Tot ce trebuie să știți despre satul Chan din Muntenegru

Tot ce trebuie să știți despre satul Chan din Muntenegru

Mulți turiști, în special cupluri cu copii, preferă un sejur confortabil relaxat într-un loc frumos. O soluție excelentă va fi Chan – Statul de stațiune pitorească din Muntenegru. Datorită plajei de peble uimitoare, se numește coasta de perle. De asemenea, stațiunea este renumită pentru un peisaj uimitor și un climat mediteranean confortabil, cu aer de vindecare.

Particularități

Potrivit informațiilor istorice, Chan a intrat în Muntenegru la începutul celor două mii. Satul de vacanță modern este un spațiu confortabil mic, cu o plajă largă curată (1,5 km). Harta Muntenegru Chan ușor de găsit pe coasta între Budva și Bar.

Principalele avantaje de relaxare în acest domeniu includ următoarele puncte.

  • Securitate și pace. Satul este situat departe de autostrada zgomotos. Acesta este situat între dealuri și Ostrovica Veligrad, fiind zona de coasta Adriaticii împrejmuită. Confortabil și liniștit Chan este perfect pentru o excursie romantică sau o vacanță cu copii.

  • Marea curată și aerul. Acest complex este renumit pentru aroma sa minunat. Faptul că, în satul cresc desișuri de eucalipt si chiparos, care, împreună cu pini a crea un parfum unic de prospețime. Aerul din stațiunea are un efect terapeutic și este util pentru persoanele care suferă de boli pulmonare. Aclimatizarea turiștilor se desfășoară cu ușurință și rapidă, această nuanță este deosebit de importantă pentru călătorii mici.

  • plajă. Una dintre cele mai frumoase plaje din Muntenegru, turiștii recunosc „Shore Pearl”, care este situat în stațiunea Chan. El a primit un astfel de nume din cauza pietricelor rotunde, care seamănă cu uimitor de perle sau margele. Această plajă este perfect echipată și ușor de rămas cu copii. Pentru copii există zone speciale de scăldat.
Citește mai mult  Plajele din Crimeea: Vizualizări și locație

În al doilea rând în popularitate este „Queen Beach”, care se poate ajunge numai pe barcă. Este separat de o cântare cu stânci. „Plaja Queen” – un loc de nisip pur, care este perfect pentru sărbătorile de familie.

Două mai mult pe plaja, care atrag turisti CHAYN, poartă numele de „piatră“ și „mic paradis“.

Primul este o parte „Pearl Shore” și separat de el cu un dig mic. Există multe nisipuri curate și nu există paturi de soare. În ceea ce privește „mic paradis“, atunci aceasta este o plajă cu pietriș sălbatic. Turiștii vor putea ajunge la el doar pe o barca sau cu barca. Despre această plajă Puțini oameni știu cum turiștii sunt rare acolo.

Cazare

Plasați turiștii din satul Chan vor lucra într-o cameră de hotel confortabilă sau un bungalou. Puteți rezerva o cameră în avans, cu ajutorul aplicației de Internet sau la sosire. Alegerea unui loc de reședință în Chan, acordați atenție hotelurilor prezentate care au câștigat doar cele mai pozitive recenzii turistice.

  • VIP Apartmani Canj. Hotelul este situat aproape de plajă (10-12 minute de mers pe jos). Ferestrele de cameră au vedere la mare și deschid vederi uimitoare ale coastei. Toate apartamentele sunt dotate cu un sistem divizat, sunt prezente o chicinetă și aparate de uz casnic.

  • Pensiunea Apartamente Zec. Plaja se află la câțiva pași, iar în complexul în sine este deschis un restaurant frumos cu vedere la mare. Turiștii oferă cazare în „apartamente“ sau studiouri. Hotelul este înconjurat de o grădină plină de verdeață uimitoare. Rezistând în acest complex poate fi utilizat gratuit pentru a utiliza șezlonguri și umbrele de soare.
Citește mai mult  Livadia în Crimeea: Istorie, Atracții, transport și cazare

  • Del Mar Apartaments. intimitate maximă a plajei și disponibilitatea de parcare proprie. Camerele sunt dotate cu o zonă specială, cu un televizor modern și un frigider. Pauzele hotelului în jos grădină, unde puteți găti gratar.

  • Hotelul Galeb. Hotelul este situat la 300 de metri de plaja (cu pietriș). Complexul dispune de un restaurant care se deschide vedere uimitoare Chan Bay. Camere implică cazare de la 2 la 5 persoane.

Produse alimentare și de divertisment

Odihnească-se în satul Chan este considerat destul de buget, astfel că nu se va întâlni restaurante de lux aici. Și cafenele confortabile cu prețuri mici și un meniu variat cu condiția. De exemplu, în centrul ganglionului există mai multe unități cu o vedere frumoasă la mare și de fructe de mare delicioase din meniu. Una dintre aceste instituții este chemată Vasilisa.

O altă cafenea plăcută și ieftină din Chan este luată în considerare Ravna Gora. Aceasta este o unitate confortabilă situată în partea de est a plajei de lângă drumul principal.

Barurile și cluburile din satul de vacanță sunt prezente, dar sunt puțin. Cea mai populară pentru turiști este Vela Beach Bar. Aceasta este o unitate de divertisment în care puteți dansa și discuta cu prietenii.

Varietatea de odihnă în satul Muntenegru Resort poate fi în mai multe moduri. De exemplu, faceți o călătorie în așezările din apropiere numite petrovac, bar sau sutomore pe o mașină închiriată. De asemenea, puteți comanda o excursie care vă va ajuta să aflați informații istorice interesante despre Muntenegru. În plus, o ocupație fascinantă pentru întreaga familie va fi cu bicicleta sau cu barca, catamarane.

Citește mai mult  Locuințe în Gurzuf (Crimeea): Cele mai bune opțiuni pentru turiști

Revizuirea satului Chan (Muntenegru) Uita-te la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: