Caracteristicile călătoriei către Crimeea cu mașina

Călătorește cu mașina – una dintre opțiunile pentru a ajunge la Crimeea pentru a face un moment minunat acolo. Pentru a rămâne doar impresiile plăcute de odihnă, trebuie să țineți cont de sezon, pe drumuri și alte nuanțe ale călătoriei.

Când este mai bine să mergeți?

Pentru a merge confortabil la Crimeea cu mașina, este necesar să se țină seama de vremea regiunii. Clima pe peninsula din sezonul de vară Mediterană. Este demn de așteptat căldură și o mulțime de furtuni. Majoritatea drumurilor din Crimeea sunt asfaltate, dar acest lucru se referă la principalele trasee între orașe.

Cel mai adesea, monumentele naturale sunt organizate căi de teren, care, cu o ploaie puternică, se pot transforma într-o mlaștină impasibilă, așa că ar trebui să înveți vremea în avans. În perioada de vară de pe câmpie este fierbinte și foarte umedă. Dar cu cât te ridici mai sus, cu atât mai răcitor devine, deci o jachetă ușoară în scaunul din spate nu va fi niciodată inutilă.

În timpul iernii, puțini oameni planifică o excursie la peninsula și nu în zadar. Zăpada poate acoperi munții și poate face drumuri aproape impasibile. Cu toate acestea, pe coasta de sud a Crimeei aproape niciodată nu se întâmplă niciodată astfel de precipitații.

Lunile de vară perfect potrivite pentru vacanță. În Crimeea, în timpul nopții, marea este curată, plajele departe de orașe sunt mulțumiți de primele lor. În timpul zilei vă puteți bucura de soare și apă caldă, noaptea – stați lângă foc.

Cum să obțineți?

Crimeea se poate ajunge cu mașina din regiunea Kherson din Ucraina și din teritoriul Krasnodar al Rusiei în Podul Crimeea, care leagă Kerch la Crimeea cu Tamani pe continent.

În funcție de locul de plecare și de sosire, timpul pe cale va diferi semnificativ. Pe drum pot exista zone rele pe care merită considerate. Pe hărți online moderne, acestea sunt notate, există recomandări chiar, cum poți conduce în jurul valorii, fără pierdere de timp și benzină. Cel mai bun astăzi este drumul M4 „Don“, Deoarece nu există practic nici o dificultate datorită calității înalte a carosabilului.

În ceea ce privește intrarea pe teritoriul Peninsulei, apoi, recent am avut de a cumpăra sau comanda un bilet pentru un feribot, dar acum totul este mult mai ușor – podul deschis, trecerea care este complet gratuit, dar există anumite cerințe pentru conducătorii auto.

Pe pod există o limită privind regimul de mare viteză, astfel încât Condu pe ea, overclocking-ul masina mai mult de 90 km / h nu va funcționa. Două benzi sunt prevăzute cu fiecare parte. Înainte de a trece prin pod, trebuie să aveți nevoie pentru a verifica cantitatea de benzină din rezervor. Lungimea totală a parcelei este de 19 kilometri, fără congrese capacitatea de a citi. Nu va fi exista statii de realimentare la un pod de aproximativ 20 de kilometri și după ce la fel de mult.

La intrarea va trebui să treacă prin postul de DPS, în cazul în care trunchiul și inspecția cabinei.

De la Moscova, excursie la Crimeea pare simplu, dacă vă mutați pe specificate anterior M4 „Don“, dar trebuie să ne amintim că unele părți ale pistei sunt plătite. Pe zi puteți ajunge la peninsula, dacă vă lăsați la șapte dimineața. Deja timp de noapte masina va fi la strâmtoarea Kerci.

Dacă treci prin melodii gratuite, apoi frunze de timp mai mult.

Distanța dintre cele mai mari orașe din țară în Crimeea în kilometri:

 • Moscova – 1600+
 • St. Petersburg – 2400+
 • Krasnodar – 250+
 • Rostov-pe-Don – 500+
 • Ekaterinburg – 3000.

  La calcularea distanței, trebuie să înțeleagă că plăcile de Internet nu iau în considerare de relief, astfel încât acestea să subestimeze numărul de kilometri de la punctul de la punctul.

  În cazul în care să-și petreacă noaptea pe drum?

  Dacă mutați pe teritoriul Crimeea cu propriul mod, puteți găsi multe hoteluri și hoteluri pe drum. Puteți face, de asemenea, la moteluri mici de autostrada, care se află lângă stațiile de alimentare.

  Mai ieftin va închiria o cameră în sectorul privat. Unii șoferi preferă să doarmă direct în mașină, în cazul în care se execută traseu printr-un teren pustiu, alții să ia corturi și saci de dormit cu ei. Această opțiune vă permite de asemenea să se odihnească pe drum.

  Citește mai mult  Feodosia în Crimeea: Caracteristici, Obiective turistice, Călătorii, peste noapte

  Partea de sud-vest a Crimeea ofera cazare ieftina pentru turiștii care călătoresc cu mașina. Locul este aproape întotdeauna acolo, în tabere de corturi Sandy, de coastă, Orlovka sau Andreevka.

  Există o mulțime de parcare în apropiere de hoteluri din Reds din Crimeea. În această parte a peninsulei, puteți vedea peșteri, cascade și temple existente. Trebuie să știi că coasta de sud are o infrastructură turistică dezvoltată. Cu toate acestea, la vest de Alushta, puteți găsi, de asemenea, multe locuri pentru camping sălbatic. Camping suficient în Simeiz, Lizovka, Gurzuf și Koresis. Pe malul de est, acestea sunt situate între Feodosia și Sudakov. Ordzhonikidze sat are o plajă foarte frumoasă.

  În cazul în care stația este planificată în Kamensk-Shakhtinsk, atunci puteți alege un loc peste noapte, mini-hotel, „Comfort“, în cazul în care costul pe sezon cameră este de 1.700 de ruble pe zi. Puțin mai scumpe – în 2000 ruble, șederea în casa de oaspeți „Boomerang“.

  Novocherkassk au, de asemenea, opțiuni pentru un sejur confortabil. De exemplu, puteți apela la Motel „Comuniunea“, în cazul în care costul de o noapte este de 1.700 de ruble. La „Atmosfera“ Hotel, apartamentele vor costa 2500 de ruble.

  În Rostov-pe-Don, cea mai ieftină cazare la hotel din Veneția, pentru că aici a doua zi este de 1600 de ruble. Dacă ați reușit să ajungi la Timashevsk, ar fi posibil pentru a salva chiar și mai mult prin sejurului lor la Hotel Rai, în cazul în care prețul pe cameră este de numai 1200 de ruble.

  Ce puteți vizualiza?

  Pe teritoriul Crimeea există o mulțime de orașe, este imposibil pentru o călătorie, astfel încât turiștii vin aici timp de mai mulți ani la rând.

  • Simferopol – Capital, care este renumit pentru numărul mare de monumente din diferite epoci. Pentru cea mai mare parte, acesta este locul de tranzit de pe coasta sau în munți. Orasul este cunoscut pentru a avea cea mai lunga linie de troleibuz din lume – 56 km.
   • ALUP – acestea sunt plaje stâncoase. Sunt celebrități care dau aici, există un magnific Palatul Voronțov, în cazul în care Churchill a rămas în timpul Conferinței de la Yalta în 1945.
    • Bakhchisarai Situat în canion între Simferopol și Sevastopol. Acest oraș are multe atracții interesante, inclusiv Palatul Crimeea-tătară Khan, orașul peșteră și mănăstirea, construit în peșteră.
     • Balaclava celebru Războiul Crimeei din anii 1850 și fosta bază secretă submarin sovietic.
      • Feodosia Situat la 100 km est de Simferopol. Cu marginea se pare ca un obiect industrial, dar în spatele plantelor construit este un vechi oraș atractiv. Foarte similar cu Odesa prin arhitectura, dar numai pe o scară mai mică. Este necesar pentru a vizita galeria de artă.
       • Koktebel Situat între Feodosia și Sudakov. Acest oraș mic are o zonă de plajă mare, în cazul în care atmosfera de carnaval domnește întotdeauna. Există mai multe excursii în monumente naturale.
        • Sevastopol – mare port. El a fost distins cu titlul de „Erou City“ pentru rezistența la naziști în timpul al doilea război mondial. Numeroase monumente ale exploit militare ale trecutului sunt situate de-a lungul.
         • Yalta – oras foarte frumos, cu multe palate și alte monumente. perla turistică, pe al cărui teritoriu încă clădiri sovietice și apartamente moderne, de mare altitudine sunt combinate. Yalta a fost o dată principalul loc să se odihnească pentru mulți ruși înainte de a li sa permis să plece în străinătate.

         În jurul orașelor dispersate numeroase așezări mici, în cazul în care există, de asemenea, pentru a vedea ce. Dacă vorbim în mod specific despre obiectivele turistice, atunci când organizează o excursie independentă, este merită atenție următoarele dintre ele.

         • Palatul Khansky. Situat în Bakhchisarai la jumătatea distanței dintre Simferopol și Sevastopol. Palatul Khan a fost reședința conducătorilor tătare din Crimeea, deoarece 1443. După războiul Crimeei, toate Hanuri au fost atribuite nobililor ruși, iar capitala Crimeea a fost transferat la Simferopol. Teritoriul palatului include grădini impresionante, mai multe moschei vechi, cimitire, harem și, desigur, palatul însuși. Puteți face un tur al palatului.
         • Cave City Chufut-Kale. Situat într-o oră și jumătate de mers pe jos în sus frumos canion din orașul Bakhchisarai. Acest oraș pestera a fost construit în secolul al VI-. Noțiuni de bază la destinație nu este la fel de ușor ca de decontare este în valoare ridicată în munți. Arheologii și istoricii sugerează că mai multe mii de oameni au trăit aici, care au construit casele lor într-o piatră de calcar. Orașul a fost abandonat în secolul al XIX-lea.
          • Big Canyon. Situat pe partea opusă a lanțului muntos, sub care este Yalta. Drumul de la Yalta va dura aproximativ o oră și jumătate. La intrarea în parc va trebui să plătească pentru a începe călătoria dvs. în jos traseul. De acolo timp de aproximativ o oră de mers pe jos în canion de-a lungul unui mic izvor de munte. Este destul de dificil de a obține o imagine de ansamblu completă a zonei din cauza verdeață abundentă, dar mers pe jos va aminti în continuare pentru o lungă perioadă de timp. Capetele de traseu pe o platformă mică pentru un picnic, unde vin și vinde produse alimentare. Există o mică cascadă și piscină, unde puteți înota.

          Este permis să-și continue deplasarea pe amonte, fără o pistă, dar drumul devine foarte complex,.

           • Peșterile. Pe teritoriul Crimeea numeroase peșteri în diferite zone, cele mai multe dintre ele sunt echipate pentru a vizita turisti: rosu, marmura, Emine-Bair-Khosar. Pentru speologi, de asemenea, ceva pentru a vedea.
           • Palatul Livadia. Fostul palat de vară rus Kings și faimosul loc de joaca al Conferinței de la Yalta.
           • Massandrovsky Palace. Un pic ca arhitectura pe franceză Chataeu. Aici o dată a refuzat să se oprească Stalin, deoarece el nu se simțea în siguranță în interiorul.
           • Gurzuf. Una dintre cele mai bune locuri din Crimeea. oraș mic între Alushta și Partenitis. Clima este foarte similar cu Riviera Franceză. Aici sunt vederi magnifice la mare și pură caldă.
            • Cetatea Genoese din Sudak. Călătorie în jurul cetății ar trebui să înceapă cu poarta principală, atunci este în valoare de mișcare la est. În interior este imposibil de a aprecia imediat frumusețea interiorului. Aici sunt ruine pitorești și clădiri întregi exotice. Peste tot se potrivește în mod clar respirația timpului.

            Ride pe cont propriu de transport vă permite să facă drumeții interesante prin Crimeea, pentru a face fotografii de neuitat, bucura de aer curat și natură locală.

            În imediata apropiere a orașelor mici sunt campinguri, situate mai aproape de mare, dar sunt departe unul de altul. Puteți utiliza un site deschis pentru o organizație independentă tabără. Avantajul de parcare echipate în faptul că există apă, lats uscate și un duș care nu se găsește departe de așezările.

            Citește mai mult  Pestera Orase din Crimeea: fapte istorice și locația

            Munții din Crimeea – aceasta este un mers pe jos lanț muntos, în paralel cu coasta de sud-est de aproximativ 8-13 kilometri de la mare. În Occident, ei se răcească la rece a Mării Negre, iar în est încet rândul său, într-un peisaj de stepă.

            munții din Crimeea atrag atenția turiștilor din întreaga lume. Ele constau din trei subranges. Creasta principala este impartita in mai multe tablouri, cunoscut sub numele de Yalas sau platou montan. Cel mai înalt vârf al Crimeei – Roman-Kos, este situat pe Yayla Babugan la.

            Mergând la munți fără un ghid, trebuie să înțelegeți că astfel de călătorii pot fi periculoase. Cel mai bun moment pentru a organiza ascensiune – vara și primăvara, deoarece în timpul iernii vremea poate crea condiții insuportabile.

            Preț

            Costul călătoriei va depinde de cât timp este călătoria și de ce cale este programată. Dacă este de două săptămâni, în timpul căreia va fi posibilă depășirea a aproximativ 2.000 de kilometri pe teritoriul peninsulei, atunci, în medie, consumul de benzină va fi de 280 de litri, dar această cifră poate varia violența în funcție de tipul de mașină și de mulți alți factori în funcție de tipul de mașină și de mulți alți factori.

            Dacă vă deplasați, de exemplu, de la Perm la Crimeea, atunci toată călătoria poate fi împărțită în trei părți. Peninsula va fi capabilă să obțină doar trei zile. În excursie și un studiu mai detaliat al atracțiilor vor dura aproximativ două săptămâni, apoi o întoarcere de trei zile.

            În medie, numai benzina durează aproximativ 16.000 de ruble, dar este necesar să se țină seama de distanța, calea înapoi și să schimbe în mod constant prețurile la combustibili. Pe drum, vă puteți opri în hoteluri și nu puteți face dacă puteți da cuiva volanul pentru a vă relaxa alternativ.

            Călătoria pe pod este complet gratuită, în timp ce înainte ca feribotul să dea o medie de 2.300 de ruble în patru pasageri și mașina.

            Costurile vor trebui, de asemenea, să includă produse, comunicații mobile, costurile de parcare în apropierea atracțiilor, costul vieții în Crimeea și multe altele. Dacă nu sunteți foarte cheltuiți și trăiți într-un cort, pregătiți-vă fie cumpărați alimente în cafenele cu costuri reduse, atunci puteți salva în mod semnificativ. De asemenea, trebuie să știți asta Accesul la unele atracții poate fi plătit.

            Citește mai mult  plaje de nisip Crimeea pentru recreere cu copii

            Recenzii

            Granița Crimeea de continent este disponibil pentru turisti – oamenii au voie să-l traverseze pe mașină, deși circulația trenurilor din Ucraina este încheiată.

            Din partea rusă, dimpotrivă, este foarte ușor pentru a obține în Crimeea. Kerci Podul simplificat tariful de automobiliștilor, a fost necesară pentru a restabili comunicarea feroviară între peninsula și continent Rusia.

            Dacă introduceți Crimeea prin Rusia, nu există semne în pașaport, și doar un control simplu al DPS post-.

            Planificarea o excursie la Simferopol, nu va fi dificil pentru a ajunge la centrul orașului, pe propria mașină. Așa că turiștii sunt mai ușor de navigat pe drum, în orașele mari și mici din Crimeea, există semne.

            Aici puteți găsi un număr foarte mare de restaurante atractive, prețurile în care chiar și cele mai multe călătorii economice vor satisface.

            Sezonul turistic dureaza din mai-septembrie. Timp mai bun pentru excursii și nu veniți. În timpul verii este mai bine să rezervați hotelul în avans dacă intenționați să vă opriți, altfel toate camerele disponibile pot fi ocupate.

            În plus, cu o vacanță de călătorie independente Este necesar să se respecte măsurile de precauție elementară. Nu utilizați serviciile persoanelor fizice, după cum puteți deveni cu ușurință o victimă a fraudei. În nici un caz, lucrurile valoroase ar trebui să rămână nesupravegheate în mașină, dacă te duci la o plimbare.

            Bani pentru a purta foarte mult cu tine, nici nu este necesar – deși în Crimeea și câteva cazuri de furt, dar se întâmplă încă.

            Cei care iubesc locuri liniștite și izolate, se recomandă planificarea unei călătorii târziu în toamnă sau în primăvară atunci când nu sunt atât de mulți turiști pe peninsula. În timpul iernii, aici vă puteți relaxa în munți, se bucură spitalele antreu și alte stațiuni de sănătate. Aceasta este o perioadă de reduceri mari și economii impresionante, cu toate acestea, condițiile meteo nu pot fi luate în considerare. Deoarece în munți poate fi destul de zăpadă, nu este întotdeauna posibil pentru a ajunge la masina de pasageri înainte de obiectul de interes.

            călători cu experiență oferă astfel de consiliere cu privire la planificarea călătoriilor independente:

            • Este necesar să se ia în considerare faptul că combustibilul pe teritoriul Crimeea este de 10% mai scump+
            • acoperire Road poate fi atât foarte bune și rele + cele mai multe drumuri teribile pentru recenzii in apropierea Sevastopolului, Bakhchisaraya+
            • aici regulile de parcare sunt încălcate peste tot, așa că are în vedere în valoare atunci când aleg un loc+
            • Majoritatea drumurilor dintre orașe sunt numeroase viraje, astfel încât va trebui să ia în considerare sănătatea pasagerilor+
            • nu întotdeauna un semn că drumul este închis, justificată, și, în cele mai multe cazuri, aceste informații sunt eronate, deoarece acestea sunt proiectate pentru perioada de iarnă+
            • La spălătorii auto și servicii auto, puteți ușor afacere.

            În concluzie, este în valoare de alocare avantajele și dezavantajele unei astfel de vacanță a. A avantajelor:

            • Dacă te duci pe masina ta, vacanță costă mult mai ieftin decât în ​​cazul în care ați fost cumpărat un bilet de avion sau tren+
            • Aparatul vă permite să salvați pe cazare, dar o astfel de vacanță este potrivit pentru cei care sunt utilizate pentru a vă relaxa în aer liber și de somn+
            • Economii semnificative cu privire la biletele de transport public și excursii, deoarece acestea din urmă pot fi organizate în mod independent,+
            • Turistul are libertate de alegere și de circulație.

            În ciuda numărului mare de avantaje, plimbare cu masina are propriile sale minusuri:

            • Vehiculul trebuie să fie în stare perfectă, și este posibil ca, după întoarcerea acasă va fi nevoie de o revizuire majoră+
            • parcare cu Crimeea plătit în mod exclusiv, costul lor – 50 de ruble pe oră+
            • Pe teritoriul Crimeea, costul de benzină este mai mare decât media pe țară+
            • poate funcționa cu ușurință într-o amendă+
            • Având o conducere de vacanță, este puțin probabil să se poată odihni pe deplin.

            Despre caracteristicile călătoriei către Crimeea din mașină sunt de mai jos.

            Evaluează articolul
            ( Încă nu există evaluări )
            Adaugă comentarii

            ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: