Ce munți sunt în Muntenegru?

Ce munți sunt în Muntenegru?

Muntenegru este o margine foarte populară nu numai pentru rusă, ci și pentru călătorii străini. Acesta este inclus în lista zonelor turistice cele mai vizitate frecvent din Europa. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Muntenegru se poate lăuda cu natura foarte frumoasă și pitorească. Meadows, Rețineri, râuri, lacuri și, desigur, „carte de vizită“ la marginea – Munții. De asemenea, este demn de remarcat un climat plăcut și un număr mare de monumente istorice și de arhitectură.

Poziție geografică

Muntenegru este un stat mic situat în partea de sud-vest a peninsulei balcanice. Teritoriul țării este foarte mic, doar 14 mii de kilometri pătrați. Apropo, compoziția sa include, de asemenea, 14 insule de mare. Se învecinează cu statele precum Serbia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Croația, Albania. Toate Muntenegru sunt, de obicei, împărțite în 3 regiuni:

 • Munți în nord-est+
 • Valea netedă cu râuri și lac de scandard+
 • Coasta Mării Adriatice.

Prin urmare, O țară mică include o dată câteva zone climatice naturale, iar fiecare dintre ele are propriile caracteristici și atracții. Dar în acest articol vom vorbi mai mult despre munți care, în conformitate cu legendele popoarelor locale și le-am dat numele acestui stat.

Ce munți sunt situați în Muntenegru?

Intervalele locale de munte sunt foarte frumoase, dar nu atât de mari. Înălțimea maximă abia depășește 2,5 km. Acesta este unul dintre motivele pentru care atât de mulți turiști vin aici. Cei mai mulți munți sunt ușor de cucerit, chiar și fără a folosi unelte de cățărare. Cei mai mulți munți situate pe teritoriul Muntenegrului sunt de obicei împărțite în 4 matrice majore:

 • Durmitor: Suva Rltina, casca, cookie-uri Bobot+
 • Vizitator: Vizitator 1 și 2 vizitatori+
 • Commen: Pe cine Vasoyevichki, bug-uri com, Kukino Brad+
 • crocheter: Sqihim, Hyla, Mali Sapit, poate crește, mai Colola, răul colaționare, colaționare Glad.
Citește mai mult  Totul despre Simferopol oraș în Crimeea

Există, de asemenea, 2 matrice mai mici:

 • Sinyaevina – Babin Peak, marmura, Brown, Babin dinți, Peak Applements+
 • Biolec – Chorn Head, Zekova Head, Sporred Capitolul, Strainets.

Să determine imediat care dintre vârfurile muntoase din Muntenegru este cea mai mare. Oficial, acest lucru este un Mount Cook, Bobot din masivul Durmitor. Înălțimea sa este de 2522 de metri. Cu toate acestea, unii munți depășesc în înălțime, deși ușor, la doar câțiva metri. Acest lucru este, răul colațiunii și mlaștina în masivul crocheterului. Faptul este că granița de stat cu Albania împarte această matrice în jumătate și, prin urmare, una dintre pantele sale cade pe teritoriul celei de-a doua țări. Prin urmare, este incorect să numiți unul dintre aceste munți cel mai înalt punct al Muntenegrului.

În apropierea maritimilor țările sunt, de asemenea, localizate mai multe munți:

 • Orneen+
 • Lisin+
 • Crenguţă.

În ciuda înălțimii sale mici, acești 3 munți sunt cei mai populari printre călători și alpiniști. Acum, să vorbim despre cei mai remarcabili munți și monumente care se află acolo. Primul este Rumia, Situat în apropierea barului orașului. Înălțimea sa depășește 1,5 kilometri. Cu multe secole în urmă pe vârful ei erau Biserica Ortodoxă, care era credincioșii de pelerinaj. Dar a fost distrus de războinici turci. Localnicii de mai mulți ani au venit la ruinele în ziua Sfintei Treimi și pietre aduse.

La începutul anilor 2000, un nou templu a fost construit pe acest loc, iar apoi Manastirea Serghie Radonej.

munte Biogradskaya Cunoscut ca Natural Reserve National. El a primit un statut „pan-european“, ca un număr mare de animale și plante trăiesc pe teritoriul său, care astăzi sunt enumerate în Cartea Roșie. Natura în acest loc a rămas mereu neatins și a păstrat o vedere magnifică, care include râuri de munte, vârfuri acoperite cu zăpadă, păduri și lacuri.

Citește mai mult  Sevastopol, în Crimeea: Istorie, atracții și vremea

Muntii Evil colaționare și aur Colola au fost mult timp adached de către localnici ca „șa“. Faptul este că acești doi munți sunt conectate unul la celălalt bizar, formând o șa de cal. În 2009, au intrat, de asemenea, rezerva de stat.

Aceste două munți sunt considerate cele mai periculoase pe teritoriul Muntenegrului. Cucerirea ei, mulți alpiniști neglijente despărțit de viață.

Pe munte Delicios Situat în același parc natural, datorită care este cunoscut în toată Europa. În această zonă trăiește floră și faună bogată și neobișnuite, care atrag turiști din diferite țări. În plus, delicios este echipat cu o platformă de vizionare, care oferă o vedere magnifică a tuturor frumusețea Muntenegrului.

Este acest munte care crește de la Oceanul Atlantic în sine și formează golf.

Principalul monument istoric este Lovechane este Mormantul lui Peter Nesha, celebru Chernogorsk conducător. După cum ați putea înțelege varietatea și pitoresc Munții din Muntenegru sunt în măsură să satisfacă cererile oricărui călător, fie că este vorba de odihnă extremă sau contemplativ.

De ce „Munții Damned“ purta un astfel de nume?

Mountain Array crocheter este situat la granița dintre Muntenegru, Albania și Serbia. Este, de asemenea, numit uneori Alpii albanez de Nord sau Balcanic Alpi. Dar printre localnici, el a primit un alt nume – „Munții Blestemați“. Se sperie de multe ori turiști în special impresionabili.

În cazul în care a făcut o astfel de nume de du-te de rău augur? Crocchier este așa-numita de multe secole deja, iar astăzi este dificil de a dezvălui motivul real. Unii cred că acest lucru se datorează apariția munților, care seamănă cu colții o movilă uriașă. Alții spun că, în cele mai vechi timpuri au existat multe animale sălbatice în munți, care a făcut raiduri pe vitele rezidenților locali.

Apropo, astăzi crocheter este umplut cu animale rare, datorită cărora este un parc național și își păstrează frumusețea sa.

Conform celei de a treia versiune, acești munți sunt numite afurisit, pentru că acestea sunt cele mai ireparabilul în întreaga Muntenegru. Că în munții răutății Collate și mlaștină au murit mulți alpiniști au murit, ai putea citi mai sus. Și acesta este unul dintre principalele motive pentru care această matrice rămâne cea mai puțin investigată.

Citește mai mult  Sanatoriile din Crimeea cu tratamentul sistemului musculo-scheletic: recenzie și sfaturi pentru alegerea

Unde să rămâi?

Dacă încă ați decis să vizitați Muntenegru, apoi citiți lista celor mai bune hoteluri, potrivit turiștilor:

 • Hotel Soa – Hotelul Great langa Durator Park+
 • Hotal Javor – Hotel în centrul orașului Zabidar, situat la cinci kilometri de rangul montan+
 • Hotel Lipka – Situat lângă Muntele Biogradsky+
 • Apartamente Dedeic – un alt hotel extrem de apreciat în Zabidark+
 • Apartament Rajsko Selo – hotel cu o atmosferă excelentă și stil sub vechi, situat aproape la cea mai mare fitness de munte.

Sperăm, din articolul nostru mic ați învățat mai multe despre principalele atracții naturale ale Muntenegrului și ați decis deja pe ce munte ar dori să viziteze în vacanța care vine. În orice caz, această margine nu lasă pe nimeni indiferent și probabil că vrei să o vezi din nou.

Aflați mai multe despre Belgrad Mountain și Parcul Național din apropiere din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: