Cape Claw în Crimeea: Istorie și locație

Crimeea este considerată în mod legal unul dintre cele mai frumoase locuri din zona noastră imensă. Ospitalitatea și misterita terenului atrage un număr mare de turiști în fiecare an în perioada de primăvară-vară. Fiecare punct de reper are propriile caracteristici și istorie. Unul dintre cele mai interesante locuri este capcana unui strigăt, alpinând pe care veți deschide un aspect încântător. În articol, vom spune povestea privirilor, luați în considerare caracteristicile și modalitățile naturale de a ajunge la loc.

Istorie

Capul a fost deschis de către greci încă din secolul al XIV-lea, i-au dat numele strigătului, care în traducere înseamnă „piatră plată“. Poziția geografică a transformat într-un fel de cetate naturală, care a apărat satul Lampas în apropiere de atacurile bolnavi binevoitorii. Mai târziu, împreună cu satul Capul a fost încă cucerită de turci războinici, au redenumit Kuciuk-Lambat. În secolul al XIX-lea, proprietarul strigătului a devenit. M. Borozdin, care au angajat în amenajarea terenului. Un imens parc cu plante rare, o vedere frumoasă și a faunei unice – toate acestea este considerat meritul armatei.

La începutul secolului 20, Anastasia Gagarin a sosit aici, pentru care a fost construit un castel de lux. Structura a fost păstrat la timpul nostru, luxul său poate evalua turisti. Printesa a dat cea mai mare a vieții la aranjamentul clădirii în stil romanic și parcul din jur. Printesa Gagarin a devenit o adevărată legendă a acestei zone, și o poveste romantică de dragoste, care au legat-o cu soția sa prințul Gagarin, în ziua de azi testate de ghiduri.

Capul SLABÝ a fost la fel de frumoasă și liniștită, care oaspeții celebri au fost vizitate. A. CU. Pușkin, B. A. Zhukovsky, A. CU. Griboedov și mulți alții au găsit pace, confort și pace. După revoluție, castelul a devenit proprietatea sanatoriului „Ütős“, care la această zi este fericit să primească oaspeți.

Palatul Gagarina este în prezent o mare bibliotecă în acest moment.

Trasaturi naturale

Capul SLABÝ are o formă destul de neobișnuită, pe care fiecare tratează turistice în felul său propriu. Unii văd ciuperci în contururile sale, alții – față de cățel lui, a treia – Ol. Natura Capul are unicitatea. Clima caldă sudică este asigurată de Marea Neagră și Munții golfului Kuciuk-Lambat, protejând terenul de vânt. Vara, temperatura apei atinge +26 grade, ceea ce este optim pentru inot.

Citește mai mult  Sanatoriul Crimeea cu tratamentul organelor respiratorii

Natura Cape este unică cu vegetația sa. Flora zonei este reprezentată de cele mai rare specii de copaci, culori și arbuști. Soiurile de fructe rare și valoroase sunt cultivate aici, de exemplu, maslinele, care au apărut aici în Evul Mediu. Fauna Cape Plaka este, de asemenea, destul de diversă. De o anumită valoare sunt specii rare de păsări care trăiesc pe coasta de sud. În apele din Crimeea, există un rechin inofensiv de mare și delfini de la Marea Neagră.

Acest loc este considerat cel mai bun pentru iubitorii de pescuit. Aici trăiesc Karasi, hering, fluturi, crapuri și știfturi, precum și la Marea Neagră Anchov.

Serviciile de călătorie sunt bine dezvoltate, oaspeții sunt oferite servicii de scafandri profesioniști, împreună cu care puteți explora locuitorii mării.

Extremalele vor aprecia zborurile pe un balon și un elicopter, aerul deschide o vedere luxoasă asupra frumuseții Crimeei.

Structura geologică a Capul vorbește despre originea vulcanică. Conform uneia dintre versiuni de oameni de știință se crede că Capul un strigăt a fost format după o erupție puternică, care a avut loc în urmă cu peste un milion de ani. Pentru un motiv necunoscut, după un timp, peruca vulcan, răcit, și Magma înghețat într-o formă interesantă. O altă ipoteză spune că proeminența este pe Capul și există un vulcan a eșuat, adică, laccolite. Cu toate acestea, oamenii de știință sunt supuse la îndoială majoră, deoarece, conform declarațiilor geologilor, structura este reprezentată de o rocă vulcanică și lut pietrificata, aruncate pe suprafața de mai multe secole în urmă.

Capul Claw – Absolut pustiu pe de o parte și dens plantate cu verdeață pe de altă parte – este o vedere destul de interesant. Granița dintre piatra partea de nord și sud verde este atât de clare și clar că sentimentul este creat ca și în cazul în care roca crește din pădure. De la cel mai înalt punct, o vedere panoramică a întregii coaste a Mării Negre, care este ușor limitată la Bayul Cuchuk-Lambat. Seamănă foarte frumos trei pietre mari care se ridică deasupra suprafeței mării, se numesc stânci de păsări.

Fiecare bolovan are un nume neobișnuit, a cărui origine este încă necunoscută: se referă la patul lor, pâinea soldatului și un călugăr.

O altă caracteristică naturală a plânsului sunt pietre de calcar uriașe, o împingere haotică unul pe celălalt. Locul se numește – Kuchuk-Lambat Chaos. Un astfel de număr mare de calcar al calcarului a apărut datorită unei alunecări de teren, în unele zone puteți vedea copacii încurajați de roci rare.

Citește mai mult  Descrierea și istoria cetății de Calamute în Crimeea

Locuri interesante

Una dintre principalele atracții ale revendicării Cape este Palatul Printesa Gagarina menționată mai sus și un parc mare. Luați în considerare povestea sa în detaliu. A fost construită și mobilată cu arhitectul Krasnov. Usi Tambour de lux și mozaic podea au fost păstrate. În acest moment, intrarea în parc este gratuit. Turiștii atrag nu numai frumusețea acestor locuri, ci și povestea romantică a iubirii prințului și prințesei, care erau inseparabile în întreaga viață. A. ȘI. Gagarin a vizitat de multe ori salonul Mamei Anastasia în Kutaisi, fiind guvernatorul general al orașului. El sa îndrăgostit imediat cu fata și a făcut o ofertă, și ea a răspuns la acord, chiar și în ciuda diferenței destul de mari a vârstei.

Pentru trei ani fericiți, soții au locuit în Georgia și au construit planuri de a se deplasa la Crimeea pe Capul unui strigăt, unde au avut o proprietate mică. Odată ce Anastasia a trebuit să plece – să dețină o rudă apropiată. Din păcate, a fost în absența soției lui Prince Gagarin ucis. Fata nu la prins pe soțul ei în viață. Vaduva lui Alexander Ivanovici a fost inconspicuoasă, iar lunile se așeză în camera ei blocată. Ulterior, ea a decis să-și exercite de lungă durată a soțului și sa mutat să trăiască în proprietatea de la Cape.

Printesa a trăit retrasă și angajate numai prin aranjament de teren. Sub conducerea ei, un frumos palat a fost construit. De îndată ce aranjamentul castelului și parcul a fost finalizat, Prințesa Anastasia a murit, și nu au avut timp să trăiască într-o casă nouă, care a moștenit nepoata ei.

Până în prezent, construirea palatului arată foarte bine, și există un mic monument din apropiere Gagarina, aleea de chiparoși și ienupăr începe, ceea ce duce la Biserica Alexander Nevski în stil bizantin. La sfârșitul trenciul pretenției, cripta brazde a fost conservat, în care au fost primele sale proprietari. Fanii de picior plimbări în aer curat va aprecia cu siguranta frumusetea parcului și florei sale.

Citește mai mult  Sudak în Crimeea: Lista de atracții și divertisment pentru turiști

O alta atractie a acestei zone este proprietatea lui Raevsky, alături de care și cactuși este situat, de asemenea, un parc mare cu copaci, flori rare. Mergeți la Cape va oferi adevărata plăcere a oricărui turist. Aerul proaspăt, frumusețea naturii și clima caldă este optimă atât pentru izolați, cât și pentru o pereche.

Unde este și cum să obțineți?

Cape Clash este situat pe coasta de sud a Peninsulei din Crimeea din cartierul Alushta City. În apropiere este stațiunea Satul Utus. Teritoriul Cape este unul dintre principalele zone turistice de mare alushta. Adresa sanatoriuului „Utoz”: Republica Crimeea, Alushta, satul Utus, Strada Gagarina, Casa 5.

Puteți rămâne nu numai în sanatoriu, rezidenții din sat se vor preda cu bucurie apartamente pentru un preț acceptabil.

Ajungeți la locul în diferite moduri.

  • O barcă merge spre Cater, care dorește dezordinea de la dana, care este între Alushta și Partenita.
  • În călătoria cu mașina pe drum Yalta – Alushta. M-am dus la satul Cypress, trebuie să porniți drumul spre munți la sanatoriu „UTØS”. De la bustul lui Gagarina, mersul pe jos cale conduce, în conformitate cu care va fi necesar să nu mai mult de 10 minute du-te. Pentru comoditatea turiștilor de pretutindeni, există semne.
  • Unele dintre acestea sunt decis să meargă la Alushta, cu toate acestea, va trebui să-și petreacă mai mult de un an și o oră și jumătate și o mulțime de putere. Această călătorie este departe de toată lumea, chiar și un tânăr turist, deci este mai bine să profite de transport de.
  • Pentru ao salva, puteți folosi autobuzul de zbor de la stația de autobuz Alushta, care, în 20 de minute, va aduce turisti direct la sanatoriu. În cazul în care plecarea este planificată din Simferopol, va trebui să ajungi la Alushta la început, și apoi se transferă la magistrala. Înainte de pelerina în sine, în orice caz, va trebui să meargă pe jos, ca drumul de stâncă – exclusiv pentru pietoni.

Despre Cape Clash în Crimeea, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: