Soiuri de costume de schi pentru copii și alegerea lor

Soiuri de costume de schi pentru copii și alegerea lor

Sporturi de iarnă este o vedere populara de o vacanță activă, care nu este adecvat numai pentru adulți, dar, de asemenea, pentru copii. Cel mai popular tip de astfel de odihnă este de schi. Multe fiecare an participa la stațiunile de schi pentru a merge la schi cu întreaga familie. Pentru copii sport de schi – acest lucru nu este doar o distracție vesel, dar, de asemenea, capacitatea de a îmbunătăți abilitățile, cum ar fi stabilitatea, reacția, precum și coordonarea.

Un aspect important în curs de pregătire pentru schi este achiziționarea de echipamente sportive și de îmbrăcăminte, care va asigura confortul, siguranța și libertatea mișcărilor. Multe branduri sportive produc linii de copii de schi cu o gamă largă de produse.

Particularități

costum de schi pentru copii este necesară pentru următoarele scopuri:

 • cusut specială costum de schi de iarnă oferă un copil în condiții de siguranță și confortabil în schi+
 • Datorită puterii termice de înaltă calitate, copilul va rămâne întotdeauna cald și uscat+
 • costum de schi pentru copii este un prototip al unui adult, astfel încât copilul se va simți la același nivel cu adulții, care, la rândul său, va fi un stimulent pentru ca el să continue+
 • design luminos și plin de culoare de costum de iarnă pentru copii se va adăuga starea de spirit pozitivă și impresii de neuitat în timpul unei vacanțe de familie.

costum de ski pentru copii are o serie de caracteristici care îl diferențiază de o salopeta de iarna obișnuite sau un sacou cu pantaloni.

 • Acesta este cusut ținând cont de condițiile meteorologice aspre, ca pe pantele munților, temperatura aerului poate fi -15 grade și mai jos.
 • căptușeală specială va asigura un copil în timpul căderilor, care nu evita nou-veniți.
 • Tesatura din care sunt cusute seturi, diferă de indicatorul obișnuit ridicat de rezistent la apa. Dar, în același timp, acest material trece perfect de aer și se distinge printr-o rezistență excelentă la uzură.

Descrierea speciilor

Există două tipuri principale de copii și costume de schi adolescente: salopeta si pantaloni cu un sacou. Care dintre ei de a alege, rezolva numai tu. Cu toate acestea, ar trebui să știi mai multe avantaje ale salopetă, din cauza pe care le dau preferință pentru a le:

 • Datorită miezului solid, posibilitatea de ninsori aboven+
 • Întreaga structură a salopetelor vă permite să economisiți mai bine căldura în interiorul acestuia și, de asemenea, nu strălucește mișcarea în timpul schiului+
 • Salopete mai bine protejează de vânt puternic și de ploaie+
 • Este posibil să o luați pe creștere.

Pentru numirea, instruirea și costumele de încălzire sunt evidențiate.

 • Încălzirea este confectionata din tesatura vrac, care are valori ridicate de rezistență la umiditate și de protecție a vântului. Este prevăzută de prezența unei membrane de aer care protejează bine de la îngheț. Această opțiune este de curse și este concepută pentru cei care sunt angajați în schi la un nivel profesional, implicați în curse de schi fond.
 • Formarea este o opțiune încălzită, are o tăietură liberă. Nu luptă împotriva mișcărilor, convenabilă pentru schi la nivelul amatorului, precum și pentru mersul pe jos în stațiunea de schi.

Branduri populare

Astăzi, multe branduri sportive sunt angajate în eliberarea de costume de schi pentru copii. Dintre acestea, următoarele branduri ocupă locul principal.

 • Phenix. Bine dovedit companie japoneză pentru producția de îmbrăcăminte sport de top de calitate. Avantajul bunurilor acestui producător – prezența reglării lungimii pantalonilor și a mânecilor din sacou datorată și a șireturilor ascunse.

 • Fata de nord. de brand american existente pe piață pentru mai mult de 50 de ani. Din anii 2000, a început să-și exporte bunurile pe piața rusă. Soluțiile tehnologice termice și metodele inovatoare de cusut sunt utilizate în producție.

 • Poivre Blanc. compania franceză pentru producția de costume de schi, cu o experienta de peste 30 de ani. Cele mai noi soluții tehnologice, designul original și calitatea înaltă a mărfurilor – aceasta este ceea ce mărci oferă clienților săi.

Criteriile de alegere

Mai jos este o listă a ceea ce un costum bun pentru un școală sau un prescolitor.

 • Materialul din care se face costumul ar trebui să fie pe o bază repellentă a apei, în același timp posedă permeabilitate ridicată a aerului.
 • Prezența manșetelor pe mâini și picioare sub formă de benzi de cauciuc și capacitatea de a le reglementa. Acesta va exclude costumul de introducere a zăpezii.
 • Buzunare de fulgere: atât externe, cât și interne.
 • O protecție suplimentară împotriva ingestiei de zăpadă (snowstand „fusta“). Ea acționează ca un castel suplimentar, care este fixat sub castelul principal.

Costum de jumpsuit – cea mai bună opțiune atât pentru fată, cât și pentru un băiat.

Există o anumită regulă de „trei straturi”, conform căreia hainele din sezonul rece ar trebui să fie puse pe un strat din spatele stratului.

 • Primul strat este o lenjerie termică, care servește drept protecție împotriva umidității excesive. Poate fi făcut din sintetică sau lână. Principalul lucru este că lenjeria de corp termică ajută bine la corpul.
 • Al doilea strat se numește izolator termic și servește la protecția împotriva înghețului principală. Nu ar trebui să păstreze numai cald, dar, de asemenea regleaza nivelul optim de umiditate. opțiune excelentă sunt lucruri din lână.
 • Al treilea strat va fi extern. Protejează de vânt și umiditate rece. Materiale utilizează țesături membrane.

De asemenea, nu uitați să luați prețul. schiori kituri prea ieftine vorbesc despre materiale de calitate scăzută utilizate. Dar, înainte de a cumpăra costume scumpe, trebuie să vă gândiți dacă este în valoare de cheltuieli astfel de bani pe un costum pe care copilul tau se va pune pe doar câteva ori pe an.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: