Cele mai bune plaje pentru recreere cu copii din Muntenegru

Cele mai bune plaje pentru recreere cu copii din Muntenegru

Planificarea concediu cu copii, mulți părinți opresc alegerea lor în stațiunile din Muntenegru. Această alegere nu este intamplatoare. clima moale, terenuri de joacă, piscine confortabile și alte farmece de confortabil ședere face odihnei pe neuitat Marea Adriatică. Copiii nu va primi doar o experiență de neuitat, dar, de asemenea, îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, puterea de câștig și energie.

Caracteristici și caracteristici

plajele stațiunii Muntenegru atrag întotdeauna turiști de puritate apă, vederi elegante coasta și aer curat de munte. În planul de vacanță plaja de familie, această țară ocupă o poziție de lider. Aproape fiecare hotel are propriul mod de a mării. Infrastructura Beach gândit în mod competent și proiectate pentru familiile cu copii.

Mijlocul verii este cu siguranta cel mai bun timp pentru o vacanță pe plajă. Dar merită să luăm în considerare acest lucru În sezonul de vârf, plajele din Muntenegru sunt depășite cu turiștii și cu vacanții.

O excursie cu copiii mici este cel mai bine planificată la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii septembrie. Pe parcursul acestor luni, de vreme cu încântæ căldură și zilele însorite, iar malul marii este liber de cluster de oameni.

În Muntenegru, plajele se disting prin acoperirea lor de coastă.

 • Pietros. Chiar dacă apa Mării Adriatice și vă permit să ia în considerare fiecare pietricică pe partea de jos, încă copii nu va fi foarte confortabil pe o astfel de plajă.

 • Mare și pepelonsful. Aici vă puteți simți destul de confortabil dacă achiziționați pantofi speciali pentru înot.

 • nisipos. Ideal pentru relaxare cu copii mici.

În conformitate cu legislația acestei țări europene, toate plajele sunt disponibile pentru recreere ca oameni indigene, și vizita turiștilor. Chiriașii aici poate lua o taxă numai pentru un pat umbrelă și soare. Dar puteți găsi întotdeauna un loc pe malul mării, pentru a face plajă pe cont propriu covor.

Evaluați cele mai bune

Această țară mic, care poate fi condus cu mașina într-o singură zi, numai cauze plăcere și farmec frumusețea înconjurătoare. Alegeți un loc pentru a face vacanta ușoară. Cele mai bune orașe și plaje din Muntenegru sunt cele mai bune pentru recreere cu copii:

 • Budva+
 • Becici+
 • Yaz+
 • plaja slavă+
 • Sutomore+
 • Petrovac+
 • Malevik+
 • Sf. Stephen+
 • Milocher+
 • Herceg Novi+
 • Pup+
 • Tivat.

Budva

Acesta este un oraș frumos de epocă, cu o mulțime de atracții. Budva Riviera este renumit pentru puritatea și amenajarea plajelor, a căror lungime totală este de aproximativ 10 km. Acest lucru este demonstrat de premiul „Blue Flag“, care i se atribuie în mod periodic unor stațiuni. Fiecare vilegiatura va găsi de divertisment pe gustul. Există o oportunitate de a vizita temple, muzee sau împrejurimile pitorești, și pentru copii – diverse atractii, de contact mini-grădină zoologică și parcuri acvatice.

Becici

Malul spațios al acestui oraș stațiune nu va lăsa o indiferentă și nici un adult sau un copil. apă turcoaz curată și acces convenabil la coasta, acoperit cu cele mai mici pietricele. Unele secțiuni ale plajei au acoperire cu nisip. Copiii vor dori disponibilitatea unui parc de apă mică.

Yaz

Zona de coastă Nisip inclusă în vecinătatea Budva, lungimea unui kilometru. Nisipul merge treptat în pietricele: în primul rând, apoi amendă mai mare, și se termină cu un țărm stâncos. De-a lungul răspândit hoteluri pe plajă, pensii private si campinguri.

plaja slavă

Acest loc a ales mult timp familiile cu copii. Pentru copii, au fost create aici toate facilitățile și o mulțime de divertisment. În lungime, plaja sa răspândit în jurul valorii de un kilometru, acoperită cu pietricele de mică adâncime, în locuri trecute în nisip. Viața activă și zgomotoasă aici nu se diminuează chiar și după apusul soarelui, deoarece acest loc este aproape în centrul orașului Budva.

Sutomotorie

Acest oraș este ideal pentru vacanța de familie de familie. plantații de pini și chiparoși groase de a proteja coasta de vânt continent. Melcollow și plajele de nisip atrag nu numai turiștii cu copii. Pentru locuitorii din Muntenegru, Sutomorery este, de asemenea, un loc preferat al weekend-ului.

Petrovac

Aceasta este o zona linistita, loc curat, primitor pentru petrecerea timpului liber plăcut și recuperarea întregii familii. Liniștita și marea liniștită aici oferă munții din jur orașul din trei părți și ascunde-l de vânt. Acest lucru contribuie la continuarea sezonului de plajă la șapte luni pe an. Apa este bine încălzit, este curat și transparent, iar mare de nisip face șederea pe plaja mai confortabil.

Malevik

Acest loc este cea mai mare plajă, pe laturile care trece în pietre. Îmbăiere este utilizat, de preferință, de pantofi speciali. Locul este foarte frumos și pitoresc. Golful natural este înconjurat de stânci și vegetație maro. Deși zona este șters din așezări, serviciul este încă prezent – sezlonguri, umbrele, cafenele.

Saint Stephen Island

Acesta este un hotel de insula, care este una dintre principalele atracții ale țării. Șederea pe plajele sale poate fi cazare in camera, sau o rezervă de masă într-unul din restaurantele. Pietriș-nisip și de acoperire nisip pur va surprinde cu puritatea ei. Cu toate acestea, este demn de amintit că acest lucru este cel mai scump plaja din Muntenegru.

Milocher

Locul cel mai potrivit pentru cei care iubesc o odihnă relaxantă și de singurătate. hotel de cinci stele cu același nume – fosta resedinta regala. Pe drumul spre plajă, puteți merge de-a lungul o alee chiparos, apariția acestor copaci uriașe doar fascinează cu măreția lui. Prețurile de aici sunt, de asemenea, departe de a fi democratică, cu toate acestea, cu rezervare timpurie de camere vă poate salva un pic.

Bolko-Kotorsky Bay din cauza apropierii lanțului muntos Durmitor pentru o zi mai puțin luminat de soare.

Herceg Novi

Oraș cu multe scări, coborâri și de ridicare. Mergând să se odihnească cu copii, trebuie să fie pregătiți pentru această. Este chiar pe marginea golfului, astfel încât apa este curată și transparentă. Plajele pot fi alese ca gresie, așa pietriș-nisip sau complet cu nisip.

Nu departe de oraș, în direcția de vest există această plajă de nisip. Este de părere că nisipul are proprietăți de vindecare. Se înmoaie în razele Soarelui în setarea liber va fi capabil Pe plaja de Zhorovich.

Deși el este mai puțin popular, dar perfect potrivit pentru petrecerea timpului liber cu copii. Prețurile sunt un ordin de mărime mai mică decât în ​​alte orașe mari ale țării.

Pup

oras Vintage Montenegro, cu multe atracții. O mică plajă de nisip este de asemenea inclus în numărul lor. Cu toate acestea, în liniște și calm de odihnă nu va ieși, deoarece este un oraș port care are un proces diferit, inclusiv navele de croazieră. Deci, în cazul în care copilul dumneavoastră este înclinat într-o vacanță activă și confortabil se simte printre grupurile de oameni, apoi bun venit la.

Tivat

oras modern, cu principalul aeroport al țării, situat pe Peninsula Vrmac. Celebrul port al Muntenegrului nu va lăsa o medie obișnuită indiferentă. 17 plaje de lux, cu diferite răspândirea de acoperire în jurul orașului. Unele dintre acestea sunt în proprietate municipală, restul – deținut de hoteluri și stațiuni.

Petreceți o vacanță cu copii mai confortabile în planul de hotelCu numele plajei. Nisipul mic, plăcut și apa de mare pură nu vor lăsa indiferenți. Marea în acest loc este superficială, iar măslini și pini sunt plantați în jurul perimetrului teritoriului.

Muntenegru – o țară ospitalieră în care vă puteți petrece vacanța în comunicații plăcute cu copii și alte rude. Vacanța pe plajă pe țărmurile Mării Adriatice vor lăsa doar amintiri plăcute și dorința de a reveni la această țară uimitoare din nou.

Revizuirea celor mai bune plaje din Muntenegru Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: