Plaja Mogren din Budva (Muntenegru)

Plaja Mogren din Budva (Muntenegru)

Populare să se relaxeze în Muntenegru este Mogren Beach, care este situat în orașul Budva, situat în partea centrală a coastei țării. Acest oraș vechi este nu numai atragerea de pe coasta Adriaticii, dar, de asemenea, un valoros monument de istorie. Terenul de munți așa-numitele negru, de sondare în limba latină, la fel ca Muntenegru – toate acestea este frumoasă țară din Muntenegru, care este situat în Peninsula Balcanică. Odihnă la stațiunea magnifică la Marea Adriatică, printre natură pitorească atrage mulți turiști din întreaga planetă.

fabulos Paradise

Aproape în sine oraș Budva este un loc unic pentru relaxare. Multe repere păstrează patrimoniul istoric perene, cu care este necesar să se familiarizeze. Orașul vechi, Embankment, Cetatea, Muzee, Bulevardul slav, Top Hill Nightclub, Waterpark, Biblioteca Antic și multe alte locuri, Să te cufunda-te cu capul în viață stațiune Budvan.

Mergând la stațiunea Mogren, nu puteți obține în jurul valorii părților Old Town Budva, în care există mai multe monumente istorice ale arhitecturii venețiene din Marea Mediterană. Orașul vechi a fost fondat în secolul al XV-lea și a fost situat pe scuipat de coastă lăsând pe mare. Centrul istoric al orașului, pe toate părțile este înconjurată de ziduri puternice de piatră durabile. Astăzi este un adevărat muzeu sub aer liber, în spatele zidurilor pe care multe artefacte au fost salvate, căutarea lor continuă și este în prezent.

Vechiul Budva cu străzile sale înguste și case din dale roșii de pe acoperișuri, adoptă anual oaspeții oricărei naționalități.

Orașul ospitalier oferă o oportunitate pentru toată lumea să viziteze coasta magnifică a Adriaticului – Mogren. Plaja Mogren este formată din două golfuri Mogreen I și Mogreen II, situate în partea de nord a orașului și separate de stâncă. Acest loc este atracția cea mai romantică și majoră a lui Budva. Acesta este situat în partea de sud-est a coastei, la 2 kilometri de orașul vechi, printre pietre multistrat, clădiri antice și panorame uimitoare.

Peisajele Mogrena sunt foarte frumoase, mai ales impresionante drum care duce la ei. În partea stângă a valurilor de mare bătând despre o pauză mică și rocile de rulare din dreapta. Pentru a veni în zona de coastă, trebuie să te plimbi printr-o cale îngustă, printr-o grotă mică. De-a lungul modul în care ochii cu vederi frumoase ale orașului vechi și Insula Sf Nicolae.

O destinație populară excursie – insula nelocuita Sf. Nicolae (La nivel local cunoscut sub numele de „Hawaii“ sau „școală“) este situat la 1 km de Budva vechi și perfect vizibile de pe coasta de plaja Mogren. Lungimea totală a insulei este 840 m, și includ 3 mare plajă de nisip și multe mici, aranjate în jurul cărora se poate ajunge doar cu barca.

Apa din zona de coastă Budva foarte cald și curat, se poate observa prin pietriș și nisip de jos. Pentru această caracteristică în plaja Mogren 2004 a fost desemnata marca „Blue Flag“. Plaja Mogren are un loc special printre obiectele din Budva Riviera – el împrejmuită gamă de munte de agitația orașului. peisaje interesante, azuriu de apă și coasta de nisip cald nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Legislația din Muntenegru are dreptul să ocupe șezlonguri doar 50% din zona de coastă, ceea ce face posibilă soluționarea convenabilă a persoanelor pe nisip sau propriile covoare, fără a plăti de închiriat.

Nume Istoric

Prin numele său, stațiunea Mogren este obligat să spaniolă Mariable Mogrini, care nu a reușit naufragiu în apropierea acestor locuri și a fost aruncat la țărm acestei plaje. De asemenea, potrivit legendelor locale, Biserica numit după Anthony Romano-Catolic Binecuvântată Paduansky a fost construit pe malul marii.

Din păcate, până în timpul nostru, acesta nu a fost păstrat, deoarece după al doilea război mondial a fost demolată de către autoritățile comuniste. În zilele de astăzi, o cafenea confortabilă, este amplasat la locul bisericii.

Calea către plajă

Cel mai convenabil mod de a ajunge la plaja Mogren poate fi pe jos, deoarece pe masina vei primi doar mai aproape de Budva pe autostrada No. 2 prin Obilaznica.

Puteți merge la plaja cu două trasee:

 • De-a lungul Stroy mării care duce de orașul vechi este un drum pentru turisti+
 • Din vechiul Fort Mogren – acesta este drumul pentru călătorii-extremale.

  Traseul la plajă începe în partea de nord de pătratul vechi din Budva. Zona dispune de porți de intrare, care începe o cale îngustă pentru pietoni. Cu acest traseu, există o vedere magnifică a orașului vechi și plaja de Richardova, numit în onoarea actorului Richard Vidmarka, care a jucat rolul principal în film, filmat pe această secțiune a litoralului Budva în 1963.

  Trecerea de-a lungul stânci abrupte, puteți vedea Monumentul balerina sofisticate sau gimnastă. Cu toate acestea, nimeni nu știe numele exact al acestei statui și istoria sa. Un lucru poate fi spus corect – aceasta este o imagine a iubirii, credinței, speranțelor și a simbolului Budva. Oversea stânci puternice de piatră, drumul se duce la prima ceașcă, unde vechiul Budva arată grozav de la asta. Imediat pot, de asemenea.

  Într-o cale îngustă care duce la tunel, puteți intra în stâncă și mergeți la următoarea plajă – Mogren II. Piciorul de sus al celei de-a doua plaje este foarte îngust și, uneori, alunecos și inundat cu apă. Mutarea pe ea, îngrijirea și îngrijirea ar trebui luate. De la o parte din plaja din Mogrena II începe calea spre roci – este mai complexă și mai periculoasă.

  Lungimea totală a plajelor este de 400 m, intrarea pe teritoriul este gratuită, doar patul de închiriere este plătit. Pe plajă există toată infrastructura necesară pentru o distracție confortabilă. Comparând plajele din Mogren I și Mogren, se poate observa că Prima plajă este mult mai echipată pentru vacanțe turistice sau de familie cu copii. Există cantină, duș proaspete, WC, vestiare. Shore aici mai mult chiar, nisip-prundiș. În plus, plaja este disponibil pentru bărci de închiriere și catamarane.

  Plaja Mogren ІІ are o piatră țărm mai mult. Din cauza drumului dificil aici mai rar puteți vedea turiști cu copii și condiții confortabile pentru recreere este prevăzută mai puțin decât pe o plajă din apropiere. Zona de coastă a mograne II a fost acoperit cu nisip și pietricele mari, iar în partea de departe există un traseu stâncos pe o stâncă rece. În această direcție, în pantofi de confortabil și să respecte maximă precauție.

  Depășirea obstacolelor din pietre și alpinism partea de sus a rocii, vă puteți bucura de peisajul interesant de vechi Budva și stânci abrupte. Din acest punct provine așa-numitul traseu secrete, ceea ce duce la cetate mogrene vechi, construit în 1860 în regia de către autoritățile austro-ungare.

  Avantajele și dezavantajele de odihnă

  Pitorescul coasta Mării Adriatice, în Muntenegru este una dintre cele mai căutate stațiuni din Europa. Frumusetea naturala a Budvan Riviera atrage anual un număr foarte mare de turiști. Separat, este demn de remarcat Plaja Mogren și principalele sale laturi pozitive:

  • Absența unei zone rezidențiale de pe țărm și care se varsă în mare a râurilor, asigură puritatea mediului+
  • Limpede, transparent și apă caldă+
  • jos Hollow și mal de nisip vă permite să introduceți confortabil apa+
  • peisaje frumusete interesante+
  • Ușor de vacanta cu copii+
  • Prezența infrastructurii necesare+
  • Posibilitatea de intrare gratuită la plaja+
  • Din cauza munților, în după-amiaza, umbra cade pe uscat, care protejează de turiști soarele arzător+
  • Plaja este la 10-15 minute de mers de la Budva.

   În ciuda majoritatea caracteristicilor pozitive, restul pe plaja Mogren are unele dezavantaje:

   • Rocky, trasee înguste și stânci abrupte de-a lungul drum (mai mult pe Mogren II)+
   • În apa sunt aricii marine, astfel încât este mai bine să intre în apă într-un pantof de construcții+
   • Din cauza mare afluxul de turiști și turiști în sezonul de vârf (iunie-septembrie) pe plajă trebuie să luați loc în avans+
   • Pe țărm și în apă există gunoi.

   Crearea unică a naturii, ascunse într-un mic golf și înconjurat pe ambele părți cu straturi în munți, unde marea paiete azurie albastru și pretutindeni o vedere frumoasă – toate acestea este de aproximativ Mogren plaje. În acest loc magnific, vă puteți relaxa de agitația orașului și se bucură de unitate cu natura. O vizită în centre de divertisment Budvan, cinematografe, magazine, atracții, magazine de suveniruri va fi o opțiune mare.

   Pentru iubitorii de activități în aer liber, vor fi, de asemenea, de divertisment: Scufundări, sărituri cu parașuta, plimbari cu apă, drumeții, precum și viața de noapte furtunoasă. Aici se vor bucura cu siguranta de fiecare odihnă, iar restul va oferi multe impresii plăcute.

   Alegerea unui loc de cazare în Muntenegru, va fi necesar să se acorde o atenție în orașul Budva, care este capitala stațiune a țării. Orașul vechi cu străzi înguste, unde vă așteaptă multe locuri interesante și notabile, va lăsa cu siguranță cele mai luminoase amintiri în minte.

   Plaje Recenzie Mogren vedea videoclipul următor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: