Povestea Lovechane, descrierea și caracteristicile de odihnă

Povestea Lovechane, descrierea și caracteristicile de odihnă

În vestul Peninsulei Balcanice, există o țară a cărei natură merită cele mai mari note. Există 5 rezerve aici, dintre care unul este delicios. El este mai aproape de alții situate la coasta mării, care, desigur, atrage turiști. Pentru un număr considerabil de oameni, acest loc a fost descoperirea: Muntenegru este vizibil ca pe palma, punctele de vedere, uimitoare imaginație, vreau să se întoarcă din nou aici.

Istorie

La mijlocul secolului trecut, Clechen, care se găsește în stare de sud-vest, a declarat National Park. Munte matrice Decorați cu două puncte mai mare: trimmerul este un pic mai mare – 1749 m, iar uscătorul este mai mic – 1657 m. Dar nu numai iubitorii de recreere în munți pot aprecia această frumusețe. Atrage turiști și parc național, în cazul în care numai unul plante sunt 1300 de specii.

Parcul a fost creat de către autoritățile din Muntenegru cu scopul natural și aparține, de asemenea, patrimoniul cultural, istoric și chiar arhitectural al țării. Aici există ceva care să fie inspirat de iubitorii de arhitectură – de exemplu, satul Nehushi este un monument de arhitectură națională.

Principalul element turistic Parcul – Mausoleul Peter Neshi. Pentru Chernogorstsev, această identitate este un cult: Petru al II-lea Petrovich regulile țării, a fost un episcop, un scriitor. Și locul pentru ultimul său refugiu, de altfel, el însuși a ales – este istoric asistat. Din păcate, este imposibil de a vedea capela originală: în acea vina invadatorilor, armata austro-ungară nu regreta patrimoniul național. Autoritățile austriece nu s-au temut să perturbe praful decedatului: rămășițele conducătorului în ordinea lor au fost amânate la mănăstirea Cetinsky.

Dar, după conducătorul sârb Primul Mondial, Petru I Karageorgievich a reușit să reînhumare rămășițele liderului națiunii în capelă, în același loc. O nouă capelă construită regelui Alexandru în 1920. Pe aceasta, din păcate, victimele nu au fost de peste: în vremea Iugoslaviei Socialiste (și anume, componența acestei țări, este de amintit, în Muntenegru) a fost preferat de mausoleu păgân. Bisericile ortodoxe au fost distruse, și nu a ocolit capela. În anii ’70 ai secolului trecut, mausoleul a apărut în locul ei. Și la câțiva ani după structura sa, un cutremur a fost așteptat de țară: multe locale sunt sigur că este un kara pentru abuzul altarului.

Istoria non-ușoară a turiștilor de teren va spune ghidurilor, dar primele impresii nu implică cuvinte.Capete capete de la frumusețile care sunt celebre. Nu departe de mausoleu – o platformă de specii cu un spirit interesant al panoramei. O mare parte din Muntenegru se dovedește a fi palmă. Pentru asta și vin!

Descriere

Parcul Național Chnnogorsk nu este doar un munte și rezervă, acesta este un loc de energie specială. Puteți să vă plimbați printr-un logist de fag și pin, consultați lalele și crocusuri rare, crini de licitație. Cabana sunt găsite aici, puteți găsi un cerb, vulpe. Pasăre „reprezentare” nu mai puțin solid – Berkuts, Eagles, și încă sună noaptea.

In cele din urma, Iubitorii de „ușurare” vor fi cu siguranță ca peșteri și depresiuni crater, surse de munte și chiar cascade. În surse separate, compoziția minerală de reacție a apei.

Și un punct de reper mai important al parcului – este situat în zona climatică de frontieră. Marea și Munții sunt adiacenți, iar acest lucru are un efect benefic asupra sănătății umane. Categoric călătoria la Lotchane este vindecarea și crește imunitatea. Plus un număr mare de emoții pozitive, surprize, descoperiri – pentru omul somatic nu este mai puțin util.

Mulți turiști merg aici în primul rând de dragul munților. Înălțimea gamei montane nu este la fel de impresionantă, desigur, cum ar fi Elbrus sau Mont Blanc, dar și la 1700 m deasupra nivelului mării – un indicator decent. Muntele este epuizat o pantă stâncoasă, în care există multe fisuri, găuri, picături adânci. Estetic pare grozav – nu e de mirare că multe fotografii frumoase făcute tocmai cu ochii pe munte.

Dar numai imaginați-vă că de pe Muntele Delchen, puteți vedea aproximativ 70% din teritoriul țării – un fapt este impresionant, forțând traseul turistic pentru a construi acest loc.

Petrecere a timpului liber pentru turiști

Înălțimea de 1200 m – valea muntelui este delicios, mare, pitoresc și, eventual, cele mai interesante pentru turistul. Se numește Ivanov Kozit. Este în această zonă un parc de distracții este situat în două hectare. Aici dezvoltatorii pus 7 trasee, care va surprinde si incanta iubitorii de activitate fizică și extreme.

Pe același teritoriu există un centru turistic, acolo puteți obține un card parc cu un program detaliat traseu. Aici puteți comanda un ghid care vă va face plimbarea mai semnificativă și sigură.

Interesant, un an întreg de intrare la Delchchen a fost gratuit pentru un turist. Localnicii, ale căror case sunt pe teritoriul rezervației, sa dovedit acest drept în instanță. În vara anului 2018, o barieră a fost din nou instalată, iar taxa de intrare a fost din nou constantă. Adevărat, teritoriul satului nu mai era atins, taxa a început să ia chiar în partea de sus, unde există un mausoleu.

Cu toate acestea, divertismentul poate fi organizat pe orice portofel. Dacă sunteți gata să cheltuiți, puteți închiria biciclete quad. Este scump, dar vor exista multe impresii. Dar, de asemenea, faceți o plimbare printre pomii de Crăciun și pini, observând căpșuni sub picioare, este, de asemenea, foarte frumos.

Să ne dăm seama de ce încă mergem la delicios.

  • În timpul iernii, vârfurile de munte sunt acoperite cu zăpadă, deci turiștii închiriază schiuri și sanie pentru copii. Și toate acestea sunt o oră de la coasta de vară infinit a mării – Contrastul climatic este impresionant.
  • Primele luni de primăvară din Natpark – Împărăția crocusurilor. Frumusețe de nedescris, gladiile întregi de crocuses, care se solicită atât de un obiectiv al camerei de călătorie.
  • Parcul de frânghie ca toată familia. În cazul în care copilul a fost deja în vârstă de 5 ani, acesta va fi permis să o astfel de aventură. Preț în intervalul de la 8 până la 20 de euro.
  • Un loc ideal pentru kebab. Și acest lucru cunosc perfect muntenegrenilor, care sunt iubiți să vină la Ivanov, în cazul în care nu se poate plimba doar prin minunata, plăcută la mușchii reliefului, dar, de asemenea, se prăjește kebab de munte parfumate. Notice, Gratare și tabele sunt gratuite, disponibile pentru fiecare dorește.

În cele din urmă, este imposibil să ne imaginăm petrecere a timpului liber aici, fără a vizita Mausoleul. Văzând locul istoric, va continua călătoria prin lovirea platforma de observare. Dar ar trebui să meargă încă 461 pași. Și acolo – specii fără precedent și sentiment de abur.

Mulți turiști merg aici la Hayking. Așa numitul turism pietonal, acum foarte popular (la fel ca înainte, cu toate acestea). Scurt, nu oboseala nebun, călătorind în jurul zonei montane este ceea ce are nevoie de lucrători de birou pentru a fi obosit de a servi monitorului și munca de rutină. Și există mai multe trasee de pe delicat, puteți alege pe cel care se potrivește cu nivelul de pregătire.

Un alt loc remarcabil – vezi magazine peste Kotors. Nu este surprinzător faptul că fotografie de nunta lăstari în acest loc sunt revendicate atât de. Se pare că toată lumea se uită la tine, iar această frumusețe este imposibil de impass. Dar nu este necesar să fie tineri casatoriti pentru a aprecia frumusețea locului. Dacă aveți o picătură de romantism în tine, sentimentul „doar cuvinte“, va veni la tine aici.

Incă mai este Kotor – Dragoste, Dacă vedeți imagini de la quadcopter, ei vor părea ireale. Știi cât de multe ture pe ea? Cu toate acestea, este mai bine să le calculeze în modul. Acum drum construit peste 130 de ani.

O să vizitați această margine a Muntenegrului, asigurați-vă că faceți un notebook frumos cu dvs. și o mai bună schiță. Probabil că doriți să descrieți primele impresii, spilierea și poate face schițe. Totul la asta!

Cum să obțineți?

Din păcate, nu există transport public direct. Dar dacă veniți din Budva la Cetini, aduceți punctul final al traseului. Autobuzul la Cetina costă câteva euro, și deja veți fi de acord cu șoferul de taxi și euro pentru 25 (în ambele direcții) ajunge la Lovechen. Nu ar trebui să existe probleme cu un taxi, mulți care doresc să vă ajute la un preț adecvat vor fi găsite la mănăstire.

Cu toate acestea, puteți închiria o mașină de la Budva la datorie. Dar aici nu veți putea să conduceți în jurul Cetinei – indiferent de cât de cool și va fi mai aproape. Drumul din care este o serpentină destul de îngustă, dar puteți renunța.

Adevărat, dacă ați obișnuit cu o mișcare de trunchi, va trebui să luați. Drumul bypass de la Cetini a fost extins pe care îl plăcea deja.

Puteți veni, de asemenea, la delicen. Din care această cale va fi de cel puțin cinci ore într-o direcție. Dar pe drum există un mare punct pentru relaxare cu un restaurant. Înapoi mulți turiști preferă să se autostopist. Dacă vă decideți să urce, trebuie să ieși la răsăritul soarelui, să fie pe partea de sus a muntelui frumos.

Locul excelent pentru buget (dar nu atât de „aproape de Nolo”). Dacă sunteți interesat de rutele turistice din Europa Centrală, dacă vă plac țările mici „confortabile”, în cazul în care munții și marea, flori, pini și drumeții atrag mult mai multe urbanici, gândiți-vă în serios la plimbare.

Călătoria vă va cuceri și, cel mai probabil, la următoarea Eurovision veți vota pentru un mic, dar foarte frumos Muntenegru.

Despre mausoleul lui Peter Nenosha în Parcul Delchchen din Muntenegru, uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: