Jackson Firm Skates

Jackson Firm Skates

Patinaj este o ocupație preferată de mulți copii și adulți. Astfel încât această lecție a adus doar plăcere, inventarul ar trebui să ridice corect. În prezent, producătorii pot oferi mai multe modele de patine cu caracteristici diferite. Astăzi vom vorbi despre astfel de produse de la Jackson.

Particularități

Paturile brandului Jackson sunt produse utilizând componente sintetice de înaltă calitate și sintetice. În gama de produse puteți găsi modele destinate sportivilor cu diferite niveluri de pregătire. În plus, compania produce separat eșantioane pentru copii.

Paturile acestui brand au cel mai confortabil bloc, care repetă complet toate coturile picioarelor omului. În plus, ele sunt realizate cu o talpă solidă, caracterizată prin ușurință și având proprietăți depreciate.

Tabel cu marimi

Jackson produce în prezent patine cu valorile cele mai dimensionale, astfel încât aproape oricine poate ridica cea mai potrivită instanță.

Selectați modelul cu tabelul de dimensiuni. Valorile dimensionale pot diferi în funcție de specie (modele pentru copii, cizme de junior, mostre de sex feminin și de sex masculin).

Modelele copiilor sunt de obicei produse cu dimensiuni de la 21 la 25, Junior – de la 28 la 33, femei – de la 38 la 42, bărbați – 40-44. Dar există, de asemenea, o serie de alte opțiuni.

Privire de ansamblu asupra speciilor și modelelor

În prezent, brandul Jackson este specializat în producția de diferite tipuri de patine. Asa de, Sortimentul are mostre profesioniste curly. Ei au dinți mici pe lame, pantofii de acest tip permit unei persoane să efectueze o varietate de trucuri. Și astăzi sunt emise soiuri pentru utilizatorii cu diferite nivele de schi profesional.

De asemenea, vânzarea și modelele separate pentru copii. Au valori dimensionale mai mici. De asemenea, aceste opțiuni, regulă, sunt create fără jarbin pe lama. Acest design ne va permite să oferim tehnica de echitație corectă.

Acum ne vom uita la unele modele separate de patine de la acest producător.

  • Excel JS1294. Astfel de patine sunt concepute pentru copii. Ele sunt produse din microfibră de înaltă calitate, cu îmbunătățire. O varietate are o ușoară masă, ceea ce simplifică procesul de schi. De asemenea, această copie a copiilor este dotată cu o talpă de plastic suficient de puternică, va fi protejată în siguranță de penetrarea de umiditate. Limba ghetei este separat printr-un material special, care permite reducerea presiunii din dind. Branțul și blocul modelului au o formă îmbunătățită anatomic.

  • Artiste JS1791. Aceste patine sunt, de asemenea, opțiunea pentru copii. Acestea sunt realizate din microfibră sau piele. Eșantionul este echipat cu o talpă de plastic puternic. O varietate are un siret profesionale solide și cârlige, care asigură fixarea sigură a piciorului.

  • DJ 2702 ELITE MENS. Acest model este acolade profesionale cu rigiditate ridicată. O copie a acestui tip este echipat cu o talpă puternică special, la fabricarea cărora sunt folosite materiale de plută și piele. În plus, acest tip este caracterizat prin proprietăți îmbunătățite de absorbție a șocurilor. De asemenea, are bune caracteristici de izolare termică. Modelul face cu un neckline mic special în zona cârligelor, oferă o libertate maximă utilizatorului în timpul executării diferitelor trucuri.

  • Artiste JS1790. Această copie de sex feminin este concepută pentru sportivi ai nivelului profesional inițial. Are o duritate ridicată. Patinele de acest tip sunt fabricate din piele naturală de înaltă calitate, care este acoperită suplimentar de un strat de poliuretan. Modelul are decor interior de confort ridicat. O astfel de probă se caracterizează printr-o structură combinată a limbii. Este, de asemenea, furnizat cu o talpă ușoară din plastic special. Aceste patine au o greutate minimă.

  • Freestyle dj 2190. Astfel de patine sunt fabricate din piele naturală sau din microfibră. Modelul are o talpă combinată, este făcută din blocaje de trafic și din piele. Eșantionul este livrat cu un suport profesionist puternic. Ea are, de asemenea, un bloc special, care repetă exact toate caracteristicile anatomice ale picioarelor omului. Un astfel de tip este produs în culorile alb și negru.

  • DJ 2952 ELITE MENS. Aceste patine sunt concepute pentru a studia elemente individuale din figura profesionale patinaj. Aceste cizme sunt echipate cu inserții laterale întărite. Produsele sunt fabricate din piele naturală durabilă. O varietate are o talpă dublă combinată, care este creată folosind baza de plută și piele. De asemenea, proba se face pe o tehnologie termofilă special care permite pantofi pentru a repeta cu exactitate toate curbele piciorului. Instanța are un decupaj mic în zona de cârlige, acest element oferă libertatea necesară atunci când efectuarea de trucuri figura. Modelul poate fi realizat în negru sau în schema de culoare albă.

  • PF 5000. Acest model extra-clasa este, de asemenea, perfect pentru studierea trucurilor individuale de patinaj profesional. Are un design special de „balamale”, care vă permite să creșteți în mod semnificativ libertatea de picior în procesul de mișcări active. O varietate a sporit suport lateral, precum și o limbă cu microfibre specială. Copia se face cu un sistem dublu de închidere pantof, se poate reduce în mod semnificativ presiunea asupra piciorului. Aceste patine sunt vândute în culorile alb și negru.

  • DJ 3552. Astfel de pantofi pentru patinaj pot fi create folosind piele naturală sau microfibră. O varietate are o rată crescută rigiditate. De asemenea, are un suport armat lateral. Modelul este realizat cu o talpă dublă confortabilă, din care se utilizează materialul de plută și pielea. Acest design vă permite să faceți pantofi cât mai ușor posibil. Boots sunt produse pe o tehnologie specială thermophorem. Aceste patine au, de asemenea, în microfibrul lor de compoziție, care împiedică umiditatea spre interior.

De asemenea, atunci când creați un strat triplu de spumă, conceput pentru a sprijini mai bine picioarele omului. Limba de încălțăminte este decorat cu material poros oferind o mai bună fixare și circulația sanguină corespunzătoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: