Cum de a alege cazare în Muntenegru?

Cum de a alege cazare în Muntenegru?

Muntenegru În ultimii ani, a devenit un adevărat centru de turism de plajă pentru oaspeții din diferite părți ale Europei, în special atragerea atenției cetățenilor spațiului post-sovietic. Există totul pentru a crea o atmosferă de vis – marea caldă, plaje însorite, munți fascinați, arhitectură antică și toate acestea – la tarife, foarte inferior european occidental. Cu toate acestea, va trebui să plătească excelent pentru a ajunge aici, deoarece mulți călători cu experiență preferă să nu cheltuiască bani pe serviciile agențiilor de turism, ci să vă organizeze în vacanța dvs.

Această abordare are în mod natural dreptul de a exista, dar este necesar să se decidă în avans, în cazul în care și cum să trăiască în timpul vacanței.

Cum de a inchiria un apartament sau o casă?

Dificultăți în scopul de a găsi închiriate locuințe private pentru fiecare gust, în Muntenegru nr – localnicii înțeleg perfect potențialul turistic al țării lor și să se bucure cu plăcere. Pe Internet, puteți găsi mai multe site-uri simultan, oferind căutare pentru locuințe de închiriat cu diverse filtre – datorită lor vă puteți organiza vacanța de vis.

turiști cu experiență spun că În această țară balcanică, apartamentele sunt cele mai rezonabile pentru a căuta, Din moment ce hotelurile nu sunt atât de des oferi un confort mai mare, dar nu bani cere mai mult.

În același timp, în timpul căutării pentru locuințe este în valoare de ascultare la mai multe sfaturi valoroase.

  Planificați o vacanță în avans

  Muntenegru – literalmente țară „de cauciuc“, este capabil de a găzdui turiști mult mai mult decât viața locale aici, dar problema este că va ajunge la tine – cel mai bun, selectat în conformitate cu propriile gusturi, sau ceva pe principiul rezidual.

  Chiar și 2-3 luni înainte de începerea sezonului, alegerea nu mai este alegerea, dar dacă sosiți și începe să căutați cazare deja, risca o zi întreagă pentru a pierde în căutare și fie cu plata Stydoroga pentru o cabana normală, sau alege ceea ce nimeni altcineva nu ia dorit.

   Verificați dacă nu rău în pustie

   Wilderness însăși nu este atât de rău dacă ați vrut o odihnă izolată în tăcere, dar dacă ați vrut o vacanță strălucitoare și veselă cu Marea Aventurilor, vă puteți întâlni dezamăgire profundă. Faptul este că în Muntenegru trăiește doar 625,000 de oameni, Ea nu atinge nivelul de mai multe centre regionale, pentru că toți acești oameni sunt, de asemenea, împrăștiate peste multe orașe și sate.

   În cazul în care apartamentul dvs. inchiriat este situat undeva nu în centrul setului (nu în centrul raional, dacă suntem în locul nostru), vă puteți confrunta cu ceea ce nu este nimic, dar mare și plajă. Același magazin poate fi una și cu prețuri ridicate, autobuzele sunt rare aici, un taxi nu este deloc sau pentru bani nebun, nu există nicăieri pentru a merge departe, excursii de aici nu va începe prea – pe scurt, de mare, dar pe insula nelocuită.

   Dacă ați fost căutați acest lucru și nu a avea grijă de închiriere auto, vacanță poate fi răsfățat.

   Verificați dacă nu rău în pustie

   Dacă ați vândut vreodată ceva, de atunci vei înțelege, probabil, că sarcina vânzătorului – să se concentreze asupra calităților bune ale bunurilor, care au ridicat într-un fel, nu să-și amintească rău. Din acest motiv, fraze frumoase, la care popoarele din sud hrăni o tendință specială, uneori, a crea imagini în capul compatriotului nostru, extrem de îndepărtat de realitate.

   Să presupunem că, în conformitate cu o frază promițătoare „Apartamente pe o vila self-catering“ ascunde de obicei un apartament obișnuit într-o clădire mică-afternal, dar noblețea formularea poti confunda si overpay carcasa, care în Muntenegru la clasa deasupra casetei ” Standard“nu pretinde. Similar „Etapa de disponibilitate a vieții de noapte“ înseamnă că ciocarlia va fi extrem de dificil de a adormi de seara, să nu mai vorbim de copilul să doarmă.

   Mulți oameni doresc să se relaxeze în „locul liniștit, cu un mediu minunat“, dar nu este acceptat pentru aerul murdar din Muntenegru, și pentru această țară predominant rurală „loc liniștit“ este destul de pustie, unde nu este nimic, la toate.

   Deci, nu te uita la învelișul, dar interesele „umplutura“, cum ar fi tipul de ferestre, aparate de aer condiționat, și așa mai departe.

   Aflați locația toate locuințele plăcută

   O modalitate foarte bună de a face cu propria lor imaginație jucând pe limba locală din Muntenegru, este de a găsi dvs. de proprietate viitoare pe hartă. Ea nu mint, va determina în mod clar cât de mult vă va sta departe de magazine și transport public. Este posibil să se verifice dacă proprietarul firmei Balkan tăcut despre bonus – ca un cimitir din fereastra.

   Citește mai mult  Crimeea Animale: Habitate

   Întrebați planul orașului, care du-te

   În Muntenegru, există totuși unele orașe mari – iubitorii de mers pe jos cruce cu ușurință oricare dintre orașele locale. Nu este surprinzator, cazarea este adesea descris ca fiind situat „în 10 minute de centrul“ sau „la 500 de metri de mare“, dar acest lucru nu este atât de simplu.

   În Muntenegru Mountain, o mulțime de lucruri sunt rupte chiar în mare, iar unii coloniști presat direct la stâncă, mergând până la apă de niveluri. Se pare că al naibii de pitoresc, dar 10 minute este convenabil pentru a merge în jurul valorii de teren plat, și aici, în tot acest timp poate fi petrecut pe coborâre (și în drum spate – în creștere), pe o scara destul de abruptă. Sunt de acord, „o mie de pași“ arată mai puțin atractive decât „500 de metri“, iar căldura astfel încât, după un tur al plajei este greu de interesant, mai ales cu un copil mic.

   Sedus locația „convenabilă“, nu a inclus un cost taxi sau o mașină închiriată în buget și acum, fie suferă, sau sunteți în căutarea de fonduri „extra“, care nu se întâmplă.

   Uita-te pentru ceea ce predecesorii dumneavoastră scrie despre acest loc

   Internetul este bun nu numai posibilitatea de căutare convenabil pentru locuințe adecvate, dar și de faptul că Se pot găsi informații utile de la alți utilizatori. Astfel, proprietarul nu va scrie niciodată despre aspectele negative ale propunerii sale, dar cineva din oaspeții anteriori își poate îndeplini datoriile sociale și lasă alte trampsuri la promptul de motiv pentru care această opțiune este îndoielnică.

   Dacă sunteți în mașină, cereți parcare

   Muntenegru – țara antică și locală aparțin cu atenție a arhitecturii antice. Mergând în spatele aromei, puteți alege un sat cu străzi înguste, unde mașina nu poate fi pusă chiar din argumentele logicii – blochează în mod clar jumătate din stradă. În sectorul privat, cu această întrebare, este de obicei ușor mai simplu, dar în centru – unde apartamente, uneori va trebui să plătiți în plus pentru parcare privată și chiar să mergeți la ea și de ea.

   Acesta poate fi un dezavantaj semnificativ în țară.

   Specificați ce se înțelege sub dormitor

   Călători cu experiență știu că mai multe persoane locuiesc într-un apartament sau o cameră, e mai ieftin în termeni de o singură persoană. Eliminați un apartament de trei camere pe cele șase persoane vor lucra, de obicei, mai ieftin decât închirierea de trei camere duble, chiar și cu baie comună și bucătărie. În același timp, aceeași cameră de oaspeți în casa stăpânului este adesea descris ca fiind o capacitate de până la patru persoane, dar locuri de dormit poate fi diferit – cineva va primi un pat confortabil, și cineva poate găzdui într-un scaun pliant.

   În cazul în care compania dvs. este la fel de egal, această aliniere poate fi o problemă. În plus, perechile doresc adesea în mod fundamental un pat dublu, dar proprietarii sunt mai profitabile pentru a pune un singur paturi – atunci oaspeții se pot soluționa oaspeții orice grad de rudenie.

   Verificați disponibilitatea aerului condiționat vara și încălzire – pentru iarna

   Mergând în vacanță, ține cont de faptul că Muntenegru este situată departe spre sud, și că este o țară cu climat cald soare uimitoare. Aproape toată vara este în valoare de căldură palpabil, care a atenuat parțial la mare, dar, de asemenea, poate provoca disconfort. Dacă dintr-o dată a decis să vină spre sud pentru iarna, rețineți că în Muntenegru nu există nici o încălzire centrală, ca atare, și, deși iernile sunt departe de limba rusă, fără încălzire normală, vă va fi foarte inconfortabil.

   Nu-ți fie teamă să plătească un depozit

   Mulți turiști nu ia în considerare o idee bună de a posta garanții în momentul rezervării, mai ales dacă planificare o vacanță de făcut câteva luni înainte de călătorie.

   Se întâmplă ca proprietarul de proprietate, atunci când vin peste un client mai profitabil la aceeași dată, și ca acordul a rămas doar pe hârtie, nimic nu împiedică proprietarul să se îndoiască sosire – Uneori nu vă avertizați nici măcar că rezervarea dvs. este anulată. Un alt lucru, dacă o parte din banii pe care i-ați plătit deja și aveți, de asemenea, confirmați.

   Chiar dacă proprietarul apartamentului este capabil să înece vocea conștiinței, va trebui să se gândească la ce lumină îl expuneți înainte de utilizatorii internetului și să nu declare poliției.

   Evaluarea celor mai bune hoteluri

   Hotelurile aleg de obicei acei turiști care cred în mod corect că nu este necesar să se refuzăm în confort și sub rezerva îmbunătățirii șederii de ședere pur și simplu imposibilă. Trebuie remarcat faptul că , în Muntenegru, există atât hoteluri moderne în 4 și 5 stele , cu plajele lor de nisip, un parc acvatic și un sistem de îndrăgit „All Inclusive“ și vechi „corduri“ gice iugoslave, care nu au deranjat reconstrui sau Actualizați cel puțin radical.

   Din acest motiv, ne concentrăm pe recenzii ale clientilor, o scurta trecere in revista a mai multor instituții populare, care arată cât de bine vă puteți trăi în Muntenegru.

   Citește mai mult  Istoria Crimeei: Din vremurile străvechi până în ziua de azi

   Splendid Conference & Spa Resort 5 *

   perla Budva. Dacă ați ales cea mai populară stațiune din țară, are sens să-l și cel mai bun hotel pentru a alege, și, de fapt, acest hotel se află în partea de sus pe teritoriul Muntenegrului. Pentru a plăti pentru o noapte au, în medie, aproximativ 15 de mii de ruble pe persoană, dar nivelul de serviciu este european. Desigur, acest restaurant are o plajă privată, precum și două piscine, un cazinou, baie și saune.

   Cuplurile care nu pot sta în cameră și de recreere în aer liber în timp ce copilul lor este în grija unei bone în pepinieră.

   Regent Porto Montenegro 5 *

   Tivat nu este situat pe plajă, dar se află pe coasta uluitoare Golful Kotor, iar hotelul este pe prima linie. În general, acesta poate fi numit Sanatoriu cu tratament cu drepturi depline, pentru că există totul pentru a menține sănătatea – Baie, saune, simulatoare si bazine, terenuri de tenis si piste de bowling. In apropiere se afla o oportunitate de a merge pe un iaht real sau cufunda-te pe fundul mării cu Aqualung.

   Acest hotel este neobișnuit deoarece permite o așezare cu animale de companie de casă.

   Hotelul Forza Mare 5 *

   Kotor – stațiunea este relativ calmă, dar acesta este avantajul său. În mod ciudat, la această stațiune, chiar și hotelurile de cinci stele oferă nutriție în conformitate cu schema „All Inclusive”, dar li se oferă micul dejun (inclus în tariful camerei) pe terasa șic cu vedere la Bay și la munții din jur. Micul dejun cu vedere nave de înot este o plăcere disponibilă la foarte puțini dintre compatrioții noștri.

   Hotel Palata Venezia 4 *

   Situat în South Ultsin și apreciază oaspeții pentru care oferă nutriție completă pe tot parcursul zilei. Grija pentru un oaspete se manifestă în faptul că nu numai mic dejun, prânz și cină, dar, de asemenea, accesorii de plajă, cum ar fi umbrele sau sezlonguri sunt deja incluse în preț – să nu plătească pentru nimic.

   Un design neobișnuit în stil italian medieval atrage aici locurile de culoare, și, de asemenea, localizarea orașului în sine împinge literalmente excursii la Lacul Skadar și la Albania vecină.

   Judecând după comentarii, este un loc preferat de tineri casatoriti, care merg la luna de miere.

   În același timp, aproape întreaga coastă a Muntenegrului este strâns construit cu hoteluri si pensiuni pentru toate gusturile, pentru a alege un loc de ședere în vacanță poate atât un turist individuală și o familie sau o companie de prieteni. În plus, este posibil pentru a naviga și pe portofel – există opțiuni de buget „pentru studenți“, și există camere VIP pentru cei mai bogați oaspeți.

   Trebuie remarcat faptul că Fluxul turistic principal este trimis în Muntenegru pe coasta mării, în timp ce poate fi numit orice colț al acestei țări cu adevărat magic. Iubitorii de plimbări de-a lungul terenului muntos si arhitectura veche se va potrivi cu aproape fiecare așezare Chernogorsk, dar din cauza specificul fluxurilor turistice, infrastructura din interiorul țării se dezvoltă relativ lent.

   Cu toate acestea, dacă aveți de gând exact de dragul de munți și de culoare, și nu de dragul o vacanță pe plajă, să acorde o atenție la opțiunile din adâncimi ale continentului – prețurile cel mai probabil va fi mult mai ieftin, și puteți obține la mare, la o mașină închiriată.

   Campinguri

   Pentru cei care nu sunt interesați nu atât de mult pe coasta mării, cât de mulți munți, Muntenegru oferă cazare în camping. Nu este lipsit de ambiguitate să ia în considerare această opțiune pentru a fi cazați, deoarece această metodă de decontare în această țară are o trăsătură caracteristică – Multe locuri de campare locale sunt, în esență, susținerea case mici de vară în munți.

   Pe de o parte, și facilități de infrastructură sunt în mod clar mai puțin decât în ​​centrul stațiunii, pe de altă parte – organizarea alimentării cu apă în astfel de locuri se poate presupune costuri suplimentare, deoarece greșit să credem că cazare aici este neapărat ieftină.

   În același timp, ca și locuri de așteptat, multe instituții similare încă le permit să trăiască cel mai buget dintre toate căile cunoscute, adică, într-un cort. În același timp, cortul poate fi a ta – atunci sunt oferite să-l pună pe o echipate, și, eventual, zonă protejată, în apropiere cu o infrastructură minimă ca o bucătărie comună și același suflet.

   În multe astfel de elemente pe care le pot veni și fără propriul cort – acestea vor fi, de asemenea, dat aici, numai pentru o taxă suplimentară.

   De regulă, astfel de locuințe este concentrată în zonele montane pitorești, unde puteți merge la orice parte și ajunge din greșeală la o plimbare fascinantă prin locuri fermecătoare. Aceasta, desigur, nu este destul de o stațiune de vacanță – mai mult, își amintește el o excursie la sat pentru sărbători, pentru că multe dintre comentarii în special să aloce posibilitatea de a înota în râu sau cascada, a se vedea peisaje frumoase și chiar nesimțit cu fructe suculente cu copaci în creștere în jurul valorii de.

   Un alt lucru este că în țara natală este puțin probabil să găsească un astfel de anturaj – indiferent cat de cool, în Muntenegru Munte este foarte mare, și cel mai important – incredibil de frumos. Camping vor dori cei care iubesc plimbare coloringly o vizită, și cu acuratețe va ajuta la „repornire“.

   Citește mai mult  Vremea în Muntenegru și cele mai bune sezoane pentru recreere

   Sanatorii de revizuire, cu tratament

   Nimeni nu este un secret faptul că odihna în sanatoriu poate afecta pozitiv starea de sănătate, precum și combinarea plăcută cu utile – și rezonabil, și profitabil. Un alt lucru este că în orice țară post-sovietică, sistemul de sanatorii este construit într-un fel greșit – de fapt, ai venit pur și simplu într-un loc relativ pitoresc în cazul în care medicii sunt în mod constant de mers pe jos cu pastile și seringi lor.

   Ca urmare, este imposibil să-l trateze pe deplin, și nici nu se relaxeze.

   În Muntenegru, totul este aranjat complet diferit, la urma urmei, infrastructura locală este axat pe străinii care nu vor veni în mod specific la un spital obișnuit.

   Cu anturajul nu există probleme oriunde – pretutindeni munți frumoși, există o mare, dar nu există nici o industrie dăunătoare, din cauza a ceea ce aerul este surprinzator de curat. Ei tratează cu nămol, băi minerale și chiar și cu un climat, deoarece oamenii care doresc să recupereze de la un prejudiciu sau spirituale șocuri grave părea aici. Sunt notat aici faptul că, în ceea ce privește serviciul de aici nu este mai rău decât în ​​Italia sau Elveția, dar serviciile sunt mult mai ieftine.

   Mediteranean Centrul de Sănătate din Igalo a fost cunoscut de mai multe zeci de ani – în perioada sovietică a fost aici că cifrele de partid interne de cea mai înaltă și link-ul de sportivi de nivelul echipelor naționale. Acest centru se bucură de popularitate lumești ca fiind una dintre cele mai bune.

   Și el nu are o anumită specializare – medicii locali sunt implicați în problemele sistemului musculo-scheletice, si boli de piele, precum și recuperarea pacienților după operații sau infarct. Natura însăși aici contribuie la ameliorarea simptomelor de alergie si a altor boli respiratorii.

   Desigur, cazare si tratament la Institutul se va costa nimic, dar ele pot fi aranjate să fie de acord cu medicii și vin la tratamente medicale de la hoteluri vecine.

   În Rod, există un centru medical cu același nume complex „Vrmac“, care merită atenție. Aici accentul principal se face pe bolile cardiovasculare, cu toate acestea, este tratată și sistemul musculo-scheletice și nervii, și organele respiratorii. S-a dovedit că nisipul de bazalt pe plajele maritime ale Ulciny vecine este foarte util pentru eliminarea durerilor reumatice.

   Interesant, există chiar și o plajă cu un nume neobișnuit „de sex feminin“ – de fapt, nu este conceput doar pentru reprezentantele sexului bine, doar aici lovește o sursă de sulf a cărui apă este foarte util pentru tratamentul infertilității la femei.

   Ei spun că aerul se vindecă chiar și oamenii de știință au dovedit că este adevărat. Stripping de la această aprobare, are sens pentru a vizita recuperarea generală de sănătate City Chnnogorsk din San Stefan. Sanatorii în sensul obișnuit al cuvântului nu este faimos, dar este situat pe peninsula, îndepărtați de pe continentul principal și conectarea cu el doar o cușcă îngustă.

   Aici marea este literalmente pe toate părțile, pentru că nicăieri veți găsi ca niște brize de mare curate ca aici.

   Cum de a salva cazare?

   Oricare ar fi tipul de locuințe pe care alegeți în Muntenegru, probabil că doriți să economisiți niște bani fără a pierde confort. De câte ori se întâmplă, turiștii cu experiență pot sfătui Mai multe tipuri de decizii interesante, care sunt benefice din punct de vedere economic, dar absolut nu strica impresia de vacanta.

   • Nu agentii de turism de contact – Drive în Muntenegru pe cont propriu. În ultimii ani, industria turistică a țării a înflorit, găsiți hoteluri și cazare privat poate fi cu ușurință on-line – utilizarea, fără a plăti serviciile de intermediari.

   • Multe gazde locale, camere și zone de menaj oferă confort, comparabil cu un hotel de trei stele. Proprietarul, cu toate acestea, este atent urmărit de proprietatea sa decât un manager de hotel simplu, dar prețurile sunt expuse și mai jos, astfel încât sectorul privat este încă și mai profitabilă.

   • Așa cum se întâmplă de multe ori, viața mai lungă de ședere în apartament, mai ieftin puteți rezolva. Specificul activității turistice este de așa natură încât, în anumite zile, afluxul de turiști pot fi extrem de mare, și nu va fi nici cazare în alte zile în cerere. Bineînțeles, proprietarul dorește un viitor clar văzut, pentru că el va fi de acord cu o reducere, dacă tu, vorbind figurativ, vrei să rămâi pentru toată vara.

   • Conform logicii descrise de elementul de mai sus, are sens să locuințe carte cât mai curând posibil – acest lucru permite proprietarului să calculeze bugetul pentru un an înainte. Uneori, cu rezervare timpurie, puteți smulge o reducere de până la 50% din costul, iar acest lucru este în ciuda faptului că „Ptashka timpurie“ este prevăzută cu cea mai bună alegere dintre toate opțiunile disponibile. După cum sa menționat mai sus, teoretic se stabilească în Muntenegru poate, atât în ​​ziua sosirii, însă turiștii competente încep să fie interesate de problema de viață de vară
   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: