Instalarea elementelor de fixare pe un snowboard

Instalarea elementelor de fixare pe un snowboard

Snowboarding atașamente au pus atunci când achiziționează un nou proiectil sportiv, ele produc onorariile lui Kant sau efectuează alte preparate pentru începutul sezonului de schi. Neglijarea regulilor de instalare a elementelor de fixare pe un snowboard aduce la inconveniente atunci când sunt utilizate.

Reguli fundamentale

Când instalați elemente de fixare, conceptele de „instalare liniștită” aderă la. Începătorii doresc să meargă la schi cât mai curând posibil și tăierea snowboarderilor pur și simplu nu doresc să se întindă procesul de fixare a elementelor de fixare, astfel încât să mergeți și la pista de schi cât mai curând posibil și să vă puneți noul record. În primul rând, snowboarderii urmează cu atenție, astfel încât atașamentele nu zboară de pe pantă pe pantă, indiferent de modul în care acestea sunt ținute pe proiectil.

Cu toate acestea, atunci când pripite și nu pe deplin informat cu instalarea acestor dispozitive, sportivi apar dureri în genunchi, mușchii din postura greșită și supratensiune excesivă, iar acestea ar trebui să meargă de la un Kant la altul, ca sentimente neplăcute devin aproape de nesuportat. În ciuda credinței populare că sportul – conștient și sunt selectați în mod voluntar și privarea, Instalați suporturile pe proiectilul în așa fel încât formarea să nu se transforme într-o prudentă.

Mușchii nu ar trebui să overvolt. Genunchii în norma ar trebui să se aplece exact, și nu pentru a deveni jumatati literele X.

Configurarea sistemele de închidere instalate pe snowboard poate fi fără un specialist, pentru ceea ce aveți nevoie:

  1. sugerează care piciorul va fi in fata atunci cand cobori+
  2. Severate resturi creț (sub fantele crusad ale șuruburilor)+
  3. Îndepărtați zăpadă și apă cu un snowboard și elemente de fixare+
  4. Ia pantofi de persoana pentru care este cumpărat proiectilul (pentru setarea invelisului si tocuri).

Înainte de a urma specific Consiliului, frecați fixarea care tipul achiziției.

  • Centura întrețesut este ușor de utilizat, în condiții de siguranță și de a gestiona. El a devenit acum mulți ani standard de. Introduceți piciorul în portbagaj și strângeți cureaua. Intrarea din spate este diferită în mai durabil Hybeq și singura centura pe ciorap. Deschideți Haybeck, lipi piciorul în portbagaj și aproape.
  • Accesoriu Burton pas pe Asocieri ajută să dezvolte o viteză mare atunci când coborâre. Glisați piciorul în portbagaj și arde călcâiul. Acest mount merge în 3 dimensiuni: mici (s), medii (M) și mari (L / XL). Pick up dimensiunea pe care cel mai potrivit. Carnea se face de la sediul ghetei în legarea: centurile nu ar trebui să fie salvat, excesiv sau trageți slăbesc piciorul. Reglați curelele cu întârziere. Pantoful se poate îndoi, dar nu trebuie să fie învârtit să nu se împușcă când picioarele sunt descendente. Asigurați-vă că picioarele de reacție lipsesc pe snowboard.

Snowboard-ul achiziționat este caracterizat printr-o întreagă listă de piese. Este necesar să alegeți corect pentru fiziologia dvs. și setul de lățimea rack-ului, unghiurile de răsturnare și fixare, fiziologia corespunzătoare și stilul de călărie. Pentru fiecare atlet, este detectată ajustarea rack-ului ideal: lățimea acestuia din urmă va servi ca o cheie pentru o manipulare bună de predare pe pistă.

Pentru a configura elemente de fixare, puneți pe pantofi Shrews. Poziția normală începe cu șosete. În primul rând, piciorul este instalat și centurile sunt fixate. Cimentați curele de la clip. Asigurați-vă că Hebek este situat aproape de pantofi. Verificați, de asemenea, că pantofii din atașament devin în vrac sau câștigați minim. Setarea Highbeck poate fi neglijată. Curele de reglare tensiune se face cu ajutorul șuruburilor individuale în proiectarea. Obțineți cel mai ușor de umplutura lor. Încălțăminte de până la 47 de dimensiuni este caracterizat prin ușoară ortografie ciorap înainte.

Începătorii adesea pun piciorul din față, la un unghi de 15 grade în raport cu proiectil. Partea din spate este setat la unghiul de zero. Mișcarea la viteze prevede în jos pentru rândul său, a piciorului înainte. Când călare pe alte suprafețe, șosete sunt situate în afară. Efectuarea de reguli va ajuta la salvarea de nivelul ridicat de siguranță pe coborare.

Dacă se utilizează o duritate îmbunătățită, atunci pantofii sunt aproximativ aceleași. Acest lucru va permite viraje ascuțite, Desface și încetini chiar și atunci când se deplasează accelerat în jos pe pantă. Setarea începe la partea din spate, în timp ce șoseta este ușor invocate de marginea tablei de joc. Toci sunt situate deasupra marginii din spate: Aceasta vă permite să distribuiți sarcina de a îmbunătăți aerodinamica. Piciorul din spate poate fi plasat la un unghi de până la 8 grade: această referință este potrivită pentru începători.

După cum a câștigat experiența, gradul din spate al spatelui se va schimba. Pentru coborârea în stilul de sculptură și slalomul va avea nevoie de pantofi din greu, ca și cochilia.

Dacă cizmele nu sunt greu, atletul se adaptează la propriul confort. În ciuda fixării dure a picioarelor, atletul trebuie să se simtă relativ confort pe coborâre. Rigiditatea ridicată este potrivită numai pentru experimentat, dar începătorii, precum și femeile trebuie reduse, deoarece cerințele mai mici sunt stabilite la acestea. Pentru patinaj în stilul de freestyle, de asemenea, alegeți pantofi moi: nu ar trebui să existe nici o constrângere în mișcări. Fixați picioarele pe proiectil, pe baza parametrilor de bază.

Practica ulterioară vă permite să schimbați panta nu mai mult de câteva grade. Așa cum experiența acumulată, sportivul se va stabili o turnură optimă a picioarelor în raport cu placa. elementele de fixare a centurilor de siguranță trebuie să aibă un grad suficient de flexibilitate. Pentru a determina unghiul „dvs.“, trebuie să te ridici pentru bord și sări la fața locului: atunci când aterizare, piciorul este expus în mod independent, la gradul fiziologic de orientare pentru ei, care trebuie să fie fixate.

Definiția nas si coada

Înainte de elemente de fixare care, determina coada si partea nazala a proiectilului. Puneți proiectilul vertical. Logo-ul și inscripția producătorului trebuie să fie amplasate în mod corect, și nu cu susul în jos: în acest loc în partea de sus există o parte nazală. În cazul în care semnul producătorului este oprit, întoarceți și snowboard. snowboarduri Simetric nu au nevoie pentru a determina partea nazală și coada.

Într-un snowboard, care are o direcție specifică de mișcare (înainte sau înapoi), partea de coadă va fi mai scurtă decât nazalul, care devine imediat vizibil.

Pune o suprafață alunecoasă. Găurile sau golurile tehnologice vor fi vizibile la care sunt înșurubate dispozitivele de fixare. Dacă în interior există urme ruginite, praf și alte particule străine, apoi îndepărtați-le. Fața de alunecare în proces va rămâne în interiorul proiectilului și nu va cădea. Aceste lacune sunt numite ipoteci. În fiecare caz, modelele sunt utilizate la fel de îndepărtate de centrul proiectului. Pe cochilii simetrice, găurile și golurile sunt echidistante din centru, în direcționarea sunt mai aproape de coadă.

Aceste diferențe sunt folosite pentru a echilibra rigiditatea părții nazale și coadă. Aici nasul este mai flexibil decât opusul.

Cum să instalați?

Setarea exactă și corectă a picioarelor călărețului, înec în cizme de sport, necesită o centrare buna de organe de asamblare, alegerea colțul corect al oprire și utilizarea lățimii optime;.

centrarea

Corectați mount în axa transversală. Pentru a face acest lucru, instalați discurile orizontal și înșurubați-le la proiectilului, nu prea strângere. fixată rapid pantofii și să aprecieze cât de mult șosete sau tocuri ies în afară pentru Kant. În lipsa stoarcere sau cu o poziție simetrică în raport cu placa, lăsați discul instalat orizontal. În cazul în care unele părți încă Efectuează, porniți unitatea și supraestimeze elementele de fixare cu prindere din nou cizme.

În același timp, punctul central al piciorului este situat în mod normal, în centrul proiectilului. Ignorarea acestei reguli va duce la faptul că partea proeminentă a piciorului prins în spatele capacului de zăpadă. La polul opus kante, acest lucru este cheltuit un efort suplimentar pe viraje. Maneta de impact (rezistența umărului) va scădea în lungimea sa. Pentru nedelicat, va dura mai multa energie (din cauza umărului prea mică a rezistenței de însoțire).

arc Înapoi la unele mounts pot fi în mișcare în mod spontan înainte sau înapoi. sportivi cu experiență folosesc acest efect în loc de a transforma discuri. Nu uitați că elementele de fixare sunt dreapta și la stânga. Pentru a le distinge la prima vedere. În același timp, producătorul nu poate aplica orice semne de identificare. Dacă este așa, apoi să ia o privire la curelele. Curele fine piepteni sunt fixate în afara de fixare. curele de remorcare sunt fixate din interior.

Dacă confunde locația lor, apoi fixați pe pantof proiectilului va fi dificil. O parte din modelele de cochilii datorate unui astfel de dezechilibru sunt mai rele decât sarcina de pe tablă, deoarece diferă în formă și locație.

Colțuri

Stoarcerea de fixare, setați standardul pentru un unghi specific de stil de echitație al locației lor. Pe fiecare dintre suporturi există discuri de montare care stabilesc unghiul de fixare cu un pas de trei grade. Acesta poate fi ajustat dacă șuruburile sunt strânse cu călărie insuficientă cu rigiditate.

Unghiul zero indică proiectilul lor de perpendicularitate. Dacă este pozitiv, atunci degetele picioarelor sunt transformate spre partea nazală a proiectilului, negativ – mutat la coadă. De exemplu, +21 și +6 înseamnă rotirea picioarelor din față și spate, respectiv. Ajustarea finală a acestui unghi depinde de modelul proiectilului și confortul unui atlet. Începătorii aleg adesea o astfel de formulare a unghiurilor de fixare.

Rack-ul frontal are elemente de fixare înclinate înainte. Partea din față Suportul este situat la un unghi de 12-30 de grade, în spate – la un unghi de 0-30, denumirile sunt pozitive. Această poziție este evaluată începători. Diferența dintre suporturile din față și din spate este setat la mare, de 21 de grade.

La lonjeroanele, cum ar fi oprire rață, montajul frontal este axat pe partea nazală a proiectilului, partea din spate – pe coada. Această recunoaștere a găsit printre bare freestyle-snowboarderii. Dar majoritatea semnificativă a calareti nu a recunoscut-l confortabil în utilizare. Caracteristica sa distinctivă – mișcare în ambele direcții, ceea ce este important pentru echitatie în stil liber.

Partea din față a monta în același timp, este plasat la un unghi de 0-30 grade, iar partea din spate – de la -20 până aproape de zero,.

Dacă ambele atașate sunt situate la unghiuri opuse de 15 de grade, atunci cremaliera se referă la o varietate oglindă. O astfel de suport este un începători utilizat atunci când patinaj stil liber. Proiectilul se mișcă înainte și înapoi în mod egal. Începătorul va alege care dintre picioare să folosească ca o plumb. Un număr semnificativ de snowboarderi a constatat că gradul zero pe ambele picioare este preferabil decât rack rack. Intyan Duck Rack – Încărcare în genunchi mare. Piciorul din spate se întoarce în timpul unghiului neregulat.

Rackul de sculptură este caracteristic de cochilii cu rigiditate crescută, de exemplu, atunci când coborârea în acest stil sau pe rase. Monturile sunt instalate pe un proiectil la un unghi supralilat. Ambele elemente de fixare sunt puse la un unghi de minus 70 de grade, ceea ce face posibilă să o răcoriți și să se desfășoare.

Regula generală este ghidată de nou-veniți, spune asta Diferența dintre unghiurile de fixare ar trebui să fie de cel puțin 150 de grade. Dacă alegeți un unghi mai mic, atunci vorbitorul este deranjat, de ce genunchii sunt reduse la unul de altul în interiorul. La început, instalați atașamentele la un unghi de 150 de grade și nu își schimbă pozițiile. După ce a început să stăpânească mișcarea pe snowboard, veți merge bine și lăsați în munte pe un kant, iar apoi al doilea va fi implicat.

Dar un astfel de zigzag nu poate fi considerat traiectoria în care există rotiri complete. În ultimele tocuri și șosete alternative, și nu un picior nu înlocuiește altul.

După ce am stăpânit primele echipamente de coborâre grave, reconectați unghiurile de fixare și reveniți din nou. Dacă confortul nu adaugă nici cursul proiectilului va deveni mai puțin ușor de gestionat, apoi returnează unghiurile inițiale ale montajului. Schimbarea unghiului de fixare a cel puțin trei grade ar trebui să fie în obișnuință. Regula universală a valorilor tabelului – gamă de valori de la +30 la -12 grade pentru picioarele din față și din spate, respectiv.

Selectarea lățimii

Distanța dintre picioare este determinată astfel încât picioarele de pe proiectil să fie oarecum mai largi ale umerii extreme, de exemplu, plus de două centimetri. Confortul final este expus de atlet.

Asa de, Stil liber – Acesta este în primul rând un suport larg care deține echilibrul atunci când aterizează. Dar în stilul de freeride, este selectat un raft îngust. Există și alte două formule: lățimea rafturii este egală cu distanța de la nivelul cotului până la vârful degetelor sau de pe suprafața capacului zăpezii până la mijlocul genunchiului. În general, o mică lățime – Dificultăți cu echilibrul, supraestimate – Carta rapidă. Găsiți această față subțire și lipiți-o.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: