Danilovka în Crimeea: alegerea de locuințe și atracții

Multi turisti viseaza la o odihnă calm și soulful de pe coasta Marii Negre. Un loc excelent pentru călătorii de familie va fi un mic sat Danilovka, situat pe coasta Peninsulei Crimeea.

blândă a mării, plaje de prundis curate, de munte va aer ajutor de odihnă pentru a reîncărca energia până la următorul sezon de vară.

informaţii istorice

Inițial, sud „paradis“ pentru turisti a fost numit Ai-Danil. Conform datelor istorice, vestigiile bisericilor creștine medievale au găsit rămășițele bisericilor creștine medievale.

Există o presupunere că unul dintre ei a fost dedicată Sf Daniel. Numele modern al satului a fost deja la sfârșitul anilor ’40 ai secolului trecut. În timpul URSS, Danilovka a primit faima datorită ferma de stat majore, care a lansat soiuri de elita de vinuri.

Satul Satul a fost doar la sfârșitul anilor ’70.

Închis Sanatoriul „Ay-Danil“ a fost construit pe teritoriul său, în care odihnit reprezentanți ai elitei de partid, artiști și invitați străini.

Locație

Locația Danilovka pe hartă este marcat între Gurzuf și Nikita. Yalta este la 12 km distanță.

În apropierea satului există un Bear Mountain misterios (Ayu Dag), care este încă excounded de halo de secrete.

Danilovka este considerat unul dintre cele mai ecologic pure stațiuni de pe coasta de sud a Crimeei. Satul este literalmente înconjurat de desișurile vie și ienupăr. Localnicii sunt angajate în agricultură și să ofere servicii turiștilor.

Condițiile climatice din Danilovka subtropicală. fierbinți de vară turiști fericit cu zile însorite clare.

Aerul din sat este considerat de vindecare și perfect potrivite pentru copiii mici și persoanele care suferă de boli pulmonare.

Sezonul balnear începe la mijlocul lunii mai și continuă până în octombrie.

Citește mai mult  Odihnească-se în Becici (Muntenegru): atractii, bucătărie, vreme și peste noapte

Unde să rămâi?

Până în prezent, cea mai prestigioasă locație a vacanților este considerată cea mai sus menționată Sanatoriul „Ai-Danil”.

Complexul se află pe malul mării și din camerele vă puteți bucura de o vedere frumoasă. Modern „Ai-Danil” este considerat una dintre cele mai confortabile opțiuni de cazare din sat.

Poate găzdui, în același timp, mai mult de 500 de turiști. Sanatoriul constă în:

  1. Cladirea principala+
  2. Centrul SPA+
  3. Corpul terapeutic și marin.

În plus, există un restaurant pe site și dotat cu propria plajă.

În cazul medical, se desfășoară diverse proceduri pentru persoanele care suferă de boli ale inimii, organe ENT și sistem nervos.

Un alt loc prestigios în satul de vacanță este vila cu un nume frumos „Michelle”. Puteți rezerva camere pentru toate gusturile.

Și, de asemenea, un sejur confortabil de turisti Hotel „Florența”.

Pe teritoriul clădirii există o piscină privată, iar pentru iubitorii de fotbal există o platformă specială.

Pentru recreere buget în Danilovka, sectorul privat este perfect.

Din moment ce nu se observă afluxul mare de turiști în sat, nu vor exista probleme cu locuințe. La prețuri democratice, puteți închiria o cameră în case de vară sau cabane.

Precum și rezidenții locali de închiriat de bună voie de apartamente, în vara. Pentru recreere cu copii, această opțiune este cel mai convenabil.

Sărbătorile în Danilovka se potrivește cuplurilor căsătorite și persoanele care doresc să se relaxeze într-o situație spirituală pașnică.

În sat nu atât de mult divertisment. Și o cafenea confortabilă, cu bucătărie frumoasă este destul de. În magazinele puteți achiziționa întotdeauna produsele și mărfurile necesare.

Citește mai mult  Chersonesul Taurid: Istorie, recreere și Atracții

Puncte de atractie pentru plajă și scăldat

„Inima“ a satului, în mod natural, este plaja centrala pe teritoriul sanatoriului „Ai-Danil“. Coasta de pietriș cu o infrastructură bine dezvoltată poate vizita toată lumea.

Lungimea sa este de 500 de metri. Pe plajă există șezlonguri confortabile, cu copertine și umbrele. Pentru cei care doresc să spele resturile de dusuri de lucru cu apă sărată.

In plus, turistii vor putea închiria biciclete și plimbare cu un rambleu bine echipat. atracții de apă funcționează pe plaja centrală.

Pentru iubitorii de completă „fuziune“ cu natura în Danilovka există plaje sălbatice, inclusiv nudiști.

Una dintre ele este situat în partea de vest a satului, aproape de Martyan Cape.

Ce să vezi?

Danilovka este bogat în atracții.

O excepție este o plantă importantă pentru fabricarea vinurilor uimitoare. Produsele întreprinderii Crimeea sunt foarte populare, nu numai în Rusia, dar și în străinătate.

Deși nu există excursii la fabrica, stațiunile au posibilitatea de a achiziționa un produs bun la un pret bun.

Vacanță în Danilovka Diversificarea, A face o excursie la satele de vacanță învecinate și orașele (Nikita și Gurzuf).

Acolo puteți vizita multe locuri interesante.

  1. Nikitsky botanică Sad. Una dintre cele mai frumoase locuri de pe peninsula. În plus față de parcul de înflorire, Grădina Botanică este cunoscut pentru activitățile sale de cercetare. Turiștii vor putea să se bucure de frumusețea de culori uimitoare (trandafiri, crizanteme, lalele și chiar olenders). În grădină, puteți vedea iazurile mici, în care pantofii pita înoate, și populează pește.
  2. Bear Mountain sau Ayu Dag. Reprezintă un munte de piatră uriașă, care uimeste turistii cu scara. Ayu-Dag este un vulcan înghețat, în experții săi adâncimi a găsit mai mult de 15 tipuri de minerale. Vizitatorii Munții Ursul sărbătoresc energia uimitoare a locului, care „intoxică“ cu aerul proaspăt de munte și uimește o vedere frumoasă.
  3. Vânturile Gazebo. Una dintre cele mai romantice atracții și pitoresc din Crimeea. Situat în partea de sus a rocii singur (Shagan-Kaya). Design-ul este o rotondă, a cărei podea este prevăzută de mozaic de toate culorile curcubeului. Noțiuni de bază pentru că este destul de dificil, deci cu copii mici această excursie nu este de dorit.
Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre restul în satul de vizită în Crimeea

Și, de asemenea, în apropiere Danilovka există o pelerina protejată numită Martyan.

El este renumit pentru aroma sa fantastică, care creează ienupăr cu o livadă relicvă.

Footage despre tur al Danilovka pot fi vizualizate mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: