Lista atracțiilor Podgorica

Lista atracțiilor Podgorica

Călătorii – un moment minunat care face posibilă relaxarea de la agitația de zi cu zi, emoții pozitive, descoperiți noi locuri pentru dvs. Pentru multe astfel de descoperire minunată, și apoi o destinație de vacanță preferată a devenit Podgorica. Cei care au fost deja acolo vin acolo din nou. Iar cei care sunt de echitatie prima dată acest oraș, va găsi cu siguranță o listă întreagă de atracții Podgorica, care va fi interesat de vizita.

Cunoștință

Podgorica – capitala Muntenegrului, există guvern și parlament. În ciuda populație mică (doar aproximativ 170000. om), orașul este considerat cel mai mare din țară. El nu se află pe coasta mării și nu există plaje aici, care este faimos pentru Muntenegru.

Orașul este situat în adâncurile țării, dar în același timp, turiștii nu-l by-pass. Este nevoie de 5 râuri și peisaje pitorești cu văi, dealuri verzi, ape curgătoare, frumoase poduri nu va lăsa pe nimeni indiferent. În plus, atât în ​​orașul în sine, și în împrejurimile sale sunt atracții, există ceva pentru a vedea. Și se poate face în mod independent, cu harta la îndemână a orașului și zona înconjurătoare.

Podgorica – oraș antic, primii oameni stabilit acolo în epoca de piatră. clădiri moderne și clădiri vechi sunt una lângă alta, formând un întreg. Moschei și biserici ortodoxe cu frumusețea și uimeste maiestatea lor. Alege tuturor pentru sine ceea ce el preferă în acest oraș antic. Desigur, puteți alege un tur condus de un ghid experimentat care știe că cei mai mulți turiști interesați.

Dar, pe de altă parte, pentru a descoperi un oraș nou este interesant și auto. De exemplu, puteți merge de-a lungul străzii turistice, în cazul în care există diverse restaurante, cafenele, magazine de moda. Localnicii și le place o plimbare de seara pe strada asta.

Podgorica este renumit pentru mâncărurile sale delicioase, atât turistice de foame nu va rămâne aici. Aici vă puteți bucura de o ceașcă de cafea aromată încântătoare, mânca o pizza fierbinte delicios, fructe de mare gust. Oaspeții se pot bucura de o piață mare, care va încânta legume și fructe, miere, măsline și alte bunătăți.

Citește mai mult  Care sunt dimensiunile patinelor și cum să le determine?

Valorile spirituale

De multe ori călătorilor vizitatori participa la biserici, nu numai din cauza credinței lor, dar, de asemenea, în scopul de arhitectura datând. Mai ales că templele cel mai adesea uimite de frumusețea și solemnitatea lor. În Podgorica, două temple care vor provoca interes pentru turiști – Catedrala Învierii Domnului și a Bisericii Sf. George.

Catedrala este pe bulevardul D. Washington. El uimitor imaginație cu soluțiile sale arhitecturale externe, dar, în plus, este neobișnuit de frumos din interior. În templu puteți vedea inscripții pe pereții care povestesc despre istoria sfinților.

Biserica este unic prin faptul că a fost construită în secolul al X. Acesta este situat în cimitir, unde au loc toate serviciile, inclusiv înmormântare.

Obiecte culturale

În plus față de facilitățile de cult, Podgorica este bogată în obiecte culturale.

 • În Podgorica, acest lucru nu este un număr mare Muzee, Dar suficient pentru a vă familiariza cu istoria și valorile culturale ale țării și ale orașului. Există o galerie de artă unde puteți aprecia arta țării. Și muzeul științific natural va spune despre lumea animalelor și legumelor din Muntenegru.

 • turiștii ruși vor fi plăcut surprinși de vizita Muntenegru, pentru că există mai multe monumente din țară pentru compatrioții noștri. Și Podgorica nu este o excepție. De exemplu, în oraș există un monument marelui poet rus Alexander Pushkin, precum și un poet, muzician și actor Vladimir Vysotsky. El apare într-un costum de hamlet, iar poezii poezi sunt sculptate pe piedestal.

 • Singura Universitate de Stat din Muntenegru este situată în Podgorica. Instituția educațională a fost deschisă în 1974. Și mai întâi au existat puține facultăți. Dar, în timp, au devenit din ce în ce mai mult. Și astăzi aproape fiecare student poate găsi o profesie în suflet, înscriind această universitate. Există facultăți de medicină, arhitectură, dramă, economie, filozofie, turism. Există chiar facultăți marine și muzicale. Deci, în zidurile acestei instituții educaționale puteți obține cele mai diverse cunoștințe.
Citește mai mult  Caracteristicile de odihnă în Crimeea în martie

 • Una dintre atracțiile principale ale capitalei este Podul Millennium. Acesta este drumul din partea de sud a orașului spre nord. Seara este deosebit de frumoasă atunci când lumina de fundal se aprinde și este aprinsă cu sute de lumini. În apropiere se află un pod de Moscova destul de mare, care este un pieton. Lângă el și un monument pentru Vysotsky. Ambele sunt un cadou de la poporul rus la Chernogorsk.

Colțurile naturii

La fel ca Muntenegru, în general, capitala se distinge de frumusețea naturală.

 • Nu mai puțin interesant și plăcut poate fi Plimbarea în parcuri. Colțul frumos pentru recreere – Parcul Petrovica, în care se află Palatul Regal. Parcul Njegosev este, de asemenea, un loc preferat al cetățenilor. Aici puteți trece doar prin aliați umbriți sau puteți aranja un picnic mic.

 • Cartierul orașului este, de asemenea, bogat în locuri pitorești. În apropiere este cascada niagara. Lângă el, un restaurant confortabil, unde puteți petrece timp și bucurați-vă de zgomot de apă.

 • De asemenea, se află ruinele unui oraș antic. Cei care sunt interesați de istorie și iubește astfel de locuri, vor fi fericiți să se confrunte acolo și vor aprecia acest colț în demnitate.

 • Foarte aproape de oraș de pe Lacul Skadar au, de asemenea, locuri minunate. Există case unde puteți trăi în singurătate și confortabil, bucurându-vă de aer curat și tăcere.

 • Prin Podgorica procesează râul Morach. Peisajele călătorilor de frumusețe fără precedent. Un defileu îngust, cu stânci pură, înfricoșătoare de speciile lor formidabile și, în același timp, atragerea frumuseții lor dure, nu va lăsa indiferentă.

Pe acest site, mai mult de 30 de kilometri lungime, mai mult de 100 de tuneluri diferite, fier și autostrăzi, poduri, platforme de vizionare. Toate acestea vă permite să vă bucurați de frumusețea formidabilă și atragere și să faceți fotografii superbe.

 • Un alt râu, care poate fi, de asemenea, interesat de călătorii – Ribnya. Din partea bulevardului, regele Nikola există o coborâre, ceea ce duce la vechiul pod construirea lui XVI în. Anterior, podul a fost amplasat pe vechea biserică, care acum amintește de ruine. Tânăr pe acest punte jură unul altuia în dragoste veșnică. O astfel de tradiție în Podgorica.
Citește mai mult  Cum de a alege o casca de snowboard?

 • Regiunea musulmană începe în spatele podului, unde puteți trece prin străzi înguste, admirați case interesante și moschei.

 • Lacul cel mai pur munte este ideal formă rotundă, situată în munții sub Podgorica, manitis, cu frumusețea sa de turisti. În plus, lacul este înconjurat de legende misterioase. Unul dintre care îi spune că dragonii au trăit în aceste locuri, care au distrus tribul care locuia aici, pentru care blestemul a fost obținut și a dispărut de pe fața pământului după dragoni. Și frumosul lac rămâne și rămâne mulți ani o zonă minunată de vacanță pentru populația locală și turiștii.

Se pare că turistul se familiarizează cu Podgorica și împrejurimile sale pitorești, Ai nevoie de cel puțin trei zile pentru a se bucura de peisaje frumoase, pentru a primi o taxă de o stare de spirit bună de locuri delicioase ale naturii, vizita monumente culturale, plimbare pe străzile vechi și se bucură de mâncăruri locale.

Despre atracțiile din Podgorica văd mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: