Caracteristicile de snowboarduri din plastic pentru copii

Caracteristicile de snowboarduri din plastic pentru copii

Snowboarding – unul dintre cele mai interesante sporturi de iarnă. O puteți face din copilărie. Pentru a face acest lucru, este important să alegeți echipament sportiv pentru snowboarding, bazat pe vârsta și abilitățile de echitatie a copilului.

Avantaje și dezavantaje

De ce copilul dvs. ar trebui să facă snowboarding? Nu este periculos? Mulți părinți sunt întrebați de aceste întrebări înainte de a decide să-și dea copiilor claselor de snowboard.

Snowboarding este o vedere extremă a sportului de iarnă și este printre jocurile olimpice. Clasele din acest sport au o serie de avantaje:

 • Dezvoltă dexteritate, stabilitate și disciplină la copii+
 • Este amuzant, dar în același timp un timp util.

  Avantajele de snowboarduri de plastic:

  • Echipat cu elemente de fixare durabile care sunt universale pentru toate tipurile de plăci+
  • sunt împărțite în funcție de stilul de schi selectat – universal, pentru freeride, pentru freestyle, pentru slalom+
  • Luând în considerare caracteristicile de vârstă ale copiilor, plăcile sunt, de asemenea, împărțite pe baza vârstei copilului (1-3 ani, 3-6 ani, 6-10 ani și t. D.)+
  • Selecție largă de coturi+
  • Opțiuni de design luminoase.

  Nu există defecte clare din snowboardurile de plastic pentru copii, deoarece acestea sunt la fel de durabile și sigure ca adulți.

  Modele de revizuire

  Pe piața echipamentelor sportive pentru copii, o selecție destul de largă de snowboarduri pentru copii este frumoasă.

  Vă oferim mai multe detalii cu câteva modele populare de plăci de calitate excelente.

  • Snowboard „Ciclul“. Model de tip universal din plastic – varianta bugetară pentru începători. Suporturile reglabile sunt realizate din plastic durabil. Textura de suprafață volumetrică elimină cizmele de încărcare glisante. Dimensiune 95×22.5 cm.

  • Snowboard pentru copii cu fixare ușoară din plastic. Potrivit pentru calaretii amatori. Fabricat din plastic durabil, rezistent la diferențe de temperatură. Încărcarea maximă admisă – 90 kg.

  • Pentru copii snowboard Cap Rowdy Jr. Model cu un design sandwich cu o deformare Rosty, absolut sigură pentru începători de snowboarderi și este, de asemenea, potrivit pentru îmbunătățirea abilităților tinerilor campioni. Echipat cu un miez dintr-un copac care face o placă robustă și rezistentă la uzură.

  • Snowboard pentru copii Nidecker Micron Magic. Modelul elegant cu deformare clasică și nucleu dintr-o combinație de plop și de fag. Datorită acestui fapt, designul plăcii (sandwich) este obținut rezistent la uzură și rezistent la uzură. Tehnologia absorbnidă este utilizată pentru depreciere. Potrivit atât pentru un începător cât și pentru un tânăr călăreț, care a decis să facă snowboarding la nivel profesional.

  Sfaturi pentru alegerea

   Snowboard selectat corect – depozit de securitate în timpul patatoriei. Iată câteva recomandări care vă vor ajuta să alegeți un mare „prieten” pentru copilul dumneavoastră.

   1. Snowboard ar trebui să fie alese în funcție de vârsta copilului, precum și nivelul de pregătire și stilul de echitatie. Pentru începători, o opțiune excelentă – CEP sau Sandwich. Primul tip de bord are o greutate de lumină, destul de greu, dar nu poate rezista la suprasarcină. Al doilea tip de sandwich este mai greu, tare, flexibil și durabil.
   2. În cazul în care copilul dumneavoastră, după ce a primit nivelul de bază de formare, a decis să se angajeze în freestyle, atunci cea mai bună opțiune va fi alegerea unui consiliu de tip sandwich hibrid și Capul.
   3. Pentru tineri snowboarderi cu experiență bună, placa de slalom este potrivit. Un consiliu ideal ar trebui să fie o lungime de șosete la bărbie unui copil.
   4. De asemenea, ar trebui să acorde o atenție la greutatea copilului. De exemplu, pentru un copil în vârstă de 3 ani, cu o greutate de 14 kg, ar trebui să alegeți un model cu o vedere de aproximativ 80 cm + la 4 ani, cu o creștere a 103-105 cm și o greutate de 15-16 kg – 80-90 cm + la 5 ani , cu o creștere de 108-110 cm și o greutate de 17-19 kg – 85-95 cm și t. D. În cazul în care copilul dumneavoastră are un pic de greutate, este mai bine pentru a alege un snowboard, cu o mai mică decât cea recomandată de belvedere în funcție de vârstă.
   5. În lățime, placa ar trebui să fie astfel încât cizme copiilor nu a mers dincolo de marginea snowboard și a fost cât mai aproape posibil lungimea materialului. În cazul în care snow-board este mică în lățime, piciorul se închide în spatele zăpadă, în cazul în care este prea mare – complică gestionarea acestora.
   6. Nu uitați să cumpere echipamentul de care aveți nevoie – de fixare, masca, casca de protecție și, precum și haine confortabile.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: