Cum de a alege schiurile pentru cursa de skate pentru creștere?

Cum de a alege schiurile pentru cursa de skate pentru creștere?

În orice sport există riscul de a obține rănire, iar schiul nu este o excepție. aplicarea sigură a tehnician sport este imposibilă fără un inventar de încredere, corect selectate sport. De aceea o atenție deosebită este acordată schiurilor.

Caracteristicile selecției

Pentru a utiliza cursa de skate atunci când schiul necesită dezvoltarea unor tehnici speciale. Acesta vă permite să atingă o viteză mare de mișcare, care dă un sentiment de libertate și de zbor. Pentru o astfel plimbare o, aveți nevoie pentru a alege schiurile potrivite. Ele sunt mai scurte decât opțiunile obișnuite. Marginile sunt echipate cu role ascuțite care împiedică aruncarea în lateral.

Atunci când alegeți un inventar sportiv, ar trebui luate în considerare o mulțime de factori, cum ar fi:

 • înălţime+
 • material+
 • Scop+
 • Nivelul de pregătire+
 • greutatea+
 • vârstă+
 • rigiditate+
 • Disponibilitatea componentelor suplimentare.

Cu toate acestea, pentru a alege schiuri pentru patina mișcare de creștere este una dintre principalele sarcini, în special pentru nou-veniți, care sunt doar de gând să înceapă dezvoltarea de echipamente destul de dificil.

Următoarele materiale sunt utilizate pentru fabricarea de schiuri.

 • Lemn. Produsele din lemn sunt caracterizate printr-o rezistență la uzură mai mică alunecare mici. Au o greutate mai mare în comparație cu plastic, nu permit mult pentru a accelera. Novikom potrivite.
 • Plastic. Inventarul este usurinta, rezistenta la uzura, slide-uri mari, din cauza care ajută la construirea de mare viteză. Potrivit pentru cei care au deja abilități de schi, se simte cu încredere pe autostrada.

Este important să se acorde o atenție la aspectul, calitatea echipamentelor. momente de bază:

 • Lipsa de curbură în poziția longitudinală și deteriorarea laminat+
 • răspuns compresie Egal+
 • Putere mare+
 • Egalitatea a suprafeței de alunecare+
 • plasarea simetrică a centrului de greutate.
Citește mai mult  Cele mai bune plaje ale lui Alushta din Crimeea

Cum de a alege pentru adulți?

Dimensiunea de schi fond poate fi determinată prin tabele speciale. Există, de asemenea, o formulă generală pentru care se poate calcula înălțimea optimă pentru schi fond, în funcție de creșterea unui atlet. Lungimea inventarului este calculată prin adăugarea unei persoane de la 10 la 15 cm. Trebuie remarcat faptul că creșterea unui atlet este determinată în cizmele de schi. Dacă creșterea este de 175 cm, dimensiunea perechii de schi va fi de 190 cm. Cu creșterea 170 cm, lungimea inventarului este selectată egală cu 185 cm și la 180 cm, perechea de 195 cm este de 195 cm, iar aceasta este înălțimea maximă de schi pentru cursa de skate. Pentru unele modele, poate fi mai puțin, de exemplu, 192 cm.

Există, de asemenea, modele combinate care vă permit să utilizați schiuri atât pentru accident vascular cerebral clasic, cât și pentru Skate. În acest caz, lungimea este determinată prin adăugarea de la 15 la 25 cm pentru creșterea umană. Ar trebui să ia în considerare greutatea schiorului. Cu cât este mai mare amploarea, cea mai dură, inventarul trebuie să fie mai lung. Pe etichetele modelelor, valorile maxime și minime de greutate sunt adesea prescrise.

Trebuie remarcat faptul că diferiți producători au propriile metode de determinare a mărimii inventarului. Adesea, puteți întâlni modele de aceeași dimensiune care au lungimi diferite. Prin urmare, alegerea și achiziționarea de schiuri sportive sunt mai bune pentru a realiza în magazine specializate, unde sunt prezentate mărci fiabile, iar echipamentul poate fi efectuat. Printre producătorii care au o bună reputație pe piața echipamentelor sportive, puteți aloca următoarele mărci.

 • Fischer. Inventarul se distinge prin ușurință, rezistență ridicată, durabilitate. Formularul de design special vă permite să utilizați mai puțin lubrifiant. Cu toate acestea, acest instrument nu este potrivit pentru schiurile sportive profesionale.
Citește mai mult  Totul despre lungimea stick-ului de schi

 • Atomic. Modelele universale se disting prin claritatea executării, elegante. Au o greutate mică, glisați bine. Potrivit pentru începători. Prin minusuri includ imposibilitatea de a călări o autostradă rigidă.

 • Tisa. Printre avantajele se poate observa versatilitatea modelelor, alunecare bună, prezența produselor pentru persoanele înalte. Dezavantajele includ materialul de fabricație. Arborele este mai puțin durabil decât plasticul și expus la condiții de mediu adverse.

Schiul selectat corect facilitează performanța sarcinilor sportive și vă permit să obțineți plăcerea maximă din proces.

Alegerea schiurilor pentru copii

La selectarea unui schi pentru copii, unul dintre criteriile principale este înălțimea. Băieții preșcolari au recomandat să aleagă echipamente mici. De regulă, aceasta corespunde creșterii copilului sau depășește nu mai mult de 5 cm. Achiziționați schiurile pentru a crește interzis. Creează disconfort când călărește. Copilul devine rapid obosit, deoarece trebuie să aplicați mai mult efort. Cu astfel de echipamente este mai dificil de a stăpâni noi tehnici. Toate acestea pot bate dorința de a se angaja în sporturile de schi. De asemenea, crește semnificativ riscul de rănire. Pentru copii, începând cu 7 ani, înălțimea structurii este determinată prin adăugarea de la 10 la 15 cm la creșterea copilului. Inventarul pentru accident vascular cerebral sport, este mai bine să alegeți pe cei care au stăpânit deja abilitățile schiului, le folosesc cu încredere.

Pentru începători este mai bine să alegeți schi pentru accident vascular cerebral clasic cu o lățime mare. Ele contribuie la sentimentul de fiabilitate, nu dați să dezvoltați o mare viteză. Există, de asemenea, modele speciale pentru patinajul pentru copii care nu se pot întoarce. Acest lucru facilitează procesul de învățare, reduce riscul de rănire, vă permite să simțiți încredere în abilitățile dvs. Și numai după primirea abilităților necesare, puteți merge la schi pentru cursa de skate.

Abordarea corectă a alegerii echipamentelor sportive va contribui la formarea abilităților necesare de echitatie, reducerea riscurilor de situații traumatice, care contribuie la furnizarea unui proces de învățare rapidă și ușoară, precum și la obținerea plăcerii și a rezultatelor dorite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: