locuri sacre și neobișnuite în Crimeea

Există un turism de plajă atunci când există nisip de aur și marea blândă, șezlonguri luminoase și cocktailuri cool. Există un eveniment de turism, în cazul în care călătorul merge într-un fel de loc iconic în cazul în care sărbătoarea va avea loc (Festivalul, prezentare de teatru, expoziții, tăcut). Există turismul istoric și cultural, atunci când „vânătoare“ în spatele monumentelor de arhitectură și de artă, participa la casele de muzee, clădiri istorice și t. D.

Dar există și un turism special în care călătorul poate comite cel mai neobișnuit mod – în interiorul în sine. Și să ajute în aceste locuri sacre ale planetei noastre. Puterea și energia pune pe mulți în Crimeea, neobișnuită, din punct de vedere al istoriei și cercetării, peninsulei.

Ce este?

Însăși sensul cuvântului „sacru” indică divin, mistic, inexplicabil, irațional. Aceste lucruri diferă de comun, nu poate fi înțeles în mod logic. Se crede că locurile sacre severe sunt necesare pentru comunicarea cu probleme mai mari, cu supranatural și nelumesc. Locul de amplasare sacră poate fi construită, obiecte naturale (cel mai adesea), facilități, care sunt în mod inexplicabil, fie de origine sau energia lor. Acest lucru este cel mai adesea un obiect geografic locale, unul sau mai multe la care se poate aplica sacru cuvânt.

Astăzi, termenul este folosit pe scară mai largă și numit atât de des locuri neobișnuite, atunci când vizitează o persoană care primesc un feed emoțional puternic.

Locuri de putere

Crimeea – un teritoriu imens, plin de martori tăcuți ai timpului, epoci, rearanjamente climatice și revoluții sociale. Însăși descrierea din Crimeea, povestea complexă sugerează că există cu exactitate există locuri de energie. Prin urmare, esoterics vin aici, oameni religioși, precum și cei care știu cum să îmbogățească intangibilul. Și astfel de obiecte pentru a vizita o mulțime!

Mount Ayu Dag

Nu poate fi numit un loc secret, rar în care piciorul pașii turistic nu atât de des. Dimpotrivă, este una dintre cărțile de vizită ale Crimeei, dar nu este „totul este clar” cu el. Deoarece muntele și astăzi atrage atenția arheologilor și ezotericii. În această după-amiază, nu se găsește exact vârsta muntelui: de la 140 la 160 de milioane de ani îi dau oamenilor de știință moderni.

Pe analiza solului a devenit clar că Masa sa principală este o rasă vulcanică cu incluziuni de minerale rare. Munții de acest tip sunt numiți labcolithiși. Mă întreb ce nu este inerentă compoziția peninsulei Pământului, înseamnă că muntele nu este o continent. Sa format la locul de lavă de sub pământ, la momentul schimbării straturilor tectonice în procesul unei catastrofă la scară largă a unei perioade foarte lungi.

Unic Ayu-Dag în asta Este un muzeu natural în aer liber mineralogic. Ametist, pirită, negru Tourmaline, Vesuvian, Lomontin – acestea sunt pietre, care va fi lansat la Ayu Dagi.

În valoarea lor energetică și totalitatea, acestea sunt puternice: se crede că energia transmisă în spațiul extern are un efect benefic asupra unei persoane – Calmeaza, echilibrare, exacerbează intuiție, umple forțele.

Canyon mare

Marele Canion din Crimeea este un alt loc iconic, un obiect natural unic, situat în Munții Crimeea în apropierea satului Sokolina. Există un traseu turistic binecunoscut, tradițional pentru excursii în masă, nu foarte lung. Dar există un alt loc în această zonă – Traseul la Muntele Boyko, la ruinele sanctuarului antic (Se poate numi Biserica lui Hristos Mântuitorul). Turiștii nu merg aici, chiar și stalkerii nu iau străini în acest loc. Aici este situat Intrarea la Shambalua, care, potrivit unor informații, căutam unitățile speciale NKVD și germane.

Nici o invitație aici, nu trebuie să mergeți aici, dar aici există seminarii, ale căror participanți pot vedea locul unic cu ochii lor.

Dacă nu sunteți atât de personalizat atât de radical, atunci călătoria prin canionul mare, destul de tradițional, poate fi, de asemenea, un loc pentru dvs. Aceasta este o frumusețe incredibilă a peisajelor care nu pot lăsa indiferenți. La sfârșitul călătoriei vă puteți simți obosit, ca și cum natura Crimeei ți-a luat puterea, dar dimineața vei vedea, ea ți-a răspuns o mulțime de mare, vei fi plin de energie nouă.

Citește mai mult  Totul despre Bay Fox în Crimeea

Locuri misterioase

Mâncând în Crimeea Gasebo Vânturile – Acest loc este anunțat, turistul atent care a vizitat Peninsula, ar putea să-l viziteze de mai multe ori, dar dacă nu este un pas al peninsulei, atunci exact locul cu întrebările sale. Aceasta este o structură mică de zăpadă, Decorarea stâncii lui Shagan-Kaya peste Gurzuf. Numele său este, probabil, din cauza ornament mozaic podea, care este ca un trandafir de vânt. Da, și locația arbor este în consonanță cu numele: Aici, pe partea de sus, se răcească și vânt întotdeauna.

Turiștii, nu caută modalități ușoare, dragoste pentru a vizita acest loc. Pentru a urca aici, trebuie să treacă printr-un traseu nu foarte simplu, dar punctul de vedere din stâncă va plăti. Multe locuri iconice pot fi văzute de aici – linia de viteze a vârfurilor de Ayu-Daga, celebrul „Artek“, Frumos Gurzuf, Adalary. Luând aici, te face mini-alpinism, Prin urmare, aveți dreptul deplin de a face o dorință. Mystic este sau altceva, dar spun ei, dorințele au o proprietate de a deveni realitate foarte repede. Doar le formuleze cât mai mult posibil, Formele simplificată a dorit rândul său, formele ciudate de punere în aplicare.

Karaaym de bor

Cimitirul, cimitir – rute non-cereale sau, se poate spune că nu cel mai popular dintre ele. experiențele mistice și asociațiile negative nu sunt tot ceea ce pot fi asociate cu site-uri de bor. Dacă acestea sunt vechi, atunci acest lucru este deja un obiect istoric, informativ și speciale și special din punct de vedere energetic.

Deoarece oamenii sunt cimitire de epocă interesante, de exemplu, cum ar fi Mare Karaite Cimitirul Balta Tiimize din Jesafat Valley.

Acest loc de odihnă nu este doar de sute de ani – el este mai mult decât o mie de. Numărul de pietre funerare care au studiat cercetatorii, aproximativ 10.000. Desigur, într-un astfel de loc este complet neobișnuit, o atmosferă specială. Nu este teribil aici, senzorii sunt exacerbate aici, timpul încetinește, dialogul intern cu el însuși crește. Vreau să găsească răspunsuri la întrebări pe termen lung, vreau să vorbesc într-un fel cu eternitatea.

Cimitirul în Bakhchisarae abandonate, cresc prea mult, dar nu a pierdut puterea de a produce impresia. Nu e de mirare scriitori și artiști, filozofi l viziteze. Dacă vă este frică de plimbări independente, ghidurile vă vor ajuta, despre excursia la vechea cimitir poate fi convenit în avans.

Anomalia gravitațională

Relativ recent, internetul a suflat literalmente rolele, denumite „Anomalia gravitațională în Crimeea”. Evenimentele sunt desfășurate acolo La cel de-al XX-lea kilometru al autostrăzii Alushta-Feodosia. Adevărat, dacă revizuiți un roller cu un ciclist de mai multe ori, expunerea ghicitorilor lui se apropie și mai aproape. Ciclistul încearcă să se rostogolească, iar afișajul vizibil al drumului spune că el o va face cu adevărat. Dar transportul pare să încetinească și nu merge. Dar când începe să meargă la munte, bicicleta merge perfect. Videoclipul rolei este surprins de mâini.

Citește mai mult  Mount Cat - Monumentul celebre de natura Crimeea

Viscabil să privească mai departe.

Experți, nimeni care sa luminat pentru descifrarea a ceea ce se întâmplă pe video, tind să vadă aici, nu gravitatea neobișnuită, ci pur și simplu o ilicită. Analizatorului vizual al omului, cu toate interesante și dispozitiv complex, imperfect. El se agață unul, cosit din punctul de vedere, aproximativ vorbind, vom vedea scheme, template-uri. Pentru că, în detrimentul din jurul pistei obiectelor, vom vedea o persoană de echitatie sub munte, deși, de fapt, există o coborâre în acest loc.

Se pare că Iluzia obiectelor gravitaționale anomalie creează amenajate. O astfel de fenomen se observă o în Lacul Welse, care, în Florida. Trecătorile autostrada, pante și lifturi din care sunt, de asemenea, confundate de oameni care par a fi în mișcare după oprirea frânelor. Dar puteți contesta această versiune plictisitoare și a vedea ce se întâmplă de fapt în acest loc.

Zonele cunoscute mici

Chiar dacă acestea sunt pe hartă, mulți turiști nu sunt în grabă pentru a vizita aceste locuri. Cineva nu este foarte sigur că există într-adevăr interesant, cineva crede că, încă o dată să nu deregleze misterioase colțuri ale Crimeea.

Valea fantomelor

Lista locurilor ezoterice este greu de imaginat fără Duhul Valley Mount Demerji. Desigur, cei care iubesc munții și nu ne imaginăm odihnă fără drumeții sau alpinism, vor spune – fiecare munte este individual, unic, nu merită a fi comparate cele mai înalte puncte. Dar Demerji este într-adevăr neobișnuit: ea însăși ca o fantomă. Dacă deveniți o durere de spate și uite la ea în oglindă, se pare să se reîncarneze.

Pantele de munte acoperit sculpturi uriașe de piatră, care participă la crearea unei imagini mistice. Învăluit în ceață munte are o siluetă, o zi însorită arată complet diferit. Soarele este de a crea în mod constant un nou peisaj de culoare. Acesta este un cameleon de munte, care este, de asemenea, rănit de idoli, apoi iminent pe turistul, apoi infiring la cer.

Fenomenele nu sunt create atât de aberant ca pricepere prin natura însăși, care, în sine, este un iluzionist priceput.

abandonat NPP

Dacă sunteți aproape de subiectul postpocalypse și teribile locuri, periculoase legate de cel estetic cu acest subiect, sunteți interesat, este în valoare de vizita PNȚ abandonat în Crimeea. Îl puteți găsi pe Peninsula Kerci. La un moment dat, ea a devenit un obiect de urbanism, pentru care au fost construite shortcotting. Și când stația a fost gata cu 90%, ei pur și simplu nu au timp pentru a rula. Sa întâmplat în legătură cu tragedia de la Cernobâl NPP.

Citește mai mult  Patine de la producătorul Oxelo

Un teritoriu imens și conjugat cu eforturile ei de un număr considerabil de specialiști a rămas o fantomă – aceasta este pagina uitată a istoriei sovietice, care este mult. O mare parte, desigur, este îndepărtat și exportate, dar există ziduri uriașe, puii scheletice printre stepa pârlită. Odată ajuns aici, „părțile atomice ale Kazantipa“ a avut loc aici, stația a fost vândută în părți, ea a fost trecut „din mână în mână“. Pentru mai mult de 2 ani, ideea de a crea o nouă flotă industriale pe acest teritoriu a fost stabilit.

Apropo, au fost împușcați aici unele scene ale Fedor Bondarchuk „Insula“ locuibilă.

Submarine de bază

Și un astfel de obiect va interesa cu siguranta multi iubitori de locuri secrete și secrete. Adevărat, un obiect necunoscut, baza poate de apel nu mai – acum se comportă ca un muzeu, deschis vizitatorului. Există o bază în Sevastopol. Abandonat Obiectul militare nr 221 Atrage Digger, turiști cu interese largi și accesarea cu crawlere aventuri. Există ceva de văzut aici: tuneluri subterane cu deprimant și înfricoșătoare sumbru, dar, ca și în cazul de lubrifiere mai departe și mai departe, structuri secrete și premise care modeste furate.

Templul Soarelui

În cazul în care zonele neexplorate și sacre ar trebui să fie, în opinia dumneavoastră, sunt asociate cu păgânismul, ritualuri străvechi, nu la sfârșitul unui simbolism solid, este puțin probabil să pierdeți ocazia de a vizita Templul Soarelui pe muntele Ilyas-Kaya că aproape de Laspi. Templul seamănă cu o floare, numai petalele de piatra sale. Acestea sunt amplasate astfel încât razele de toamna soare pe piatra centrală. Apropo, În acest loc din motive necunoscute de multe ori eșuează.

Există o legendă că, în timpul al doilea război mondial, naziștii au încercat să rezolve un mister al locului, astfel încât energia lui ajutat să stabilească puterea mondială. Dar muntele nu a permis oamenilor care au venit cu gânduri rele, să folosească puterea ei în detrimentul omenirii. Gitlerians a dispărut. Când vii la templu, vei vedea în mijlocul unui altar de flori de piatră, în cazul în care vă aduce în mod regulat, oferind.

au loc aici Ritualuri, sesiuni de meditație sunt aranjate. Se spune că aici, este necesar să se ajungă la cineva care vrea să înceapă viața în primul rând, să facă o repornire totală.

Este dificil de spus dacă efectul placebo funcționează sau într-adevăr imposibil să se deprecieze energia vechi loc, nerezolvate. În timp ce traseul nu-l creste prea mare, poți judeca că oamenii găsesc ceea ce au venit pentru. Și aceasta este cea mai bună publicitate pentru mistere din Crimeea. Locuri de putere, Obiecte puternice de energie, teritorii și clădiri, al căror tip face nu numai conștiința, dar, de asemenea, subconstientul, vor găsi întotdeauna acele astfel de lucruri intangibile care te interesează. Și Crimeea este plin! Este demn de ajuns la un singur loc, după cum vă va spune imediat despre altul, nu mai puțin interesant. Aceste călătorii nu sunt niciodată uitate.

Despre unde puteți vedea locuri sacrale și neobișnuite în Crimeea, veți afla în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: