Descrierea și selecție de mănuși de schi

Descrierea și selecție de mănuși de schi

Cei care sunt angajate în sporturile de iarnă activă, știu cât de important este echipamentul corect. Este ea și mănuși se referă. Fără acest accesoriu necesar, este imposibil să ne imaginăm o astfel de distracție. La soiurile de mănuși de schi, cu privire la materialele utilizate pentru ei, precum și secretele selecție de accesorii de iarnă și vor fi discutate în acest articol.

Soiuri

Pentru schi în munți, mănușile obișnuite nu sunt cu siguranță adecvate. Opțiuni speciale de schi va fi ajutat în acest sens, care diferă în cazul utilizat de material și prezența diferitelor elemente suplimentare.

Mănuși de schi sunt proiectate pentru distracție activă cu sarcini mari. Acestea sunt necesare pentru a menține căldura și elimina umezeala excesivă. Mănușile trebuie să protejeze în mod fiabil palmele de la rece.

La modelele de iarnă, concepute pentru schi, mâinile ar trebui să fie cald și confortabil. Astfel de accesorii sunt concepute pentru a proteja mâinile nu numai de la pătrunderea ploii de vânt, rece sau grele, dar și pentru a preveni rănile.

Există mai multe soiuri de astfel de produse.

 • Mănuși. Acestea sunt considerate una dintre cele mai de succes opțiuni pentru schiori. Comoditatea lor este o mai mare mobilitate și dexteritate, ceea ce este deosebit de important atunci când lucrați cu echipamentul. Punerea pe mâinile mănușilor, va fi ușor să fixați ceva, să legeți sau să obțineți lucrurile necesare din buzunar.

Opțiuni similare sunt mai potrivite pentru alpinism, freestyle.

 • Mănuși. Aceste modele pentru schi dau mâini cantitatea maximă de căldură. Astfel de produse coase solide la calculul că degetele vor fi în același compartiment, ceea ce contribuie la conservarea termică îmbunătățită. Ele pot fi ușor și repede eliminate dacă este necesar.
Citește mai mult  Privire de ansamblu de schi Quechua

 • „Homar”. O opțiune bună este considerată o varietate de mănuși de tipul „Lobster”. Aceasta este o medie între mănuși și mănuși. Mulți sportivi preferă adesea aceste hibrizi cu trei palți, marcând confortul și funcționalitatea lor.

Există diverse opțiuni pentru astfel de accesorii, printre care adulții clasici și modelele pentru copii, opțiuni pentru un snowboard și mănuși de curse, modele 2 în 1.

Materialele

Piele sintetică, artificială sau naturală poate fi utilizată ca materiale pentru mănuși de schi.

Piele naturală este considerată materialul cel mai dovedit și fiabil. Pentru mănușile sportive, o vacă durabilă sau o piele de capră utilizează pielea. Produsele fabricate din piele naturală prin parametri sunt superioare modelelor Nylon. Ele sunt impermeabile, rețin o căldură lungă, protejează împotriva vântului. Produsele realizate complet din piele naturală, destul de rare, mai des puteți vedea opțiuni cu inserții din piele pentru a îmbunătăți locurile în dificultate.

produse din piele artificiale sunt mai elastice, iar acestea sunt mai ușor, dar prețul lor este semnificativ mai mic. Deficiențele pot fi atribuite pentru a reduce rezistența la uzură în comparație cu opțiunile din piele.

Mai des puteți întâlni modele de la synthetics. Deoarece materialul cel mai adecvat, producătorii folosesc nylon tratate cu impregnare. Acest material este cea mai ușoară, și, în același timp, elastică.

Accesorii care au o bună izolație termică garanție de economisire maximă de căldură și de permeabilitate ridicată a aerului.

materii prime multiple folosesc ca materiale de izolare termică.

 • Pooh. Mănuși create din acest material natural va fi ideal pentru sport în activitatea de mijloc.
 • PrimaLoft. Produse din material sintetic creat din microfibră de înaltă calitate adecvată pentru distracție activă. Deși sunt mai puțin calde, mai degrabă decât opțiuni pentru puf, astfel de produse au beneficii suplimentare. Chiar și atunci când tija un astfel de material, izolarea termică va rămâne la nivelul corespunzător.
 • Thinsulate. Această izolație modernă a noii generații constă în fibre foarte subțiri care oferă izolație termică bună. Pot fi utilizate în toate condițiile meteorologice.

Pentru căptușeală folosește lână sau fleece. Aceste materiale vin în contact direct cu mâinile unui atlet. Ele diferă în bună respirație, umezesc bine absorbția, se usucă rapid.

Producatori populari

Plecând pentru achiziționarea de mănuși pentru snowboarderi și schiori, ar trebui să vă familiarizați cu cei mai populari producători ai acestui produs.

 • Nivel. Produsele acestei companii pot fi numite unul dintre cele mai recunoscute. În sortiment – mănuși sportive de înaltă calitate care au anumite caracteristici. Mănușile au o formă specială, luând în considerare caracteristicile anatomice ale degetelor. Există inserții care oferă rezistență în produse, există un sistem de ventilație.

Producătorii au oferit un tampon de piele care vă permite să ștergeți filtrul de mască, dacă este necesar.

 • Bask. Compania este angajată în eliberarea mănușilor de înaltă calitate la un preț destul de accesibil. Modelele nu furnizează găuri de ventilație și nu există niciun dispozitiv care să vă permită să ștergeți filtrul de mască, care afectează negativ procesul de echitație.
Citește mai mult  Caracteristicile călătoriei către Crimeea cu mașina

 • Burton. Producția de producție are loc folosind tehnologii moderne, care permite atletului în orice moment să utilizeze afișarea touchscreen a smartphone-ului fără a scoate accesoriu.

 • Un alt producător fiabil și dovedit este compania FISCHER, Producerea produselor din materiale de înaltă calitate cu caracteristici excelente.

Mulți schiori preferă produsele acestor companii, având în vedere calitatea bunurilor și funcționalitatea produselor.

Seres de alegere

Pentru a alege mănuși de schi confortabile sau curse, ar trebui să fiți ghidați de anumite criterii.

 • Alegeți dimensiunea dorită. Pentru a afla dimensiunea, trebuie să faceți măsurători de Palm Pickup. Mănușile ar trebui să stea pe mâini bine, să nu se stingă și să nu se strecoare. Degetele ar trebui să atingă ușor sfaturile sau să nu ajungă la ele. O astfel de distanță nu trebuie să depășească 5 mm.
 • Decide cu o manșetă lungă.
 • Achiziționarea de modele din piele naturală, Ar trebui să știți că au nevoie de câteva zile pe post.

Atunci când alegeți produse, trebuie să fiți ghidați de caracteristicile produsului, să acordați atenție producătorului, să țineți cont de costul.

Sfaturi pentru îngrijire

Îngrijirea pentru mănuși ar trebui să fie ghidată în conformitate cu recomandările specificate pe eticheta produsului. După utilizare, ele nu pot fi lăsate pe încălzitorul activat.

Pentru a usca, este mai bine să utilizați uscătorul obișnuit portabil pentru încălțăminte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: