Fiolent în Crimeea: istorie, atracții, călătorii și peste noapte

Crimeea este o peninsulă, există un număr mare de atracții și locuri neobișnuite, care atrag turistii nu numai din Rusia sau țările CSI, dar și din întreaga lume. Unul dintre aceste locuri este Capul Fiolent, care este situat în apropiere de orașul erou Sevastopol. Ceea ce atrage acest loc de turiști? Cum sa ajungi la ea și ce pot fi găsite în imediata apropiere a Fiolent? Vom vorbi despre acest lucru în detaliu în articolul nostru.

Descriere

Capul Fiolent în Crimeea este un loc unic în peisajul său, inclusiv băi naturale, peșteri și grote. Capul lungime este de aproximativ 7 kilometri. În structura sa internă Fiolent nu este altceva decât un vulcan care există pe teritoriul peninsulei încă din cele mai vechi timpuri – se crede că pentru ultima oară a everacted mult timp în urmă, în urmă cu aproximativ 160 de milioane de ani.

În ciuda faptului că astăzi acest vulcan nu prezintă nici o activitate, o persoană modernă poate observa urmele funcționării sale sub formă de magmă congelat pe pante. În plus, de la vulcan la timpul nostru, formațiuni doar sărace din calcar sunt conservate (elementele rămase prăbușit sub influența surf marin).

Capul Fiolent, care, în conformitate cu harta, este aproape de orașul Sevastopol, are un contur, similar cu săgeata. Și la sfârșitul acută acestei săgeți este trimis ceresc. O altă caracteristică importantă a acestui loc este prezența pantelor fără nori care coboară spre mare și forma de vizionare platforme, datorită cărora fiecare turist se pot bucura de peisaj de natura Crimeea a frumuseții de urgență, sate, coasta și T. D.

Este imposibil să nu observăm faptul că mai devreme Capul Fiolent a avut un număr foarte mare de titluri, dintre care unele sunt folosite de locale vechi-cronometre și până în prezent. Aceste nume includ parthenium, Philenk-Burun, Tiger Capul, Capul Sf Gheorghe și altele. Numele modern, este Fiolent, originea în secolul al XIX-lea.

Dacă aveți de gând să meargă la Capul Fiolent, atunci este necesar să se ia în considerare faptul că acest loc, în sine, este considerat o rezervație naturală sălbatică.

Climat

Teritoriul în care se află Capul este caracterizat de vreme destul de caldă și favorabilă. Clima aparține subtropical, astfel încât vara este destul de friptură de aici, și iarna, dimpotrivă, este suficient de cald. Dacă vorbim despre indicatorii medii de temperatură, atunci se poate observa că În luna iulie, coloanele de termometru pe teritoriul Capa Fiolent poate ajunge la semnul de +30 grade Celsius.

Cu toate acestea, nu trebuie să se teamă de astfel de temperaturi ridicate, deoarece briza de vânt și mare ușor improspateze aerul. În ceea ce privește precipitațiile, cantitatea lor poate fi considerată moderată.

În conformitate cu avizul meteorologii și locuitorii din zonă, cele mai favorabile (în termeni climatice) luni pentru a vizita Cape Fiolent și conduce excursii pe ea este luna septembrie, de la începutul căderii de pe acest teritoriu este destul de cald.

Ce să vezi?

În plus față de faptul că Cape se pot bucura de peisaje naturale neobișnuite și unice, în același timp, puteți vizita plaja. Mai ales relevante Această opțiune va părea că cei care preferă o vacanță mai relaxant sau a venit la Crimeea cu copii. Cea mai populară plajă, în apropierea Fiolent este o plaja Yashmovy, a cărei lungime este de aproximativ 1 km. Coasta este acoperita de pietricele.

Citește mai mult  Ski Sticks pentru Skate Stroke

Pentru a merge în jos la plajă, aveți nevoie pentru a depăși o cale destul de lungă și o scară în 800 de trepte. Dacă nu doriți să depășească un drum greu pe jos, puteți utiliza serviciile de ambarcațiuni care oferă antreprenorilor locali. Deci, pe barca puteți merge la Balaklava și să inspecteze Golful Balaklava acolo.

Pentru turiștii care iubesc să învețe noi și vizita locuri necunoscute anterior, drumeții vor fi potrivite. Popular printre turiști este Mănăstirea Sf. Gheorghe. Acest loc are o istorie destul de interesantă și neobișnuită.

În 891, geniul zburat de seaflores grecești din apropiere, iar acestea trebuie să fie furtună. Nava ar putea prăbuși și crash despre stâncă. Dar marinarii nu au pierdut speranța și a început să se roage la Sf. Gheorghe victorios. La acel moment stych furtuna. Având în vedere o astfel de coincidență a harului divin, marinarii greci ca un semn de recunoștință a construit un templu pestera, în vârful pe care au pus-o centrare. Aceasta manastire a devenit un loc celebru și venerat destul. El a fost vizitat de un număr foarte mare de personalități celebre, printre care și Alexander Pușkin.

În plus, recent teritoriul din jurul mănăstirii a fost stabilit și transformat într-un adevărat parc cu arbori, bănci și platforme de vizionare. După excursie aici puteți sta jos să se relaxeze și chiar a face un picnic.

Un alt loc care este popular în rândul turiștilor este Grota Diana. Pe aceasta, puteți conduce pe o barcă mică, pentru că adâncimea apei în această grotă este destul de mic – aproximativ 2 metri. În plus, pe ambele părți ale grotă sunt 2 plaje: Pe de o parte – plaja satului Tsarskoye, iar pe de altă parte – Karavel Beach.

Primul este potrivit pentru o vacanță relaxantă cu familia, iar al doilea este sălbatic. In apropiere grota Diana este o altă pelerină, care este numit dupa celebrul scriitor rus Mihail Lermontov. El atrage, de asemenea, un număr mare de turiști.

Cum să obțineți?

Localizarea geografică a Capul Fiolent este destul de convenabil pentru turisti. Turistic este o distanță scurtă de la un număr mare de așezări și orașe. De exemplu, de la Sevastopol la Fiolent, 16 kilometri, de la Balaklava bay – 10 km, de la Yalta – 84 km, din Simferopol – 90 km. Astfel, se poate spune că Puteți ajunge cu ușurință la Fiolent din mai multe orașe turistice și stațiune din Crimeea.

Citește mai mult  Prezentare generală a Muzeului de Magnetics în Crimeea

Pentru a ajunge la Fiolent, nu se bucură neapărat propria mașină. Capul se poate ajunge cu transportul public. Pentru a face acest lucru, în centrul Sevastopol trebuie să stai pe un autobuz troleibuz la numărul 12 și ajunge la stația numită „5th km“. De la această oprire la capele însuși există un alt autobuz la numărul 3.

Cu toate acestea, merită să luăm în considerare faptul că în sezonul de vacanță din acest autobuz o linie mare de turiști, astfel încât călătoria nu va fi prea confortabilă. Faptul este că mulți turiști merg la filant de dragul recreere și picnicuri de cort, astfel încât rucsacurile sunt aduse cu mine.

Este mai convenabil și fixat la celebra atracții cu mașina. De asemenea, dacă aveți oportunități financiare, puteți utiliza un serviciu de taxi, dar amintiți-vă că, în acest caz, ar trebui să se utilizeze serviciile oficiale de taxi – costul serviciilor lor este mult mai puțin decât cererea șoferilor individuali de taxi individuali.

Puteți ajunge la orașele din Crimeania de oriunde în Rusia cu avionul, iar dacă locuiți în sudul țării, puteți conduce pe peninsula cu autobuzul sau propria mașină.

Unde să rămâi?

Cartierul Cape Fiolent este un sector privat. Cu toate acestea, în ultimii ani, este imposibil sa nu nota tendința, pe care fiecare sezon devine mai intensă – dezvoltarea comercială. Astfel, se stabilească în Crimeea puteți nu departe de Cape – în camere mici sau case care localnicii trec, sau în case de oaspeți echipate (cu toate acestea, este în valoare de având în vedere că prețul de cazare va fi mai puțin, dacă utilizați serviciile rezidenții locali).

În sate există magazine alimentare, în care puteți cumpăra tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, este imediat în valoare având în vedere faptul că Costul produselor la astfel de puncte de vânzare este semnificativ mai mare decât în ​​Sevastopol, astfel încât este necesar să se prevadă în avans pentru acest articol de cheltuieli în bugetul dvs.

Astfel, este posibil să se concluzioneze că carcasa în vecinătatea Capul Piolent este potrivit pentru cei care preferă o odihnă liniștită, departe de oraș, iubește rural și vrea toate sărbătorile să nu dormi pe plaje și se bucură de mare și naturale frumoase decor.

Subiecte care sunt obișnuiți cu viața urbană și nu sunt gata să refuze beneficiile civilizației, ar trebui să dea prioritate hoteluri și apartamente care se află în orașul Sevastopol. Dacă da preferință la această opțiune, în plus față de repaus la Cape Fiolent, puteți vedea obiectivele turistice ale orașului Sevastopol. În plus, dacă vă place să călărească sălbatici și s-au folosit la condițiile în mișcare, apoi excelent (și cel mai important – bugetul) opțiunea pentru tine poate fi o defalcare a unui oraș cort.

Această opțiune va fi relevant pentru companiile mari de tineri fără copii. Astfel, nu se poate salva numai fondurile, dar, de asemenea, se bucură de atmosfera romantica: marea seara, cântece sub chitară și adunări de foc. Cu toate acestea, ar trebui să fie în avans pentru mijloacele de tantari si alte insecte, pentru că aici veți întâlni o mulțime de ei.

Indiferent de opțiunile propuse pe care o alegeți, trebuie să vă gândiți în avans, în cazul în care veți trăi, și să efectueze rezervare. Faptul este că Sevastopol și împrejurimile sale sunt un domeniu destul de popular pentru recreere în rândul turiștilor (mai ales într-un sezon mare), astfel încât atunci când se caută locuințe în loc este mare, riscul este făcută să fie satisfăcută deloc cele de locuințe pe care le-ar ca.

Recenzii

Turiștii care au reușit deja să viziteze Cape Fiolent, lăsați comentarii extrem de pozitive cu privire la concediu în Crimeea. Deci, mulți remarcat faptul că acestea vin atât la Cape și în orașul Sevastopol nu este prima dată și complet destul de o astfel de vacanță. Turiștii sărbători o gamă largă de atracții care pot fi vizitate.

Citește mai mult  Vremea și petrecere a timpului liber în Muntenegru în timpul iernii

Ca informații utile care pot ajuta turiștii care sunt doar de gând să meargă să se odihnească pe peninsula, sunt sfaturi cu privire la locuințe rezervare timpurie. Deci, mulți sunt sfătuiți să efectueze o rezervare pentru încă 6 luni, deoarece un buget mai mare și opțiuni economice divergente. De asemenea, trebuie amintit că este necesar de a plăti pentru rezervare doar acelor proprietari, în fiabilitatea care sunteți sigur.

Au existat cazuri pe care oamenii au convenit asupra celor vii în avans și a făcut o plată în avans pentru proprietarii ale căror contacte au fost găsite pe internet, precum și pe faptul de sosire pe peninsula sa dovedit că plata a fost făcută de către intermediar și carcasa care a fost rezervat, pur și simplu nu a existat. Pentru a nu strica vacanta ta, este recomandat să folosească serviciile hoteliere populare și nu în speranța de decență străini.

În cazul în care plata în avans a fost încă introdus, apoi în documentele de plată trebuie să fie specificate, pentru care și pe care a fost trimis banii.

Capul Fiolent este un loc cu adevărat magic situat în țara noastră. Ea are o istorie neobișnuită și plătește pentru sute de secrete unice. Turiștii care au vizitat Phiolent doar o dată, visul de a se întoarce acolo din nou și din nou, pentru că această atracție combină o cantitate foarte mare de caracteristici care Turiști aprecia.

Pe de o parte, acest loc vă poate da pace, intimitate și relaxare, iar pe de altă parte – excursii istorice în Sevastopol și Drumeții. Fie că aceasta poate, opțiuni de recreere va fi capabil să găsească aproape toată lumea pentru ei înșiși: o excursie la Cape Fiolent se vor bucura de familiile cu copii și companii de tineri.

Ce obiective pot fi vizualizate pe Cape Fiolent, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: