sisteme de închidere de schi SNS

sisteme de închidere de schi SNS

Schi – unul dintre punctele de vedere preferate de ruși. Proaspăt, aer geros, tobogan de schi aduce o mulțime de bucurie, veselie pentru adulți și copii. Dar, pentru a nu supraevalua de vacanță cu leziuni grele, este necesar să se alege în mod corect la elementele de fixare pentru schiuri.

Particularități

Fixare Sistemul Nordic Salomon (SNS) Proiectat în Franța și sunt fabricate de Salomon. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate de către ambele sportivi profesioniști și nou-veniți, primul-in-lege.

Suporți SNS au propriile lor caracteristici.

 1. Acestea sunt instalate pe toate tipurile de schi, cu șuruburi, pentru care este necesar pentru a detalia un schi. Numai pantofi speciale având tălpi SNS sunt potrivite pentru aceste mounts. Boots cu o astfel de talpă produc producătorii celebru de pantofi de sport – Salomon, Atomic, coloanei vertebrale.
 2. închizători SNS au un ghid larg, asigurând stabilitatea pantofului pe schiuri cleme.
 3. Pentru cursa clasica de pantofi atașat pe schi la un moment dat la șoseta în sine. Pentru un schi de schi pentru stabilitatea schiorului necesită o fixare fiabilă la două puncte.

Pe mounts există un flexor de cauciuc cu o singură balama necesare, astfel încât piciorul nu se mișcă spre în timpul deplasării. Pentru clasici este fabricat din cauciuc moale, pentru patina – din solid. Iubitorii de schi și începători folosesc un flexor combinat produs din cauciuc rigiditate medie.

În cazul în care portbagajul este fixat direct pe munte, atunci este puțin deasupra schi.

Sportivii profesioniști pentru a crește viteza de utilizare a platformelor, care, așa cum au fost, prelungiti piciorul, oferind astfel un impuls mai puternic și rapid de schi de diapozitive.

Schi de fixare proiectat de compania norvegiană Roteffella sub semnul comercial NEW NORDIC NORM (NNN), În prezent, ocupă o poziție de lider în vânzări. diferență între sistemele nr Cardinal.

Citește mai mult  Golitsyn traseu: istorie, atracții, de călătorie

Diferența dintre Suporți NNN de la SNS este că:

 • Mixt pentru schi nu numai cu șuruburi, dar, de asemenea, în cele mai multe structuri folosind platforma NIS fără nici un foraj, sunt instalate la uzina în timpul producției+
 • Elementele de fixare pot fi mutate în schi înainte și înapoi, în timp ce poziția individuală a schiului este stabilită în raport cu corpul pentru o alunecare mai rapidă în progresul clasic+
 • Există 2 ghidaje înguste amplasate în paralel+
 • pantof de fixare mutat sub degete+
 • În detrimentul platformei, înălțimea atașamentului crește.

Beneficiile SNS brand:

 • Boot-ul este fixat din greu, ceea ce asigură siguranța la schi+
 • mai lung+
 • Stabilitate bună a schiorului atunci când rulează.

Toate piesele de elemente de fixare sunt realizate din materiale de înaltă calitate (cauciuc, plastic și metal).

Punctele negative ale funcționării brand-ului poate fi atribuită faptului că există o gamă mică de cizme potrivite pentru acest atașament. De asemenea, portbagajul se ridică deasupra schiului doar de 2 mm, ceea ce întărește stabilitatea unui atlet, dar încetinește un pic.

Cu toate acestea, ține pasul cu vremurile, Salomon a început să organe de asamblare produs cu o platformă pentru a crește alunecare după șoc. Elemente de fixare cu o platformă mai puțin periculoasă, deoarece platforma se va rupe mai repede decât se întâmplă ceva cu piciorul.

Tip Review

Piese de fixare pentru schiuri fond sunt împărțite în 2 tipuri, prin mecanismul de fixare a încălțămintei.

 1. Automat, Atunci când atunci când este apăsat pantofului, acestea sunt ele însele rupt, dar la sfârșitul manuală a deschis jogging. Fixare mai greu în al doilea rând, din cauza dispozitivul de blocare automată.
 2. Mecanic, Atunci când atunci când este echipat și îndepărtarea portbagajului, mecanismul funcționează de mână.

Mecanismul automat este în cerere în rândul fanilor schiori, în special începători. Acesta poate fi rapid și fără prea mult efort pentru a fixa. Prinderea bine sa dovedit pe un schi plat, cu un tobogan de non-supratensiune. Dar se poate descheia în orice moment, mai ales atunci când intrare în castel de zăpadă, care apoi se topește rapid și înghețat în frig.

Citește mai mult  Prezentare generală a locuințelor pe coasta de sud a Crimeei

dispozitivul de blocare mecanică, deși mai scumpe decât automată, dar de încredere și durează mult. Și nu poți aștepta pentru probleme la momentul cel mai nepotrivit, niciodată nu îngheață. Prin urmare, doar un astfel de mecanism pentru a alege schiori angajat în sportul profesionist.

Sistemele de închidere SNS sunt disponibile 3 specii:

 • Profil+
 • Pilot+
 • WTR.

Descrierea și caracteristicile sistemelor.

 • Profil Vă permite să călărească toate stilurile inerente de schi. Deci, pentru cursa clasică pe atașament, un prefix la care se face inscripția „Clasic“, pentru cursul patina – „SKATE“, pentru amestecat – „Combi“. Dispozitivele au un ghid, ele diferă numai pe rigiditatea gumei – flexor.
 • varietate pilot Creat special pentru o patină. Ea are două ghiduri și flexor în loc de cauciuc, standuri de primăvară, care vă permite să mai puternică și glisați la schi.
 • profilul WTR Creat pentru schi de munte, este caracterizat prin prezența unei plăci antifricțiune și toc, care poate deschide cu un băț, și închideți pantof.

Elibereaza producător de închidere și cizme pentru copii, de obicei, în culori luminoase. În calitate, acestea nu diferă de la adulți, doar mai puțin. Guma Flexor moale, astfel încât să nu interfereze cu mișcarea piciorului copilului.

Instalarea și îndepărtarea

Salomon elibereaza schiuri cu gauri finisate pentru SNS de fixare. Dar există o mulțime de schiuri uncrowed. In magazine, acestea oferă pentru a instala elemente de fixare pentru o taxă, dar acest lucru poate fi realizat în mod independent, în conformitate cu următoarea schemă.

 1. Instalarea elementelor de fixare începe cu găsirea centrului de greutate al schiuri polozov. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un schi pune pe o riglă pune pe margine, sau o lamă de cuțit. În locul unde schiul va fi amplasat în paralel cu podeaua, există o linie de echilibru. Adevărat, instrucțiunile sunt recomandate pentru a schimba această linie de 1 cm.
 2. elemente de fixare Collect, într-o formă închisă atașată la schi, și este necesar să se combine linia de echilibru pe schi cu linia de instalare pantof marcate pe sine mount. Pentru a marca locurile în care găurile trebuie să le facă.
 3. burghiu special sau burghiu de 3,6 mm face găuri într-o adâncime de aproximativ 15 mm, pentru schi pentru copii puțin mai mult de 8 mm.
 4. După ce gaura este curățată de rumeguș, se toarnă PVA lipici și puteți șurub de fixare cu ajutorul unei șurubelnițe. Este necesar să se urmărească șuruburile pentru a fi sigur în siguranță.
 5. Apoi, schiurile trebuie să se usuce aproximativ 11 ore.
Citește mai mult  Sudak în Crimeea: Lista de atracții și divertisment pentru turiști

Deci, fără costurile suplimentare de bani schiuri gata să plimbare.

Scoaterea fixarea sistemului SNS trebuie să înceapă cu partea din spate a mecanismului, în următoarea secvență:

 • mai întâi scoateți șurubelnița+
 • trageți șuruburile cu o șurubelniță+
 • Scoateți bara+
 • șurubelniță mare Apăsați dispozitivul de blocare situat în fața dispozitivului+
 • Ridica-l+
 • deșurubați șurubul de pe partea frontală a panoului+
 • Scoateți capacul+
 • Scoateți șuruburile rămase.

După aceea, elementele de fixare de decolare, fără a deteriora schi.

Pentru începători și pentru iubitorii de plimbări schiuri perfecte cu fixarea SNS Profil Combi cu un zăvor automat, Deoarece acestea sunt stabile, ușoare în circulație și sunt proiectate pentru patinaj în orice stil. Sportivii profesioniști prefera schi cu incuietoare mecanica, deoarece este fiabil.

Atunci când alegeți un sistem de închidere, este mai bine să se concentreze pe experiența personală și dorința de schi de Bodried și să livreze numai plăcere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: