Sat de coastă în Crimeea: istorie, atractii, turism, cazare

Ma gandesc la odihna, multi ar prefera un standard, dar opțiunea capabilă să chargening energie și inspirație pentru anul următor foarte relaxant. Dar petrecut în vacanță dragi în Turcia sau Egipt, într-un fel nu doresc. Apoi, coasta din Crimeea este perfect adecvat, un loc foarte interesant, cu istoria și caracteristicile teritoriale.

O varietate de recreere în acest loc se datorează faptului că Crimeea – Peninsula, prin urmare, o mulțime de orașe au acces la mare. În plus față de principalele destinații turistice (Evpatoria, Yalta, Sevastopol, Feodosia, Alupka, Alushta), există așezări mai mici, care nu sunt mai puțin interesante și perfect potrivite pentru vacanțe de familie.

Vă sfătuim să acorde o atenție la sat „de coastă“, cu apusuri de soare foarte frumoase și de neuitat natura.

Descriere

Una dintre cele mai frumoase colturi ale Crimeea este orașul Feodosia, și lângă el nu mai puțin interesant de coastă de decontare. De ce este acest sat, care nu este atât de ușor de găsit pe hartă, are o astfel de popularitate în rândul turiștilor? În plus față de locație convenabilă în apropierea orașului stațiune, atrage atmosfera confortabilă și relaxată. Este un colț foarte liniștit și calm pentru o vacanță de familie relaxat.

Interesant, în Crimeea, există 3 așezări cu numele „coastă“. Una dintre ele este în partea de vest (nu departe de Nikolayevka), al doilea în partea de sud a peninsulei (lângă Foros) și al treilea sat, care va fi discutat, la 8 km de la Feodosia.

Așezarea este chiar pe coasta Marii Negre. Există mai puțini oameni în sezonul decât în ​​alte orașe, din cauza amplasării: de la Simferopol la satul de 125 km, dacă te duci cu taxiul, este de la 1,5 la 2,5 ore. De la Yalta 170 km, și de la Feodosia 8 km. Deci, planificarea vacanta ta, fii atent și corect calcula traseul și timpul de care aveți nevoie.

De la est, satul se spală de lac de sare Ashigol, dar din moment ce nu posedă proprietăți terapeutice, cererea în rândul turiștilor nu utilizează. Dacă decideți să mergeți la acest loc minunat, atunci pentru tine va fi toate facilitățile. Datorită coerenței sale, cele mai multe servicii au ca scop, în beneficiul turiștilor. De exemplu, de-a lungul întregului gangment există cafenele, săli de luat masa, restaurante (majoritatea lucrurilor numai în sezon), în jurul satului există multe tarabe cu suveniruri și tot felul de nenorociri, utile și nu foarte.

Pe întregul sat există o farmacie, medicamente nu sunt prea multe, vă rugăm să acordați atenție atunci când veniți în vacanță. Dacă sunteți alergic sau există boli cronice, aduceți mai bine medicamente cu dvs.

În ceea ce privește supermarketurile, nu sunt acolo. Există un lanț de magazine pentru vânzarea vinurilor din Crimeea și mai multe magazine mici cu produse.

  Parcul de distracții, care funcționează numai în sezon, are un „câmp de miracole”. Așteptați plimbări, diverse evenimente tematice și discoteci, o mică zonă verde și un birou de călătorie unde puteți comanda excursii. Sunt pensiuni, hoteluri, pensiuni, moșii și o selecție uriașă în sectorul privat (mulți oameni din sat redevența live pentru bani a câștigat în sezonul, de la livrarea de locuințe).

  Climat

  Amplasarea satului și în apropiere Feodosia este foarte pitoresc din cauza creșterii munți, câmpii, păduri de conifere, care nu poate să nu Bucura-te. Și, desigur, plaje de nisip va dona orice sosire. Clima în această zonă este cel mai important: în ciuda moliciune sale, aerul este foarte cald, dar datorită briza mării și vânturile nu afectează în mod semnificativ vacanța și rezidenții locali.

  • Iarnă Aici ele definesc doar pe calendar, + 10 grade în timpul iernii – aceasta este o temperatură normală pentru locuitorii din zonă. Rece aici aproape nu se întâmplă, temperatura în timpul iernii rareori scade sub zero.
  • Vară Acest oraș este cea mai însorită a toate stațiunile din Crimeea, soarele este aproape toată vara nu lasă de coastă. Chiar și un climat de popular blând de la turisti Ialta nu pot concura cu acest sat.

  În ceea ce privește starea vremii în timpul verii (temperatura aerului și a mării), este.

  • iulie august păstrează temperatura medie a aerului +28 30 de grade, dar aerul umed se înmoaie la o astfel de lovitură de căldură pentru corpul uman și face odihnă confortabil și plăcut. Dar merită să ne amintim că este sub razele drepte ale soarelui lungi foarte periculoase. Necesitatea de a face plajă în umbră și utilizarea de protectie solara.
  • Marea place sale de apa vacationer temperatura +24 +26 grade. Este demn de amintit faptul că Marea Neagră este mult mai neliniștit decât Azov, deci nu poate fi o furtună sau valuri mici. Este demn de a ști să nu strice așteptările dumneavoastră de vacanță.
  • Apa ramane timp suficient de cald mult timp, sezonul de scăldat este deschis aici, în luna mai și termina în octombrie, Dar, având în vedere că iarna nu este foarte frig pe coasta, unele sunt scăldate pe tot parcursul anului.

  Ce să vezi?

  Obosit de oamenii de agitație veșnică vin la coastă, pentru a vă bucura de tăcere, sărbătoare calmă și pe plajă. Dar ei doresc, de asemenea, o varietate și văd ceva interesant și nou, câștigând impresii. Pentru ei, de asemenea, există locuri pitoresti interesante.

  • Chert Scara. În original cu numele Shatai-Murven (tătar). Folosit pentru a fi un obiect strategic pentru locuitorii coastei – tranziția dintre nord și sud. Dar, ca urmare a progresului tehnologic, ea a pierdut valoarea și acum servește ca o atracție locală și monument istoric. Turiști, în ciuda speciilor lor sumbre și nu foarte interesante de origine istorică, acest loc atrage numele și legendele sale misterioase.
  • Scala iphigence, Înălțimea care este de 120 de metri. Puțini oameni știu că această piatră este un fragment dintr-o matrice antichitate, care a existat în Crimeea, înainte de dezvoltarea Jurassic civilizației. Rarey rase au luat parte la formarea stâncii: porphyrites keratorid și tufuri spilite.

  Exclusivitatea acestei stânci este că nu există nici un astfel de lucru de pe coasta Crimeii întreg. Această piatră este menționată în miturile Greciei antice.

  • golden Beach. Acesta este, de asemenea, un fel de atracție Datorită mici nisip galben-auriu, din cauza a ceea ce dobândește marea umbra albastră perfectă. În spatele puritatea plajei este uitam, așa că nu a pierdut misterul său și acum. Barca oferte plaja plimbări, scufundări și plimbări cu vele.
  • Lacul Kuchuk – Agigol. În dimensiunea este mic – suprafața totală este de 0,326 kilometri pătrați. Ea nu posedă proprietăți de vindecare, nu există noroi medicinal. Localnicii nu recomanda înot în acest rezervor, foarte adesea un miros neplăcut vine de la el, o schimbare de culoare în apă a fost observat, de asemenea. ocuparea forței de muncă preferate de localnici pe Tom Lake – Pescuit. Deși șansa de a transporta acasă captura „mare“ este extrem de mic, care a vrut să experimenteze soarta și în rândul vizitatorilor. Cel mai adesea acolo puteți prinde raci, plancton și alte creaturi vii.

  În ceea ce privește pictura acestui lac, în plus față de înflorirea apei, fripturilor cresc de-a lungul coastei, și apoi stepa, care infloreste și adaugă lacul de vopsea. De multe ori, pescăruși zbura spre lac, care permite tuturor să ia o imagine de sine. Ce altceva se poate captura pe lac? Rapid și Yurt șopârle care vor cădea, probabil, în cadru, până când realizați fotografii.

  • Karadagsky Reserve – matrice vulcanica de Kara-Dag, și include, de asemenea, întreaga gamă de munte de-a lungul coastei și conservate subacvatice recife. Având în vedere că recunoașterea acestei părți, rezerva a restaurat o parte semnificativă a florei și faunei din Crimeea. Și pentru a reduce riscul de intervenție a oamenilor în viața rezervei, trasee au fost create de excursii, dar este posibil să se meargă pe ele doar însoțite de un angajat al rezervei. Animale în colțul verde, există aproximativ 5000 de specii, dintre care 540 sunt recunoscute ca dispar și sunt enumerate în Cartea Roșie.

  Cei care doresc să călătorească pot merge la Feodosia, în cazul în care se organizează călărie, de trei zile cu excursii peste noapte în corturi. Se propune să se simtă ca o pasăre și zboară peste mare pe un balon. Deci, pentru iubitorii de activități în aer liber, de asemenea, există ceva pentru a lua. Dacă ați ajuns cu copii, atunci pentru ei există o mulțime de divertisment: terenuri de sport, trambuline, plimbari, inghetata pe fiecare parc de colț și luna.

  De asemenea, copiii pot fi luați pe excursii că vor dori cu siguranță, dar consideră că vârsta copilului și timpul excursiei.

  Cum să obțineți?

  Este necesar ca stația de autobuz să stea pe orice autobuz spre Feodosia, iar de acolo la fiecare 20-30 de minute până la magazinul de drumuri. Dacă sunteți obișnuiți să vă confruntați, puteți lua un taxi care conduce călătorii din orice oraș.

  Ventilatoarele de agrement non-standard pot încerca hitchhiker. El nu este mult dezvoltat în țările fostei CSI, dar bugetul dvs. va salva bine.

  Unde să rămâi?

  Rotirea în oraș înainte de a vă bucura de peisaje și plaje, trebuie să decideți unde locuiți. Alegerea, de fapt, veți avea mare: pensiuni, hoteluri, sectoare private, opțiuni pentru orice buget.

  Hoteluri și pensiuni

  Prețurile locuințelor în coastă sunt semnificativ mai mici decât în ​​Feodosia, atât de turiștii economici preferă să trăiască în acest sat. Pe țărm este frumos Hotel „Ai-Petri”, care va surprinde plăcut locuitorii săi atât prețurile și vederile ferestrei. Există camere de diferite categorii: „Standard” și „Suite”, micul dejun este inclus în prețul camerei.

  Hotelul are un restaurant, care este perfect pregătit, iar oaspeții nu trebuie să meargă și să caute unde ar fi delicios să mănânci.

  Dacă sunteți iubitori de kebabs, atunci vă veți potrivi perfect Hotel „Ecuator”, În care, pe lângă numerele oricăror categorii, o cafenea și un bar decent, există o zonă de mangan mare echipată la fața locului.

  Printre recenziile vizitatorilor sunt multe despre Hotel „Brigantina”. Turiștii acordă o atenție deosebită prețurilor la prețuri accesibile, personal politicos și servicii plăcute. În rândul pensiunilor, este de asemenea evidențiat „Aquarius”, oferind camere în economie și clasă.

  Micul dejun în preț nu este inclus, poate fi pregătit aici în bucătăria generală. Cazarea aici este mult mai ieftină decât în ​​hoteluri.

  Sector privat

  Orașul stațiunii, locul de muncă nu este atât de mult, astfel încât localnicii oferă în mod activ casele lor pentru livrare. Costul casei depinde de facilitățile de care sunt pe teritoriul. Datorită competiției mari, toate casele sunt bine întreținute și acceptabile la prețuri, pentru că toată lumea vrea ca turistii sa stabilit în casa lui.

  Pensiunea „La Waldemara“ are o înaltă reputație în rândul vizitatorilor. Acesta este situat în centrul așezării. În intervalul de numere de trei tipuri diferite: cu facilități și un ventilator, cu facilități și aer condiționat și fără facilități (există o toaletă comună și duș). Această opțiune atrage turiștii cu confortul si atmosfera de acasa. Există apă caldă în casă, întotdeauna eliminate (cameriste responsabil aparțin muncii lor), Internet și televiziune au avut loc, iubitorii de stash vor fi capabili să vă răsfățați de delicatese gătite în zona Mangal.

  Acest loc este perfect potrivit atât pentru sărbătorile de familie, cât și pentru un romantic.

  Centrul de recreere „Coronelli” Situat la 2 minute de mers pe jos de mare. Pe teritoriul zonei în prezența unei piscine în aer liber cu apă curată și un restaurant care cel mai rău locuitorilor delicioase delicioase. Pe teritoriu există Wi-Fi gratuit, care funcționează rapid datorită diferitelor puncte de acces, plasate în întregul centru de recreere.

  Camerele sunt doar într-un stil simplu, în unele camere TV și, în funcție de alegerea numărului, veți avea fie un duș personal, fie un comun. Și el și celelalte două ori pe zi sunt curățate, astfel încât totul este curat. Pentru copiii de pe site, există un loc de joacă, unde pot juca până când părinții se bucură de restul.

  Complex turistic „Surf” Situat la 400 de metri de plaja cu nisip. Pe teritoriul mai multor două etaje și 2 clădiri cu trei etaje, cu capacitatea de a deconta 300 de turiști. Fiecare cameră are 2-3 paturi de o persoană, dulap. În categoria 1 – televizor și frigider. Baie generală pentru podea. Cu condiția de trei ori alimente personalizate. De asemenea, produsele alimentare pot fi preparate în bucătăria comună.

  Pe teritoriul unei baze excelente, a zonei verzi, a camerelor de depozitare pentru obiecte personale, parcare păzită (plătită). Copiii vor fi, de asemenea, unde se joacă: sport, terenuri de joacă, înot baby în piscină.

  Terenuri sportive există pentru adulți, precum și o sală de gimnastică, biliard, bar, medical, fotbal și un diapozitiv de apă.

  Există unele baze de date de agrement mai bune pe site-ul, care va fi plăcută la prețurile și întreținere, cum ar fi: „Golden Beach”, „Horizon”, „Sunny Beach”, care au o plajă personală, împrejmuită de general. Odihnească-se în coasta nu va lăsa pe nimeni indiferent. Introvertiti vor fi în măsură să se bucure de plaje și mare, extroverts se vor găsi, de asemenea, modul în care să se ia în acest frumos oraș. Ei bine, cred că călătoria dvs. pentru a fi sigur ca vacanta.

  Despre istoria și atracțiile din satul de coastă din Crimeea, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: