Descrierea și istoria cetății de Calamute în Crimeea

Republica Autonomă Crimeea abundă în diferite locuri istorice. Unele dintre acestea sunt agățate și în mod constant restaurate, iar altele au fost distruse, motiv pentru care au plecat după ei amintirea trecutului rămas singur. Pentru acest număr, puteți atribui în condiții de siguranță cetatea Calamite, care este situat pe peninsula în apropiere de satul Inkerman. Chiar și astăzi, acest loc istoric atrage destul de putini turisti din cauza trecutului său. Luați în considerare pe scurt povestea cetății, afla despre caracteristicile sale, și, de asemenea, spune-mi cum să ajung acolo.

Particularități

Conform datelor istorice, cetatea în cauză a început existența în secolul al VI-lea, îndeplinind rolul structurilor de protecție de la dușmani. Inițial, ea a avut doar 6 turnuri, acestea, la rândul lor, au fost combinate prin anumite modele care au fost numite de Kurtin, care în cele din urmă a permis să se conecteze două bastion într-un singur.

Materialul principal în lucrările de construcție a maro oțel și mortar de var. Grosimea pereților deosebeau în diferite locuri, diferența ar putea fi de la 1 metru până la 4. Și înălțimea a rămas neschimbată peste tot, 12 metri. Inițial, imediat ce ea a fost ridicată, cetatea a fost destul de dimensiuni impresionante, de exemplu, zona sa în ansamblu a ajuns la un total de 1500 m2, iar lungimea de 234 de metri.

Localizarea structurii structurii istorice nu a fost aleasă doar așa. Una dintre părți a fost apărat de stâncă, era în acest loc că golful intră în teren, prin care lățimea poate ajunge la aproximativ 1000 de metri. Cealaltă parte a fost protejat de cetate ridicat. O astfel de locație a permis să adopte o poziție strategică importantă și a vedea orice mișcare, care, la rândul său, nu a permis să atace inamicii în mod neașteptat.

Istorie

Din păcate, istoria astăzi în ceea ce privește orașele subterane din Crimeea, în special, fortărețe Calamite este aproape necunoscut. În ciuda faptului că ea a fost ridicată în secolul al 6-lea, că a fost posibil să se afle după unele studii, pe hărți marine a început să se căsătorească numai în secolele XIV-XV.

Anterior, era obișnuit să fie notat ca Gazaria sau Kalasir.

Oamenii de știință cred că Aceasta cetate, cel mai probabil, construit de bizantini, cu toate acestea, că ea de fapt imaginat, vom ști niciodată. Practic, a fost colectat toate informațiile din secolul al XV-lea, a fost din această perioadă că povestea a încetat să mai fie atât de ceață. În această perioadă de timp, Principatul Feodoro a existat.

Citește mai mult  Minerale Crimeea: Soiuri și minerit

Acesta a fost în mod constant în conflict cu colonii genoveze. Principatul a fost de acces necesar la mare, în urma cărora au construit un port, iar pentru protecția sa, sa decis să reconstruiască cetatea de pe stâncă monahală.

Dar deja în 1475, turcii au decis în Crimeea, care a capturat Calamite și a început să o sun ca Inkerman. Prin invadatorii au avut deja o armă de foc la dispoziția lor, cetatea a trebuit să-l refaceți. Ei au ridicat un alt turn și redoned timpuriu construit, în plus, a făcut pereții mai gros. După expirarea, cetatea a încetat să mai fie atât de necesară în materie de apărare, astfel încât distrugerea treptată a început să apară, dar a suferit cel mai mult în timpul luptei pentru Sevastopol.

Pana in prezent, turistii pot vedea turnurile distruse, reziduuri mici de pereți de protecție, crucea, care este situat pe locul unde biserica și mănăstirea au fost pestera dreapta situate anterior sub cetate.

De îndată ce turistul este potrivit pentru cetate, primul lucru care se va deschide privirea – Turnul Shutty, Aproximativ 12 de metri de acesta este al doilea, este acolo care începe șanț, care merge în complex pestera.

Din cauza distrugerii severe, este dificil de a recrea design-ul, dar istoricii sugerează că a avut o dimensiune de 12×13 m.

A fost cel de-al patrulea turn care a fost distrus de cel de-al patrulea turn datorită faptului că a fost livrată pentru șanțuri și, de fapt, a fost o cetate separată, cu alte cuvinte, a jucat rolul unei structuri suplimentare de protecție.

În plus față de turnurile distruse, turiștii vor putea vedea rămășițele mănăstirii creștine, care, în conformitate cu cele mai recente date, a fost ridicată prin teză, când aceștia, la rândul lor, dețin această zonă. Puțin mai târziu, templul a fost distrus, dar de cine și din ce motive, până astăzi nu am putut afla.

Citește mai mult  Totul despre populația din Crimeea

Pe lângă șanțul, turistul va putea vedea rămășițele unui mic cimitir din secolele XIX-XX., în cazul în care sunt păstrate două monumente:

  • Obelisk cu imaginea elicei aparținând bornemakerului îngropat în 1938.+
  • Piatra de piatră de beton în onoarea mașinii Gunner care a murit în marele război patriotic în 1942.

Peșterile și mănăstirea

Mânăstirea Rock este plină cu o cantitate mare de peșteri. Într-unul dintre ele, aproximativ în secolele VII-IX, a fost construită o cunoscută mănăstire de peșteră sfântă de alpinism, care a fost dedicată sfântului, care a murit în Chersonese. Templul a fost destul de des luat de cler, și după un mic segment de timp, s-au întors din nou. Deci, ultima dată când biserica a fost distrusă în 1907, în timpul războiului. Înapoi la creștinii sa mutat numai după prăbușirea Uniunii Sovietice.

De acum încolo că călugării au început să transporte lucrări de restaurare globală, după care templul a fost re-construit și astăzi toată lumea îl poate vizita.

După cum puteți vedea în conformitate cu schema din imagine, orașul subteran și nu numai că are multe locuri în care turistul va putea vedea clădiri arhitecturale, simți spiritul trecutului, mult timp.

Fapte interesante

Până în prezent, Cetatea Calamite face parte din Chersoness Reserve, care este cauzat de constatările imaginile de pe pereții navelor cu desene detaliate. Această descoperire a fost făcută în 1968, când o restaurare a fost restaurată de unul dintre turnurile distruse. Potrivit oamenilor de știință, desenele apartin secolelor XIV-XV.

Timpul exact când cetatea a fost ridicată, astăzi nimeni nu poate spune, dar istoricii încă mai cred că construcția a început nu mai târziu de secolul VI.

În acel moment, scopul construcției calamiților a servit protecției rutelor comerciale din atacul diferitor dușmani.

Cum să obțineți?

La satul Inkerman se poate ajunge cu toate modalitățile convenabile. Dacă aveți propria mașină, atunci navigatorul vă va ajuta. Ori poți merge acolo cu trenul, autobuzul sau chiar cu barca. Este demn de remarcat faptul că turistul va primi mai multă plăcere de la plimbare pe mare, așa cum va trece de la Sevastopol Bay.

Citește mai mult  Caracteristici de patine figura profesionale și alegerea lor

Dacă conduci cu autobuzul, atunci Ar trebui să fie pornit de la Sevastopol, pentru a ajunge la «Vesmet,», după care se poate naviga la stația de gaz și de a începe alpinism templu complex.

Când se deplasează pe cont propriu de transport, ar trebui să mergi pe autostradă e 105 sau m 18. În râu negru veți vedea dreapta rândul său, cetatea se va deschide acolo.

Concluzie

Multi turisti care au vizitat cetăți Calamite, nu fără motiv cred că este loc extrem de interesant, cu o istorie bogata. În ciuda faptului că ea rămâne puțin de la ea, ar trebui să fie în continuare vizitate. Este în acest loc pe care le puteți atinge rămășițe ale epocii de durată lungă și admira speciile fascinante care se deschid de stâncă.

Precum și turiștii pot vizita complexul mănăstirii. Vizitați acest loc, pentru a vizita ruinele cetății medievale pot fi independent sau recurgerea la ajutorul ghidului.

Dacă sunteți în Crimeea, ei sunt pur și simplu obligați să meargă la o excursie la cetate, precum și la mănăstirea însăși. Costul excursiei în acesta din urmă nu este mai mult de 100 de ruble.

În plus, există ceaiuri de vânzare de la ierburi care pot fi achiziționate.

Uită-te la cetatea Calamite (Inkerman) Puteți în videoclipul puțin mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: