Echipamente pentru snowboarding

Echipamente pentru snowboarding

Snowboard de echitatie este viteza, înghețul, strâmba de zăpadă. Nimeni nu este împotriva adrenalinei, dar totul este împotriva rănilor și a înghețurilor.Echipament bun – Gaj de patinaj de succes. Despre ea și să vorbim în acest articol.

Haine necesare

Poate cineva consideră îmbrăcăminte specială cu muniție secundară, dar este că ea ajută să uite de frig, inconveniente și să se concentreze asupra hobby-urilor sau a realizărilor sportive. Snowboarding este un sport tânăr, nu cu mult timp în urmă inclus în programul Jocurilor Olimpice de Iarnă. Complet orizontal al unui snowboarder arată ca îmbrăcămintea pentru schi, dar la cost și de calitate pot diferi de lucrurile calde pentru începători.

Echipamentul corect al snowboarderului este subordonat principiului multi-stratului:

  • Primul strat – termenul MOT+
  • Al doilea strat – izolație suplimentară (jachetă, pantaloni)+
  • Al treilea strat – îmbrăcăminte exterioară (sacou, pantaloni sau jumpsuit).

Luați în considerare fiecare obiect de îmbrăcăminte separat.

Termovlary

Această îmbrăcăminte este pusă pe primul loc, se potrivește corpului și nu interferează. Lenjeria termică de înaltă calitate reglează schimbul de căldură, elimină umiditatea, asigură protecție împotriva frigului și a supraîncălzirii.

Costum de fleece

Îmbrăcămintea celui de-al doilea strat poate consta dintr-un costum de sport subțire sau pantaloni sport și jachete. Ar trebui să fie confortabil și să nu trageți mișcarea. Nu alegeți un pulover ca haine de sacou.

Sacou

Pe pantele de zăpadă, jacheta jos nu este un loc chiar și pentru începători, aveți nevoie de o haină specială cu un strat de țesătură membrană. Este ușor, vă permite să vă mișcați liber, are un dispozitiv de fixare a centurii care protejează zăpada de zăpadă. Produsul protejează în mod fiabil de vânt, dotat cu găuri de ventilație.

O jachetă bună conține mai multe buzunare, reglarea curelelor și dispozitivelor de fixare care vă permit să potriviți perfect hainele sub o anumită persoană.

Pantaloni

Pantalonii trebuie să aibă aceleași caracteristici ca jacheta – care nu sunt suflate de vânt, nu strălucește, conțin găuri de ventilație. Guma, înăsprirea piciorului piciorului, protejați împotriva zăpezii. Ar trebui acordată prioritate la modele largi care permit să se deplaseze fără tensiune și interferențe. Este chiar mai convenabil pentru produsele de cumpărare în formă de salopeta, cu bretele.

Un capac

În echipamentul, cu excepția casca, include o pălărie. Este necesar pentru a ridica un astfel de produs care ar sta bine, dar în același timp nu au înțeles capul meu, a închis urechi și frunte, dar nu ar mai rău. Nu alege modele de lână, ei umed de sudoare și nu respingerea de umiditate, este ușor de overcool. Este mai bine să dea întâietate vălului și a altor sintetice de înaltă calitate. Numai Merinos lână este potrivit din fire naturale, dar costul său este ridicat. Modelul trebuie să fie selectat fără decorațiuni, pompe și alte elemente care nu pot fi combinate cu cască.

Mănuși

Mănuși de lână obișnuite sau mănuși sunt potrivite pentru călărie pe un snowboard, sunt blocate la viteza cu vânt și se spală rapid, pentru că în mod constant puteți contacta cu zăpadă și glazură pe elemente de fixare, lift, când se încadrează pe o pantă de zăpadă. Mănușile trebuie izolate cu manșete, efectuați din material impermeabil și neprodus.

Unele modele au inserții de protecție a fracturilor atunci când se încadrează.

Șosete

Acestea ar trebui să fie selectate din fibra termostatică, astfel încât să nu locuiască toată ziua cu picioarele umede. Preferințele trebuie să fie acordate produselor ridicate care nu permit lumenul dintre pantofi și benzi de cauciuc.

Snowboarding de bază Gear

Lista echipamentelor de echitație din munți la atlet și amator va varia. Echipamentele profesionale corecte costă o mulțime de bani, dar tocmai garantează securitatea și duce la victorie.

Pentru ușurința de mișcare și plăcere completă de la schi, mulți încearcă să aleagă viteze minime. Dar Unii snowboarderi, dimpotrivă, completează muniția de setul de siguranță, de exemplu, utilizarea avalanșă senzor, sistem Avalung, coase haine Recco Lighthouse.

Fixare

Boots sunt primite pentru prima dată, apoi fixarea sunt selectați de parametrii lor, deoarece este imposibil să ghicești volumul, lungimea și lățimea pantofilor viitoare în avans. Aceeași regulă se aplică consiliului, numai după ce achiziția sa se desfășoară în spatele dispozitivelor de fixare. De la proiectarea de mâneci speciale, cu un fir situat pe un snowboard depinde, dacă suporturile sunt potrivite pentru placa.

Fixarea rigidă este proiectată pentru cizme de plastic folosite pentru sculptură, direcția rară de snowboarding. În alte cazuri, alegerea trebuie făcută din opțiuni moi care fixează pantofii cu benzi de benzi. Cu fixarea corectă, șoseaua și călcâiul trebuie să acționeze pe o distanță egală față de baza de fixare.

Cizme

Acesta este elementul echipamentului pe care nu merită salvat. Siguranța, durabilitatea, confortul și controlul plăcii depind de boot. Încălțămintea este selectată pentru o lungă perioadă de timp, așa cum se caută că blocul este că va fi perfect așezat pe piciorul meu.

Cizmele de snowboard constau dintr-o bootball intern și extern. Elementul interior corect imobilizează complet piciorul, dar nu o stoarce. Pentru a preveni degerămintele, degetele au nevoie de libertate relativă, dar degetul mare trebuie să se odihnească în șosete de pantofi, deși fără senzații dureroase.

Este important ca călcâiul din pantofii lansați să nu se desprindă de la talpă, altfel controlul se va pierde atunci când placa se întoarce.

Cască

Casca este necesară pentru snowboarding, nu numai să salveze de la rănire, ci și să salveze viața unui călăreț. Trebuie să selectați corect parametrii de execuție sau să achiziționați o ajustare a produsului. În plus față de ventilația pasivă (formă deschisă), este necesar și reglabil, ceea ce vă permite să deschideți sau să închideți găurile după cum este necesar dacă călărețul devine rece sau fierbinte.

Alegerea unei casca, verificați dacă combină o mască. Cu un spațiu mare mare în timpul patinării, puteți îngheța fruntea, dar aveți nevoie de un mic decalaj, altfel masca va fi ceață.

Ochelari

Punctele nu sunt un element obligatoriu al echipamentului unui snowboarder, dar pentru care propria lor siguranță este importantă, el nu va fi neglijat. Punctele efectuează o serie de funcții de protecție, protejează ochii de zăpadă, vânt și soare orbitor. Este necesar să se selecteze astfel de produse care nu ar limita prezentarea generală a călătoriei. De exemplu, un model cilindric sau plat, nu poate boast vizibilitate panoramică, acestea nu sunt suficiente, dar acestea sunt ieftine.

Costă (convexe) modelul sferic, repetarea conturului ochilor, datorită snowboarder ei reușește să pătrundă periferic. Puteți merge pentru plăcerea de pârtii de zăpadă într-o mască de ieftin cu lentile unice. Sportivii de pe zona montană, în special în condițiile de iarnă aspră, veți avea nevoie de puncte cu lentile duble. Astfel de produse sunt mai puțin umplutura, și ceață pulverizare îmbunătățește vizibilitatea în condiții meteorologice nefavorabile. Prețul unei măști cu o structură dublă este destul de mare.

Selectați protecție

Apărarea împotriva căderilor este la fel de necesară pentru un nou venit și un profesionist, iar al doilea este rănit în viteză mai mare de mult. Tipurile de protecție sunt următoarele:

  • Pentru a ridica capul casca de protecție cu bărbie+
  • Pentru partea din spate, cu o greutate veste moi și flexibile și scoici+
  • Protecția cu tors poate consta dintr-o vestă cu plăci de sân și dorsale sau poate fi o jachetă completă+
  • Pantalonii de protecție protejează împotriva impactului și cădează trunchiul inferior+
  • Genunchiul de genunchi+
  • Elemente similare pot fi achiziționate și coate+
  • Protecție amovibilă pentru mâinile purtate peste mănuși.

Accesorii suplimentare

Pentru transportul și protejarea produselor snowboard toate tipurile Acoperă. Alegerea depinde de setările de bord, gustul proprietarului și valoarea mărfurilor.

Mergând la munte, puteți cumpăra un snowboarder rucsac. Pentru a coborî modelele destul de modele la 24 de litri, pentru călătorii mai lungi – cel puțin 30 de litri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: