

Casa de oaspeți confortabilă este situată în suburbiile din Bar – Locul Shushan. Hotel este popular din cauza nivelului ridicat al serviciilor oferite și locația convenabilă. opțiune de transfer hotel pentru servicii. De asemenea, pentru confortul oaspeților în fiecare cameră au acces Wi-Fi, o fabrică sistem split. Există o grădină privată pe teritoriul hotelului, care este deosebit de convenabil pentru cei care călătoresc cu copii.

Apartamente Radosavovic

Hotelul este, de asemenea, în Shushan și oferă oaspeților studiouri confortabile cu balcoane, o baie și o bucătărie. Hotelul are o terasă confortabilă, o zonă de grătar și un teren de tenis. Hotelul are un ghid, care se poate consulta cu privire la vizitarea obiectivelor turistice și excursii.

Hotel Princess

Acest mic complex hotelier este alcătuit din doar 30 de camere, dar se bucură de un mare succes. Acesta este situat în imediata apropiere a digului, în centrul barului. La cererea vacanților pot alege o vedere de la fereastră în parc sau pe coasta de mare. Iubitorii de proceduri spa pot avea un timp de plăcere în centrul de wellness modern situat la fața locului.

De asemenea, angajează instructori de fitness care cheltuiesc în fiecare zi diverse evenimente sportive. După antrenament, puteți să vă așezați în hamam turcească sau să vă relaxați sub mâinile unui masaj experimentat.

Pentru iubitorii de gustare ușoară, un snack bar.

Vreme

Coasta Adriatică pe care se află orașul este renumit pentru clima blanda. Datorită faptului că, pe de o parte, orașul protejează fiabil munților și pădurilor, vânturi puternice aici rar se întâmplă. Iarna aici este de obicei cald și scurt, și friptură de vară și arid. Cea mai tare este luna ianuarie, iar cea mai tare – in mod traditional august.

În luna mai, apa nu a fost încă încălzit suficient, deci nu este foarte confortabil să înoate, dar fluxul turistic începe să reînvie deja la sfârșitul lunii aprilie și continuă aproape până la sfârșitul lunii octombrie. Vârful de sezon este, de obicei, pentru vara, dar vremea vă permite să faceți plajă aici aproape tot timpul anului.

Obiective turistice

Iubitorii de zile vechi și cele mai vechi monumente în mod clar în valoare de vizitare bar vechi. Acest loc stochează urme ale șederii multor națiuni, stabilit aici: De la vechii romani și slavi soldații Imperiului Otoman și, în cele din urmă, muntenegrenii înșiși. Există mai multe ruine de epocă și clădiri distruse relativ recent, în timpul cutremurului din 1979. Iar cei care și altele sunt atât de pitoresc încât un turist rar va sta în fața tentației de a face selfie împotriva lor.

Barul are un număr mare de biserici de epocă – ortodoxă și catolică, care învecina pașnic moschei musulmane rămase după invazia turcă. O atenție deosebită merită apeductul din Turcia, înapoi Construit în secolul al XVI-lea. Pe el, orașul a venit de la râuri din apropiere. În bara vechi, ziduri de cetate și porți principale sunt bine conservate, ceea ce a permis să păstreze de apărare de numeroasele atacuri ale vecinilor neinvitate.

Există mai multe excursii aici, dar se poate ajunge la acest loc și în mod independent,. În Muntenegru, există transport public care circulă între orașe, dar călătorii cu experiență recomanda sa inchiriati o masina, mai ales în cazul în care călătoriți de familie sau de companie. Deci, puteți vedea locuri mai interesante.

Dacă preferați o vedere organizată de restul, excursii sunt mai bine să ia pe terasament. prețurile sunt aici mult mai mici decât cele care oferă operatorilor de turism în hoteluri.

Una dintre atracțiile bar este considerat măslin. Localnicii cu mare respect aparțin acestor plante.

Există o tradiție care, până tânărul nu are de gând o duzină de măsline, el nu are dreptul de a începe o familie, așa că plantațiile de măslini se găsesc la fiecare pas.

Dar există o măsline special – o viață lungă. Localnicii susțin că vârsta sa a trecut peste 2000. Arborele este considerat cea mai veche lume, prin urmare, este păzită într-un mod special – se observă printr-un gard de încredere, și pentru a se uite la ea mai aproape, trebuie să plătească pentru un bilet.

În ceea ce privește noul bar, merită o vizită aici Palatul regelui Nikola, Construit în 1885. Acum, acesta este un muzeu în cazul în care mai multe expoziții tematice diferite sunt deținute în mod constant. În imediata apropiere a palatului, o grădină botanică minunată este rupt, astfel încât muzeul este îngropat în verdeață de plante exotice, care au fost atent adunate de-a lungul coastei mediteraneene.

Dar principalul reper oraș este considerat Biserica Sf. Ioan Vladimir. El a fost un conducător al statului dublu, iar după martiriul a fost numărat sfinților rang. Acum, el este considerat patronul spiritual al orasului, pelerini vin la locul de mormânt. Templul arata foarte maiestuoasă – tot teritoriul său durează aproximativ 1.200 de metri pătrați. m, iar înălțimea acestei clădiri este de 41 m.

Locuri de relaxare si divertisment

În bara de sine, toate tipurile de divertisment majore, la fel ca în orice oraș mare, sunt concentrate pe terasament. Viața fierbe aici și ziua, și seara. În sezonul există o mulțime de cafenele, unde vă puteți bucura nu numai bucătăria națională, dar, de asemenea, feluri de mâncare ale altor popoare. Pentru copii disponibile parc de distracții. Viața de noapte în oraș nu este foarte activ. Doar câteva plaje sunt efectuate discoteci spumă.

plajă

Există mai multe plaje în imediata apropiere a barei. Ei dorm pietricele sau nisip fin. Coborâre la mare este blând, care este deosebit de confortabil pentru copii mici. Cele mai multe plaje sunt dotate cu șezlonguri și umbrele.

  • Direct în bara de sine, sunt un mic Topoplice Beach și Sandy Sutomore și Golden Beach, denumita astfel datorita culorii speciale a nisipului. El este aici galben cu o tentă frumoasă luminos. Puteți vizita, de asemenea, Red Beach, celebru pentru abundența de pietricele mici de o umbră teracotă neobișnuită.

  • Un pic mai departe de el este plaja Zukotrlitsa cu pietricele mari, numite altfel Shushan.

  • Aproximativ 10 km de oraș există plaje, numite nisipuri mari și mici. Este demn de așteptare pentru seara pentru a admira modul în care pieile de soare în spatele vechi de secole stejari în creștere, chiar pe coastă.

  • situat în apropiere plaja Utien. Este unic, cu faptul că are un izvor proaspăt, care curge în mare. Ca urmare a unei astfel de fuziune a, apa are o frumoasă tentă turcoaz.

  • Ca parte a Scoarță Riviera Există, de asemenea, mai multe plaje, dar acestea sunt situate la o oarecare distanță de la bar.

Cel mai renumit dintre ele sunt de plaja regală, care ar trebui să fie salvat pe feribot, precum și perle, cu o piatră, dispersa golf mare în două părți.

Cumpărături

Ca orice alt oras statiune, barul este plin cu urși suveniruri mici și mari magazine. Favorit printre cadouri este uleiul de măsline – este cea mai înaltă calitate aici. În spatele delicatese locale ar trebui să meargă la piața poplarian, în cazul în care există literalmente totul: de la brânzeturi aromate de producție locale la portofele din China. Localnicii preferă să pecciate în centre comerciale de mari dimensiuni, cum ar fi CONT discont, UNDE O mare varietate de produse este prezentată la prețuri democratice.

Pentru haine și încălțăminte în valoare de mers pe jos în mall Ulica Vladimira rolovica, în cazul în care puteți cumpăra lucruri de o calitate excelenta italian. Cunoscătorii de bijuterii pot fi sfătuiți să viziteze de tip boutique PUNCTUL DE AUR. Aici puteți cumpăra, de asemenea, articole din piele din materiale naturale și artificiale.

În afară de ulei, o masă de masă și prosoape cu broderie manuală, obiecte de îmbrăcăminte națională, meșteșuguri de lemn, instrumente muzicale, cum ar fi Husli. Aici sunt fructe foarte gustoase și ecologice. Cele mai populare dintre ele sunt fig, date și zinzul (ceva mediu între pere și măr, în dimensiune de la data).

Excursii

Dacă călătoriți în compania micilor fidgeturi, întrebarea va fi cu siguranță despre cum să organizați timpul liber pentru copii în momentul în care nu vă aflați pe plajă. În acest sens, noul bar are o infrastructură dezvoltată. Deci, de exemplu, o mare popularitate la copii și părinții lor îngrijiți se bucură Centrul pentru copii Disney. Există un număr mare de labirinturi și trambuline pentru diferite categorii de vârstă.

Pentru cei obosiți, prezintă desene animate minunate ale Disney și alte programe pentru copii. Dacă copilul dvs. a ieșit deja din grădiniță, va aprecia cu siguranță Parcul Lovchen. Acesta este conectat cu succes de către zona protejată cu izvoare naturale și a teritoriului joc cu scări de cablu. În parc puteți închiria o bicicletă sau quad biciclete, plimbare. Există, de asemenea, o zonă pentru grătar, alături de care vă puteți sparge cortul.

Cei care sunt mai în vârstă, este recomandat pentru a vizita un alt parc, care este comoara nationala, – Durator. Este considerată o zonă protejată și este inclusă în TOP-100 de obiecte de protecție UNESCO. Aici, faunei sălbatice este armonios adiacent la binefacerile civilizației. În parc puteți și nevoia de a colecta, fructe de padure cai plimbare.

Iubitorii extreme sunt invitați să participe la rafting, plimbare cu bicicleta de munte.

Tinerii și familiile cu copii preferă să-și petreacă timpul liber în parcul de divertisment la Lacul Negru. În parc, multe lacuri naturale, unde puteți înota și peșteri subterane, inspecția, care nu va dura o zi. În Durmitor, toată lumea, indiferent de vârstă, se va găsi o lecție pentru suflet. Prin urmare, se recomandă să vină aici pentru câteva zile.

Recenzii

Bara de frunze el însuși o impresie ambiguă. Partea veche a orasului este foarte colorat și interesant. Dar noua parte a barei nu este remarcabil pentru turiști. Deoarece acest oraș port, plajele din apropiere și de mare sunt foarte murdare, și locuri de înot confortabile, aveți nevoie pentru a obține. Prin urmare, nu este recomandat să înoate în bar în sine, în special copiii mici.

Dar, datorită imediata vecinătate a Italiei, un excelent cumpărături este aici, iar nivelul de preț, în cazul în care considerați că recenziile turiștilor, mai mici decât în ​​orașele învecinate. Aici toată lumea va găsi ceva interesant pentru ei înșiși.

Mai multe informații despre bara de oraș în Muntenegru, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: