Care sunt pantaloni de schi și cum să le aleagă?

Care sunt pantaloni de schi și cum să le aleagă?

Pantaloni de schi sunt una dintre cele mai importante componente ale muniției sportive. Este necesar să se apropie de alegerea lor, cu deplină responsabilitate. Este foarte important să se acorde o atenție nu numai la aspectul de pantaloni, dar, de asemenea, pentru mulți alți parametri.

descriere generala

Până în prezent, alegerea de pantaloni de înaltă calitate pentru schi este imens. Postulează perfect adecvate oamenii model poate cu orice cereri și identități ale fizicul. Trebuie avut în vedere faptul că pantalonii pentru freestyleist nu au nimic în comun cu pantaloni standard, destinate pentru schi fond. schiorii clasice tot timpul sunt în mișcare.

În detrimentul mobilitate mare, sportivul a corpului cu siguranță începe să se evidențieze de căldură în volume mari pentru centrala termica proprie. Acest lucru se întâmplă chiar dacă distanța este depășită în cele mai frecvente ritmul cald-up. alternează Rider etape de circulație mai intensă în cursul coborârii și fiind într-o poziție statică. Din aceste motive, pantalonii calitative în mod necesar Izolați.

Pentru sportivii care participă la curse în planuri, una dintre cele mai importante roluri joacă îmbrăcăminte. Muniție ar trebui să facă un corp foarte bun pentru a reduce nivelul vela. Pentru sportivi cu experiență, acest criteriu reliefează, în primul rând. Răcoarea liberă a pantalonilor călărețului nu contribuie la deplasarea mișcărilor, face posibilă efectuarea cu ușurință a diferitelor trucuri acrobatice. Sub astfel de lucruri puteți purta o lenjerie termică specială.

Membrana din astfel de produse absoarbe în mod activ umiditatea, care este evidențiată de atletul corpului. Datorită acestui fapt, utilizatorul se simte grozav pe pante și pe creșterea și chiar și în cafeaua obișnuită în timpul odihnei.

Soiuri

Toate pantalonii de schi, care sunt produse de producătorii actuali, pot fi împărțiți în mai multe categorii principale, și anume, pe femei, bărbați și copii. În plus, partea inferioară a costumului de schi variază în funcție de costuri, caracteristici de calitate și design.

Astfel de elemente ale articolelor sportive necesare trebuie să fie selectate pe baza stilului de conducere și propriile preferințe ale fiecărui utilizator.

Modelele moderne ale pantalonilor de schi sunt împărțite în astfel de subspecii.

 • Salopete. Pantalonii poate fi nu o unitate separată, dar în partea de jos a hainelor, combinate cu partea de sus. Aceasta este o apariție foarte populară a echipamentului, care preferă mulți iubiți de sport de iarnă. Tipul considerat de îmbrăcăminte specială garantează o anormală în timpul cursei la viteze mari. Structura salopetelor curente prevede prezența unui strat special rezistent la vânt, precum și fixarea unei clapete fiabile, datorită cărora echipamentul poate fi ușor îndepărtat dacă este necesar.

 • Pantaloni standard Croy. Aceasta este o muniție de antrenament de înaltă calitate, care este inițial destinată luminii de la coborâre, caracterizată prin peisaj sever. Standard Design tip de pantaloni se distinge prin reducerea monolitic obișnuită.

Acesta asigură o centură pe talie, completată de o bandă de cauciuc densă.

 • Pantaloni cu fulgere laterală (auto-absorbție). Aceste modele de pantaloni de schi simplifica simțitor procesul de punere pe muniție de sport, precum și eliminarea acestuia. În plus, produsele cu fermoar lateral vă permit să-și petreacă mai puțin timp și puterea. Aceasta este o opțiune minunat pentru începatori cât și pentru profesioniști.
Citește mai mult  Ada Boyana din Muntenegru: Descrierea plajelor, caracteristicile insulei

Vorbind despre clasificarea pantaloni de schi moderne, este de remarcat faptul că partea lor din ele este completată cu un câștig specială în formă de dens gol (sau ondulat) țesut în zonele supuse uzurii deosebit de puternic. Datorită acestor elemente, sportivul va fi protejat de aderență accidentale la scaunul de ridicare, în cazul opririi sale neplanificate.

Unele produse au o consolidare internă specială. In majoritatea cazurilor, este reprezentat sub forma unui strat de spumă subțire înfrumusețată între două straturi țesute. Acest produs este echipat cu scopul de amortizare a efectelor genunchilor sau a altor zone despre gheață sau zăpadă tare.

Cele mai bune modele

pantaloni de schi de înaltă calitate pentru bărbați, femei și copii de azi produce multe branduri renumite. Fiecare amator de sporturi de iarnă se poate găsi o opțiune mai bună în raportul preț-calitate. Luați în considerare caracteristicile unor modele de top de pantaloni de schi de toate categoriile.

femei

Printre iubitorii de schi o mulțime de femei. Mai ales pentru femei excelente, mărci renumite produc pantaloni de înaltă calitate, cu o mulțime de avantaje.

 • Guahoo. pantaloni impermeabil de înaltă calitate, care sunt fabricate dintr-un material placut fiabil, practic și tactular. Modelul este caracterizat de elegant. Perfect pentru vreme zăpadă. pantaloni de damă în cauză nu se tem de deteriorare mecanică în timpul procesării și curățarea acestora.

 • EXPERIENȚA MARE. producătorul canadian pare mare sport fund detalii de echipament. blaturi de poliester asigură o căptușeală specială. Trei straturi Croitorie de înaltă Experiență pantaloni de schi este considerat unic. Produsele sunt foarte confortabil în ciorap, echipat cu o curea și o curea care poate fi reglată independent. Există buzunare cu fermoare.

 • Columbia gogoriță. pantaloni de iarnă alb Beautiful concepute pentru echitatie în munți și pante. Produsele sunt caracterizate prin reducere directă, sunt foarte confortabile, practice și atractive.

Toate cusăturile în aceste copii sunt perfect lipite, pantalonii sunt completate de o căptușeală specială macinatoare de căldură Omni-Heat reflectorizante.

 • Varuna Stayer. Una dintre cele mai bune modele de pantaloni de schi pentru femei. Produsul se caracterizează printr-o structură specială cu trei straturi cu strat impermeabil. Se preconizează ajustarea liberă a taliei și de cânepă, există curele diseminată, care pot fi de asemenea ajustate independent. Pantalonii în cauză se poate lăuda cu un design foarte atractiv și luminos, prezența unor buzunare confortabile. În plus, aceste produse sunt echipate cu inserții reflectorizante.

 • lunecare. Foarte populare și de înaltă calitate, pantaloni de sex feminin cu destinație excelentă. În proiectarea de produse sunt bretelele. este membrană, se are în vedere structura pantalonilor pentru prezența unei izolație moderne. Există facilități de depozitare mici pentru obiecte mici. Modelul de pantaloni de schi de top pentru femei, are un nivel ridicat de rezistență la îngheț.

a bărbaților

In magazinele de sport puteți găsi un mare număr de pantaloni de schi rece pentru bărbați. Faceți cunoștință cu un număr de opțiuni mai bune.

 • Altitudine Wandeck. Noul model de pantaloni sport profesionale pentru bărbați. Are o membrană unică Duractec Supreme în designul său. Produsul este rezistent la îngheț (până la -30 grade), completate de înaltă calitate windproof gters și centura. pantaloni de schi Aceste barbati se disting prin proprietăți crescute respirabil, 100% sunt protejate de precipitații.

 • Boulder Gear Pinnance. pantaloni izolate relativ ieftine prezentate într-o varietate de dimensiuni. Modelul este caracterizat printr-un coeficient de rezistenta la apa de mare, demonstrează circulația aerului excelent. Există buzunare pe fermoare, izolație de înaltă calitate. pantaloni laterale protejate în mod fiabil de uzura rapidă.
Citește mai mult  Beachichi Beach în Muntenegru

 • Volki. Famous brand german produce pantaloni pentru bărbați de schi de cea mai înaltă calitate. muniție de sport se caracterizează prin rezistența excelentă a tuturor cordoanelor, comoditatea de tăiere. pantaloni Volki coeficient de rezistenta la apa este suficient de mare. Sporturile de brand sunt foarte confortabile și flexibile, astfel încât să puteți îndeplini cu ușurință chiar și cele mai complexe trucuri.

 • Bogner 1109. Un alt model de înaltă calitate de pantaloni de schi masculin cu un raport ridicat impermeabil. În structura produsului există o izolație ușoară și de înaltă calitate, este furnizată o impregnare specială de marcă. Toate accesoriile pantalonilor de marcă sunt caracterizate de o calitate excelentă și o fiabilitate ridicată. Există buzunare spațioase și fulgere impermeabilă.

 • Phenix Nardo Salopette BK. În fabricarea pantalonilor acestor bărbați pentru sporturile de iarnă, sunt utilizate materiale unice și de înaltă calitate, oferind o protecție excelentă de la zăpadă și vânturi. Produsele se disting prin rezistență și contrarititate suficientă a umidității.

Suma taliei poate fi ajustată de Lipuchki, există o pereche de buzunare în vrac, iar genunchii articulați sunt avute în vedere.

Copiii

Vom face cunoștință cu caracteristicile unor modele de top de pantaloni de schi pentru băieți și fete.

 • Reima. Acesta este un model de tip semi-salopetă pe bretele. Produsul este echipat cu un fermoar lateral confortabil. pantaloni Curra este directă, universală. Pantalonii sunt prezentate în trei culori atractive, dotate cu buzunare cu fermoar confortabile. Toate cusăturile sunt perfect lipite, circumferința taliei poate fi ajustat în mod independent,. Material de producție este „respirabil“, nu lasa vantul si umiditatea.

 • EXPERIENȚA MARE. de brand canadian produce pantaloni frumoase din poliester pentru băieți. Produsele sunt suplimentate cu o membrană impermeabilă specială. Izolația pantaloni este ușor și foarte practic, este proiectat pentru îngheț la -30 grade. produs Curra este ergonomic și foarte convenabil, există mai multe opțiuni de culoare.

 • Altitudinea New Land Defender 8848. pantaloni pentru copii de înaltă calitate pentru sporturile de iarnă. Perfect protejat de umiditate și de vânt, au skled calitativ cusături, precum și ladă genunchi anatomice. Există inserții speciale și elemente de fixare. Pantalonii sunt fabricate în mai multe culori.

 • WHS 8783187. Modelul confortabil în formă de salopeta. Diferă de rezistență ridicată la uzură, echipat cu curele ușor reglabile. produs de cânepă este echipat cu fermoar. pantaloni Curra este foarte comod si practic, produsul în sine are un pic de greutate. Apare în mai multe culori.

 • lunecare. Modelul frumos și de înaltă calitate de pantaloni de schi pentru băieți și fete. Produsul se distinge prin apărarea îmbunătățită, demonstrează nivelul înalt de rezistent la apa. Pantalonii sunt protejate în siguranță, de impactul zăpadă și vânt, echipat cu o curea reglabilă și genunchii articulate.

Accesorii

În magazinele sportive, iubitorii de schi pot găsi pentru ei înșiși nu numai un model adecvat de pantaloni, ci și o mulțime de accesorii utile pentru astfel de lucruri. Multe componente suplimentare sunt incluse cu o astfel de muniție sportivă. Luați în considerare ce accesorii funcționale pentru pantalonii de schi sunt:

 • bretele+
 • Velcroe+
 • Fitinguri de rezervă.

În magazinele de bunuri sportive, puteți găsi alte detalii necesare concepute special pentru pantalonii de schi. Este recomandabil să aveți întotdeauna în stoc componente similare în caz de deteriorare sau purtați accesorii existente.

Seres de alegere

Aflați ce trebuie să acordați atenție, făcând o alegere în favoarea modelului optim de pantaloni pentru schiurile montane.

 • În primul rând, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită a unor astfel de haine. Pantalonii trebuie să fie perfect așezați pe o persoană, au o lungime suficientă. Nu ar trebui să fie achiziționată, a căror dimensiune se dovedește a fi puțin mai mult sau puțin mai puțin. Pantalonii prea mari nu vor sta bine, iar cu ei schiul va fi foarte incomod. Modelele mici vor argumenta mișcarea, oferă o mulțime de inconveniente.
 • Este necesar să se acorde atenție materialului din care se fac pantalonii de schi. Începătorii iubitorilor de sporturi de iarnă pot fi preferați de țesături combinate legate de seria Softshell. De obicei, specimene similare se disting printr-o potrivire confortabilă, o elasticitate ridicată și o termoreglare bună. Schiști profesioniști Este recomandabil să selectați pantaloni din materiale cu membrană. Asemenea țesături sunt multiple, dețineți un microclimat confortabil, nu lăsați umiditatea.
 • Produsele trebuie să fie selectate strict în funcție de caracteristicile anatomice ale utilizatorului. De aceea este atât de important înainte de a cumpăra pentru a încerca astfel de lucruri. Acest lucru este valabil atât pentru copii de sex masculin și feminin și pentru copii.
 • Este necesar să se asigure că sunt de înaltă calitate de absolut toate îmbinările și elementele de fixare prezintă în proiectarea de sport de schi pantaloni. Așa că umezeala și rece nu a putut penetra hainele, windproof supapele trebuie să fie prezente pe copcile. Pornirea trebuie să fie bine lipite.
 • Este demn de atenție la ajustarea funcție a centurii. Curele ar trebui să fie în tranzacțiile formatorilor la care curele pot fi montate. Datorită acestor detalii, pantalonii pot fi ajustate cu ușurință în mod clar de figura. În mai multe produse scumpe, aceste elemente sunt furnizate sub formă de lipuchk.
 • Se recomandă să se aleagă astfel de soiuri de pantaloni de schi, care sunt completate de buzunare în vrac. În ele, sportivul va fi capabil de a plasa mai multe elemente utile și necesare.
 • Echipament de schi fond trebuie să fie ventilat. Grație modului de ventilație adecvat, regimul optim de temperatură va fi asigurată. Pentru aceasta, multe soiuri de pantaloni de schi sunt completate de fulgere de ventilație speciale plasate pe linia de-a lungul cusătura de pantaloni pe suprafața interioară a coapsei.
 • Este important să se acorde o atenție la tăiat și proiectarea de pantaloni de sport. Fetele au tendința de a alege mai multe specimene elegante, care sunt potrivite nu numai pentru sport, dar, de asemenea, plimbări de iarnă obișnuită. Pentru barbati, cele mai multe dintre aceste produse sunt produse mai lăbărțat și dur. Dar pentru publicul de copii sunt predominant luminoase și modele saturate.
Citește mai mult  Evpatoria în Crimeea: Caracteristici, Obiective turistice si petrecerea timpului liber

Este recomandat să cumpere pantaloni de schi numai de marcă care au toate certificatele de calitate necesare. Produse similare sunt implementate în magazine specializate de produse sportive.

Nu vă temeți de costul larg ridicat al salopetelor de marcă – multe firme bine-cunoscute produc pants frumoase de schi la un preț destul de atractiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: