Cele mai bune plaje din Feodosia în Crimeea

Feodosia – frumoasa stațiune de pe coasta de sud-est a Crimeei. Un climat favorabil permite turiștilor să se relaxeze aici cu un confort deosebit. Nu este surprinzător faptul că orașul este faimos pentru o varietate de plaje, pentru că înot în mare este de divertisment principal turiști. Din acest articol, veți afla ce zone de plajă oferă divertisment zgomotoase, în cazul în care vă puteți avânta în soare în tăcere și liniște, precum și citi descrierea detaliată a plajelor populare și locații.

Informații generale despre teritorii plajă

Pe hartă Teodosie poate fi găsit aproape de Simferopol, și lângă Kerci. Puteți ajunge la stațiune de pe orice mijloc de transport din orice colț al Crimeei. Cea mai bună perioadă de recreere aici este considerată sfârșitul lunii iunie și iulie. Orașul însuși, precum și împrejurimile sale (coaste, litoral și așa mai departe), sunt incluse în așa-numita mare feodosie. Plajele Theodosiy se referă la Toate coasta de la Cape St. Ilya. Cincisprezece kilometri de zonă de coastă sunt împărțite în secțiuni, fiecare dintre ele are numele și infrastructura.

Peisajele de aici nu sunt prea pitorești, dealurile prevalează și stepele, dar este această coastă cunoscută „Nisipurile de Aur”.

Cele mai multe zone de recreere. Site-urile sălbatice nu sunt foarte mult. Dezavantajele plajelor locale includ locația lor de-a lungul căii ferate (în oraș) și de-a lungul traseului de pe Kerch (în vecinătate). Avantajul este disponibilitatea de aproape toate zonele de recreere.

Intrarea peste tot este liberă. Cel care setels în Elling aproape de mare va fi capabil să meargă în mod liber la diferite plaje, alegerea celei mai bune. Iar cel care va trăi într-o altă zonă va fi capabil de a ajunge la nici una dintre ele cu autobuzul sau maxi-taxi. Nu trebuie să rătăcească cu trasee de lichidare, deoarece marea va fi în fiecare dată când va avea loc lângă stația.

Important! Un turist obișnuit nu va fi capabil de a obține numai pe zone de plajă închise deținute de hoteluri și sanatorii. Doar oaspeții se pot relaxa acolo. Cu toate acestea, varietatea de plaje deschise deschise pentru toată lumea poate obține confuz.

Plajele din orașul nisip. Unele au impurități de pietricele mici și scoici. Acestea sunt create în mod artificial și zone de agrement complet echipate. Acest grup include plajele „Copii“, „Bounty“, „Perla“, „Scarlet Sails“, și, desigur, „pietricele“. Plățile aici sunt numai servicii (închiriere de inventar, vizita duș, WC). Puteți gustare și potoli setea în cafenele sau baruri. Diverse atracții sunt oferite pentru divertisment de turiști.

Cel mai bun admite plajele cu nisip fin și intrare confortabil la mare. Aceasta este Golden Beach și Disco-117. O mică adâncime de apă în apropiere de țărm și acoperirea plăcută de zona de agrement face șederea aici de neuitat. Vă puteți retrage de pe teritoriul „sălbatic“. Lipsa de turisti zgomotoase, apa transparenta, armonie cu natura – cineva ca această vacanță. Luați în considerare Beach Zonele de Teodosia mai detaliat. Deci, puteți alege o opțiune optimă pentru tine.

Soiuri

Urban

„Central”

  Acesta este cel mai popular loc. Alte Nume Plajă – „Pebbles”. Acesta se întinde de-a lungul unui rambleu plin de viață. instituții de catering, magazine de suveniruri, pensiuni și hoteluri sunt situate în apropiere de plajă. Dimensiunea plaja este destul de mare – aproximativ 1 km. Cărămidă – pietricele mici, care, la intrarea în mare se transformă în nisip moale.

  Citește mai mult  Schi Rating-ul de schi

  Plaja plat, care crește nivelul de siguranță pentru copii și pensionari. Există copertine, vestiare, dușuri, toalete. Pentru o taxă, puteți lua în scaun de plajă și închiriere umbrelă. Pentru copii există locuri de joacă cu atracții. Adulții pot lua o plimbare pe un catamaran.

  Dezavantajul acestei zone este o problemă cu sistemul de canalizare. Uneori mirosurile vacanță pradă. În plus, unii susțin că apa este murdară, din cauza a ceea ce poate provoca boli după înot în mare. Pentru a ajunge la malul mării poate fi așezat pe autobuz №3, 15, 40 sau 40A. Trebuie să ieșim la stația „Acacia alb“.

  „Copii“

  După Central situat pe plajă, care este numit primul oraș. Al doilea nume – „Copii“. Acesta este numele acestei zone a fost dat întâmplător. Apa puțin adâncă aici se întinde pe câțiva metri de la intrarea în mare, ceea ce îi permite să Amânați în condiții de siguranță zbengui în apă la mal. Și părinții vor incanta nisip moale si puritate impecabila, care este extrem de important atunci când vacanțe de familie.

  Toate facilitățile, plimbari. Din dana, puteți merge la o plimbare pe mare.

  „Scarlet Sails”

  Această plajă este numit de familie. Zona de agrement este impresionant. Există garduri destul de, un stil aparte de înregistrare. Umbrele luminoase sunt stabilite cu grijă și simetric. Puteți merge de-a lungul căilor netede, relaxați-vă pe magazine în umbra copacilor sau sub copertine. Teritoriul este decorat cu verdeață, paturi de flori cu flori, lămpi frumoase.

  Există platforme pentru jocuri active (volei și așa mai departe). Pentru copii aranja plimbari distractive. În problemele de închiriere diverse mijloace pentru înot. Centru de conducere invitatiile pentru a explora lumea subacvatică. Agenție de turism vinde diverse excursii. Există cafenele, chioșcuri cu diferite fleacuri, de depozitare a bagajelor, Wi-Fi și servicii de masaj chiar.

  igienă perfectă se observă, fumatul este permis numai în locurile alocate pentru aceasta. Există un serviciu de salvare și un centru medical. Echipat cu coborâre pentru persoanele cu dizabilități. Turiștii care au vizitat aici sunt foarte lăudând nivelul de servicii și de calitate de recreere. Autobuzul 106 vine la această plajă de la Feodosia. Du-te pentru a opri „Track“.

  „Perla”

  Acest mare (800 de metri) și o plajă confortabilă a primit o astfel de nume nu este o coincidență. Faptul este că acoperirea poate fi numit coajă. Desigur, nisipul de aici este, de asemenea, acolo, dar, în general, teritoriul are o umbra perla uimitoare. Intrarea la apa este blând. Malul este destul de mic. Datorită acestui fapt, vă puteți relaxa cu copii aici, nu se confruntă pentru siguranța lor.

  Toate facilitățile, zonele sanitare, inventar plaja. Puteți avea o gustare în cea mai apropiată cafenea.

  „Bounty”

  Plaja cu scoicile exista o zona de recreere cu un nume la fel de frumos – „Bounty“. In ciuda dimensiunilor modeste a teritoriului (300 metri), site-ul are o infrastructura excelenta. Plaja de nisip, cu plăci de parchet. Intrarea la mare este plăcută.

  Scutul de informații indică indicatorii de temperatura apei și a aerului, oferte de excursii diverse, coordonate de cafenele bune, invitații de masaj și așa mai departe. Route taxiuri №13, 13A și 106 du-te aici. Va opri „stație de autobuz“. Apoi, trebuie doar să treacă prin calea ferata pe pod, și te vei găsi la intrarea pe teritoriul „paradis“ zona de plajă.

  „Coasta de Azur”

  Această plajă a existat pentru o lungă perioadă de timp, dar în fiecare an, el este actualizat. Plasează o mulțime, o zonă duplex. Primul nivel – coasta andracked-nisip. Al doilea nivel este ușor mai mare, sub copertine. Are un strat de beton. Introduceți-l, ridicându-se de-a lungul etapelor.

  Fumatul este controlat, teritoriul este destul de curat și bine îngrijit. De la divertismentul de apă este oferit călărind pe „banane” și hidrocicluri. Pentru taxa pe care o puteți folosi dușul, toaleta, vestiarul. Șezlongurile și umbrelele de soare sunt emise închirierii. Există o cafenea Medpark.

  Citește mai mult  Caracteristicile pescuitului în Crimeea

  Dezavantajul acestei zone de agrement este că după 18 ani.00 Loungele de ședere închiriate trebuie să treacă înapoi. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de scăldat de seară, doar un prosop va rămâne la dispoziția dvs. Puteți ajunge la plajă cu autobuzul din Parcul Komsomol. După oprirea, trebuie să depășiți calea ferată.

  Privat

  După cum sa menționat deja, facilitățile de plajă ale celor mai multe hoteluri și case de oaspeți sunt închise pentru vizite în masă. Intrarea în sectorul privat este permisă numai celor care locuiesc în clădire. Cu toate acestea, există excepții.

  Răsărit

  Această plajă este deținută de restaurantul Sunrise. Complotul nu este prea mare, dar bine întreținut. Ia-aici după-amiază poate fi liber oricine. nisip Plăcut, plimbari cu apă amuzant, terenuri de sport – totul are o vacanță frumoasă. Și, de asemenea permis să intre restaurante și baruri. Seara, uneori, intrarea este limitată din cauza unor evenimente de club.

  „Dinam”

  Aceasta este o mică zonă de nisip legat de centrul de recreere „Dynamo“. Terenul este mic (doar 300 de metri), dar o lățime suficientă vă permite să găzdui un număr decent de turiști aici. Encouplement liber, apă curată, delicat pantă. Puteți schimba hainele într-o cabină gratuită și o gustare – într-o cafenea confortabilă. Există dușuri și toalete cu plată se. Dar nu există umbrele și șezlonguri șezlong, numai sezlonguri dure sunt emise, astfel încât cele mai multe dintre turiști aduce cu ei prosoape mari.

  Mai ales convenabil pentru a vizita acest complot pentru cei care locuiesc în apropierea Komsomol Park. Zona de agrement este aproape de el. Puteți ajunge aici și cu autobuzul. Mergând standuri la stația de „Dynamo“.

  Sălbatic

  „Suvorinsky pietre”

  Acesta este un teritoriu destul de larg și neted, cu pietricele mici. Dezavantajul poate fi numit o cale de ieșire inconfortabil. În partea de jos există pietre destul de ascutite, alge. În unele locuri puteți chiar să vă împiedicați în bucăți de plăci. Pe de o parte, teritoriul este separat de un zid înalt de beton cu graffiti. Pentru o vacanță de familie, acest site nu este potrivit deloc. Dar companiile tinerilor, precum și cei care nu-i plac zgomotul și agitația zonelor populare de plajă, aici uneori petrec timpul.

  Teritoriul este situat lângă Komsomol Park. Puteți ajunge aici prin intermediul digului.

  „Gerbil”

  Această zonă este situată dincolo de satul Primorsky. Complotul este destul de mare. Intrarea în apă este convenabil, adâncimea nu ajunge brusc. Nu există nici o infrastructură aici, deci ar trebui să vă gândiți în prealabil ceea ce veți afla și așa mai departe. unitățile de alimentație publică sunt departe de aici, așa că, mergând la astfel de locuri sălbatice, este mai bine să ia apă cu tine și ceva din alimente. Puteți ajunge la locul de autobuzul numărul 106.

  Necesitatea de a merge la ultima oprire. Apoi, turistul are o plimbare (aproximativ 3 km).

  Capul Chumka

  Aceasta plaja nu este de asemenea echipat. Cu toate acestea, mulți turiști ca un mic golf cu apă curată și calm. Acoperirea malul prundiș. Intrarea la apa nisipos pietros. Ar trebui să fie atenți, pentru că undeva în apă poate fi sigilii fragmente de dane. Terenul este situat în orașul. Route taxi №1, 14, 2a și 15 du-te la el. Ai nevoie pentru a ieși la stația „Spitalul Orășenesc №1“.

  Capul Saint Ilia

  Acest teren este departe de oraș. Cu toate acestea, cei care doresc sa admire peisajele pitoresti departe de oraș agitat, nu se tem de distanțe. Capul Saint Ilya are un trecut bogat. Acest loc este învăluită în legende și secrete. Aici puteți vedea un far vechi și movile scite.

  Citește mai mult  Tipuri și selecție de parafină pentru schiuri

  Malul este inegală, să îndeplinească ambele pietre și dealuri, și destul de buna-segmente de nisip cu pietriș. Infrastructura, desigur, nu, astfel încât respectarea purității teritoriului este la conștiința de turiști. Pentru a ajunge aici, trebuie să ajungi la Cetatea Cafe (Stop „Spitalul Orășenesc“), după care va trebui să meargă 2 km în direcția estică.

  Cel care merge pe o masina personala se poate descărca pur și simplu coordonatele locație pentru navigatorul.

  Cele mai bune plaje

  „Santa Cruz”

  Pe drumul spre coasta, puteți vedea această plajă confortabil. Acesta este situat după teritoriul Pensiunii „Ucraina“. Zona de nisip foarte spațioasă, se distinge prin blând și curățenie.Pentru turiști mici au construit o fregată mare de lemn pentru jocuri. Skuffing copiii pot într-un fel de caracatiță bazin gonflabil. Șezlongurile cu umbrele sunt construite cu rânduri chiar. Există locații de salvare și de salvare, o cafenea mică, în schimbul cabinelor.

  Parcare este situată în spatele gardului, care vă permite să vă conduceți la transportul personal în zona de plajă în sine.

  „117 km”

  Alături de răsăritul soarelui are o altă zonă de recreere excelentă. Aici este complexul de divertisment pe plajă cu numele neobișnuit „Club 117”. În acest loc, este combinat armonios cu nisip prăjit, deșeuri frumoase și verde abundente, creând o umbră plăcută și o vedere plăcută a vacanțelor. Pentru o taxă specifică, puteți efectua o utilizare temporară a inventarului de plajă.

  Puteți participa la jocuri sportive sau în plimbări cu apă. Cafe oferă mâncăruri apetisante și băuturi răcoritoare. Există dușuri, vestiare, toalete, cabine de masaj.

  Ieșirea spre mare este plat, deși undeva există un fund de piatră. Apă curată.

  „Golden Beach”

  Această zonă aparține turbazei cu același nume. Acesta este situat în apropiere de coastă, pentru Delfinariul „Nemo“. Puteți găzdui o cameră locală sau șederea la baza de date. Coasta este format din nisip crumbbed de aur și scoicile. afundă. Case turistice stau chiar pe mal, care vă permite să fie imediat pe plajă, fără obstacole.

  Zona de recreere este perfect pentru familiile cu copii. Pentru a asigura siguranța turiștilor mici în largul mării, bug-uri sunt instalate, garduri apele marine puțin adânci. La ora 8 dimineața difuzorul, administrația salută toată lumea, rapoarte de vreme pe zi, temperatura apei, și toți cei care doresc sunt invitați să se angajeze în ateliere de grup. Este de remarcat faptul că, din cauza popularității acestui loc plaja este adesea aglomerat. În acest caz, turistul va trebui să se relaxeze pe teritoriul învecinat.

  Puteți ajunge la centrul de recreere și zona sa de plajă poate fi pe numărul traseu de taxi 106.

  Recenzii

  Judecând după comentarii de turiști, costul serviciilor pe diverse plaje Feodosian variază, și anume:

  • Rent Chaise Lounge – de la 50 de ruble pe oră+
  • Vizita la toaletă – De la 10 ruble+
  • Abilitatea de a face un duș – De la 30 de ruble+
  • Servicii de depozitare a camerei – de la 50 de ruble pe oră.

  Parcarea sunt plătite și gratuite. De-a lungul autostrăzii Kerch sunt parcare gratuită. Este doar o zonă care combină mai multe plaje bune cu nisip „de aur“. Dacă este dificil pentru dvs. să decideți care dintre numeroasele zone de plajă să aleagă să se odihnească, puteți asculta turiști experimentați. Ei sfătuiesc în primul rând să viziteze una din cele trei opțiuni: răsăritul soarelui, „Scarlet Sails” sau „117 km”.

  În următorul videoclip, consultați revizuirea celor mai bune plaje din Feodosia din Crimeea.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: