Boko-Kotor Bay: Caracteristici, Obiective turistice, Călătorii și peste noapte

Boko-Kotor Bay: Caracteristici, Obiective turistice, Călătorii și peste noapte

bay Boko-Kototskaya – radiant și periată vânturi fierbinți din sud. țărmurile ei sunt pline cu orașe în miniatură vechi, sate, temple ortodoxe, palate, catedrale, golfuri frumoase și verde maro, odihnă sărăci și starea de spirit romantic. Cea mai bogata istorie a regiunii, o combinație infinită a unui set de stiluri arhitecturale, care merg dincolo de ideile obișnuite, îi dă o unicitate aparte, acel mister și energia care acționează turiștii care vizitează aceste locuri de la an la an.

Descriere

Boko-Kotor Bay – adâncime (până la 20 km) existente pe teritoriul Muntenegrului Bay. Se crede că el a apărut pe site-ul unui canion vechi că, odată ce a existat aici. Întinderile de adâncime 40 m, vase de croazieră astfel încât chiar și mari pot merge cu ușurință prin golful aproape la sfârșitul anului.

Lățimea golfului la începutul său ajunge la 3 km. Aici sunt insula Mamoula, Peninsula Lushtitsa și Exoka cu cetăți de Azra și Satro. Locul cel mai îngust (aproximativ 300 m) este numit Verig. Kotorsky Bay este în căutarea unui traseu de coastă cu o lungime de 105.7 km, de secțiunile care pot fi inspirate de frumusetea golfului cu aproape orice unghi. Golful se compune din 4 golfuri: Kotorsky, Romansky, Tivatsky și Herceg Novsky.

Fiecare dintre ele atrage cu frumusețea sa deosebită și repere.

Este imposibil sa nu amintesc un număr de insule care împodobesc Bay:

  • „Fecioara Maria pe Reef“+
  • Insula flori+
  • Insula St. Marco+
  • Mercy Island+
  • Insula St. George.

Fiecare istorie insula respiră, legende și legende sunt complicate despre ele.

Numele Boko-Kotan Golful de origine venețiană, în cazul în care „Bocca“ înseamnă „gură“, și „Kotor“ este educat în numele orașului principal al regiunii – Kotor. Se pornește de continent, absorbind mare.

Pentru care numeroase așezări și sate de pescuit sunt împrăștiate, în cazul în care lucrează mici de producție din abundență. Disponibil în regiune (inclusiv 3 municipalități – Kotor, Tivat și Herceg Novi), fabricile de construcții, porturi și aeroporturi, localizate cu succes pe coasta Bay Tivat.

Boko-Kotor Riviera se pare perfect de la muchia de munte (1500 de metri), de unde este vizibilă întreaga panoramă a acestei mari din Bazinul Bay Mediteranean. Este un golf frumos, dodied de orașe mici și de vile. Verzele saturate ale peisajului, acoperite abundent cu cipress, măslini și lămâie, alte plante mediteraneene, sunt ambalate.

Toate acestea contrastează misterios cu pante montane dure, cu peștele și straturile carstice. Imagine care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Climat

Pentru Muntenegru, 4 zone climatice sunt caracterizate: coasta, platoul stâncos, simplu și highlands.

Coasta îngustă a golfului este caracterizată de caracteristicile unui climat tipic mediteranean – o vară fierbinte și o iarnă umedă. Vara este friptă (în luna iulie, în medie, 28-30 de grade), precipitațiile este un pic – 25-50 mm. Soarele ruinează aproximativ 2300 de ore pe an și aproape tot anul în jurul vânturilor sudice prevalează. Chiar și pentru iarnă, vântul de nord este rar.

Ploile intensive sunt observate din noiembrie până în ianuarie, când 170-260 mm de precipitații cade lunar. Părțile nordice ale coastei mai ploioase decât cele sudice. În ianuarie, temperatura medie de noapte nu este mai mică de 4-5 grade, în timpul zilei – 11-13 grade. Temperatura negativă – Raritatea regiunii. Sezonul de scăldat durează de la sfârșitul lunii mai până în octombrie, temperatura apei – 20-25 grade.

Datorită adăpostirii cu atenție a terenului munților înalți, regiunea regională are un climat moale și cald. Ocazional, în special în timpul iernii, masele de aer depășesc bariera montană și golful este acoperit cu un voal de ploaie. În vara, vânturile imprevizibile ale vânturilor pot forma ceață de dimineață. Consolidarea vânturilor este extrem de caracteristică a blocajelor golfului (Verig și Orașul Perast).

Tocmai din cauza unor astfel de vânturi, uneori în unele părți ale regiunii, chiar și în iunie este rece.

În Koto Bay nu a format sau fluxuri stabilite. Toți se schimbă și depind de momentul valorilor și a legăturilor. Până în vară, viteza fluxului lor crește. În partea de sud a golfului, fluxul de nord-vest se deplasează la o viteză de 1 km / h. Mai multe fluxuri de viteză – până la 4 km / h, formează după ploi abundente și se deplasează din golf, la intrarea sa. Prin urmare, temperatura apei din bay fluctuează și depinde direct de locul specific, debitul și de relieful subacvatic. Apele calde sunt observate în Bokeh, Budva, Petrovac și alte locuri.

De exemplu, potrivit unor observații, la sfârșitul lunii iulie, apa devine mai rece timp de câteva zile în Riviera Budva, cu sosirea fluxului rece.

Ce să vezi?

În ciuda unui universalism destul de pronunțat al regiunii, factorul istoric dominant, abundența atracțiilor și a frumuseții naturale au transformat Book-Kotor Bay în Mecca de turism cognitiv.

Orașul principal al golfului și portul de porumb este vechi. Căile de croazieră și iahturile vin aici. Partea veche a orașului este situată la poalele muntelui delchen și este sub protecția UNESCO. Este atât de frumoasă încât ea este numită „Mireasa Adriaticului”. Este demn de remarcat faptul că nu există colțuri drepte în aspectul orașului și la casele sale.

Atât de arhitecți medieval, fiind superstițioși, au decis să evite orice naibii.

Timp de patru secole, orașul a fost parte a Republicii Veneția, care este în mod clar evidențiată prin stilul său arhitectural. Moștenirea consiliului austro-ungar Kotor a rămas închisoare și teatrul lui Napoleon după ocuparea pe termen scurt de francezi.

În care merită vizitat turnul cu ceas și un pol de rușine, care a fost supus criminalilor urbane. Monumentele de arhitectură sunt Catedrala Sf. Trifon, Biserica Sf Luca (secolul XII), muzeul maritim este extrem de informativ. Cetatea Sfântului Giovanni este surprinzător, în cazul în care, depășind 1.400 de pași, nu veți fi doar posibilitatea de a verifica nivelul de antrenament fizic, dar, de asemenea, obține plăcerea estetică pentru cei din jur frumusețile sale.

Locuitorii din Kotor hrăsește favorabili pentru pisici, ele sunt dedicate muzeelor, galeriilor de artă, magazinelor de suveniruri și chiar Piața.

Perast – patrie a căpitanilor și a amiralilor booleeni pricepuți ai flotei Rusiei Tsarist. Viziunile sale confortabile și câteva jucării pe una dintre dealurile golfului sunt pur și simplu pe moarte. Locul are o aură creativă. Acesta este un oraș de poeți, scriitori și artiști.

După ce a urcat în cetatea Crucii Sfinte, veți evalua pe deplin din diferite unghiuri toată frumusețea și farmecul acestui loc. Cetatea în sine a fost ridicată în secolul al XVII-lea pentru banii locuitorilor orașului, clopotul ei are o înălțime de 55 de metri.

Bun aici și un muzeu situat în vechiul palat al faimosului Seaflificator XVII Century Buokovich. Popular în Muzeul de expunere pe expeditori, badale navale cu turci, boieri ruși Peter I, care au studiat la lupii la mare locală.

Nu departe, vizavi de Perasta, în ceață mare, două insule celebre – Fecioara pe Reef și Sf. Gheorghe.

În primul rând, insula Originea Fecioarei – Man. Potrivit legendei, doi frați au găsit în acest loc pictograma Fecioarei, care este acum în biserică, fiind un perast. Pe pereții bisericii, plăcile de argint și de aur lăsate de marinari în fața campaniilor sunt stocate. Biserica este uimit de zeci de picturi scrise în secolul al XVII-lea de către celebrul Master of Tripo cool.

Cea de a doua insula este cunoscută pentru faptul că acesta se află în cimitirul căpitanii și locuitori celebri ai Perasta. Celebrul benedictină Abbey.

Numeroase nume de Herceg Novi vorbesc de la sine – orașul mii de pași, Grădina Botanică din Muntenegru, stațiunea preferată intelectualității iugoslav. Situat un oraș de pe dealuri, numeroasele trasee ale orașului sunt în mare parte format din etape.

Acest detaliu interesant a fost motivul pentru nașterea unei glume populară că era abundența de pași urbane care se explică slightness neobișnuit de fete locale.

Herceg-Novi Gradina Botanica este, de asemenea, de om – cele mai multe plante exotice sunt livrate aici de marinari din toate părțile lumii. 7-kilometru conduce anrocamente urbane în satul Igalo, în cazul în care cabana lui Josip Tito „Galeb“. Acum, există excursii. Igalo este renumit pentru centru medical cu. Milosevic cu surse minerale utile și noroi.

Centrul orașului va afunda la Misteriosul Evul Mediu. Aici veți găsi Turnul cu Ceas Marele turc, mai multe biserici și 3 cetăți. În 2005, mănăstirea de sex masculin din Savino în 2005, regizorul Emir Kusturica a fost botezat.

Pe de cealaltă parte a golfului, vizavi de Kotor, se află înainte de orașul pescarilor și căpitanilor – Prcan. Prcanian Marine Equipment Ivo Vinner a șasea în lume, a făcut un turneu mondial de pe nava „Splendido“.

Acum, acest sat turistic este cunoscut pentru Biserica Catolică sa Majestic a Fecioarei, care a avut loc timp de mai mult de 120 de ani (venetieni a început, și sa încheiat cu Austro-Ungaria). Conform uneia dintre versiunile, templul a ordonat Cavalerilor Ordinului Maltez. Deschide Templul de sărbători.

Tivat aeroport, primirea de aeronave charter. Iată tweet vele multicolore un port de iahturi, cu buticuri și restaurante pentru toate gusturile. „Porto Montenegro“ seamănă Nisa sau Monaco și arată nu mai rău decât coasta de azur.

Muzeul Patrimoniului Muzeul Naval „Arsenal“, situat aici este extrem de informativ. Într-una din cele două picioare în portul submarin, puteți obține pe tur. Muzeul demonstrează exponatele Times din Austro-Ungaria și Iugoslavia.

Muntele Stolivo – un sat unic abandonat, care a avut loc în Peninsula Vrmac în munți bizare la o altitudine de 240 de metri. Calea spre sat se afla prin satul Stolov de Jos pe drumul de piatră vechi prin pădure de castan.Satul este notabil pentru ceea ce este fondat în secolul al XIV-lea și este menționată în cronicile istorice ale 1326.

Locuitorii din satul nu practică, este într-o stare dărăpănată. De aici există o vedere uimitoare asupra golfului.

Interesant, numele de „Stolvan“ este conectat cu vechea tradiție frumoasă. Faptul este că tipul care a decis să se căsătorească, a fost obligat să pună 100 de măslini înainte de nuntă. Numai după aceea a fost lăsat să conducă mireasa la altar. În satul două temple – Sf. Anne și Sf. Ilya.

Excursii oferite în care excursii acoperă pe deplin toată splendoarea turistică a Riviera. Toate acestea pot călători în jurul bicicletei și fac fotografii frumoase.

Plajele din Kotor, după cum sa menționat deja, nu sunt stimulul principal pentru sosirea turiștilor în această regiune. În orașul nu există linii de plajă cu nisip. o parte semnificativă a liniei de coastă este de port.

Cea mai apropiată plajă mai mult sau mai puțin spațioasă este situată în bunătate (4 km nord de capitala), reprezintă o serie de teritorii cu pietriș și beton cu ciuperci și șezlonguri. În golf, acesta este unul dintre locurile vizitate pentru înot, situat în apropiere de oraș.

O zonă bună de plajă, cu o apă de pebble și cu apă turcoaz pur, la marginea satului Doni Orachovets. Câmpul de coastă al site-ului vă permite să înotați în siguranță aici și copii.

În prezent, la 2 km, ajungeți în orașul Bayova Kula cu o zonă frumos echipată de ședere și țărmul cu pietriș mici.

Popular este locul de plajă în zona Perast de 320 de metri lungime, inclusiv o serie de tălpi de piatră instalate și echipamente echipate cu șezlonguri. Aici puteți să vă scufundați cu bucurie.

Acoperite complet cu o pietricele și o plajă suficient de lungă de Kotor – este Risan, situată lângă Perasta. Se distinge varietatea de plimbări.

Maurein, poate, cel mai îndepărtat loc pentru recreere cu apă în Golf – Repetarea echipată și vă permite să reluați.

Pe malul stâng, în apropierea capitalei, vă puteți bucura de relaxare la plaja din Cape Marco și satul Doni Stolov.

Tab-uri sunt mai potrivite pentru nisip mici și de alertă în districtul Budva, Herceg Novi, Tivat, Petrovac. Pentru coasta acestor orașe, fără grabă, fără pauze, coborârea în apă și prezența diferitelor atractii.

Nu alege să se relaxeze pe locurile de apă în apropierea instalațiilor portuare, care, în Riviera multe, în cazul în care apa în mod clar nu va fi curat.

Pentru cea mai sălbatică, izolat de locuri potrivite pentru inot, este mai bine să se obișnuiască cu transportul de oraș și apoi doar de mers pe jos.

Water Bay bogate în pește, astfel încât pescuitul în care este glorios. Cunoscut de stocurile lor și fermele de stridii. Puteți merge la pescuit prin agentiile de turism existente aici, dar poate fi de acord asupra unei mici taxe cu pescarii locali. Localnicii vorbesc bine limba rusă și de pescuit pentru a organiza pentru ei nu este dificil.

Gurmanzii obține sofisticate plăcere, masa într-una din fermele de stridii (le alocă băieți galben-portocaliu). La golf, într-un cadru special și cu un chic, puteți ieftin pentru a gusta cele mai proaspete stridii și alte animale marine.

Cum să obțineți?

Chiar și cartea de frumos ne demonstrează de golf în partea de vest a Muntenegrului, sub forma unui fluture mare. Este posibil pentru a ajunge la locul, mai ales fără tosing, privind transportul public. În oraș este ușor pentru a obține de la Podgorica (Muntenegru Capital) sau de la Aeroportul Tivat. Convenabil de închiriere de mașini, dar ținând cont de abruptă și relieful dificil de munte a drumului această opțiune nu este acceptabilă pentru toată lumea.

opțiune interesantă de excursii individuale.

Pentru multi turisti, optim este modul de a ajunge la golf, ca parte din excursii de grup mare „Bolko-Golful Kotor“. În plus, acest lucru nu este doar posibilitatea de a lua în considerare frumusețea golfului de la bordul navei, dar, de asemenea, obține informații cu privire la cunoștință obiectivele și posibilitățile de călătorie.

Unde să rămâi?

Turismul este unul dintre cele mai importante articole de venit regionale în care. Are o infrastructură turistică dezvoltată care gînditor, cu atenție și este în mod constant îmbunătățite de către autoritățile locale. Prin urmare, problema cu sunete de cazare, în acest caz, retoric. Totul depinde de gust, cererile și capacitățile financiare ale turiștilor.

Alegerea locurilor de cazare în Boko-Kotor Bay este reprezentat de o gamă largă de hoteluri și hoteluri, caracterizate în mod tradițional de numărul de stele, dar întotdeauna oferind un nivel ridicat de servicii. Pentru iubitorii de un îndelete, odihnă de elită în hotelurile din categoria 5 stele oferă 10 hoteluri.

Hoteluri de descărcare mai mici cu largă locație geografie din regiune sunt reprezentate de o listă:

  • 4 * – 40 hoteluri+
  • 3 * – 45 hoteluri+
  • 2 * – 10 hoteluri+
  • Categorie APTS (apartament) – 24 hoteluri+
  • Categorie HV2 (Satul de vacanță, „Club Hotel” corespunde la hoteluri 2 categorii) – 1 hotel.

Cifrele de mai sus sunt aproximative, dar imaginea generală a posibilităților de plasare a turiștilor corespund.

Despre Book-Kotorsky Bay, caracteristicile și adoptivitatea ei, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: