Ce este mai bine: Abhazia sau Crimeea?

Orice om muncitor vrea să se relaxeze în vacanța de onorat. Este destul de dificil de a alege din masa de statiuni promovate, pentru că există dezavantaje mici de diferite locuri, iar avantajele înfrumuseța de multe ori. Dacă vorbim despre Abhazia și Crimeea, atunci toată lumea știe că sunt situați pe Marea Neagră. Dar, în cazul în care mai bine să se odihnească?

Clima din aceste locuri: caracteristici comparative

În ciuda poziției geografice relativ strânse, climatul Abhaziei și Crimeea variază. Și este imposibil să răspundeți afirmativ, în cazul în care este mai bine să se odihnească, deoarece condițiile climatice ale acestor locuri sunt bune pentru unii vizitatori și insuportabil pentru alții. Totul depinde de caracteristicile corpului și preferințele personale ale turiștilor. Deci, care este diferența în climatul lui Abhazia și Crimeea?

Temperatura mediului

Crimeea este răcită și potrivită pentru acei oameni care nu sunt cu greu în umiditate și căldură. Seara este relativ rece și nu atât de înfundată ca în Abhazia. Dar există o altă nuanță: în septembrie, sezonul de catifea începe în Abhazia, permițându-vă să vă bucurați de ultimele zile calde și înmuiate în Marea răcirii. Și în Crimeea în acest moment, toamna se scufundă deja cu vântul ei rece și este plonjată în apă. Este că mostrările sau iubitorii extreme.

Umiditate

Crimeea, la plăcerea de mulți, nu este renumită pentru umiditate ridicată. O zonă mai deschisă și briza de mare va efectua evaporarea, ceea ce face ca să rămână confortabil chiar și în căldură. În Abhazia, temperatura în vara ajunge la 40 de grade și mai mare, iar umiditatea este foarte mare. În timpul verii, o atmosferă grea aici reamintește camera de aburi într-o baie, astfel încât oamenii cu probleme de inimă și presiune ridicată aici nu vor dura.

Aceste momente sunt importante pentru a lua în considerare înainte de a decide unde să se odihnească.

Apă

În Abhazia, puteți înota în mare de la mijlocul lunii mai, spre deosebire de Crimeea, unde sezonul de scăldat începe de la sfârșitul lunii iunie și apoi de la mijlocul lunii iulie. Abhazia este potrivită pentru cineva care dorește să-și facă oasele obosite să-și facă oasele obosite și să nu cadă în valurile calde, ca o pereche de lapte, marea. Deoarece în Abhazia este în mod clar mai cald, atunci apa de aici se încălzește mult mai repede decât în ​​Crimeea. În plus față de avantaje evidente sub formă de înot confort, apa caldă din Abhazia are dezavantajele sale.

În apă caldă, microorganismele patogene sunt schimbate mai repede. Prin urmare, oamenii care au venit aici odihnă aici apar adesea cu intestine.

Diferențele de peisaje și alte caracteristici naturale

Abhazia – Sud Țara, iar flora este prezentată în principal de plante tropicale. Pentru iubitorii de exotice, va fi foarte important, ca palmieri, olendra, magnolie și cypressives înconjoară călătorul din toate părțile. De la înflorit și plante aromate este pur și simplu imposibil de a lua o privire. Crimeea zgârcit asupra vegetației colorate, așa cum este la nord de latitudinea.

Cu toate acestea, pentru locuitorii din regiunile nordice ale țării noastre, copaci locale vor fi, de asemenea, în Dickey.

Vârfurile din Caucaz sunt mult mai mari decât munții din Crimeea. Prin urmare, în Abhazia, va fi mai interesant să se uite la chei diferite, cascade, lacuri și ghețari. Dar, în Crimeea există ceva pentru a vedea – pajiști alpine, câmpii și dealuri frumoase. Este imposibil să spunem cu siguranță că mai frumos – Crimeea sau Abhazia. Natura fiecăruia dintre aceste locuri este unic și unic, este doar diferit.

Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra Mănăstirii Pestera Schuldan & în Crimeea

Serviciu

Aici puteți răspunde fără echivoc: În Crimeea, funcțiile industria turistică mai bine decât în ​​Abhazia. Sectorul privat este mai dezvoltat, ca localnicii câștigă modul în care acestea pot avea de multe ori propria lor sursă de venit. În plus, hotelul poate fi găsit în Crimeea pentru fiecare gust, chiar și cele mai pretențioase turiștii vor găsi un hotel pentru moral.

În ceea ce privește nutriția și magazine, situația este similară. În Crimeea, puteți găsi supermarket-uri, și diverse restaurante, atât fast-food, șic și cu bucătari uimitoare. În Abhazia, magazinele pot fi numărate pe degete, și să mănânce cafenele mici și camere de luat masa.

Abhazia bucătărie este mai exotic. Local se pregătească perfect delicatese din carne și vinde produse lactate neobișnuite. Prin tradiție, acesta poate fi tratat aici pentru Choys, vin și brânză afumată. În Crimeea, totul este ajustat pentru un rus tipic, cafenea este din ce în ce familiar stomacul nostru. Dar și surprinde-vă în termeni de gătit aici nu este nimic foarte. Că aceasta este demnitatea sau dezavantaj, rezolvă numai călătorului în sine.

Atracții și alte petrecere a timpului liber

Comparația din Crimeea cu Abhazia, în acest sens, este destul de dificil să pună în aplicare. În ambele locuri, există multe atracții unde puteți merge și de a lua impresii uimitoare. Abhazia este renumit pentru peșterile sale, cascade si chei. În această țară, au împușcat o serie de celebrul film despre Sherlock Holmes, unde a luptat cu personajul negativ al Moriarty. Lacul Rizza cu neterminat dacha Stalin – unic peisaj natural de o frumusete uimitoare.

Citește mai mult  Schi de munte Elan

În Crimeea, vă puteți uita la faimosul castel Înghițiți Nest, Catedrala Amiralității, Hu-Petri, și alte atracții. În Abhazia, plin de uimitoare frumusețea locurilor, dar aici este un alt timp liber foarte lame. Aici nu veți găsi evenimente de agrement, parcuri cu atracții și alte locuri similare. Dar în Crimeea sunt atât de pline. Abhazia este potrivit pentru o odihnă liniștită, pentru cei care nu caută aventuri amuzante.

În Crimeea, vă puteți distra mai diversă și de a găsi tot ceea ce este atât de lipsit în cursul anului.

plajă

Crimeea este renumit pentru plajele sale amenajate, cu o mare varietate de divertisment. Aici, la dispoziția dumneavoastră și parcuri acvatice, și cafenele și locuri de concert. Toate acest lucru este bun, dar destul de zgomotos pentru cei care iubesc unitatea cu natura. În Crimeea în sezonul de scăldat este dificil de a găsi un pat de soare gratuit pe plaja, care este uneori foarte enervant.

Inveleste în apă și înjurau pentru locul sub soare sunt oferite.

În Abhazia, situația este diferită. Plaje lungi cu pietriș vă permit să găsească un loc pentru orice vizitator. Chiar și la înălțimea sezonului nu sunt prea mulți oameni aici, dar, de asemenea, destul de plictisitor. Cafe aici nu este de ajuns, de divertisment – abhazii cu maimuțe manuale în mâinile parasutisti da. Dar tăcerea relativă și o vedere frumoasă a mării deschise și munților este lipsa de beneficii ale civilizației.

Organizația de călătorie

Marele avantaj al Crimeei este aeroportul local. În timpul verii, zborurile din toată țara noastră zboară în mod regulat aici. Nu există aeroport în Abhazia că nu este prea convenabil. Desigur, puteți zbura spre Adler și de acolo pentru a merge pe un autobuz sau la un tren spre Sukhum, dar pentru odihna obosită și însetată a turistului nu este o idee prea plăcută. În Crimeea poate fi atinsă și cu feribotul, care este interesant și convenabil. De la Moscova la Abhazia există un tren. Drumul de la punctul A până la punctul B durează aproape două zile, ceea ce este foarte plictisitor, mai ales în vară.

Prin urmare, problema transportului public câștigă cu siguranță Crimeea.

Ei bine, iubitorii călătoresc pe propria lor mașină este, de asemenea, important să ia în considerare câteva momente. În Crimeea, totul este relativ calm în termeni de PDD. Dar Abhazia este o altă țară, și se referă aici la circulație, în conformitate cu regulile de mai multe gol. Acest lucru este important, deoarece creează un pericol de accidente pe drumurile, care sunt destul de copleșitoare călătorie. În oricare dintre aceste stațiuni vă puteți petrece vacanța perfect.

Citește mai mult  Totul despre populația din Crimeea

Este important de a alege un loc de relaxare, ținând seama de caracteristicile corpului și caracterul tău. Abhazia este în primul rând frumusețea naturală cu un climat cald și umed, și Crimeea – o vacanță civilizat înconjurat de mulți oameni, cu un climat mai moale pentru ruși.

Despre în cazul în care este mai bine să se relaxeze, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: