piesa Tavrid în Crimeea: Caracteristici, gradul de pregătire

Când conversația cu privire la Crimeea din ultimii ani vine, mulți dintre concetățenii noștri au o asociere cu un proiect de construcție semnificativ – Podul Crimeea, care lega peninsula cu teritoriul Krasnodar. În același timp, în afara regiunii, departe de toată lumea știe că această construcție globală nu se încheie, pentru că acum este nevoie de terenul de teren. Este deja construit și a primit numele de Tavrid și pentru local, nu mai este mai puțin important decât podul.

Istoria traseului

Până în 2014, traseul nordic a rămas principala modalitate de a intra în peninsula. Acolo, întreaga infrastructură a fost stabilită pentru o lungă perioadă de timp, prin Perekopsty, principalul auto și au fost derulate căi ferate pe Occident condiționat, și prin podul de peste Sivas – aceleași rute în direcția condiționați să Est, în cazul în care celebrul Moscova – A fost ținută traseul rezistent. Excursii nordice au fost cele mai relevante pentru Crimeea în orice moment al istoriei sale.

În vremurile crimelor Khanate, când a început să apară aici casele de calea permanentă, aletele care au făcut posibilă menținerea legăturii dintre civilizația stabilită pe peninsula și nomazi din Priazia de Nord și Marea Neagră.

Când această stare a devenit parte a Imperiului Rus, a închis sistemul de transport pentru el însuși și a construit căile ferate în care cel mai scurt mod a fost, de asemenea, s-a risipit la nord. În URSS și Ucraina, o astfel de logistică a arătat, de asemenea, ca cel mai justificat – traficul de pasageri și transportul de marfă au fost de asemenea realizate în această direcție.

În toate cele de mai sus, traficul principal de fluxurile adunate din peste tot în Crimeea, în Dzhankoy, și de acolo a determinat în continuare direcția – sau în Herson și în vest și nord-vest, sau în Zaporozhye și apoi la Harkov, Moscova, și alte destinații populare.

Din acest motiv, a fost nevoie de o rută majoră doar pe marginea de nord a peninsulei la Simferopol – flux suplimentar de transport în mod inevitabil, divizat și nu aveau drumuri locale. Cu teritoriul Krasnodar este o legătură directă transportate cu feribotul, dar era departe de a fi cea mai bună opțiune, pentru că această zonă nu a fost prea în cerere.

În 2014, controlul asupra peninsulei Crimeea a trecut în Rusia, și sa ridicat problema modului de a stabili o legătură directă cu noua regiune mai fiabil decât a făcut abur.

Pentru a evita procedurile de tranzit printr-o altă stare, sa decis construirea unei punți care leagă Kubanul cu Crimeea. Acesta a fost deschis în 2018, dar în cele din urmă, o altă problemă a fost expus – principalele fluxuri de transport nu au fost redirecționate pe Dzhanki, ci pe Kerci, ci o cale cu adevărat serioasă nu a existat nici un fel de bun – nu a existat nici o astfel de necesitate.

Proiectul modern, care este implementat de traseul Tavrida, a fost gata în 2016, la acel moment costul estimat al implementării sale a fost estimat la 139 de miliarde de ruble. Se presupune că o parte a drumului va fi construit acolo, în cazul în care nu au existat înainte de piste, în alte cazuri, reconstrucția capitală a căilor deja existente vor fi efectuate. La începutul anului 2017, proiecte de anumite secțiuni ale noului traseu au fost un examen de stat, în luna mai a aceluiași an, a fost lansat construcția unui nou obiect.

Unde se află?

Se presupune că noua rută va avea loc din Orientul Crimeea la sud-vestul peninsulei prin centrul său. Elementele finale se numesc Kerch, situate direct la ieșirea de la Podul Crimeea și Sevastopol – un port imens și unul dintre cele două mari orașe ale întregului peninsula. Pista va fi prin Simferopol, care este principala poarta aeriană a regiunii și pur și simplu încă una dintre cele mai mari două orașe, precum și multe orașe în pat – de exemplu, Feodosia, Belogorsk și Bakhchisaray.

Traseul din Crimeea de Nord și Vest nu va afecta deloc, dar se presupune că aceste zone au deja un mesaj bun cu Simferopol sau orice alt paragraf din apropiere situat de-a lungul clădirii Taurid.

Pentru comoditate, întreaga lungime a piesei a fost împărțită în opt secțiuni sau etape care pot fi comandate neapărat în ordinea în care au fost numerotate.

 1. Are o durată de 71 de kilometri. Acesta este situat cel mai aproape de podul din Crimeea, începând de la intersecția când îl părăsește și se termină lângă satul Primorsky. Aceasta este una dintre cele mai importante părți ale traseului, deoarece este aproape un traseu non-alternativ. Un astfel de drum a existat înainte, dar va fi extins prin adăugarea a două benzi noi.
 2. Întinse la 50 de kilometri, El are loc din satul Primorsky la satul LR WRIG, unde este conectat la drumul spre Centrul District Belogorsk. Aceasta este o direcție nouă – nu au existat un drum aici.
 3. Durata de 36 de kilometri este reconstrucția drumului vechi. Pe aceasta, puteți conduce de la satul Lriesk la împrejurimile Belogorsk, unde există acces la pista veche care leagă Simferopol și Feodosius.
 4. Trece prin Zoya și de muncă Similar cu traseul existent, ajungând la bypass Simferopol. Acest fragment de drum are o lungime de 28 kilometri.
 5. Reprezintă o pistă de implementare Simferopol, care merge la capitala din Crimeea din nord și vest. Trece de la direcția actuală de pe Feodosius la direcția de astăzi pe Bakhchisarai și Sevastopol. Lungimea pasiunii – aproape 25 de kilometri.
 6. Complotul este cel mai recent, Rularea pe teritoriul Crimeei ca Republica. Se întinde de la părăsirea lui Simferopol (lângă satul Levada), duplicând drumul existent, la locul unde sevurează cartierul Bakhchisaray cu Sevastopol. Acest segment al calea are o lungime de 29 kilometri.
 7. Se desfășoară în jurul împrejurimilor Sevastopolului ca oraș. Începe de la granița cu Crimeea republicană și vine la locul de legătură cu așa-numitul dragi prezidențial de la Sevastopol din Inkerman. Acest segment este relativ scurt, lungimea sa este puțin mai mare de 13 kilometri.
 8. Ultimul segment este în același timp și cel mai scurt – A întins doar 6 km. El presupune reconstrucția drumului prezidențial menționat mai sus până la Ring Yalta. În ciuda lungimii reduse, este o piesă foarte complexă și costisitoare de drum – este situat în zona cu o rețea de drumuri dezvoltată, astfel încât sunt necesare construcții suplimentare de intersecții, pasaje superioare și poduri.

Particularități

Cele mai multe dintre traseele actuale au fost lansate în urmă cu câteva decenii, atunci când volumul de muncă rutier a fost mai mic, iar pentru nevoile unei persoane simplu în comparație cu nevoile de stat, prea puțină atenție a fost acordată. Unele aspecte ale noii ruta Taurid sunt obligați să vorbească despre aceasta, ca un proiect de inginerie modernă, care se face după exemplul cel mai bun Autobahn german. Luați în considerare aspectele cheie ale autostrăzii finit.

 • Lungimea drumului – aproape 251 km. Pe scara Rusiei, acest lucru este, desigur, nu este cel mai impresionant proiect, dar pentru Crimeea este un pretendent la titlul de secol, deoarece pista traversează Peninsula de la un capăt până la capăt.
 • Încărcare calculată – până la 39-40 de mii de mașini zilnic. Pentru Crimeea cu populația sa de trei milioane, este deja foarte impresionant, pentru că nu fiecare Crimeea va merge pe drum de zi cu zi, mai ales că nu trece în jurul unui număr de așezări mari din regiune.
 • Greutatea maximă admisibilă a transportului de trecere – 70 de tone. Se presupune că orice camioane grele pot călători în Tavrid, pentru că dacă nu merg aici, atunci nu au nimic de-a face în Crimeea. Acoperirea de beton asfalt se face cu o marjă de rezistență pentru a permite dezvoltarea tuturor sectoarelor economiei în peninsula, legată de transportul rutier.
 • Viteza permisă – 120 km / h. În acest sens, Tavrida amenință să devină un obiect unic pe amploarea spațiului post-sovietic, deoarece complet Autobahn, unde limita de viteză este practic absentă, până acum nu a apărut cu adevărat.
 • Lățimea drumului – 4 benzi, două în fiecare direcție separate de umflături. Astfel de caracteristici sunt necesare pentru a asigura trecerea modelului de 40 de mii de mașini pe zi. Găluștele nu permit transportul care a pierdut controlul, pentru a merge la banda care se apropie, datorită căreia cantitatea de catastrofă de moarte la viteză mare ar trebui să scadă.
 • Comerțul cu zone populate. Un traseu important nu va trece printr-un oraș, care vă permite să mențineți o viteză constantă de transport și elimină locuitorii locali de la zgomot constant.
 • Lipsa intersecțiilor și a luminilor de trafic. Drumul este conceput astfel încât nimic să oprească mișcarea rapidă a mașinilor. Proiectul este planificat pentru a construi mai mult de două sute de drumuri de obiecte rutiere, ajutând pentru a evita formarea unei intersecții – acestea sunt transportate intersecții, poduri și suprateran. Interesele rezidenților locali sunt luate în considerare – pasaj suprateran individuale vor fi create pentru utilaje agricole. Deși drumul nu trece prin așezările, nevoia de intersecția sa drumeții este încă posibilă în unele locuri – pentru acest lucru va construi tranziții speciale aeriene.
 • Extinderea stațiilor de autobuz – în Kerci și Feodosia. Odată cu lansarea podului Crimeea și punerea în funcțiune autostrada Tavrid lui, este de așteptat o creștere semnificativă a traficului de pasageri într-o nouă direcție. Simferopol și Sevastopol au o infrastructură destul de dezvoltată, cele mai multe dintre cele mai mici orașe din expansiunea sa nu au nevoie – un mesaj lung nu le va atinge în mod direct. De la Kerch și Feodosia, este planificată să se facă noduri importante de tranzit care pot primi autobuze pe distanțe lungi.
 • Punerea în funcțiune a tuturor secțiunilor – 2020. Pe imposibilitatea obiectului, cel puțin faptul că construcția sa este necesară pentru trei ani.

Descoperiri neobișnuite

Legislația prevede norma conform căreia construcția de capital nu este permisă în zona în care studiile arheologice nu au fost efectuate anterior. Deja atât de mulți constată că unii experți oferă deschiderea unui muzeu special la sfârșitul construcției, care va fi dedicat tot ceea ce a fost găsit în procesul de așezare. Portofoliul de descoperiri de arheologi au intrat în următoarele descoperiri:

 • Kilometru pestera carcasă în apropierea Zoi cu resturi de animale preistorice – acest loc a promis pentru a salva și de a organiza un centru științific pe baza acestuia+
 • Ruinele taberei militare datate în vremurile războiului din Crimeea (1853-1855) – lângă Sevastopol+
 • Statuia de marmură în care este ghicirea zeului grec vechi, Apollo – așezarea lui Mikemia+
 • Înmormântarea militară a scythiei, care chiar a reușit să întâlnească în mijlocul secolei IV î.Hr. Datorită lui Amphore – în adâncurile lui Kurgan Sary-Su.

Gradul de pregătire

După cum sa menționat mai sus, termenele de livrare a întregului obiect ca întreg sunt programate pentru 2020. Indiferent dacă în realitate, piesa va fi construită de acel moment sau nu, este imposibil de spus, deoarece întârzierile neprevăzute sunt posibile în orice situație și în condițiile noastre – în special. În timp ce construcția se mișcă conform planului, nu au existat defalcări semnificative ale termenului.

În același timp, nu are sens să aștepte până când pista este descoperită în întregime – cel puțin puteți conduce de la Kerch la Sevastopol astăzi, chiar dacă traseul este oarecum diferit de ceea ce este planificat. În plus, construcția de etape individuale este neuniformă și la prima vedere ilogică – unele piese în mijlocul traseului sunt oficial deschise acum, pentru a le menține sau îmbunătăți nu vor fi. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Pornirea construcției direct de la Podul Kerch a fost imposibil până la punerea în funcțiune, deoarece atunci când părăsiți ar trebui să aibă o platformă pentru un echipament greu special.

În același timp, începutul lucrărilor de construcție trebuia să fie la primăvara anului 2017, adică construcția unui nou obiect a început înainte de Podul Crimean pentru punerea în funcțiune.

A doua și a treia etapă a piesei Tavrid au fost comandate oficial în Penultima Ziua 2018 – pe site-ul din satul Batal către Belogorsk, obiectul este complet finalizat. În februarie 2019, a fost deschis, de asemenea, un contor Nineteral de New Simferopol – sa alăturat satului LVDDA și Dubki, a trecut de pe drumul spre Bakhchisarai și Sevastopol până la Nikolaevka.

Ultima dată când rata dobânzii a pregătirii obiectului a fost dată înapoi în octombrie 2018 – atunci cifra a fost numită de 41% pentru întreaga Taurida la 82% din pregătirea primului la al patrulea pașii (de la Kerch la Simferopol). Din momentul în care se pune în funcțiune etapele a doua și a treia, iar restul mișcărilor ar trebui să fie.

Aproape lucrarea de construcție a piesei de pe teritoriul Sevastopolului nu este strânsă – cel puțin există doar două segmente de o lungime totală de 20 de kilometri, calendarul livrării lor este încă neclar. În decembrie 2018, pentru cea de-a opta etapă, proiectul a ordonat doar – aceasta înseamnă că chiar nu și-a dobândit aspectul final.

Despre când trackul Tavrid se deschide în Crimeea, veți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: