BURTON opinie snowboard

BURTON opinie snowboard

Dacă vă place să se angajeze în snowboarding, atunci ar trebui să cumpere o înaltă calitate și de încredere de bord. Piața conține produse de un număr mare de diferiți producători. Astfel de produse din Burton sunt folosite de cerere mare.

Avantaje și dezavantaje

Snowboarduri ale acestui producător au o serie de avantaje semnificative.

 • Indicator de înaltă calitate. Plăcile de acest brand sunt realizate din materiale durabile fiabile, ele nu vor fi deformate chiar și cu funcționare permanentă. În plus, produsele au un design special, care permite unei persoane la fel de bine pentru a intra chiar și în viraje ascuțite.
 • Uşura. Placi au o greutate mică, ceea ce face ca procesul de echitatie-le cât mai confortabil.
 • Rapiditate. Aceste snowboarduri vă permit să dezvolte rapid de mare viteză, în plus, ele sunt destul de manevrabil.
 • Universalitate. Produsele companiei sunt potrivite atât pentru începători cât și profesioniști.

Dezavantaje aceste produse, practic, nu au. Dar unii consumatori remarcat faptul că multe modele ale acestor placi de patinaj au valoare prea mare.

Varietate de modele

În continuare, vom citi mai multe despre unele modele separate ale unor astfel de snowboarduri.

 • Yeasayer Smalls. Acest model va deveni cea mai bună opțiune pentru fete care stapanesc deja baza de echitatie pe bord. Acesta este creat cu o deviere mică, care asigură stabilitate și stabilitate maximă. În plus, eșantionul implică o coadă specială și o formă de nas, care oferă schimbări mai precise și mai bune. Și această copie este furnizată cu un miez de lemn ușor, dar durabil, un strat de fibră de sticlă pentru a oferi flexibilitate și un profil conic pentru a asigura o mai bună manevrabilitate.

 • Chicklet. Acest model este, de asemenea, un copil. Este perfect pentru cei care intenționează doar să stăpânească toate bazinele de snowboarding. O varietate are o bază convexă, margini ușor ridicate, flexibil moale, oferind manipularea perfectă. Produsul are o geometrie absolut simetrică, care oferă un echilibru excelent. Și este echipat cu o alunecare extrudată și un nucleu durabil, dar flexibil.

 • Yeasayer fv. Un astfel de model de sex feminin este destul de rapid, ușor și manevrabil. Are o deformare specială care vă permite să călătoriți cu ușurință chiar și în zăpadă adâncă. Proba are o geometrie simetrică și rigiditate mare, care vă permite să lucreze în diverse trucuri pe suprafață în relief. Un exemplu de acest tip se face cu un miez solid și ușor, care este plasat în împletitură din fibră de sticlă. Coada si placa de nas are o formă specială, care garantează transformă mai mult, chiar și ușoare.

 • Ripcord. Modelul este de sex masculin. Ea va fi în măsură să vină în primul rând novice. Eșantionul este considerat destul de moale. Ea are o bază plană plană, care asigură mișcarea de stabilitate și chiar. În plus, o astfel de snowboard are o geometrie îndreptată, nasul produsului este puțin mai lung în comparație cu coada. Acest design permite consiliului să pop cu ușurință de sub zăpadă. Modelul este realizat cu un miez solid și ușor din lemn. O varietate este de asemenea furnizat cu profile conice, care cresc nivelul de manevrabilitate în procesul de echitatie, extrudate de alunecare și elementele de fixare speciale confortabile – acestea pot fi ajustate cu ușurință, supus utilizatorului.

 • Rewind. O varietate este feminin. Acesta oferă o stabilitate maximă și de control al vitezei. Modelul acestui tip este considerat moale, are o deviere clasica, care este completat cu mai multe suprafețe plane destinate pentru fixarea închizători. Design-ul are o geometrie absolut simetrică. Acesta este echipat cu un miez de încredere realizat din lemn de bază de înaltă calitate. Modelul are un strat din fibră de sticlă, care asigură nivelul de flexibilitate dorit. Produsul este livrat cu o special sinterizate de alunecare, oferind viteză mare și planeitate mișcărilor.

 • Kilroy 3D. Acest exemplu este conceput special pentru freestyle. Are mai multe parcele plate pentru elemente de fixare. Designul are o geometrie direcțională cu un nas mai alungit în comparație cu coada. Modelul este considerat o versiune masculină. Este destul de moale. Contururile 3D ale coada și nasului vă permit să reduceți semnificativ numărul de materiale utilizate. Eșantionul este furnizat cu o alunecare sinterizată, oferind o viteză la nivel înalt în timp ce conduceți.

 • Gulp mare. Acest model va fi cea mai bună opțiune pentru călărie în zăpadă adâncă. Este echipat cu un nas float, care asigură stabilitatea și stabilitatea produsului. Un astfel de fel a direcționat geometria cu un nas mai lung, un nucleu ușor, plasat într-o panglică specială cu garnituri de carbon. Un eșantion de acest tip este realizat cu profiluri conice de forme. Modelul este considerat o opțiune masculină, este cel mai adesea folosit pentru freeride. O varietate este furnizat cu un extrudat puternic de alunecare, care permite să se dezvolte de mare viteză în procesul de echitatie pe bord.

Elemente suplimentare

În plus față de snowboard, va fi necesar să se pregătească alte piese pentru schi, inclusiv mounts. Acestea sunt tipuri diferite. Deci, în magazine specializate cumpărători Burton pot vedea mostre moale, tare, curea și opțiuni simple, clasice. De asemenea, în cazul în care un snowboard pentru copii, atunci este mai bine să selectați fixare mică sub ea, cu posibilitatea de ajustare. Pentru modelele bărbați placi este mai bine să aleagă elemente mai mari.

Atunci când defalcare, orice detaliu de pe bord poate fi ușor modificat. Astăzi, în magazine puteți cumpăra aproape orice piese de schimb pentru astfel de produse.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: