în cimitios în Crimeea: caracteristici, istorie și locație

Locurile care au o istorie romantică au atras întotdeauna mii de turiști. „Cuib de înghițire” – doar unul dintre aceste locuri. Și, deși este relativ tânără în comparație cu alte monumente culturale din Crimeea, el a avut onoarea de a deveni o carte de vizită a peninsulei.

Descriere

„Cuibul Randunicii“ este un punct de reper pe care fiecare turist este pur și simplu obligat să se relaxeze în Crimeea. La urma urmei, castelul alb in miniatura, confortabil, situat chiar pe marginea stâncii de 40 de metri, este imposibil să nu evalueze. Castelul este construit în stil gotic și ceva seamănă cu clădirile medievale, populare în timpul templelor.

Pe pereții castelului sunt prevăzute cu dinți, ferestrele sunt montate. Construcția unei forme rotunde de curcan 3 niveluri este marcat, în vârful căruia se află mai multe turle. În ceea ce privește interiorul spațiilor de lucru, atunci nu trebuie să se aștepte ceva supranatural și fascinant, nu există aproape nici decorațiuni. Castelul este destul de mic – doar 12 m înălțime și 20 m în lungime, dar minciunile sale de frumusete nu în dimensiune, dar în locația. Dacă te uiți la „Cuibul Randunicii“ de la mare, se pare ca în cazul în care plutește pe cer.

În ciuda faptului că castelul a fost mulți ani deja, iar arhitectura modernă a schimbat foarte mult, mulți oameni încă nu încetează să admire ideea îndrăzneață a autorului Creați un castel într-un astfel de loc neobișnuit.

Istoria creației

Roca, pe care se află astăzi castelul, este cunoscut inca din antichitate. Puțini oameni știu că în partea de jos a falezei în sine este ascuns pestera, în care a trăit oamenii primitivi. Mai târziu cetatea a fost construita de rock, care a fost apoi urmat de far.

La sfârșitul secolului al XIX-lea pe o clădire stâncă ridicată, este destinat unui general rus, care a luat parte la războiul Crimeii. Până în prezent, referințe, și chiar numele general, nu este păstrată, și în vederea construcției poate fi găsită doar prin fotografii și picturi ale unor artiști.

După ceva timp, dacha general a fost transferat într-un anumit Tobin, care a servit ca un medic la Alexander III în Palatul Livadia. O lungă perioadă de timp pentru a lua structura unui medic nu a dovedit ca a murit în curând. După aceea, soția lui a vândut clădirii, împreună cu terenul pe care se afla, soția comerciantului Rahmaninov.

Aspect construit soția negustor destul de impresionat, iar ea a ordonat demolarea completă a clădirii. Mai târziu, a aparținut ei ideea de a construi castel IT. În cazul în care construcția clădirii a fost finalizată, a fost numit „Cuibul Randunicii“. Castelul a fost construit dintr-un copac și, dacă vă familiarizați cu pânza de artiști ai acelor vremuri, va deveni clar că el a fost destul de similar cu analogic său modern,.

O structură de lemn a existat, nu pentru prea mult timp, deoarece a acordat o atenție la. L. Stteinel, industria petrolieră. Acest om a fost interesat acut în clădiri medievale și au visat mult timp de a realiza visele sale, construirea unui ansamblu gotic frumos. l-au ajutat în acest inginer Leonid Sherwood, care a preluat cu entuziasm proiectul la realitate.

În 1912, clădirea veche din lemn a fost distrusă, iar într-un timp destul de scurt, a avut loc ei, un castel alb simplu și elegant luat. Dimensiunile sale nu a fost diferită de modernă. În plus, proprietatea înconjurat de o grădină mică. În 1914, odată cu începutul primului război mondial, proprietarul castelului a decis să-l vândă și du-te în Germania. A cumpărat castelul un comerciant Schalaputin, iar ceva mai târziu a deschis un restaurant acolo. Ideea la acel moment nu a fost prea mult succes, restaurantul nu a adus profituri, și, prin urmare, a scăzut rapid în degradare.

Odată cu moartea comerciantului, restaurantul a fost în cele din urmă închis, iar castelul a început încet la vânt.

În 1920, puterea sovietică a fost înființată în Crimeea, iar la „cuib de rândunică“, în cele din urmă a acordat o atenție. Sala de mese a fost organizat aici, dar ea nu a existat pentru o lungă perioadă de timp, datorită cel mai puternic cutremur din 1927. Roca sub castelul a dat o fisură, și din cauza acestei grădinițe, rupt în apropierea Estate, sa prăbușit în adâncurile mării. Platforma reperare a fost în pericol, dar clădirea nu a primit distrugere specială.

Restoing castelul a început abia după 1960, a fost apoi că castelul a fost bine întărită. Următoarea reconstrucție a avut loc în 2002, iar castelul a deschis din nou porțile pentru turiști. În interiorul restaurantului a fost localizat, iar la exterior ar putea fi de mers pe jos de-a lungul pieței de suveniruri.

Din 2011, excursii sunt organizate în mod regulat în palat, expoziții sunt organizate în mod constant. În ciuda acestui fapt, palatul cere în mod constant de reconstrucție, așa cum este într-o zonă periculoasă, mai degrabă. Faptul că faleza sub blocare este întărită în mod regulat, conduce la faptul că acesta devine în pericol, și din timp în timp se poate da chips-uri.

La momentul lucrărilor programate, blocarea este închisă, așa că am aduna pe un tur al acestui loc, este în valoare de a ști dacă „cuib de rândunică“ este deschis pentru a vizita timpul pe care îl alegeți.

Unde este castelul?

Dacă înveți cu atenție harta din Crimeea, vom vedea că „Cuibul Randunicii“, castelul este situat în satul stațiune de tip urban-Gaspra. Există Gaspra pe coasta de sud a Peninsulei Crimeea, la 12 km vest de Yalta.

Castelul este situat în apropiere de Palatul Chase, pe partea de sus a stâncii Aurry of Cape Ai-Todor, înălțimea căreia este de 40 de metri. Adresa exactă a atracțiilor – Gaspra, Alupkinskoye Autostradă, 9A. Dacă nu intenționați să mergeți la castelul însuși, îl puteți vedea de la mare, conducând pe unul dintre bărcile de mers pe jos. De pe autostradă va trebui să treacă prin 1200 de pași. Și, deși această excursie poate părea ca multe împovărătoare, vederi uimitoare ale lui Yalta Bay și Ayu Dag să uite vor fi pur și simplu imposibil.

Cum să obțineți?

Calea spre „cuibul înghițit” nu reprezintă dificultăți speciale, și puteți alege diferite mijloace de mișcare.

  • O mașină. Dacă intenționați să mergeți pe o mașină personală, treceți pe traseul Yalta – Sevastopol pentru a vă întoarce la satul Gaspra. De îndată ce vedeți bănci de suveniruri, puteți începe să căutați parcare. prețurile de parcare sunt aproximativ 100-300 de ruble într-o oră, totul depinde de cât de aproape ai condus până la castel.
  • Autobuz. opțiune mai ieftină este transportul public. Înainte de a merge Gaspra destul de o mulțime de autobuze, puteți sta pe cei care se execută în direcția Alupka sau Simeizis. Acesta poate fi rutele 115, 102, 132. Stația de la care aveți nevoie pentru a ieși și se numește – „Rândunica Cuibul“.
  • Barcă. Noțiuni de bază la castel este destul de posibil și pe mare, mulți consideră că este cea mai bună opțiune în căldura. În prima destinație – stație maritimă în Yalta. De la o jumătate de oră Lui, bărci, care te duc rapid la locul dorit. Fiecare plimbare este însoțit de un ghid care spune despre toate obiectivele turistice, nava este expediat de. Ultimele zboruri – 18.00 și 18.treizeci. Vă rugăm să rețineți că, în timpul acestor două zboruri, debarcarea pasagerilor nu este prevăzută, deci, dacă doriți să urce castel, du-te devreme. Dar, de asemenea, desigur, puteți închiria iahturi private și bărci, dar costul biletelor va crește.

Ce e inauntru?

Înainte de a vorbi despre decorarea interioară a castelului romantic, este în valoare de un pic mai spune despre ceea ce este în jurul lui. După cum sa menționat deja, Pentru a ajunge direct la „mufa Rândunica“, va trebui să depășească aproximativ 1200 de pași. Cu toate acestea, judecând după comentarii, campania nu diferă în special complexitatea. În plus, mulți turiști asigură că au părut ca și pașii mult mai puțin. În timp ce va urca, asigurați-vă că pentru a găsi platforma de vizualizare de la care poate lua o privire la un sistem de blocare minunat. Și pe drum, grădina de fluturi viu va fi localizat, în cazul în care puteți lua un pic de odihnă și de a vedea, precum și cumpără-ți un fluture.

La apropierea la castel, veți vedea mai multe magazine de suveniruri, precum și cafenele unde puteți cumpăra înghețată, cvas, limonadă, și, desigur, comanda un feluri de mâncare la grătar sau mangale. Lângă „cuib de rândunică“, există o altă punte de observație, care sunt copleșitoare vedere la mare golfurile, precum și pe muntele Ayu Dag.

În ceea ce privește castelul în sine, nimeni nu poate examina din interior. Cu toate acestea, speră să vadă aici interioarele de epocă nu stau – pur și simplu nu sunt conservate. Să ne amintim istoria castelului: literalmente fiecare deceniu, el a trecut la noul proprietar, care a căutat să-l face unic. Stteygel întruchipat visul lui despre construirea gotic, dar el nu a avut timp să investească în ceva interior, a trebuit să plece. Înainte de revoluție, unul dintre proprietarii are totul echipate în vechea direcție rusă, care nu are nimic de-a face cu Gothic.

Apoi, a existat un restaurant, urmat de distrugere, tot felul de restructurare și reconstrucție.

Desigur, cu o astfel de abordare autentică, nimic nu ar putea fi conservate. Acum, in interiorul castelului este un centru cultural și de expoziții, concepute pentru a atrage vizitatori la zidurile „priza Rândunica“. La fiecare două luni de expunere actualizate. Turiștii sunt oferite să se uite la artefacte antice interesante, pînza artiști, fotografii de epocă și cărți poștale. Și aici puteți asculta istoria Crimeei și faimoasa legendă romantică despre Poseidon și Aurora. Ieșind din castel, nu uitați de o altă tradiție locală – un copac de dorințe. Acesta este situat lângă castel, iar fiecare odihnă poate atașa o panglică pe ea, ceea ce va simboliza îndeplinirea rapidă a dorinței.

Informații pentru turiști

Intrarea pe teritoriul castelului este liber, orice turist are dreptul de a intra și de a inspecta pe teritoriul extern, vizitând site-uri de vizualizare, de asemenea, nu necesită plata. Dacă există o dorință de a asculta ghidul, care va spune despre istoria și obiectivele turistice ale castelului, și va cheltui pe palat intern, acesta va costa o cantitate mică. Și veți avea, de asemenea, posibilitatea de a viziona expoziții care trec în timpul vizitei. Prețul pe inspectarea a două camere – 250 de ruble pentru un adult și 125 – pentru un copil.

Radiind costul de excursii în 125 ruble poate, de asemenea pensionari, elevii și studenții.

În ceea ce privește orele de lucru ale castelului-muzeu, totul depinde de timpul anului. Din noiembrie până în mai, castelul este deschis pentru vizita, dar se închide destul de devreme – în 16.00. Planificarea o excursie de luni nu ar trebui să fie, în această zi, „Rândunica Cuibul“ nu funcționează. Dar, din mai-octombrie week-end în activitatea palatului – oricine poate vizita de la 10.00 și până la 19.00. În plus, dacă aveți de gând să viziteze castelul, există o oportunitate de a învăța dinainte ce expoziții vor fi acolo.

Pe site-ul oficial al „Rândunica Cuibul“ există toate informațiile cu privire la evenimentele curente și excursii.

Cafenele și restaurantele

Un număr foarte mare de afișări de vizitare a castelului și împrejurimile sale pot trezi pofta buna. Nu merită îngrijorătoare în această cheltuială, pentru că nu departe de castel există mai multe cafenele și restaurante. Mai aproape de palatul este cafeneaua „Maria“, mai precis, este chiar pe teritoriul său. Cafeneaua are o platforme deschise și închise, precum și o terasă de unde puteți admira vederea spațiilor marine. Bucătărie aici este o varietate de: acasă, Marea Mediterană și alte. Puteți comanda feluri de mâncare pe mangale.

Pranzul în cafeneaua „Maria” va costa aproximativ 1000 de ruble, dar totul depinde de tipul de ordine, poate mai scump.

Următoarea cafenea se află la 400 de metri de castel și se numește „Yacht”. Există un loc de joacă de vară cu care sunt deschise vederile minunate ale castelului și împrejurimile sale. Bucătărie aici mediteranean și din Europa de Est, accentul principal este pe feluri de mâncare de pește și fructe de mare. Prețurile sunt aproximativ la fel ca în Maria, dar există reduceri pentru clienții obișnuiți și grupurile turistice.

La aceeași distanță de palat există un restaurant popular „Elena”. Aici, vacanții nu se pot bucura numai de peisaje frumoase, ci și mai multe tipuri de bucătării. Mai ales aici sunt gustări delicioase de fructe de mare, precum și mâncăruri exclusive de la un miel tânăr. În restaurant, vizitatorii vor primi o listă bogată de vinuri, precum și muzica live și meniul original pentru copii cu surprize.

Prânzul mijlociu sau cina vor costa aproximativ 1500 de ruble.

Un pic mai departe de castel, la o distanta de 500 de metri si mai multe cafenele si restaurante, cum ar fi Erpan, „Prince Butchen”, „Little Farm”.

Cazare

Decizia de a veni la castelul „cuib de înghițire”, vă puteți gândi la starea în Gaspre pentru o zi întreagă. Alături de castel există mai multe hoteluri, dar consideră că cazarea zilnică va costa nu mai puțin de 6 mii de ruble. Cu toate acestea, hoteluri similare oferă o gamă completă de servicii pentru o odihnă cu drepturi depline: Wi-Fi, plaje personale, alimente, bazine, cazare, săli de sport, diverse proceduri medicinale. Cele mai apropiate hoteluri către Palatul: Sanatorium „Pearl”, Kichkin, Spa Hotel „Livadian”.

Cu cât mai multă decizie bugetară va contacta serviciile de case de oaspeți sau de pensiuni, aici cazarea va fi în medie 2000 de ruble pe persoană. Cele mai populare locuri: Pensiunea TAVR, Pensiunea „Malachit”, Hotel „Musson”.

Luați în considerare faptul că toate clădirile enumerate cel puțin 6 km de „priza Rândunica“.

În plus, aproape de castel este o pensiune, unde puteți plăti aproximativ 500 de ruble pentru cazare. Dar există, de asemenea, o oportunitate de a închiria o zi de cazare la unul dintre proprietarii privați.

Fapte interesante

O astfel de structură a, ca un „cuib de rândunică“, desigur, nu ar putea să nu fie afișate în cultura populară și creativitate. De exemplu, această clădire de aer a apărut în mai multe filme celebre. Printre acestea, „Negreat zece“, „Academia“ și „Călătorie Pan Pan“, „Blue Bird“ și multe altele.

Foarte popular „cuib de rândunică“, iar în numismatică. În 2008, monedele reprezentată în castel, de Aur – 50 grivne, argint – 10 au fost eliberați în Ucraina. Circulația a monedei de aur a făcut 4000 de exemplare, argint – 5000. În 2012, o monedă interesantă a fost lansat deja în Polonia – moneda a fost făcută din argint și a avut forma Peninsula Crimeea.

În 2014, Rusia a lansat, de asemenea, o monedă cu o valoare de par a 10 ruble, care a fost separată de o circulație de 10 milioane. Și în 2016, castelul creșterea decora noi facturile de 100 ruble.

Decizia de a vizita castelul „Rândunica Cuibul“, niciodată nu va lăsa dezamăgit. Istoria complexă a apariției și numeroase reconstrucții a permis castelul să fie așa cum este astăzi și nimeni nu știe cât timp este dat să-i plăcească umanitatea. Nu e de mirare că „cuibul înghițit” a fost inclus în „7 minuni ale Crimeei”, la urma urmei, văzând acest palier de aer, alb și romantic, veți dori cu siguranță să ajungeți aici din nou aici.

Despre „cuibul înghițit” Uită-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: