Revizuirea Crimeea Mănăstiri

Crimeea în fiecare an, atrage un număr foarte mare de turisti care iubesc nu numai pentru a absorbi pe plajă, dar, de asemenea, admira frumusetea naturii, prefera, odihnă activă excursie. Punct de vedere istoric locuri importante și sfinte există o mulțime.

Manastirile atrag nu numai turiști, ci și pelerini, credincioși și toată lumea care vrea să atingă marile locuri și se simt atmosfera lor de nedescris.

Existent Monasters ortodoxe din Crimeea

Pentru a inspecta toate monasters sfinte actuale de pe peninsula, veți avea nevoie de destul de mult timp. Printre mănăstirile puteți găsi chiar și opțiuni de cazare în cazul în care scopul turistului este de confidențialitate, pelerinaj.

femei

Printre astfel de monasters există o serie de mănăstiri de femei.

Toplovsky Sfânta Treime-Parashevievsky

Una dintre cele mai populare mănăstiri ale femeilor pentru ambele localnici și vizite este Sfânta Treime, numită după Sfântul Paraskeva, care, în vecinătatea satului Topolevka, situat pe autostrada Theodosi. Acest loc este atât de atractiv pentru că face posibilă scufundarea în dispozitivul de fixare, spălați într-o cascadă, pentru a vizita templul însuși, precum și Catedrala Bibliotecii Trinity, Pestera Konstantin, pe Sfinte Surse.

Potrivit legendei, chiar înainte de construirea templului, au trăit aici și după martiriul lui Paraskeva, a fost marcat un primăvară, considerată vindecare. Puteți trece ritualul botezului în templul baptismal din teritoriu.

O descriere separată este demnă de localitatea în care se află mănăstirea – aceasta este o pădure magnifică, munți care înconjoară locul sfânt. În apropiere este o vale pitorească. Printre relicvele mănăstirii: o particulă a crucii de viață a Domnului, puterea vindeului Panteleimon, Sfânta Paraskeva.

Sfânta Treime, Simferopol

Primul, încă din lemn, clădirea mănăstirii a fost creată în secolul al XVIII-lea, după câteva decenii a fost demolat și a reînviat noul, în care mănăstirea femeilor este astăzi. Teritoriul este mic, dar foarte frumos, în plus, există mai multe surse sfinte disponibile tuturor.

Mănăstirea este păstrată în relicvele Sfântului Luca, icoana „Grieling” a Doamnei noastre, care sunt relicve cu proprietăți miraculoase. Muzeul Sfântului Luke, care a trăit o viață uimitoare, în comun a ministerului lui Dumnezeu și medicină, va demonstra istoria acestui uimitor sfânt, unde puteți afla despre vindecările care au avut loc din relicvele sale. Icoana „Grieling” are, de asemenea, o poveste complet unică.

În 1998, pictograma actualizată, în loc de o imagine greu distinsă a apărut o imagine clară, strălucitoare. Concluzia Comisiei de artiști și a oamenilor de știință a fost neechivocală – restabilirea pictogramei nu a fost supusă.

Sfânta George Boat

Conform legendei în acest loc, unul dintre păstorii se rugau zilnic, care a avut o viziune, care se repetă în fiecare an în ziua de George Victory. Mai târziu, pictograma lui a fost găsită pe Muntele, după care sa decis să construiască templul. Acum, în satul Vochovo, pe Peninsula Kerch, în acest loc, există o mănăstire mică de femei.

Citește mai mult  Revizuirea vânturile de vânturile din Crimeea

a bărbaților

Pe teritoriul peninsulei, multe mănăstiri masculine.

Sf Uspensky, Bakhchisarai

Înființată în secolul al XV-lea după minunatul fenomen al icoanei doamnei noastre. A fost construită pe modul de Athos Greacă și a fost întotdeauna onorat în mod special printre credincioșii și cunoscătorii istoriei. În secolul al XX-lea, mănăstirea a devenit foarte mare, există 5 biserici, capele, multe clădiri de pe teritoriul său. Dar în perioada sovietică a venit la starea dărăpănată. Numai în cea de-a 90-a mănăstire a început renașterea sa mare. Astăzi complexul include Biserici, Cellee, Bells, Biserica Pestera Sf. Mark, Konstantin și Elena Temple.

Printre relicve, icoana miraculoasă a ipotezei doamnei noastre, care este renumită pentru abilitățile sale de vindecare. În plus, pelerinii se încline în icoana Mântuitorului, care conține particule de sfinți.

Sfântul Georgievsky, Sevastopol

Această mănăstire este situată într-una dintre cele mai frumoase locuri din peninsula, pe faleza peste mare. În apropiere se află o grindă magnifică de marmură și capele fiole. Datele privind construcția templului va fi diferit într-un singur – a fost fondată în 800S, potrivit altora – în secolul al XVI-lea. Cu toate acestea, templul a fost construit oficial în mijlocul secolului al XVI-lea și au fost descoperite doar mai târziu descoperiri arheologice, mărind că locuința cu un templu vechi de peșteră a fost ridicată aici. Lângă el a fost construit Biserica Nașterii lui Hristos.

Turiștii atrage nu numai compoziția arhitecturală de lux a mănăstirii, dar, de asemenea, un peisaj magnific care-l înconjoară.

Fata geegia victorious este arătată pe o cruce de piatră pe una din roci. Pelerinii participă la locuință cu scopul rugăciunilor și vindecării miraculoase, Koima este faimoasă. Pentru a intra în templu, trebuie să se ridice la înălțimea de 200 de metri de scări.

Cosmo Damianovsky, Alushta

Această mănăstire atrage în special o locație uimitoare de frumusețe – un defileu într-o rezervă naturală. Aici puteți găsi o sursă de vindecare, lângă care biserica a fost odată situată cu un hotel și o capelă, ultima, apropo, era încă păstrată. Nu numai ortodocși, dar, de asemenea, musulmanii vin aici, din moment ce legenda vieții Mosnia și Damian este destul de demn de remarcat. Ei au fost implicați în procesul de vindecare și au fost comise la martiriul la locul mănăstirii moderne. După moartea lor, o sursă este marcat aici, care este considerat de vindecare, ea este înregistrată ca minerale.

Apa lui conține o cantitate destul de mare de argint, zinc. În secolul al XIX-lea, au fost construite aici templul și mănăstirea. Acest loc a fost venerat în special de regi ruși și membrii familiilor acestora.

Stavropighii Saint Rev. Paisia ​​Velicicovski, Frost

Una dintre cele mai tânăr istoric lacasul este aproape de Sevastopol. Istoria apariției sale este extrem de curios. Odată, după închinare în biserica Sf. Vladimir, furtul a fost descoperit, multe icoane au fost dispărut, vase de argint, cărți, relicve.

Cu toate acestea, imediat după serviciu, unul dintre personaje negative au adus terenul pentru construirea mănăstirii ca un cadou. Ieromona Paisius a primit o binecuvântare pentru construirea mănăstirii. Acest lucru nu este foarte mare pe teritoriul lăcașul, dar foarte venerat, mai ales la pelerini și pacienții care suferă de oncologie. În mănăstire există o capelă a Sfântului Nety, apelul la care tumorile vindecă.

Citește mai mult  Sfaturi de închiriere de mașini în Muntenegru

Sfântul Stefano-Sourozh Kiziltshsky, Sudak

Locația acestei mănăstiri este extrem de pitorească, peisajul este foarte asemănător cu elvețian. Kiziltash tractului, în cazul în care mănăstirea este, înconjurat de roci de roșu. Într-una din roci există o sursă de vindecare, lângă cine a ridicat templul. Potrivit legendei peșterii, a fost descoperită de păstorul care se ascunde de ploaie, care se îngustează în apa pictogramei mamei lui Dumnezeu. Ea a fost transferată la biserică, dar acum locația sa este necunoscută.

După uciderea jocului Parfoney și arderea trupului său, sa decis să-l clasifice într-un rând de sfinți și să cheme mănăstirea Kiziltas. În vremurile sovietice, mănăstirea a fost închisă și abandonată, dar la sfârșitul anilor ’90 din secolul al XX-lea a început din nou munca lui.

Sf Blagoveshchensky, Mangup

Manastirea este construita in apropierea orașului Pestera, intrarea la ea a fost destul de dificil de accesat. Astăzi, în scopul de a găsi drumul care duce la el, trebuie să muncesc din greu. Acest loc este excelent pentru intimitate, rugăciuni și părăsirea agitației lumii. Deoarece mănăstirea este situată deasupra văii, trebuie să crească. În ciuda înălțimii mici de 200 de metri, creșterea nu este ușoară. Dar punctul de vedere de la mănăstirea este doar minunat.

Există și alte posibilități de a ajunge la mănăstire, dar ele nu sunt mai puțin complexe: într-un singur caz, va trebui să fie stoarse prin defileu stâncos „Mousetrap“, în celălalt – Coborâre 20 de metri de Platoul Mangup pe Cousunam.

Intrarea la monaster precede grota în cazul în care este posibil să ne aducem în ordine înainte de vizitări. templu pestera foarte notabil, icoane în nișe stâncoase. Structura este destul de unică, de fapt mănăstirea este situată în două complexe de peșteri. Grotto artificial a apărut în secolul VI, iar mănăstirea este ridicată la rândul secolelor XV și XVI. În anii ’90 ai secolului al XX-lea, locuința din roci a început renașterea vieții.

Miracolul arhitectural nu este singurul lucru care atrage turiștii – pelerinii vin la sursa sfântă, care este situată pe teritoriu, precum și la icoana „Spear-Silver”.

Impresia uimitoare face fresce, păstrat de la începutul fundației. Viziunile incredibile se deschid de la puntea de observare. munții din Crimeea, creasta principală, platou mangupskoe – tot ceea ce se deschide cu ochii admirativ.

Sava a consacrat

Informațiile despre apariția și construcția acestei mănăstiri de peșteră nu sunt păstrate, deoarece în timpul cuceririi Crimeei, toate templele au fost distruse. Turiștii moderni pot vedea particulele ale relicvelor Savva consacrate, icoana pașnică a Savva Serbian. Podișul există un Celi și construirea de scopuri economice, Biserica, precum și Sursa Sfântă cu o piscină pentru vizitatori.

  În plus, locuința destul de populară în Crimeea sunt:

  • Sfânt nikolaevsky, hormi+
  • Ipoteza Anastasyevsky, Simferopol.

  Alte optiuni

  Deoarece diferitele naționalități au trăit pe teritoriul Crimeei, în mod natural, este natural că nu numai templele ortodoxe au ocazia de a inspecta în timpul călătoriei.

  Textical Dervysh, Evpatoria

  Locul uimitor și misterios, singura mănăstire musulmană de pe peninsula. Mănăstirea Moometanians este foarte reușită, în Mecca turistică a Crimeei, deci există o mulțime de turiști acolo. Manastirea include:

  • Teac cu celias+
  • Mosques pentru rugăciuni+
  • Școala Sufi Madrasa.
  Citește mai mult  Privire de ansamblu de schi Quechua

  Techul a fost închis în vremurile sovietice și a început să revigoreze acum 10 ani. Est Evpatoria în sine este incredibil de atractiv pentru turiști, iar clădirea veche – în special. Este în același timp foarte simplu și monumental. Înălțimea mănăstirii 2 etaje este de 20 de metri, plafoanele boltite aproximativ 10 de metri în înălțime imaginație uimitoare. Pentru tech, se învecinează cu moschee, în școală există un muzeu de cultură a tătarilor din Crimeea.

  Mănăstirea armeană

  Aceasta este lăcașul numai similare în Crimeea, fondat în secolul al XV-lea, cu toate că au existat mai multe biserici și 4 monasters pe teritoriul peninsulei. Numit lăcașul – Surb-Khach, adică, Sfânta Cruce. În perioada sovietică, ea a fost desființat, iar după război, mănăstirea a fost distrusă pentru o lungă perioadă de timp. La sfârșitul anului de la zero, el a deschis din nou ușile sale pentru vizitatori și a început să funcționeze în numire directă. El este în Crimeea vechi (districtul Kirovsky). Intrarea femeilor în celulele care acționează este interzisă, dar clădirile vechi sunt deschise, incredibil de frumos și în mod miraculos a supraviețuit.

  Prezentare generală a celor mai vechi mănăstiri

  Pe teritoriul peninsulei din Crimeea, multe dintre cele mai vechi clădiri au fost păstrate, există și locuința.

  Climatul Sfânt, Sevastopol

  Aceasta este mănăstirea antică a tipului de peșteră, este situată în suburbiile Sevastopolului. Potrivit legendei, construcția templului a avut loc după martiriul sfânt Clement în 101. La început, relicvele au fost păstrate în grotă sub apă și apoi au apărut primele peșteri, care au devenit casheți pentru călugări. Templul, băncile, tronul, Altari în sens literal tăiat în pietre. Turcii care au capturat Crimeea numit locuința peșterii, adică un inkeman.

  Când Peninsula a devenit rusă, locuința sa deschis din nou, dar numai înainte de sosirea puterii sovietice. În anii ’90 ai secolului XX, mănăstirea a fost restaurată, acum funcționează. Dar arheologii încă găsesc lucruri unice pe teritoriu.

  FEODORA Stratulate, grădină mică

  Acest locuință nu este prea faimos în rândul turiștilor, dar mănăstirea Bakhchisarai va fi vizitată cu ușurință de pelerini. A fost complet distrusă după invazia turcilor. Recuperarea completă și începutul funcționării complete au avut loc în 2004. În plus față de mănăstirea însăși, extrem de atractivă Valea Belbek – frumos și impresionant.

  Pe teritoriu există un templu al lui Theodore Pretolate, care este într-o stâncă și reamintește locuința unui șarpe uriaș. Este o grotă de origine naturală. De asemenea, în apropiere are o sursă sfântă care atrage vizitatori cu proprietățile sale. Pentru a ajunge la ea, trebuie să treceți prin Grotto de 140 de metri.

  Locuința lui Luca

  Satul dispărut de Lucky este renumit de la sine, dar turiștii care o vizitează trebuie să vadă templul Sfântului Luke. În Valea Laksaya odată a existat un sat grecesc, în 1942 a fost aproape distrus pentru partizan. Numai distrugerea templului nu a fost sub puterea dușmanilor. În 2005, o mănăstire de sex masculin a fost deschis cu ea – incredibil de frumos. Locul de lumină și plin de har.

  Despre Crimeea mănăstiri Vezi mai departe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: