Prezentare generală a Muzeului de Magnetics în Crimeea

Conținutul articolului
 1. Particularitatile
 2. Descriere
 3. Locație

Peninsula Crimeea – un loc unic cu o varietate de atracții, dintre care unul este Muzeul de Magnetics din satul Gurzuf. Acest muzeu nu cucerește nu numai rezidenții locali, ci și vizitatori din diferite țări. În acest articol, veți face cunoștință în detaliu mai mult decât atât de iubit acest loc turiști, consideră că oferă, de asemenea, să învețe cum să obțineți mai ușor.

Particularitatile

Muzeul Crimeea este încă atras tuturor turiștilor, deoarece pot admira cele mai multe accesorii populare pe care fiecare călător, cel puțin o dată în viața sa adus la casa lui din țara de recreere. Cerenate, acestea sunt magneți. Care ar fi crezut că există un astfel de muzeu, dar el este cu adevărat.

Acest muzeu este relativ tânăr, pentru că a fost deschis numai în 2016. Există informații Imediat după deschidere, a intrat în cartea de înregistrări Guinness. Există un certificat de înregistrare corespunzător.

Până în prezent, peste 15 mii de magneți sunt reprezentați în muzeu. În fiecare an, colecțiile sunt completate.

Excursia nu va fi scumpă, dar acest loc merită. Prețul biletului este de la 100 de ruble pentru o excursie de jumătate de oră.

Cu ajutorul muzeului a publicat 3 cărți despre Odisee Crimeea, monede, precum și cartea lui Gurzufi Almanac.

Descriere

Astăzi, în muzeul de magnitici există 3 spații cognitive.

 • Curtea bizantină (cu artefacte prezentate în acesta).
 • Cameră direct cu magneți (numărul de categorii – mai mult de 70).
 • Sala cu războaie în armură. A prezentat 16 războinici, dintre care 4 au fost acordați muzeului de către creatorii filmului „Viking”. Fotografia lui a avut loc pe peninsula.
  Citește mai mult  Lista de repere Kerch în Crimeea

  Într-un astfel de muzeu o nu deranjează, pentru că există ghiduri foarte interesante. Aici puteți găsi, de asemenea, standuri cu carduri istorice și copii ale documentelor.

  Muzeul are colecții permanente și expoziții, precum și expoziții pentru vizitatori sunt organizate în mod regulat.

  Puteți vizita Muzeul de astăzi:

  • După ce a cumpărat un bilet doar pentru o excursie de jumătate de oră+
  • După ce a cumpărat un bilet pentru o excursie și căutare+
  • Alegerea unei clase de pe Crimeea, care durează atâta timp cât 2 oră.

   In timpul excursiei, puteți apuca de treabă în istoria Crimeea, familiarizați-vă cu lumea antică, explora steaguri și stema lumii, și, de asemenea, ia în considerare hărți fizice cu magnetism.

   Galerie cu magneți vor fi relevante atât pentru tineri și studenți și pentru populația adultă mai. Este necesar să se viziteze pe cei care cinstesc povestea și memoria de ea, precum și cei care sunt interesați de cultura și tradiția a peninsulei.

   Locație

   Puteți ajunge la muzeu istoric și educativ al magneți din Simferopol sau Alushta. Acesta este situat în Gurzuf pe ul. Sanatorium (Nagorno), în acest sat destul de mici de mers pe jos autobuze ieftine. În general autobuzele circulă la fiecare 30 de minute. De la Yalta, satul este situat la doar 18 km. Ușor pentru a ajunge la muzeu pe cont propriu sau inchiriat masina, principalul lucru este de a avea o hartă sau navigator la îndemână.

   Lucru zi: de la ora 9 la seara, dar programul (mai ales în zilele de sărbătoare) este cel mai bine pentru a specifica imediat înainte de a vizita.

   Însumând, putem spune asta Mulți turiști au rămas foarte mulțumiți de vizita unui astfel de muzeu interesant, pentru că, în ciuda numelui lor, în plus față de magnetismul, este de asemenea posibil pentru a satisface diferite tipuri de valori istorice, articole de uz casnic, monede și multe altele.

   Citește mai mult  Lista atracțiilor Podgorica

   La deschiderea muzeului și aspectul său poveste următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: